Alle innlegg Sukkerforum

Ikke date

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Vestfold) ma. 14 mars 2011 17:44 Privat melding

Har snakket med noen jenter her inne nå. Og må innrømme jeg blir skremt hvor raskt samtalene vrir seg over til forhold. Synes nesten det er totalt nedtur om man snakker sammen på nett og plutselig etter 10 linjer så er personen inne på kjærlighet og troskap.

Er det bare jeg som har vært uheldig eller er det flere som opplever det slik? Har seff snakket med noen som ikek har nevnt det, men virker som noen er ekstremt opptatt i og finne seg type/dame så de driter litt i hvordan personen er.

Jeg for min del kunne aldri dratt på en blind date. eller på en date fra nette... Føles helt merklig og avtale noe slikt med en person man ikke kjenner i virkeligheten. Og når ordet date høres så blir jeg rett og slett litt redd. Tenk om jeg ikke synes hun er noe bra person. Eller motsatt. Tenk om hun forventer mer... OSV OSV... Ikke noe galt i at folk gjør det men sier bare for min del jeg heller ville møtt noen med venner eller til noe mer privat som f eks en film og chillet. Date høres enten ut som man gjør det ofte eller så høres det ut som man avtaler noe veldig seriøst med et annet menneske. Huske jeg ble så glad når min forige kjæreste sa på en fest til meg. Dette var før vi ble kjærester. At hun aldri hadde datet. Bare hatt venner og elskere som ble til kjærester. Høres mer fornuftig ut i mitt hode enn dette "dating" pisset :P Jaja dagens lekse fra meg... Noen som er enig...? Og hvorfor bruker folk skjult ID når de skriver hær inne?

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 14 mars 2011 17:49

#Jeg for min del kunne aldri dratt på en blind date. eller på en date fra nette... #
ehhh...kan jeg spørre hvorfor du er her da?

det er nok mye hvis,om ,tilfelle osv osv,men så lenge man er ærlig mot seg selv og andre,får man bare bruke siden her som man vil:)
svarer ikke med skjult id,men gidder ikke ha bildet framme for hver mld:)

Skjult ID ma. 14 mars 2011 17:49

Hvis du ikke vil date noen fra nettet, hva gjør du her da?

(kvinne 28 år fra Akershus) ma. 14 mars 2011 17:51 Privat melding

Jeg er enig i at det hadde vært flott å møtt en person som det hadde klaffa med uten dette dating styret. Men dette skjer jo aldri. Jeg kan telle på ên hånd de gangene jeg har blitt sjekka opp hvor ingen av partene har vært fulle, trist men sant.

(mann 35 år fra Vestfold) ma. 14 mars 2011 17:54 Privat melding

Men hvor bestemmer man om bilde skal vises? :) Er litt ny her... Og sitter men veldig trægt nett så plz! help!

Jeg er vel her fordi jeg ville prøve noe nytt. Og man kan jo møte folk selv om det ikke er en date...? Eller er jeg på bærtur. Synes bare ordet date med betydning (romantisk middag, stearinlys, seiltur, gå tur hand i hand, osv osv) får meg til å bli mer engstellig enn det og faktisk bare møtes for å se en film eller chille med noen venner er mer skremmende... Håper den setningen kom ut som den skulle :)

Uansett! Ønsker jo alle lykke til på datene sine. Er bare ikke noe for meg. Om det er flere der ute som tenker i samme bane blir jeg happy go lucky!

(mann 35 år fra Vestfold) ma. 14 mars 2011 17:58 Privat melding

Sorry for dårlig ordlegging igjen! :) Men er ikke det å møte noen som skremmer meg. Er det at personen bruker ordet dating i en betydning som i håp om noe mer. Jeg tenker ikke noe mer før jeg har møtt personen. Og om jeg møter personen og ting klaffer så vil jeg brukte tid før jeg tenker over et forhold. Er ikke en person som treffer ei jenta og bare roper ut. Skal vi gifte oss? Eller kom la oss knulle. Det kan man heller gjøre med jenter man møter ute i den virkelige verden. Kanskje ikke så rett frem , men :P

Uansett! Håper jeg ikke er helt alene om denne greia for da blir jeg skremt av min egen trangsynte tanke :)

