Alle innlegg Sukkerforum

Takk for en kjempefest igår!

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Oslo) sø. 14 jan. 2007 15:04 Privat melding

Ønsker å takke samtlige / alle festdeltakere igår, for et fantastisk fint arrangement... Eneste minuset jeg har funnet, er at billettinntektene tydeligvis gikk foran bekvemmelighet og fremkommelighet, for lokalet var nærmest overfyllt, og det ble til tider nesten umulig å orientere seg. Noen andre som støtter mine synspunkter?! Heller ikke fornøyd med at jeg gikk alene hjem, men det var vel kanskje fordi jeg ikke tok så mye initiativ selv, sikkert?! :P

Skjult ID med pseudonym fersk sø. 14 jan. 2007 15:20

Henger meg på og takker for et fint arrangement. Supert konsept! Mye bedre enn å gå på byen hvor du ikke tør å ta kontakt med sidemannen. Her var alle i samme båt (ihvertfall stortsett) og det var bare å si hei og så var du igang. Siden alle hadde samme utgangspunkt, nemlig sukker, var samtaleemnet ikke noe problem. Hvordan det fortsetter, vel det er opp til deg. Grunnlaget har ihvertfall gjort det enklere å ta kontakt. Kanskje dette er en erfaring man kan ta med seg ut på byen også etterpå.. Bildekortet var litt mer skuffende, men men det er vel ingen fasit heller.. he he

Jeg syns lokalene var spennende, ja helt perfekte, med alle sine kriker og kroker og trapper og røykerommet ikke minst (hvor det regnet:) Mange mennesker blir noen ganger litt kaotisk, men sånn er det ofte på utesteder også syns jeg, så det var ikke anderledes nå.

(kvinne 58 år fra Oslo) sø. 14 jan. 2007 15:47 Privat melding

Ja bra fest som alltid de gangene jeg har vært med på noe :-)
Det var fullt oppe, enig, men det var et rom nede ved garderoben med lav musikk, bar og mange plasser hvor det gikk an å sitte eller stå og prate med hverandre uten å måtte rope. Der var det MASSE plass....
Mange hyggelige menn og kvinner å prate med. Takk for en hyggelig kveld :-)

Skjult ID med pseudonym ferskere sø. 14 jan. 2007 15:51

Skulle ønske jeg visste om det før!! Hva slags sted var det og hvor? I Oslo et sted? Blir det en sånn fest snart igjen? Noen som vet?

Skjult ID med pseudonym Påfugl sø. 14 jan. 2007 17:04

Jeg syns festen var strålende! Det eneste minuset var at det var så overfylt at jeg fant nesten ingen av de på kortet mitt... Skulle gjerne gjort det, for det var noen ordentlige søte jenter der. Men til gjengjeld så var det bare å gå å snakke med hvem man ville, og det er et klart positivt løft fra hvordan det vanligvis er på byen. :)

(mann 41 år fra Oslo) sø. 14 jan. 2007 23:04 Privat melding

Jeg ble medlem her på lørdag, så jeg fikk desverre ikke med meg festen. Men neste gang slenger jeg meg på, så får vi håpe at de velger et større lokale eller selger biletter til noen ferre neste gang

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 15 jan. 2007 01:02

Neste gang skal skal vi vurdere om gjestene får ankomme gjennom det nye lokalet før de eventuelt går videre opp til noe mer lyd og trykk. Da har de friskt i minnet at de kan gå ned å få seg en pust i bakken med litt deilige jazztoner :)
Det er plass til ca 150 nede så hvis folk fordeler seg skal det bli bra. Neste fest er om ikke så lenge (følg med!)
Rå er forøvrig kåret til Årets utested av Natt og Dag og neste gang håper vi å åpne slik at man også kan gå "opp innerst fra det nedre lokalet" . Vi kommer tilbake med mer informasjon senere.

Skjult ID med pseudonym Miniblære ma. 15 jan. 2007 08:07

Håper dette også betyr bedre toalettfasiliteter, var til dels lang ventetid på lørdag og det passer jo ikke så bra når man bælmer øl...

Skjult ID med pseudonym festglad ma. 15 jan. 2007 15:44

Får litt sånn kommersfeeling her fra sukker.no sin side.

Skjønner at dere ønsker å tjene penger på oss stakkars single (med hardt presset økonomi i utg.pktet. pga vi er single) ;), men er ikke helt sjarmert av denne stappeteknikken. Flest mulig inn i en tønne. Føles ikke helt verdt pengene...

Skjult ID ma. 15 jan. 2007 20:16

husk at det også er ganske bra sprik i alder, så det må være ganske mange for at alle skal ha bra utvalg. jeg syns lokalene var bra. enig i at det er få toaletter der, så litt forbedring der gjør ingenting. skulle også gjerne danset litt, men det var ikke musikk som jeg danser til der og det var litt synd.

Skjult ID med pseudonym gladlaks ma. 15 jan. 2007 23:03

Hvis det er blitt så populært med disse Sukker-festene, hva med å dele opp aldersmessig?

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 18 jan. 2007 00:30

Det var flere avdelinger med mindre folk, men likevel så ble det mange inn i trengselgangen. Det var 4 barer totalt og toalett i hver av de tre etasjene. Jeg tror i min enkelhet at opplevelsen nok også har noe å gjøre med hvorvidt man har vært heldig denne kvelden eller ikke, men uansett skal vi gjøre det vi kan for at det skal bli bedre på alle måter.

Når det er sagt så kan vi forsøke noe som kan være lurt. Damer bruker lengre tid på do mye på grunn av at de sminker seg samtidig. Hvis vi ordner et damerom med pent lys der de kan fjonge seg litt så hjelper det kanskje? Skal høre med ansvarlig på Rå om det lar deg gjøre.

Neste gang skal vi være strengene med at folk må komme for 20.45. Da kan vi dele ut kortene tidligere og man får mer ut av dem. Åpning av ny gang skulle forhindre propp foran baren/toalettet i andre etasje.

Lyktene som skulle komme i GOD TID (flere uker) før festen er nå bekreftet kommet, men vi skal bekrefte dette når vi personlig ser lyktene med egne øyne. Inntil da skal vi som sagt gjøre vårt beste til å gjøre ting enda bedre :)