Alle innlegg Sukkerforum

Først ute...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frk. on. 9 mars 2011 11:45

Jeg har vært her et lite år (av og på), og på den tiden har jeg stort sett mottatt meldinger og respondert på de som først har tatt kontakt med meg. Når jeg sitter og titter på profiler hender det jo at jeg har lyst til å skrive en melding, og har gjort dette en fem, seks ganger. (flere av dere skriver "ta kontakt" "liker jenter som tar initiativ" osv.) Da opplever jeg å ikke få svar eller at de er "opptatt" og dater en annen. Bare min uflaks eller tar jeg kontakt med "feil" gutter?

Opplever å få positive meldinger hver dag ang. bilder og det jeg har skrevet i profilen min. Har en anstendig profil :-)

Hva synes dere gutter om at jentene tar kontakt først?

Skjult ID med pseudonym katte on. 9 mars 2011 11:58

Greit for min del, men opplever det sjelden.

(mann 42 år fra Oslo) on. 9 mars 2011 12:48 Privat melding

Fortsett med det. Initiativrike jenter er veldig bra :)

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 9 mars 2011 14:16

Og du syntes det var på sin plass å ta opp dette etter å ha sendt 5-6 meldinger på et år? Det er folk her som sender det dobbelte, daglig, og får kanskje svar et par ganger i måneden. De mottar aldri noen meldinger om de ikke sender selv. Disse menneskene er selvsagt menn.

Men til deg, TS, og dere menn som aldri får svar: Still dere spørsmålet om du utfra slik du fremstår i profil og melding, kan tenkes å gi inntrykket av å være den din utvelge meldingsmottaker leter etter. Hvis svaret på det spørsmålet er noe annet enn 'ja', ikke gidd å sende melding. FInn heller en annen. Brått, om selvinnsikten er i orden, vil man oppleve å få svar på de fleste sendte meldinger.

Skjult ID med pseudonym Praetor on. 9 mars 2011 14:26

Sender du 10 meldinger om dagen og får 2 svar i måneden så vil jeg påstå at du gjør en eller annen alvorlig feil ja.

@TS, selvfølgelig er det morsomt når man får førstemelding av en jente, men jeg må ærlig innrømme at når jeg tenker litt etter foretrekker jeg å sende først selv. Har noe med denne jegerfølelsen å gjøre tror jeg, gleden av å lykkes etc.

(mann 43 år fra Vestfold) on. 9 mars 2011 15:20 Privat melding

At jenter tar kontak finnes det ikke noe galt i. Kan jo være koslig å være den som får meldingen også. Vite at jeg får den meldingen fordi jeg har en artig og fin profil osv. fremfor å få svar fra ei du har sendt til og som svarer deg uten engang å ha vært innom din profil...

Skjult ID med pseudonym Pompadour on. 9 mars 2011 15:25

Hyggelig å få førstemeldinger synes nå jeg, selv om jeg også skriver noen selv.

Uansett har du ingenting å tape ved å sende unna en melding til en du finner interessant, tross alt er det verste som kan skje at han ikke svarer:)

(mann 29 år fra Akershus) on. 9 mars 2011 15:28 Privat melding

Jeg synes det er helt greit. Likestilling osv, ikke sant ;)

Skjult ID med pseudonym Ivar_ on. 9 mars 2011 15:31

Damer som tar kontakt er selvsagt helt i orden! :)

Skjult ID med pseudonym krishopper on. 9 mars 2011 15:48

nydelig....
trodde ikke slike jenter fantes her på sukker jeg :)
men da er du jo et levende bevis på nettopp det..

jeg blir jo sjarmert av å bli kontaktet..
så ser vel ikke noe feil i det...

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 9 mars 2011 15:52

Setter helt klart pris på at jenter også kontakter meg først og at det ikke bare er jeg som må kontakte dem først.

Skjult ID med pseudonym frk. on. 9 mars 2011 16:27

@pgmp Jeg sender ikke melding til noen jeg ikke har sett profilen til. Det være seg første melding fra meg eller svar på en melding jeg får. Skriver heller ikke til en som ikke ser etter det samme som meg eller en jeg tilsynelatende ikke har noe til felles med. Er det ikke derfor vi er på Sukker da, for å finne det vi leter etter, uansett hva det måtte være?

