Alle innlegg Sukkerforum

utstillingsvindu

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tigergutt sø. 13 mars 2011 17:04

Er veldig mange som bruker dette nettstedet som en catwalk har jeg fått inntrykk av .....

Skjult ID med pseudonym mega sø. 13 mars 2011 17:06

Jeg er redd du har rett, Tigergutt

Skjult ID sø. 13 mars 2011 17:12

Hvorfor mener dere dette? Er det fordi dere ikke får svar?

Skjult ID med pseudonym mega sø. 13 mars 2011 17:16

Nei, sjult, ikke p.g av manglende svar.
Men når jeg leser profiltekster, ser på profil og albumbilder til enkelte og leser deres innlegg her på forumet, så er jeg rett og slett enig med TS
Enkelte gjør nesten hva som helst for å få oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym Tigergutt sø. 13 mars 2011 17:31

Min begrunnelse ligger også i det som "mega" nevner over her, men engasjementet og plutselig forsvinning er også momenter.

Skjult ID med pseudonym karamell sø. 13 mars 2011 17:55

Er det rart janteloven står så sterkt fremdeles, spesielt når folk klager KONSTANT over andre mennesker! Er det mulig. Grow up, bit det i deg ;-)

Skjult ID med pseudonym Tigergutt sø. 13 mars 2011 18:23

@h

De som "engasjerer" seg og plutselig forsvinner , de som liker å "leke" men som ikke er klar for leken..... Plutselig er de borte :)

@karamell

Hadde vært mye lettere å manøvrere seg fram til den rette her inne, hvis de som var her hadde den fulle hensikt med å finne seg en partner. Noe som jeg tror denne siden er ment for :)

Den janteloven kan du ta å tørke deg i RÆVA med ;)

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 13 mars 2011 21:22

Én lærdom er greit å få med seg - selv om h*n virker aldri så interessert i det h*n skriver, bør du ikke gå ut fra at du er den det blir skrevet eksklusivt med. Og, heldigvis, vil jeg egentlig si, så foretrekker de fleste å forholde seg til én når man først har truffet noen man ser potensial i - problemet er bare at det resulterer i mange forsmådde.

Skjult ID med pseudonym Mørkeblond sø. 13 mars 2011 22:17

Jepp, datingsidene er og blir et utsillingsvindu om man liker det eller ikke, hvor de som har trynefaktoren med seg får mest oppmerksomhet og meldinger (dvs jentene), mens vi andre dødelige bare må være tålmodige og sitte på vent....

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 13 mars 2011 22:36

Huff, så bitre...

Det er sikkert noe i at damer får mer oppmerksomhet her, men det har ikke slått dere at det nettopp er fordi sånne som dere overøser dem med meldinger?

Skjult ID med pseudonym Mørkeblond sø. 13 mars 2011 22:50

@qwerty:
Det har vel også noe med at det sannsynligvis er flere menn enn kvinner her inne....

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 13 mars 2011 22:53

Er det flere menn enn kvinner? De påstår i hvert fall selv at det ikke er det, og selv om jeg er åpen for at det er villedende markedsføring, tyder jo ikke akkurat oppslutningen om Sukkerfestene på at det er tilfelle.

Skjult ID med pseudonym Lionking40 sø. 13 mars 2011 23:42

Mange av de såkalt "mest attraktive damene" er her inne år etter år.... det er jo helt fantastisk at de ikke greier å finne noen med den pågangen de antagelig har på profilen sin. Kanskje er det slik at de egentlig ikke er så attraktive som partnere; de som får mye oppmerksomhet får ikke trent opp evnen til å gi av seg selv i samme grad som andre "mindre attraktive". Bare en hypotese....