Skjult ID med pseudonym ^__^ ma. 14 mars 2011 17:59

Ja hvis du ikke vil på date med noen fra nettet så er jo ikke akkurat dette stedet. Et sted må man begynne å da kalles det en date selv om det er et veldig rundt begrep. Om man tar en kaffe, spiser en middag eller går på sirkus arnardo eller hva som helst. Er enig med deg at det er bedre å bli kjent på en normal måte, men er man med på et sted som dette så øker sjansen betraktelig for å finne noen som man liker...men det er ikke dermed sagt at den personen liker deg, men alikvel, sjansen øker. Kall det et suplement til Real Life kjærlighet, kanskje treffer du den rette dama i kassa på Livo, hvem vet!=)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 14 mars 2011 18:02

"Date" er bare et ord, legg hva du vil i det. Selv ser jeg det som litt mer "casual" enn det norske ordet "stevnemøte". Hvis jeg tenker stevnemøte, tenker jeg middag på en bedre restaurant, med tilsvarende kleskode, og gjerne både blomster, limousiner, konfekt osv., men med date tenker jeg rett og slett bare et treff for å se om det er noe der - enten man møtes på en pub, en restaurant eller i en park.

Men hvem er disse som skal snakke forhold hele tiden, egentlig? Jeg opplever det heller motsatt, kun fokus på trivialiteter av typen "hvilken bok leste du sist?" og "hva liker du å spise til middag?".

(mann 35 år fra Vestfold) ma. 14 mars 2011 18:04 Privat melding

Får enten holde meg til venninner eller gå på date med nye? Er det det du mener? Det går liksom ikke ann å kun møtes for å bli kjent? Eller fordi man har samme interesse osv. Selv om denne siden har mest mennesker som søker den store kjærlighet så trur jeg absolutt det er mange her inne som også bare ønsker og prøve noe nytt. Altså mulig få seg en venn med samme interesse. Ta meg f eks. Jeg elsker film. Har veldig mye venner og ingen problem med jenter. Men sliter egentlig å finne en jente som er like interessert i film som meg. Det er noe jeg håper og drømmer om finnes der ute. Enten som venn eller som kjæreste. Samme for meg egentlig.

(mann 36 år fra Akershus) ma. 14 mars 2011 18:04 Privat melding

Du fjerner bilde med å hake av for anonym. Så kan du skrive "Gizzie" under "pseudonum" hvis du faktisk ikke ønsker å være anonym.

Skjønner akkurat hva du mener. Bare møtes til noe mer avslappet som en tur eller film eller noe, helst etter at man har blitt litt kjent gjennom nettet. Jeg er romantisk, men de romantiske middagene kan gjerne vente til jeg er litt varm i trøya.

Jeg er desverre ingen jente da som du ser, og føler meg ganske utafor i datingverdenen selv. Så ikke hør på meg, med andre ord!

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ma. 14 mars 2011 18:06

Det er vel fullt mulig for deg "Gizzie" å møte noen jenter innpå her uten at det behøver å kalles en date. Men selv om dere bare møtes for å se en film eller en annen aktivitet med flere, vil det jo ligge litt i kortene at mange ønsker at det skal bli litt kjemi. Det er jo tross alt en datingnettsted du er på. Skriv hva du ønsker i profilen eller prat åpent om hva du ønsker med de du taster med innpå her. Om det kalles date eller et møte går ut på det samme, bare finn ut og gjør det du er komfortabel med og lykke til:-)

Skjult ID med pseudonym levlivet32 ma. 14 mars 2011 18:07

Tror du kanskje legger litt for mye i begrepet "date". Det omfavner jo egentlig veldig mye...En hver form for sosial aktivitet for å prøve å finne ut av om personen kan være en potensiell partner.. En date handler vel egentlig bare om at to personer møtes for å finne på noe (alternativt gruppe-date som i ungkaren..), og må ikke bety hverken stearinlys, romantikk eller hand i hand..

Skjult ID med pseudonym Gizzie ma. 14 mars 2011 18:09

Takk for svar! Og trur nok jeg holder meg borte fra de som snakker volvo og hun i første omgang.

