Alle innlegg Sukkerforum

Menn i profilbildet til Damene

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bjarne sø. 13 mars 2011 12:03

Er det flere menn her som syns det er dumt, når damene her på sukker har et profilbide der litt av en mann synes, de er nært hverandre og begge smiler mye.
Da får jeg et inntrykk av at det er eksen hennes eller kansje hun er fortsatt sammen med den personen!
Jeg hopper glatt over de bildene uansett hvor fin hun er.

Skjult ID med pseudonym rosmarin sø. 13 mars 2011 12:44

Det kan da være hvem som helst det da TS.

Kan være at jenta syns hun er finest på bildet. Har selv sett slike profiler på guttesiden. Som regel er det ett harmløst bilde.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 13 mars 2011 12:50

Jeg har heller ikke noe til overs for disse selv. For så vidt heller ikke bilder "sammen med en god venninne" - jeg har lyst til å se bilder av personen bak profilen, jeg!

(mann 33 år fra Oslo) sø. 13 mars 2011 12:54 Privat melding

Det er en forsvarsmekanisme der hun bruker en eks eller en mann hun har sex med eller har hatt sex med som et skjold, noe som forøvrig er ganske sært på en datingsside.
Men mange jenter har veldig tydelige forsvarsmekanismer, som f.eks det å poste meldinger de får igjen på sukkerforumet og på den måten vise at de har høy sosial verdi og at de får mye oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 13 mars 2011 12:55

Enig! Ser ikke poenget med å ha en annen persons ansikt i bildene sine, jeg vil jo kun se personen i profilen, ingen andre. Jeg har tilogmed sett et par damer som gir finger'n i profilbildet sitt.....I PROFILBILDET SITT!!!... har ikke ord for hvilke tanker som melder seg når jeg ser det....går bare videre...

Skjult ID med pseudonym corinna sø. 13 mars 2011 12:57

Jeg styrer automatisk unna de profilene. Selv om det er harmløse bilder så kunne de tatt seg tid til å fjerne ansiktet til personen. Hvem vil vel ha bildet sitt lagt ut på en datingside ufrivillig?

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 13 mars 2011 12:59

Medium:
Hehe - ikke bare som gir fingeren, men som strekker tunge eller geiper på en eller annen måte. Skjønner ikke vitsen...

Corinna:
Godt poeng - lurer på om alle er spurt, jeg.

Skjult ID med pseudonym corinna sø. 13 mars 2011 13:03

HDV; Jeg kan godt rakke ned på litt mannfolk så det blir even;-)

Skjult ID med pseudonym corinna sø. 13 mars 2011 13:09

qwerty; Har lurt på det selv, og vet at hvis en kompis eller venninne hadde lagt ut et bilde med meg så hadde det blitt rabalder. Mulig jeg hadde slengt med et lite kurs i bilderedigering også.

HDV; Er rett og slett ikke in the mood til å trashe noen i dag:-)

Skjult ID med pseudonym diva sø. 13 mars 2011 14:22

ts:
synes det ligger litt "sjalu på fortiden" i ditt innlegg.... hvis du går inn i et forhold, må hun brenne alle bilder som eks`er er med på da eller?

Skjult ID med pseudonym Bjarne sø. 13 mars 2011 14:22

Dette gjelder begge kjønn, det var ikke ment som noe negativt mot damer, men jeg syns det bare er unødvandig å ha med noen andre på profilbildet sitt.
Dette er jo en dating side, og det er vel ikke så mange som er interessert i en peson som har bilde av en tidligere partner på bildet sitt.

(mann 35 år fra Østfold) sø. 13 mars 2011 14:31 Privat melding

Har dere sett alle de som ser til venstre i profilbildet sitt da??
DA går jeg bare videre...

hehehehehe

jeg bryr meg ikke om hva de driver med i profilbildet, hvem de er sammen,med, eller den slags bagateller..
trenger ikke være en dårlig person bak bildet selv om hun står med broren sin, en kompis eller en eks for den saks skyld...

her må man virkelig tenke seg om en million ganger før man velger bilder å ha på profilen sin gitt... :)

Skjult ID sø. 13 mars 2011 14:37

Andre persooner som er med på profilbildet er i beste fall noe betenkelig.
Ikke fordi det er problematisk at den det gjelder har kontakt med noen av motsatt kjønn, men at man ikke evner å legge ut et bilde bare av seg selv sier en del...
Hva som ligger i fotoalbum får så være, men hadde noe lagt ut bilder der jeg var inkludert på en side som Sukker så hadde jeg blitt fly forbanna!

(kvinne 30 år fra Akershus) sø. 13 mars 2011 14:43 Privat melding

@ kris

hehe enig med deg :P

Skjult ID med pseudonym Rass-Mus sø. 13 mars 2011 14:44

@Herculix - Godt poeng. Jenter som bruker forsvarsmekanismer har ofte noen "issues" som gjør de lette å manipulere til sengs - skal huske det neste gang jeg ser en slik profil :D

Kan bli en ond sirkel dette. Dama har "issues" og bruker forsvarsmekanismer som tiltrekker seg "feil" type menn, som resulterer i flere "issues", mer mer forsvarsmekanismer, flere bad-boy's etc, etc... :D

Skjult ID sø. 13 mars 2011 14:53

Har selv tatt bort 50% av en mann, han var bestekompisen til eksen, tror ikke han vil ligge på sukker :)))

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 13 mars 2011 14:56

Jeg er mann, jeg lurer på hva slags signal jeg ville gi til damene som så på min profil om jeg i profilbildet mitt sto tett inntil en vakker kvinne!? Positivt? Negativt? Seriøs? Useriøs?

Skjult ID med pseudonym Rass-Mus sø. 13 mars 2011 15:02

Kanskje alle burde lagt ut bilde av eks'ene så en ser hvilket nivå en har ligget på før. :)

Så forresten bilde av eks'en til ei jeg dater nå og han var kliss lik meg. Vet ikke hvordan jeg skal tolke det; tilfeldig, om jeg brukes som et substutt, eller om hun liker denne type menn... :D

Skjult ID sø. 13 mars 2011 15:06

@Medium
Det tråden startet med var reaksjon på at "litt av" en annen person vises på bildet. En arm over skulderen blir vel noe helt annet enn om en person tydelig vises, og kan identifiseres..
Når man er inne på dette med bilder : jeg synes heller ikke noe om at man legger ut bilder av barna sine i albumet...

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 13 mars 2011 15:12

Men jeg er helt enig; dette er en DATINGside, man skal vise SEG SELV fram i sin profil, ikke andre mennesker. Folk har sikkert sine velmenende grunner til å legge ut bilder av andre men tenker de på hvilket signal de gir de som ser på profilene deres? Kanskje de ikke har tenkt på det eller kanskje er så arrogante at de driter i hva andre synes - og greit nok det - men ikke bli forundret over at andre reagerer negativt på å se en MANN i en KVINNES profil.

Skjult ID sø. 13 mars 2011 15:19

Synes det egentlig ar litt spesielt å ha med andre enn seg selv i bildene her. Men jeg synes ikke det er noe problem og velger de ikke bort av den grunn. Ville ikke likt om noen brukte et blide der jeg var med i et bilde i sin profil.

Var innom en profil jeg synes i utgangspunktet var interessant, men så var det et blide der jenta lå i armkroken til en mann. Det sto ikke noe om hvem dette var og en i kunne mannen var klipt bort fra bilde. Om hun lå i armkroken til far ville det vært het greit, men det sto det ikke noe om. Derfor gikk jeg videre til neste profil.