Alle innlegg Sukkerforum

Må alltid en gutt ta kontakt??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym st fr. 11 mars 2011 23:17

Dette er en ting jeg bare lurer på, men har det seg sånn at jentene her inne forventer og bli kontakta eller tør dere kontakte oss gutta også??

Skjult ID med pseudonym corinna fr. 11 mars 2011 23:18

Ser jeg noen jeg føler meg MÅ ha kontakt med, så tar jeg kontakt:)

Skjult ID med pseudonym fr. 11 mars 2011 23:24

Jente her...De jeg har skrevet med her inne er det jeg som har tatt kontakt med. Synes mannfolka her er treige.....

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 11 mars 2011 23:27

Jeg er veldig selektiv med hvem jeg kontakter, men så bor jeg jo ikke heller på østlandet hvor "alle" befinner seg.

Det har blitt til at de fleste jeg snakker eller har snakket med, har kontaktet meg. Har visst en latterlig profil, sier de.

(mann 33 år fra Akershus) fr. 11 mars 2011 23:28 Privat melding

Ja mulig det er sånn at vi er treige vi og :P hehe.. men når en kar setter hjerte da..

Skjult ID med pseudonym msX fr. 11 mars 2011 23:39

Vel, mange menn sier de liker at jentene tar initiativ, og det er jo sikkert sant med tanke på at det er enkelt og behagelig for dem. Men når det kommer til stykket setter de fleste mer pris på de jentene som de måtte jakte på for å få. Det er i hvert fall min erfaring. Så jeg lar menn ta kontakt med meg. Ikke fordi jeg ikke kunne tenke meg å gjøre det selv, men fordi de verdsetter meg mer når det var de som tok kontakt.

Skjult ID med pseudonym st fr. 11 mars 2011 23:43

er jo mange jenter jeg skulle likt og blitt bedre kjent med her inne men det ervel fordi jeg er en åpen person som elsker og bli kjent med folk.. men føler liksom det blir veldig komplisert og kontakte alle på..

Skjult ID med pseudonym :) lø. 12 mars 2011 00:10

Selvsagt kontakter vi dere gutta :)

Skjult ID med pseudonym someone lø. 12 mars 2011 02:03

Tror dessverre at msX sin holdning er gjengs blant mange damer her inne. Men du snur det jo helt på hodet selv, det er du som vil ha det behagelig, ikke vi menn.
Tror de fleste av oss ville bli glad for mer initiativ fra damene, for jakte har vi måttet gjøre ute i den virkelige verden.

Anonym 00:10, alle er ikke som deg, men godt at noen er det ;)

Skjult ID med pseudonym Chico lø. 12 mars 2011 02:24

Jeg har prøvd å ta kontakt med flere, men syns jeg aldri får noe svar. Mulig det er jeg som virker totalt uinteressant, men virker for meg at veldig mange av jentene i alder 18-22 ikke er her for å finne noen, mer for å bare se og "observere".

Skjult ID med pseudonym søtisen lø. 12 mars 2011 02:28

jag anser det skall vara jämlikt! Oavsett kjøn skall man då kunna ta kontakt med akkurat den man ønskar! Jag førväntar mig ingenting här inne. Jag har både blitt kontaktad och kontaktar själv de personer jag ønskar snakke med! Enkelt og greit og minst muligt med "spill"!

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 mars 2011 03:28 Privat melding

Hehe. Jentene forventer handling og besluttsomhet, ikke nøling. :0)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 12 mars 2011 10:02

Niks. Jenter tar kontakt, og jeg har aldri sett på det som skummelt å sende en førstemelding eller to...

Men for å hive litt malurt i begeret:

Kamerat 1 logget seg inn på sukker. Etter to dager logget han ut igjen. Han orka ikke presset. Snakk om respons!

Kamerat 2 synes at jeg var treig i sukkerverdenen. Jeg viste ham matchene mine. Hans kommentar var følgende:
Ok, det finnes helt klart flere ressurssterke og flotte damer enn det finnes menn på sukker.

Jeg vet jo ikke om dette er sant, men om man skal lese utfra disse kjønn på klagerne, kan man jo lure litt? ;-)

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 12 mars 2011 10:49

Jeg tar kontakt. Og jeg plukker gjerne ut de som skriver at de har høy integritet, er redelige og ærlige. Egenskaper jeg verdsetter. Svarene uteblir likefullt. Ikke alltid, men oftere og oftere. De tre siste jeg har skrevet med (som jeg har oppfattet at han vist interesse tilbake) slettet seg uten forvarsel. Den ene hadde jeg avtale med. Så joda. Jeg jakter og jakter. Men jeg er enig i at en mann som finner meg, og som faktisk gjør en innsats for å bli kjent, står høyt i kurs.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 12 mars 2011 12:34

Jeg har faktisk ikke tatt kontakt med noen siden i sommer, men har nå møtt om lag et halvt dusin damer herfra for det...

