Alle innlegg Sukkerforum

Er det slik at enkelte holder flere hete samtidig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Alex fr. 11 mars 2011 09:12

Er dere flørtete og viser like stor iver for flere samtidig her på Sukker? Spør både på jenter og gutter her inne.
I så fall hvor langt tar dere det? ”Vil treffe deg”, ”Tenker bare på deg”, ”Du er min drømmepartner”, "Sexprat" osv.
Hilsen Alex

Skjult ID med pseudonym blomst fr. 11 mars 2011 09:50

Hei Alex, vil prøve å svare på spørsmålet ditt. Det spørs på hva man ønsker her på sukker, hvis man ønsker å treffe en potensiell kjæreste så er det kanskje greit å lande litt dersom du har funnet en som oppfyller dine kriterier i forhold til hva du ønsker hos en kjæreste.. og fokusere på henne. Men dersom du bare vil ta livet med ro og se hva som byr seg her på sukker ser jeg ingen grunn til å chatte med flere, men kanskje man ikke vil ha så stor iver for alle man chatter med og må "plukke" noen tenker jeg da. Jeg ville synes at det er hyggelig med "vil treffe deg", men det er litt avhengig av hvor lenge dere har chattet sammen og om vedkommede ville syntes at det er greit å få en mail med sexprat eller min du er min drømmepartner...
tror i hvertfall du må gå inn i deg selv og ta en vurdering, det er jo bare du som kan si hvordan du tror vedkommede vil reagere på dine mail da jeg ikke vet hvem disse jentene er. Men lykke til.

Skjult ID med pseudonym Alex fr. 11 mars 2011 11:15

@blomst.

Ordla meg muligens feil her. Har funnet ei som er spennende og tenker at hun muligens flørter med flere enn meg. Spør derfor om dette er normalt blant medlemmene her?

Ønsker derfor innspill og tilbakemeldinger fra begge kjønn.Fint om dere kan fortelle hvor langt de i så fall går i flørten.

Skjult ID med pseudonym xman fr. 11 mars 2011 11:19

Jeg tror det er mest vanlig å snakke med flere samtidig. "Alle" her inne gjør det, dermed må også man selv gjøre det om man vil ha størst sjanse for å treffe en :)

Skjult ID med pseudonym mann fr. 11 mars 2011 11:19

Jeg tenker at på et tidspunkt så blir man enige om ekslusivitet, med det mener jeg at begge legger Sukker og dating på hylla for en stund, og sjekker ut om det er dette som er det riktige,

inntil det er det vel egentlig fritt frem, men etter et par dater og ihvertfall før det det blir intimt, er det naturlig å bli enige om å legge de andre på is?

Flere som har gjort seg noen tanker om dette?

Skjult ID med pseudonym Z fr. 11 mars 2011 11:20

Hei Alex.

Det er normalt å skrive med flere samtidig for mange. Mange treffer også flere samtidig. Og mange har sex.
Det er sannheten. Sukker brukes også til å skaffe seg sengekamerater eller sengevenninner.

MEN.
Det er langt fra alle som gjør dette. Det er langt fra alle som bruker andre som tidsfordriv til den rette dukker opp.
Sukkers medlemmer er hele viften, fra de store playerne til de dønn seriøse til de som aldri har hatt kjæreste før.
Følg magefølelsen din. Spør den det gjelder. Og ikke minst TRO på at du er eksklusiv og behandle henne som om hun er spesiell for deg. Den beste måten å skape tillit, er å være troverdig og ærlig selv. Å så tvil, skaper gjerne tvil.

Det er i alle fall slik jeg tenker. Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym MuffeG fr. 11 mars 2011 11:56

Om jeg finner en jeg syntes er intressant så lar jeg ham få all min oppmerksomhet, gidder ikke drive å ha mange baller i luften for å si det sånn. Ikke det at postkassa mi renner over av potensielle kandidater så har det forsåvidt veldig lett sånn :-)

Men er nok ikke alle som er som meg, helt klart. Men som det ble sagt tidligere så kan du jo bare spørre henne :-)

Skjult ID med pseudonym Nushi fr. 11 mars 2011 12:10

Det hender jeg snakker med flere samtidig her inne og kanskje småflørter litt. Men jeg klarer ikke være interessert i flere samtidig. Men er da alltid åpen for at noen klarer å få meg til å skifte mening om personen.