:)

Skjult ID med pseudonym lovebird ma. 14 mars 2011 18:11

@Gizzie

"Får enten holde meg til venninner eller gå på date med nye? Er det det du mener? Det går liksom ikke ann å kun møtes for å bli kjent"

Det er jo nettopp det man gjør i startfasen. Treffes for å bli kjent, SÅ ser man om det kan bli noe mer.

Skjult ID med pseudonym Gizzie ma. 14 mars 2011 18:11

Betyr vel uansett mye mer enn jeg er interessert i fra visse som skriver til meg :) Men bortsett fra det er alt kult! :)

Skjult ID med pseudonym Gizzie ma. 14 mars 2011 18:14

Okei! Men se her...

De fleste jeg har snakket med som jeg kommer i en god tone med vil enten stifte familie (snakker om det hele tiden). Vil ha flere barn. Vil ha en far til barne. Vil ha sex. Vil møtes over romantisk middag eller noe sånt...

Hadde vært glad om noen plutselig sa. Hei du! Ser du liker cross eller ser du liker å se film. Blir du med å kjøre gocart eller Mr big i helgen. Blir du med å ser en film...

Er hele tiden så mye mer :P

Skjult ID med pseudonym levlivet32 ma. 14 mars 2011 18:17

Jeg prøver alltid å stille på date med null forventninger, men med åpent sinn.. ;-)
Sjansen for at det er full klaff er jo liten, men det er viktig å heller ikke la alt falle på førsteinntrykket og gi personen litt tid til å vise hvem han er.., man vet jo aldri.. Noen ganger kan en date føre til vennskap, noen ganger til at det utvikler seg til noe mer, mens andre ganger går man derifra uten behov for å treffes igjen.. Ta det sporty og ikke legg for mye i det!

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 14 mars 2011 18:19

Gizzie:
Skal vi bytte matcher? :-P

Skjult ID med pseudonym levlivet32 ma. 14 mars 2011 18:19

Høres ut som du har truffet på litt feil jenter for deg... Hvis du treffer de riktige, tror jeg nok ikke det å gå på "date" burde være så skremmende.. ;-) Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Gizzie ma. 14 mars 2011 18:22

Etter det svaret trur jeg at jeg har innsett hva det er jeg ikke liker med dating :)

Det må være at jeg ikke liker tanken på å date mange mennesker. De jeg har vært sammen med igjennom livet har jeg møtt tilfeldig og kjemien har vært der med en gang. Det kan man ikke vite over nett vil jeg tro. Føles litt rart i værtfall... Om du møter jenter fra sukker gang på gang i håp om et klaff så må du jo mest sansynlig date veldig mange før det skjer. Og det er nettopp det jeg kanskje personlig ikke vil :) Da kunne jeg heller møtt et 100 talls herrifra på fest, film kvelder, kino, med venner, osv

Skjult ID med pseudonym levlivet32 ma. 14 mars 2011 18:25

Ja, det var vel dette med at man må kysse mange frosker for å finne prinsen..

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ma. 14 mars 2011 18:26

@Gizzie

Du snakker vel med jenter som er i en alder der de ønsker seg det du nevner. Ikke sikkert de nødvendigvis mener det så bokstavelig at det skal skje i nær fremtid, men at det er det de ønsker for fremtiden. Senk skuldrene og ikke ta alt så bostavelig. Så får du heller komme de i forkjøpet og foreslå go cart osv:)

(mann 38 år fra Oslo) ma. 14 mars 2011 18:26 Privat melding

hvis du ikke liker ordet "date" så trenger du ikke å bruke det, du kan jo bare spørre en dame om dere vil møtes og ta en kopp kaffe eller gå litt rundt i olso og prate..

jeg liker jo også ikke ordet "date", men det er pga jeg syntes det burde være et ord på norsk man kan si, istedenfor å bruke engelske ord hele tiden..

og til sist så må jeg nok si meg uenig i det du sier, eller rettere sagt at det er ikke sånn jeg opplever det. jeg er her inne for å finne meg et forhold som skal vare, ikke en flørt eller en elsker. så hvis jeg var så heldig at jeg kunne komme i kontakt med en dame som, etter litt mailing eller møter, begynner å snakke om "forhold" greier, så hadde jeg sett på det positivt, i alle fall hvis det var meg hun inkluderte i disse forholdsgreiene! :P

men du får ha lykke til uansett hva du velger å gjøre! husk at sukker ikke er noe annet enn et sted der du kan møte andre single folk! :)

Skjult ID med pseudonym Gizzie ma. 14 mars 2011 18:27

Det er vel et eventyr... Du behøver ikke kysse alle de ekle froskene... Funker like greit å holde de under vann til de innrømmer om de er prinsen!

