Alle innlegg Sukkerforum

Aldri vært sammen med noen - er det dårlig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nanja32 to. 10 mars 2011 13:21

Jeg er ei jente på 32 som aldri har bodd sammen med en gutt og vennina mi sier att det kansje er grunnen til at jeg ikke finner meg en type. Ikke att det er noe galt med meg, men hun mener at mange er skeptiske til noen som har så lite erfaring med forhold og samliv som meg.

Hva mener dere? Ville dere blitt kjærste med noen som ikke hadde hatt lange forhold?

Skjult ID med pseudonym Mari30 to. 10 mars 2011 13:29

Jeg er 30 og har heller ikke hatt noe forhold, jeg opplever noen ganger at gutter trekker seg unna fordi de tror at det må være et eller annet med meg siden jeg ikke har hatt kjæreste ennå. Men jeg har ikke gitt opp håpet enda da, blir spennende å se hva folk skriver til svar her...

Skjult ID med pseudonym OjOj to. 10 mars 2011 13:30

Fort å få noen sære trekk ved å vært alene så lenge. Det krever jo sitt med å være to. Mange hensyn man må ta til hverandre. Spørsmålet er vel om du klarer det så lett? Men tror ikke det hindrer noen i å ha kontakt med deg. Lykke til:)

(mann 42 år fra Oslo) to. 10 mars 2011 13:40 Privat melding

Jeg ser ikke på det som et problem, men så er jo jeg nesten i samme situasjon.
Jeg tror nok vi som har vært single en stund eller som ikke har bodd sammen med noen før har lagt til oss noen sære vaner, men jeg ville ikke ha valgt bort en dame av den grunn.
Tror jeg heller hadde vært mer skeptisk til ei som har vært i mange forhold uten noe særlig pause mellom dem.

Skjult ID med pseudonym Cornelis to. 10 mars 2011 13:44

Sukker fanger opp alle de som ikke er gode til å ha forhold.

Jeg har støtt på et par stykker som aldri har vært i forhold. Det har virket som de har avfunnet seg med situasjonen og forblir single med mindre noen kommer og tar dem med storm, og vel så det.

Men de legger ikke noe innsats i det selv, fordi de vet at livet egentlig er greit som singel for dem.

Skjult ID med pseudonym Mari30 to. 10 mars 2011 13:46

Jeg kjenner meg ikke helt igjen i det cornelis, men alle er vel forskjellige =)

Skjult ID med pseudonym mann to. 10 mars 2011 13:54

Desverre ja - hadde nok tenkt at du hadde mer enn nok med deg og ditt,
Å være sammen med et annet menenske innebærer et element av forakelse og hvis en ikke er villig til det er utgangspunket litt dårlig.

Skjult ID med pseudonym mann to. 10 mars 2011 15:13

Skjønte ikke et ord av det du skriver jeg....

Skjult ID med pseudonym Mari30 to. 10 mars 2011 15:17

For de dette gjelder er det ikke dustete

Skjult ID med pseudonym huleboer to. 10 mars 2011 15:31

De har et poeng, men man skal ikke dra det for langt. Selv så var jeg i 32 årsalderen før jeg flyttet sammen med min første samboer. Jeg lært mye av det for å si det mildt og jeg skulle gjerne gått tilbake og endret på en del ting med meg selv hvis jeg hadde hatt mulighet til det. Å bo 12 år alene gjør noe med en og det er vanskelig å styre alt man gjør og mener når man flytter sammen med noen.

Selv ville jeg ikke vært redd for å gå inn i et forhold med TS, men det er faktisk en ting man må være klare over og ta høyde for.

Skjult ID med pseudonym kamelåså to. 10 mars 2011 15:54

Alt for rasjonelt. Det er "løve" vi snakker om her jenter. Valget mellom å bli sammen med en jente eller ikke hadde aldri falt ned på lengden på tidligere forhold. Jeg leiter fortsatt etter min u-kysset budeie med store fordeler :-)

(mann 34)

Skjult ID med pseudonym Z to. 10 mars 2011 16:01

Du spør om det er dårlig at du ikke har vært sammen med noen.

