Alle innlegg Sukkerforum

syns det er litt kjipt når dette skjer...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bsg sø. 13 mars 2011 23:59

En søt jente sender deg en melding og man sender hverandre hyggelige meldinger. Men plutselig stopper det helt opp, hun slutter å svare. Det fins jo logiske svar på hvorfor hun ikke gjør. Enten så gidder hun ikke, hun har glemt meg, eller så har hun funnet noe andre mer interessante osv.

Selvfølgelig er det en del av gamet, men det skjer ikke ofte at jenter tar kontakt med meg først. Jeg har et helt greit utseende, men jeg er alikevel ikke kjempekjekk. Hun virket bare så troverdig og søt og det er hun helt sikkert å.
Jeg syns det er veldig kjipt å miste kontakten sånn, når det virker som man har et supert utgangspunkt for å bli videre kjent...

Skjult ID med pseudonym Z ma. 14 mars 2011 08:42

Enig med deg: Det er kjipt når sånt skjer.

Det har dessverre blitt sånn at man kan snu ryggen til noen og at det skal være greit på nettsteder som dette.
Jeg synes det er en stor, stor uting! Å behandle andre mennesker, og til syvende og sist seg selv med den formen for kynisme håper jeg at jeg aldri venner meg til. Og nettopp pga denne "det må da være greit-holdningen" mener jeg det virkelig ikke er bra for svært mange av oss å oppholde oss på sukker i lang tid.

Synes det er flott at du reagerer, bag. Jeg ser på det som et sunnhetstegn :-)

(mann 38 år fra Oslo) ma. 14 mars 2011 09:20 Privat melding

been there, done that, moved on... barely! :P har faktisk nettopp blokkert en jente jeg hadde snakket med i over 2 uker, som plutselig sluttet å svare på medlinger..

for jeg er enig med dere, jeg syntes det er veldig synd når man tror man har fått kontakt med noen, bare for å plutselig bli oversett.. blir nesten som å være på en date og personen går på do og kommer aldri tilbake igjen..

og som Z sier, "det må da være greit-holdningen" er så utrolig ødeleggende. har til og med hørt folk si her på forum at "fordi de opplevede det selv" at de syntes det er greit å gjøre det mot andre, fordi de går ut i fra at "alle" andre gjør det samme... så lite gjennomtenkt, siden alle er forskjellige! du vet jo ikke på forhånd om personen vil bli oversett eller vil i alle fall ha en "ha det bra" melding..

Skjult ID med pseudonym mega ma. 14 mars 2011 10:05

Selv pleier jeg å avslutte alle mine prosjekter, uansett hva det enn gjelder. Så hvis meldingutveksling ser ut å renne ut i sand, sier jeg høflig TAKK for det lille vi hadde sammen her inne og lykke til videre.
Da føler jeg at jeg både viser respekt for vedkommende og beholder den for meg selv.
Det føles også godt å ha orden i sysakene sine.

Skjult ID med pseudonym bsg ma. 14 mars 2011 15:31

Syns det er utrolig kjedelig altså. Men men, jeg lar meg lure altfor lett...

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 14 mars 2011 15:51

Husk at du, for den i motsatt ende, kun er en profil, og du bør ikke undervurdere den psykologiske effekten kontakt på nettet har versus kontakt i virkeligheten. Man kan snakke aldri så mye man vil om sosiale nettsider, men det er uansett slik at når du logger ut eller slår av PCen så er vedkommende "slått av".

Skjult ID med pseudonym bsg ma. 14 mars 2011 16:23

Joa. Men uansett så er det fryktelig kjedelig...

Skjult ID med pseudonym Turn-off ma. 14 mars 2011 17:31

Det tror jeg skjer alle iblandt. Meg også, men man får ta ting med en klype salt og ikke tenke for mye over hvor søt og nydelig denne jenta er før du har henne i ''boks''.