Skjult ID med pseudonym Gizzie ma. 14 mars 2011 18:29

Takk for svar og lykke til folks! Må ut å jobbe jeg :)

Ha en strålende dag/kveld! :)

Skjult ID med pseudonym Bravo ma. 14 mars 2011 18:32

@rasec: "Stevnemøte" er vel det norske ordet for "date" , uten at jeg synes det er så mye bedre :-)

Skjult ID med pseudonym levlivet32 ma. 14 mars 2011 18:33

Neida, jeg kysser ikke alle froskene.. Men man møte en del mennesker for å treffe den rette (mente ikke bostavelig at man måtte kysse alle sammen). Sukker er bare et sted å treffe andre single, men treffer man noen i den virkelige verden, hvor ting kanskje faller mer naturlig fra start, så er selvfølgelig det mye bedre. Kos deg på jobb!

Skjult ID med pseudonym Akkogve ma. 14 mars 2011 18:35

Enig i mye av det du skriver Gizzie.

Jeg er relativt ny på dette med dating selv, men én ting har jeg fått med meg: (og beklager ordbruken her nå) Det jævla maset om kjemi!

Kjemi er selvsagt ikke uvesentlig, men har inntrykk av at det for svært mange må oppstå en romantisk kjemi på første date før de er villig til å bli bedre kjent. Hvorfor det?? Er ikke det utrolig korttenkt og lite smart om en er på utkikk etter et seriøst og langvarig forhold? (har langvarige forhold i tankene her med alt jeg skriver i dette innlegget)

Om jeg møter en jente jeg syns er trivelig og ikke skremmer meg vekk med utseende (ikke snakk om å være stygg, men om det skulle være totalt kræsj i forhold til mine preferanser), så vil jeg ha et ønske om å møte henne igjen seinere, selv om det ikke oppsto noe romantisk kjemi første gangen. Liker jeg henne enda litt bedre neste gang, så blir jeg enda mer nysgjerrig på henne. Viser det seg etterhvert at hun er en person jeg fint kan tilbringe mye tid sammen med, så blir det fort til at jeg kan utvikle følelser for henne om jeg merker en interesse fra henne.

Problemet er bare at en blir ditchet etter første date fordi hun bare klarer å se på meg som en venn.. Jeg tok henne ikke med storm fordi jeg gikk på daten med en innstilling om å bli kjent med henne og være et hyggelig selskap for henne. Men på date skal alt være romantisk og kjemien må klaffe på første forsøk. Det skjedde ikke for henne overfor meg, og derfor går hun på 17 påfølgende dater med andre folk med samme innstilling og finner aldri kjærligheten, og klager i ettertid om at hun aldri finner noen der kjemien klaffer..

Slike dater har jeg altså opplevd en del ganger. Altså det med at jeg etter 1 møte visstnok bare kan være som en venn for henne. Ikke er jeg stygg heller. Er nok bare for snill :)

Hva forventer/krever folk?? Kribling i magen etter 1. date? Kyssing, kosing og forelskelse på 2. date? Heftig sex og en storm av følelser på 3. date? Snakk om framtidsplaner på 4. date?

Når skal en få tid til å bli kjent på veien og faktisk kunne ha en følelse om at forholdet kan bli langvarig? At det er full kjemi etter de første par treffene er ihvertfall absolutt ingen garanti for at noe kan bli langvarig.