Skjult ID med pseudonym blomst fr. 11 mars 2011 12:49

Hei Alex, sorry da misforsto jeg deg. I din situasjon ville jeg da spørre den det gjelder om hun flørter med flere enn deg, man kommer langt med å være ærlig og åpen. Fortell henne hva du føler og tenker så får det være opp til henne om hun og vil satse på deg eller om hun vil flørte med flere samtidig.

Lykke til Alex:)

(mann 46 år fra Vestfold) fr. 11 mars 2011 15:08 Privat melding

Snakker da med flere, men dater kun en om gangen....Blir det litt mer enn kaffedater, intimt/seriøst..så blir det å deaktivere konto selvfølgelig.. Vil jo ikke ha forstyrrelser herfra og håper jo da henne jeg dater er av samme oppfatning..

Skjult ID med pseudonym mann33 fr. 11 mars 2011 15:12

TS

Ja, mange gjør det. Trolig de fleste. Hvis du lurer på om hun også gjør det så kan du jo bare spørre henne. Eller du bare kan si at du selv ikke gjør det og se hvordan hun reagerer, så får du nok svaret ditt der.

Skjult ID med pseudonym InDaNight fr. 11 mars 2011 16:26

Når man er singel og dater/flørter tenker i hvertfall jeg at d ikke er noen "regler" er jo det som er digg! meen skulle jeg falle skikkelig for noen og bli forelska så ville det så klart være noe helt annet da ville den karn få full fokus :) og det er jo bare enda bedre ;) foreløpig har ikke det skjedd så da har jeg no rules :P veit ærlig talt ikke om noen single venner som har noen regler for sånt når de er single..men har vell over hele fjøla samme oppfatning som meg at når man finner noen da er d først reglene kommer inn i bildet :P

Skjult ID med pseudonym mann33 fr. 11 mars 2011 18:52

Tror det er ganske vanlig for mange jenter å ha en hel liten skare av menn rundt seg som tar de med på ting og ønsker å bli kjærestene deres - eller bare å komme i buksa på dem. Og jentene er stort sett veldig klar over det, og velger seg noen av dem som sengekammerater og andre bare som "venner". Flere jenter jeg kjenner som nå er i forhold eller til og med gift har i alle fall innrømmet på tomannshånd at de kunne ha både 4 og 5 gutter på gang samtidig den gang de var single. Én var kanskje han hyggelige som tok jenta med på morsomme ting og spanderte, men som hun ikke ville ha som kjæreste og som kanskje var altfor nice guy til i det hele tatt å prøvse seg, selv om begge visste hva han egentlig ville. En annen var kanskje en elsker hun bare så når hun ble kåt, men som hun visste hun ikke kunne få og kanskje heller ikke ville ha til noe mer. En tredje kunne være en "god kompis" som hun hadde kjent i flere år og som hun hadde sex med en gang i blant. Osv osv... Men når de først bestemte seg for å satse på én mann som de virkelig likte, da var det slutt med de andre.

Skjult ID med pseudonym Rass-Mus fr. 11 mars 2011 22:10

@mann33: Det er en del gutter som gjør tilsvarende med jentene også ;)

(mann 29 år fra Akershus) fr. 11 mars 2011 23:15 Privat melding

Jeg foretrekker å holde meg til en om gangen.

Skjult ID med pseudonym InDaNight lø. 12 mars 2011 00:40

@mann 33 jepp akkurat sånn er d og har vell vært sånn vertfall siden jeg var 13 :P er gøy med oppmerksomhet og som rass-mus nevner gutter er sånn og ;)