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 9 mars 2011 16:34

Tror du har hatt litt uflaks, frk. Et offer for sammentreff - eller tilfeldigheter om du absolutt vil.

Selv synes jeg, som de fleste tydeligvis, at det er ok å bli kontaktet. Det går uansett fint an for ei jente å kontakte noen og fremdeles beholde de klassiske rollene om at mannen er jegeren og jenta ... elgen?

I de aller fleste tilfeller er det jo også sånn at jenta inviterer til "jakten". Mannen kan ofte sitte igjen med inntrykket om at det var han som sjekket opp henne, men jeg tror det mye oftere er omvendt i praksis.

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 9 mars 2011 17:01

Å?

Hva er det du ikke tror som jeg tror? At kvinner signaliserer "kom og jakt på meg!"?

Skjult ID med pseudonym frk. on. 9 mars 2011 17:14

Synes at gutter skal være gutter og liker selv å være jente med stor J. Så er det sagt. :-) Men elg...ler... Tenker allikevel at hvis jeg ser en jeg har lyst til å kontakte, så kan vel umulig det gjøre noe om jeg gir lyd fra meg. Kanskje han ellers ikke ville "funnet" meg.

(mann 46 år fra Vestfold) on. 9 mars 2011 17:48 Privat melding

Synes det bare er forfriskende med jenter som tar kontakt, burde jo egentlig være en selvfølge i 2011, men det er jo ikke det da. Uten å ha noen tall på dette så vil jeg tro at det er minst 3 -4 ganger så mye menn som er superbruker i forhold til kvinner, sikkert mye mer. Gir jo et signal om at de kanskje vil bli jaktet på, og stoler på at et flott bilde gjør susen...
Håper uansett at flere damer tar litt kontakt dersom de er interessert.. :)

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 9 mars 2011 17:51

Bare bra at damer også tar kontakt. Men det skjer jo, jeg har ikke tatt kontakt med noen siden i sommer, men det har vært få perioder jeg ikke har skrevet med noen - vanligvis kommer de sånn omtrent 5 minutter etter at forrige dame har dumpa meg. Lurer på om det er et slags system her på Sukker, der damene melder fra når de har dumpet noen slik at neste kan overta.

Skjult ID on. 9 mars 2011 20:25

Flott med jenter som tar initiativ! (tror jeg, har ikke opplevd det ennå :)

(mann 39 år fra Vestfold) on. 9 mars 2011 20:28 Privat melding

Fortsett. Jenter som tør ta initiativ er noe vi setter pris på :-)

Skjult ID med pseudonym corinna on. 9 mars 2011 20:31

Helt riktig ja:P Vi har en hemmelig liste hvor vi setter opp dem vi ikke dater mer;)

Skjult ID med pseudonym Frøken on. 9 mars 2011 21:11

Har sendt flere beskjeder uten å få noen respons. Plukker vel bare ut feil menn jeg. Eller så skriver jeg kanskje noe som er helt bak mål. Gidder ikke være frampå lengre. Ser ikke visten.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 9 mars 2011 21:13

Frøken:
Visten [sic!] er jo at noen du er nysgjerrig på svarer slik at du faktisk blir interessert!

Skjult ID med pseudonym Frøken on. 9 mars 2011 21:18

qwerty:
Joda, jeg veit jo det. Men man blir en smule motløs når man har "spytta" ut en del beskjeder, for så å ikke få noe svar :-/ Er litt små grumpy i dag. Hehe. Da blir alt ekstra kjipt :-P

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 9 mars 2011 21:32

Men betyr ikke det at du etter hvert er i ferd med å få "brukt opp" de som ikke svarer, da? Jeg kan selvsagt bare snakke for meg selv, men jeg svarer i hvert fall på alle meldinger jeg får som består av mer enn tre ord.

Skjult ID med pseudonym Frøken on. 9 mars 2011 21:38

Måtte bare klage litt. Hehe. Dukker sikkert opp nye interessante menn som jeg kan kontakte. Har jo fått "brukt opp" en del, det har du rett i :-)

Skjult ID med pseudonym HawkWill to. 10 mars 2011 00:00

Absolutt et pluss med jenter som tar kontakt, det er veldig sjarmerende. Damer som sitter tafatt og skal jaktes på, de går man veldig fort lei av. Hvertfall gjelder det for meg og alle mine kompiser.