(kvinne 30 år fra Akershus) lø. 12 mars 2011 12:41 Privat melding

tar da litt kontakt selv og har en del gutter med gjensidige hjerter, er faktisk en del sjenerte gutter her..syns d egentlig er litt søtt hehe sånne gutter møter man ikke ellers :P og da må jo vi jentene ha litt mere guts..liker vell begge veier liker å ha guts å være litt pushy sjøl samtidi liker jeg og de gutta som har begret fullt av selvtilitt og er pushy selv :P :) går litt i perioder om jeg kontakter, får som regel mye post i innboksen uansett om jeg kontakter noen eller ikke :)

(mann 33 år fra Akershus) lø. 12 mars 2011 14:20 Privat melding

Syntes det var bra med mye innvendinger her så fikk svar på en del ting jeg lurte på iallefall.
Får bare gutse på da. hehe
Da får je bare sende et par post da og håpe på posetive svar :D

Ha en riktig flott helg folkens, plutselig snakkes vi kanskje :D

Skjult ID med pseudonym Chico lø. 12 mars 2011 14:27

Håper det blir mer action i innboksen min også, men hittil har det ikke vært så mye.

God helg!

(kvinne 30 år fra Akershus) lø. 12 mars 2011 15:17 Privat melding

@reiten

hehe jeg sitter da ikke her å mener at de som ikke sender post til meg liker meg!! :P jeg snakker om de jeg har snakket med som er sjenerte både her og in real og at jeg syns d er litt søtt og :P skulle tatt seg ut hvis jeg trodde alle gutter som fins som ikke kontakter meg liker meg! er da en stor verden :P alle er da forskjelli og selv om jeg sier jeg får post betyr ikke d at alle som du har snakket med som motsier d lyver :P smaken er som baken delt! og går da og andre veien jeg sender da ikke post til de som ikke jeg liker d ville jo vært rart :P

@chico

go helg :)

@seat

ja guts på! sjer ikke no av å sitt hjemme å sture vettu ;)

Skjult ID med pseudonym JKL lø. 12 mars 2011 17:38

Har sendt mail til ganske mange siden jeg kom inn hit for nesten 2 mnd siden... og det som er så rart er at det er akkurat det samme her som på byen. MEN med et unntak.... her er det lettere å ikke svare siden vi ikke fysisk ser hverandre. Har prøvd alt fra humor til seriøst, til sjekke replikker og tilogmed fiska info ut fra profilen for å bruke det til et interessant første mail.. men antall prosent som i det hele tatt svarer er vel lik 0,3 prosent. Hvor er høfligheten og folkeskikken blitt av? Man snur seg jo ikke å går videre når noen spør deg om noe på gate el på byen el hvor som helst ellers.. er dere jenter så innmari kravstore at den første meld må være "perfekt"?

Isåfall burde flere av dere begynne å skrive utfyllende profiler hvis dere sjøl forventer å få konge post!

(mann 38 år fra Oslo) lø. 12 mars 2011 18:42 Privat melding

mange folk legger igjen god folkeskikk igjen når de logger seg på nett, gjelder både menn og kvinner. og ikke bare på datingsider, men overalt der de kan være "anonyme"..

nesten som man tror man ser "the beast within" hos noen!!

men ja, husk å ikke ta det personlig for det er absolutt ikke det! "problemet" ligger hos de som ikke svarer, og grunnen til at de ikke gjør det..

Skjult ID med pseudonym :) lø. 12 mars 2011 18:50

Har det aldri falt dere gutter inn at jentene ikke er intressert fordi dere klager så myyyyyyye!!!!! Sutre, klage. Alltid andres skyld. Usj!

Skjult ID med pseudonym Medium lø. 12 mars 2011 19:13

@:)

Du har vist ikke sjønt særlig mye av denne diskusjonen!? Det er da ingen menn som sender klage-mail til jenter vel!?!? Det er når du går inn her og ser på menn som "klager" som du kaller det at du ikke liker det men hva som skrives herinne er jo ikke grunnen til at man ikke får svar på meldinger som sendes, det er rett og slett fordi kvinnen ikke liker utseende på mannen eller profilen.

(mann 44 år fra Akershus) lø. 12 mars 2011 19:17 Privat melding

Jeg har da i det minste blitt kontaktet av mange jenter. Men...her er det supply and demand. Om en jente ikke får nok oppmerksomhet, så oppsøker hun det. Om hun allerede får masse kontakt, så gidder hun ikke å søke rundt, for hun kan jo bare velge og vrake. Om du tenker på det, så hadde det vel vært sånn for deg også. Om du ble nedrent av jenter, så hadde du ikke giddet å kontakte andre.

Så...om du ikke er Brad Pitt så må du nok jobbe litt selv. 95% av guttene vil ha de 5% fineste. Regner med at det er slik andre veien, og for oss som er i 95%-sjiktet, så får vi en melding i ny og ne, og så må vi jobbe for resten og skille oss ut.