Ahh, måtte bare få ut litt frustrasjon. Kanskje litt avsporing også, så beklager det i så fall. Sånn, tilbake til søket ;)

(mann 43 år fra Vestfold) ma. 14 mars 2011 18:39 Privat melding

møtes til en date skal jo ikke bety noe mer enn å møtes for å bli kjent. Som en gåtur, en rolig middag eller lignende.
hvor man faktisk har muligheten til å kunne snakke sammen uten å måtte rope på hverandre for å bli hørt.. Syntes selv alkohol ikke har noe med en date å gjøre. en vin til mat kanskje. lettere å kunne danne seg et bilde av personen når man er edru og kan snakke med hverandre og finne ut om man liker personen man møter. mye dumt og rart som kan skje når man står der med sveisebriller og 40 i promille. våkner neste morgen og ligger ved siden av en person som du kanskje ikke liker i edru tilstand og har lyst til å gnage av deg armen for å komme deg fort ut/hjem. sist nevnte har ikke skjedd meg. men kjenner andre som har opplevd det..
Jeg er ikke redd for å si ja til en date tidlig i kontakt fasen. men det skal skje i rolige settinger..

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 14 mars 2011 18:44

Akkogve:
Innertier!

(mann 38 år fra Oslo) ma. 14 mars 2011 18:47 Privat melding

@Bravo

hehe, ja, vet at det ordet der finnes, men jeg snakker om et ord jeg kan faktisk si uten å føle meg som en dust!! :P

@Akkogve

ja, du sier mye bra der du og! og jeg er nok som deg, kan godt tenke meg å dra på mer en bare 1-2 dater for å virkelig finne ut av ting, for jeg er nok ikke en sånn håpløs romantiker som tror at ting skal klaffe med en gang! hvis jeg føler noe sterkt for en jente første gang jeg møter henne så er det nok på grunn av andre ting enn å ha et langvarig forhold!!

men ja, du vet, folk er forskjellige, noen kan ta seg tid for å bli kjent, mens andre vil gjerne føle ting med en gang... sånt er det bare!

Skjult ID med pseudonym levlivet32 ma. 14 mars 2011 18:49

Stille med åpent sinn.. ;-)
Mange gutter som blir kjekkere jo bedre kjent man blir med dem, fordi de viser nye sider av seg selv. Ikke alle som får frem det beste av seg selv på første daten.., så enig med at det er greit å gi det noen dater før man egentlig gjør seg opp en mening.. Så lenge det ikke er full kræsj da, men da merker man det som regel med en gang..

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 14 mars 2011 18:56

Samtidig tror jeg nok dette med å gi hverandre flere sjanser blir vanskeligere og vanskeligere. Vi er nok ikke så mange som ikke skriver med flere av gangen, og har man først hatt én date man ikke er sikkert på, vil man gjerne heller se om neste i køen kanskje gir mer instant godfølelse.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 14 mars 2011 18:59 Privat melding

hvorfor kan ikke flere damer tenke som levlivet32? :P

personlig så er jeg litt sånn middels sjenert ovenfor jenter, og merker jeg trenger litt tid for å kunne åpne meg opp...

Skjult ID med pseudonym levlivet32 ma. 14 mars 2011 19:02

@qwerty: kanskje det er problemet i sukkerverden; At vi ikke klarer å finne noen, fordi vi stadig tenker at vi kan få noe bedre...!? I den virkelige verden ikke vurderer man ikke på samme måte folk opp og ned og frem og tilbake, for å finne ut av om det kan bli noe der..

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 14 mars 2011 19:07

Levlivet:
Det tror jeg gjerne er mye av det det handler om, ja. Tror nok mye handler om, i hvert fall for min del, å treffe dem som ikke tenker slik. Vet jeg har møtt noen av dem, og en av dem kunne det nok blitt noe mer med om jeg ikke hadde spilt kortene mine så fullstendig feil, men de er forhåpentligvis ikke de eneste.

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 15 mars 2011 01:38 Privat melding

Hvorfor legge så mye i ordet "date", hvorfor legge så mye i ordet "forhold", hvorfor legge så mye i ordet "romantisk, kjærlighet og troskap"...??? Date er noe amerikansk, stevnemøte er vel litt mer klassisk gammeldags jeg liker noe ved..
Vi jenter liker vel disse andre ordene (foruten date, det er litt teit, synes jeg) fordi vi søker jo etter dette... Kan jo ikke sitte her og lyve heller.. Mange av oss prøver, men til syvende og sist er vi ute etter noen å dele oss selv med.. Til en viss grad hvertfall.. Man skal da aldri glemme individualismen i det hele..

