Alle innlegg Sukkerforum

Redd for at jeg har rotet det til..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lola sø. 13 mars 2011 17:32

Var på jentekveld i Oslo i går, og skulle på kaffedate i dag med en herlig gutt jeg har møtt her inne.. Vi har snakket i mange mange timer på telefonen og er nesten litt kjærstete.. Men jeg klarte å få telefonen min frastjålet i går kveld så jeg fikk ikke tak i han i dag.. Prøvde å sende mld til han på sukker, sende han mail +++ Men tilslutt måtte jeg bare dra hjem igjen..

Han har lest mld fra med, sendte kanskje 4-5 før jeg måtte dra... Han skrev tilbake "KOMMER TIL TERMINALEN NÅ!!!!", men jeg har jo allerede dratt....

Er redd for at jeg har ødelagt alt.. KAOS!!!

Skjult ID med pseudonym corinna sø. 13 mars 2011 17:34

Det ordner seg når han ser mailene, ingen vits å stresse uten grunn:-))

(mann 31 år fra Buskerud) sø. 13 mars 2011 17:34 Privat melding

Det ordner seg sikkert! ^^
Jeg hadde selvfølgelig først blitt litt snurt... men når jeg hadde sett hva som hadde skjedd så hadde jeg jo selvfølgelig syns det var greit igjen.
Så hvis han ikke kan "tilgi" deg for at noen stjal telefonen din, så er han ikke verdt det :)

Skjult ID med pseudonym karamell sø. 13 mars 2011 17:41

Enig med Terje på den, ja. For MIN del er det jo ingenting jeg kunne gjort med saken om mobilen min ble stjålet! Da måtte jeg ty til sukker, slik som du gjorde. Eller mail om det hadde vært en annen. Og hvis jeg var så heldig å skrive ned nummeret ett sted, hadde jeg ringt eller sendt melding fra en annens telefon.

Men ja, hvis han ikke "tåler" unnskyldningen din, er han ikke helt verdt det. Da finner du jo fortere ut hvordan han egentlig er, rett og slett.

Skjult ID med pseudonym lola sø. 13 mars 2011 17:43

Han tålte den! Fikk svar nå! han hadde kastet seg i bilen når han så mld mine og håpet at jeg fremdeles kom til å ta bussen jeg egentlig skulle ta kl 17.. :)

Skjult ID med pseudonym karamell sø. 13 mars 2011 17:56

Så bra, lola! :-D

Lykke til videre.