Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym XXXX lø. 12 mars 2011 12:52

Jeg er på Sukker fordi jeg ønsker meg en familie med egne barn, om hun har barn fra før er ok, men hun må ville ha barn med meg. Det er sterkt ønske i profilen min.

Mange av de som kontakter meg har passert 40.
Jeg syns det er naturlig å kjenne hverandre i et år minst før en planlegger barn, og det kan jo ta tid bli gravid,
Statistikken sier at det er 50% prosent sjanse for å bli gravid når en er 40 og den stiger til 80% ved 45.

Jeg syns det er risikabelt å skulle starte et slikt løp med en som er 40+, hva tenker dere?

Skjult ID med pseudonym kit lø. 12 mars 2011 12:54

Det spørs jo litt hvor gammel du er selv.

Jeg har ingenting i mot yngre jenter selv, men det er å dra det litt vel langt å bli irritert om jenter på min alder kontakter meg

Skjult ID med pseudonym InDaNight lø. 12 mars 2011 12:59

Til eldre man blir desto mindre "naturli" er d å få barn og man må drive med alle disse prøverørs greiene..så skjønner godt hva du mener..selv er jeg litt i andre enden av skalaen er 23 har en sønn på 4 og kan IKKE tenke meg å få flere barn, nå er jeg så ung at jeg har minst 10 år på å ombesteme meg før jeg er for gammel..men d er mitt foreløpig standpunkt..det funker greit for gutter i 20 åra for de er som regel ikke så intresert i å få barn enda selv..men merker på de rundt 30 tallet at det er en viktig faktor ja,.men der med barn er o en viktig ting å være ærlig om..jeg hadde et reint smerte helvete både før og etter fødsel for ikke å snakke om under fødsel..så det skal enormt mye til for at jeg ombestemmer meg..føler heller ikke noe "behov" siden jeg har et barn..men jeg har full forståelse for at gutta og vil ha et eget barn det er jo helt naturlig :)

Skjult ID med pseudonym StatMan lø. 12 mars 2011 13:30

Ja, ting er ikke lett der, i alle fall når man også ser at godt over 50% av alle som gifter seg ender med samlivsbrudd etter 5 år...

Skjult ID med pseudonym StatMan lø. 12 mars 2011 16:42

@Hu Solo

mener ikke å være frekk, men det er jo ikke slik du leser statistikk. det du forteller om din kvinnelig bekjent viser det som kalles "avvik".

for å si det på en annen måte, selv om hun scorer like mye som en 33 åring, så vil det være hundre, ja kanskje tusenvis av andre som "følger" statisktikken. så det å tro at "jeg kan score høyt selv om jeg er over 40" fordi en person kjenner en annen som gjorde det, blir litt feil og rett og slett usannsynlig. da er det bedre å tro at man følger statisktikken, og heller bli positiv overrasket når man ikke gjør d! :-)

Skjult ID med pseudonym frkfryd lø. 12 mars 2011 18:11

Jeg synes du skal treffe jenta/ kvinnen du kunne tenke deg å leve sammen med først, først da kan du virkelig kjenne etter om det er aktuelt med barn eller ikke. Kvinners fertilitet synker med alder, ingen tvil om det. Men, du har jo heller ingen garanti for at den sprettne unge kvinnen du "velger" som potensiell mor til dine barn er fertil heller;)

Skjult ID med pseudonym mega lø. 12 mars 2011 18:19

Nabofamilien : Hun har vært 39 og han 50. Barnet er 18 i dag. Det jeg fikk høre er at det som skjedde da var både foryngrende og forfriskende i både ekteskapet og familielivet forøvrig... men vanlig/standard var det ikke denne gangen.
I dag er det ikke så uvanlig, kan man si.

Skjult ID med pseudonym :) lø. 12 mars 2011 23:36

Vil du ha en kjæreste som passer deg best eller er du primært ute etter å få barn? Iflg statistikken din så øker jo sjansen, så de over 40 som sender deg mld bør jo passe hvis barn er det viktigste for deg. :)

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 12 mars 2011 23:42

Er ikke en kjæreste annet enn et redskap for å få barn?Ja, jeg vil gjerne ha barn selv, og har derfor krysset av for 10 og satt det som svært viktig i relasjonstesten. Men om jeg skulle falle for ei som ikke ville eller kunne få barn, tror jeg ikke jeg ville dumpet henne for det - i hvert fall ikke bevisst.

Én ting er hva man søker - en helt annen ting er hva man ender opp med!