Alle innlegg Sukkerforum

I`iiim baaack... ;p

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 14 mars 2011 00:46 Privat melding

Frøken 81 er tilbake fra en uke på tenerife med 23 grader og sol.. fregner overalt og i godt humør, og ganske så fremdeles så oppglødd over tidligere hendelser..
Håper alle har hatt en flott uke på et eller annet vis.
Jeg kan ikke annet enn og si at livet er deilig...

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 14 mars 2011 00:59

;)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 14 mars 2011 01:16

hva har fått deg på andre tanker @obervatør? Men som svar... : Neeeh.. har jo sommerfugler i magen jeg... enten må de daue ut eller dræbes for at jeg skal uansett vurdere en annen mann for øyeblikket.. Frk.Kresen har forløpig det flott der hun er.. ;)

(mann 44 år fra Akershus) ma. 14 mars 2011 08:06 Privat melding

Legg ut bikinibildene, da :D

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 14 mars 2011 14:04

@observatør: Fordi jeg har funnet en fyr jeg dealer med som slår de fleste på galantskap, mannskap og ***skap ;p Og fordi jeg er den heiteste rødtoppen med +kurver som fins* *(med forbehold av at andre ikke synes det og det driter jeg langt blanke i ;o) * hihi....

_Lars_ : Hvem skulle lissom ta dem.. mora mi... huff.. Nei poserer ikke i bikinin foran familien på kamera.. Blir litt keitete.. Tok noen skillebilder med mobben, meeeen de er litt for på kanten for sukkeralbumet.. Du vet... "lady in the streets....... but.....;)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 14 mars 2011 14:18

@observatør: Hva jeg synes er alltid viktigst.. I mitt liv er jeg... Alle andre er jo utenfor, om ikke jeg velger og innblande dem i mitt liv ;) hehe.. Han er mannekjekk.. viking... ;) Alt det vi jenter maser om her inne.. Men jeg er jo såvidt blitt kjent med fyren.. så venter i spenning om det dukker opp noen grassale feil snart.. heh... men satser ikke på det akkurat ;)

Åssen går det med sukkerpikene dine da obersvatør... blir det melisglasur på dem? ;P

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 14 mars 2011 23:57

@observatør: Jeg tar alltid menn for å spille.. Om dem driver puch&pull... Om ikke.. Vel.. at de pusher jevnt og behagelig.. så lar jeg meg tydligvis henføre... for nå er jeg i en henført status..... muligens videre... får sjå ;)

Beste med menn som spiller er å la makten snus, når man kjapt merker dette... Stor glede å sette folk på plass som prøver urent spill.. Har egentlig ikke rukket og "treffe" på gamere... dvs.. jeg lukter dem vel på lang avstand.. ;) Jeg er den tykke skeptiske jenta i baren som ikke liker å sjekke vettu ;O)... Fordi jeg blir aldri overbevist om at "drømmemannen" finner man ute.. Men å kødde med kjegasene.. for å så noen ulevelige frø, det er artig det... ;)

Nei altså.. menn og kvinner for ta konsekvensen av egen oppførsel... Noen blir sjuke, andre blir sjuke og ensomme, de fleste bare ensomme og med et ræva rykte utenfor og innenfor familien.. ... choose your destiny ;)
Livet går jo uansett videre, med eller uten oss i det... Det som er så fantastisk.. :)

Skjult ID med pseudonym -Taz- ti. 15 mars 2011 00:03

Fint i provinsen kjære Frk. Biolog? ;.-)

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 15 mars 2011 00:06 Privat melding

Otta mener du!!?

Skjult ID med pseudonym -Taz- ti. 15 mars 2011 00:15

jups...hehe...får håpe dere får noen av de 1.600 på besøk i morgen ;-)

*kjenner han er litt misunnelig på frk.81 sin "pakke opp og dra vekk" jobb* :-/

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ti. 15 mars 2011 00:17

Hehe.. den er ikke gæli den nei ;)