Vel. Sannheten er at du ikke har vært sammen med noen uansett om det er bra, dårlig eller dumt.
Det jeg synes du skal fokusere på, er hvilken bra jente du er, hva du ønsker deg og hva du har å tilby.
Vis hvem du er til verdens menn fremfor å bekymre deg over fortiden din - og du skal se at ting løser seg :-)

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 10 mars 2011 17:22

Interessant tema, særlig i og med at jeg ikke kan skryte av verdens lengste forholds-CV selv. Og, joda, jeg har jo til tider tenkt at det kan ha hatt påvirkning, kanskje først og fremst fordi jeg ikke kan "trikset" med å gjøre interesse om til forhold. Har også vært borti enkelte på Sukker som har skygget unna når jeg har fortalt om det. Men, samtidig, jeg har jo kompiser som har vært i nøyaktig samme situasjon før det plutselig har endret seg, så hvorfor skulle ikke det da skje med (for eksempel) meg?

Tror trikset kanskje kan være å se på det som en *utfordring*, altså noe som kan løses, og ikke et *problem*, altså noe som bør unngås.

Skjult ID to. 10 mars 2011 18:40

Jeg hadde ikke brydd meg og det skulle tatt seg ut om jeg hadde. Er en mann på snart 29 og har ikke vært i forhold selv.

Skjult ID med pseudonym nøtte to. 10 mars 2011 19:27

Den som intet våger intet vinner. Våger man aldri å ta et førstesteg så kommer man ingen vei. Det kommer til å bli et hav av enslige eldre etterhvert fordi folk enten er for feige eller for kresne eller noe i den dur. Så kommer det til å bli et hav av deprimerte pensjonister om en 30-40 års tid skal det fortsette i sukkerdur.

Skjult ID med pseudonym Driver to. 10 mars 2011 21:58

Man skal jo ikke flytte sammen første dagen uansett. Begynne i det små og se hvordan ting utvikler seg, det går an å være sammen en stund og bo hver for seg. Har lett for å få uvaner når man bor lenge alene, men det gjelder kanskje begge, og da går det vel an å gjøre en "deal", jeg legger vekk en uvane hvis du legger vekk en.
Eller?

Skjult ID med pseudonym Eva to. 10 mars 2011 22:10

Tviler på at folk skygger unna fordi den andre aldri har vore i et forhold. Er vel meir sannsynlig at det aldri vart noe av det nye forholdet av samme grunn som at den ene aldri tidligare heller har vore i et forhold..

- fordi den ene eller begge er kresne, manglende selvinnsikt og høye krav, at man eigentleg er for tilfreds med å vere singel og har lite motivasjon for å jobbe for et forhold, angst for forpliktelse, folk aldri får fingen ut og det heile dabber av, manglende evne til å få dealen i boks..

det at ein aldri har vore i et (langt) forhold er vel meir bieffekter eller reine tilfeldigheter.

Eg har tidligere (ennå?) hatt tendenser til å bare snuble inn og plutselig vere i et forhold, uten eigentleg ha tatt så veldig mykje stiling til det sjølv, veit ikkje om det eigentleg er så mykje bedre.

(mann 37 år fra Akershus) to. 10 mars 2011 22:15 Privat melding

tror det er veldig inviduelt hvordan enkeltpersoner reagerer på det. Jeg personlig hadde ikke hatt noen problemer med det.

Folk er forskjellige og har forskjellige utgangspunkt her i livet.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 10 mars 2011 22:28

Eva:
Jeg har selv sendt meldinger med damer her som har sagt at, nei, da tror de ikke det er noe poeng å møtes, når jeg har fortalt at jeg ikke har verdens lengste forholds-CV - så de finnes.

(mann 43 år fra Vestfold) to. 10 mars 2011 22:37 Privat melding

tror ikke det er noe avgjørende om "hun" som det vil bli i mine øyne aldri har vært in noe forhold har noe å si.. Er vel mere hennes evne og vilje til å leve livet sitt videre i et tospann hvor man tar felles avgjørelser tar hensyn til hverandre. Og gir slipp på den delen hvor man var vant til å kun tenke på seg selv og sitt. Er vel det som spiller mest inn for meg iallefall..
For kan jo tenkes at hun da bare er vant til å kun tenke på seg selv. gjøre som hun vil osv.. er vel kun de negative sidene hun har lagt til seg vil jeg tro. Kan jo også tenkes hun da vil bli skremt å få hetta bare å tenke på at hennes lille huleliv skal deles med andre. noen skal se hennes søte lille uvaner. og andre vaner.
for meg hadde det ikke spilt noen rolle så fremst hun da var villig i leve livet i tospann..