Hvorfor menn er redd for å ikke få pult nok rundt, og jenter redd for å skremme fyren er typisk klassisk tankegang fra den tid vi i det hele tatt begynte å tenke over "jeget" vårt... Noen er selvsagt bortenfor denne gamle instinktive oppførselen.. Men de fleste kjenner seg nok igjen.. Det man ikke kan få vil man ha osv osv...

Ikke stress så veldig.. Bare kos deg, og tar dama opp hva du tenker om "dere" så si det du tenker, enn å si det du tror hun vil høre, eller å si noe du helst kanskje ikke hadde lyst å si, men føler du mååå si fordi du tror hun er verpesjuk osv osv.. Vi er ikke verpesjuke med "akkurat deg" fordi vi vil vite hva dere tenker om en situasjon... Noen verpesjuke er det alltid.. men de burde dere kjenne igjen fort om dere er drevne i "gamet"...Og la dem være i fred til de gutta som faktisk er det selv og :O)

Man blir ikke godt kjent av å sitte inne å se film hos hverandre, eller bare ligge i senga... man må oppleve ting.. Stort som smått.. Og lidenskapen må også være der.. uten tvil ;)

Så ikke stress.. bare kos deg... og ikke tenk over at vi er så alvorlige.. for vi er ikke det de fleste av oss... selv om vi til syvende og sist ser etter noe stabilt... Men tar jo tid for oss og..

Skjult ID med pseudonym Gizzie ti. 15 mars 2011 16:23

Høres bra ut! Men du sier noe jeg reagerer på :) Man blir ikek kjent av å ligge i senga eller det og sitte inne og se film. Der er jeg enig og uenig. For jo man kan bli veldig kjent med personen. Det vil si f eks deg som person av alene tid hjemme med film, vin eller bare snakk. Sengeaktivitet kan funke veldig bra som en 30 % av et eventuelt fremtidig forhold.
Det og dra ut på et stemnemøte eller date med middag og vin osv trur jeg er mye mer falsk enn det og faktisk bare møtes. Det er ikke mange gutter om man tenker i gjenomsnitt som pynter seg veldig før de skal ut på en middag med kompiser. Om du skal finne en som du vil tilbringe tid med så vil du vel se hans normale sider før de ekstremt brae og dårlige? Og det og sitte på en fin kina resturant og høre romantisk musikk i bakgrunnen mens man tygger i seg en liten middag man ikke blir mett av en gang (for å ikke virke gris), for jenta. Det synes jeg er bare dumt. Om den jenta jeg møter ikke liker mine normale sider, samt mulig mine "dårlige" sider , så har vi ingen ting og gjøre sammen. Og disse sidene ville hun aldri sett av meg eller noen andre her inne (tipper jeg). Om man hadde dratt ut å spist. Dette ble for dårlig formulert... Men håper noen skjønner hva jeg mener her. Vis ikke skal jeg prøve å skrive tydeligere senere. Må bare bli ferdig med jobb først :)

Skjult ID med pseudonym Kvinne40+ ti. 15 mars 2011 16:30

@ Grizzie- helt enig med deg på slutten her.

Skjult ID med pseudonym Leelaa ti. 15 mars 2011 16:39

Jeg opplever det motsatt. Jeg vil gjerne ta ting litt rolig,men enkelte sender jeg brev med i ett par dager,så er de nesten klare for å pakke bagen og flytte 50 mil hit... For ikke å snakke om de som gjerne kjører 3 timer en torsdags kveld etter å ha sent ett par brev fram og tilbakefor å ta en kaffe... Er det rart ei stakkars jente får litt antydninger til panikk??

Men over til det som var topic'en: Ordet date betyr det du legger i det. Hvis ei jente spør om en date og du ikke føler for fullt wine&dine-opplegg,så hvorfor ikke bare foreslå selv å møtes over en kopp kaffe eller en øl? Mye mindre press,og ofte mye hyggeligere enn formelle middager.

Lykke til!!

Skjult ID med pseudonym S ti. 15 mars 2011 17:04

Jeg er helt enig med deg, Gizzie, jeg liker heller ikke ordet date og spør heller aldri noen om å gå på date. På den andre siden synes jeg det er mye bedre å møte noen med en gang i stedet for å skrive til hverandre fram og tilbake i evighet, for det er da det oppstår forventninger. Når jeg ikke vet mer enn hva som står i profilen, forventer jeg heller ikke særlig, jeg kjenner jo ikke fyren. Jeg pleier å ta de med ut på et par øl, og de gangene jeg har møtt folk uten å snakke med de først, så har jeg ikke vært nervøs i det hele tatt. Mens de gangene jeg har skrevet med de en stund, har det vært verre.

(mann 35 år fra Vestfold) on. 16 mars 2011 00:10 Privat melding

Endelig noen som skrev noe jeg opplever helt selv. Håper og trur at folk kan legge til side litt noen av tingene som f ek det og ska ha i pose og sekk. Altså om noen vil bli kjent med meg her inne så betyr det -bli kjent- i første omgang. Om jeg liker personen og hun liker meg så er det mulig for at det blir mere. Men om noen er ute etter forhold etter en date mener jeg faktisk at personene er litt på bærtur i tankegang. Det kan ikke være sunt. for noen å tenke slik... Beklager men dette er min mening. Og uansett hva folk antyder her inne på chatten om at de ikke opplever det slik så vil jeg bare si... DET ER SLIK! Veldig mange gjør det.

En annen ting er at det virker som de fleste enten er ute etter forhold eller så er de bare ute etter flørt. Det finnes en mellom ting der også. For når jeg bruker ordet flørt mener jeg sex... Og det lyses opp av enkle her inne at de skriker etter det. Ikke ta kontakt med meg om dere føler dere truffet av mine ord her :) Men til alle dere andre kjør på! :D

(mann 35 år fra Vestfold) on. 16 mars 2011 00:20 Privat melding

haha! Så jeg bruktew ordet date selv nå... Ikke bra ikke bra... Må være fordi jeg har lest så mye om det her inne at dety neste er blitt normalt. Nei huff! Får slenge på the Expendebles og nyte den med en Prosciutto :)

Skjult ID on. 16 mars 2011 00:22

Skyter ikke degselv litt i foten her gizzie?

Skjult ID med pseudonym Gizzie on. 16 mars 2011 00:24

hehe Nei håper ikke det :)

(kvinne 33 år fra Hordaland) on. 16 mars 2011 00:27 Privat melding

Ordet "date" får meg til å få lyst å sage av meg begge armene, med en smørkniv...!
Så sterkt misliker eg det ordet.. Når man skal møte et menneske man aldri har møtt før, så er det naturlig å gjøre noe uformelt, som å gå en tur, ta en kaffe osv.. Man kaster seg ikke rett på romantisk middag med levende lys og mating av hverandres mat.. Det må isåfall være for spesielt interesserte, og de tror eg det er få av...

Skjult ID med pseudonym Gizzie on. 16 mars 2011 00:33

bra! :)

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 16 mars 2011 01:07 Privat melding

Jeg dater en gang.. så dealer jeg uten å spille.. ER meg selv fullt ut alltid.. veldig direkte og med mye humør ;) Takle den som kan og er mann til det, om ikke la bare være.. Jeg dealer ikke med gutter, jeg dealer med menn! ;)

Skjult ID med pseudonym Medium on. 16 mars 2011 07:13

Wow....denne tråden er bare rar. Vi er da alle her for å finne noen å bli kjent med. Hvordan vi velger å gå fram er forskjellig fra person til person. Du får velge din framgangsmåte men ikke kom her og fortell meg/oss at vår metode å finne noen på ikke er sunn eller at vi er på bærtur. Om du velger din metode så dømmer jeg deg ikke for det selvom jeg synes det er rart at du er på en DATINGside men den holdningen. Å bli skremt fordi damer snakker om forhold og slikt er fordi vi er på en DATINGside! Jeg hadde kanskje reagert slik om en ukjent dame snakket slik i en melding på Facebook men ikke herinne....som altså tross alt er en D A T I N G side!

Skjult ID med pseudonym Gizzie on. 16 mars 2011 10:09

Jeg står fortsatt fast på at det er både usunt og litt sprøtt å tenke forhold før du møter en person. Det gjør jo hele møte helt pinlig og uggent egentlig. Er det ikke bedre å møtes uten noe som helst forhåpninger. Så om det viser seg å være frøken perfekt eller Mr Wonderful så er jo alt toppers! Og om det ikke er det så gjør det heller ikke noe?
Sier denne tråden er rar....? Ser jo det er flere som er enig med meg her inne. Det betyr jo bare at det er mange her inne på siden som faktisk tenker likt. Da er det vel ikke en rar tråd?

Er dette en 100% dating side? Jeg trudde dette var en side hvor personer kunne møtes. Bli kjent. Mulig finne kjæreste, Dating er et veldig stygt ord. hadde jeg vært kristen ville jeg sagt det var djevelen som fant opp det ordet :)

Skjult ID med pseudonym Medium on. 16 mars 2011 11:03

Ja, jeg synes faktisk at det du sier er rart! Jeg ser ingen i tråden som er enig med deg om at det er sprøtt å tenke forhold når man møter en person!? Jeg ser noen som er enige i deler av det du sier, at man ikke vet om man passer sammen med en gang men de fleste tenker på forhold når man treffer noen herinne da dette er en DATINGside.

Du oppretter en tråd på forumet om at "uff, det er så mange damer som er interessert i meg og snakker forhold.."!?!? Seriøst? Stakkars deg! Det må være fælt å være så attraktiv!? De fleste klager over det stikk motsatte, at ingen er interessert. Det er det samme som at jeg skulle gå inn på et treniningsforum og klage over at alle kun vil snakke trening med meg mens jeg bare vil bli kjent og dra og bowle og SÅ kanskje jeg kan begynne å trene. Da hadde jeg vært på feil forum.

Du sier egentlig det samme som alle vi andre også gjør: vi møter noen for å se om det kan bli til noe mer. Det er jo det vi alle gjør. Selvsagt har man i bakhodet at det kan bli et forhold ut av det, du er den FØRSTE jeg har har hørt om som åpenbart ikke enser dette en tanke herinne.

JA, dette er en 100% datingside! Sukker.no sier dette om venner (under FAQ):

" Hvorfor kan jeg ikke bruke tjenesten til å skaffe meg nye venner?

De fleste som er på Sukker er her for å treffe en kjæreste. Ettersom vi matcher alle mot hverandre ville det bli litt feil. Likevel er dette noe vi vurderer å gjøre mulig. "

Den dagen de gjør dette mulig så ville ditt innlegg vært mere kurant. Men som de fleste sier så kan du gjøre profilen din mere tydelig om hva du søker herinne.

Er du ute etter å skaffe deg venner så har du Facebook eller andre sosiale medier i tillegg til din hverdag og dem du omgås med. Er du ute etter å skaffe deg venner og så se om ting kan utvikle seg så er du vel ikke så langt unna der vi andre er men da HAR du altså likevel tanker i bakhodet om et forhold likevel da...!? Å komme inn på en datingside og påstå at det er rart å ha tanker i bakhodet om et forhold når man møter noen herinnefra, DET er RART - og det er min mening!!

Synes du dating er et stygt ord så lurer jeg virkelig...du høres ut om du er nyfrelst med den siste setningen...

(mann 38 år fra Oslo) on. 16 mars 2011 11:57 Privat melding

du kan faktisk velge i profilen din at du ser etter "Venn av motsatt kjønn" istedenfor "elsker, flørt, langvarig osv"... så ja, det går ann å lage en profil her for så å velge "venn", da er du ganske klar og tydelig på hva du vil finne her inne, mener nå jeg.. :P

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 16 mars 2011 12:14 Privat melding

sant det @rasec!

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 16 mars 2011 12:28

Jeg bruker heller ikke ordet "date". Og det er mest fordi jeg føler det blir litt forpliktende, rett og slett. (Ut fra hva endel legger i ordet) Men shit samma hva det kalles - poenget med å treffe noen herfra er vel for å finne ut om den berømte kjemien er tilstede, og om det potensielt kan bli et forhold utav det?
For min del kaller jeg det "treffes for en kaffe eller en pils"...og det er ei ramme jeg synes er grei å forholde meg til. :-)

Jeg kjenner meg litt igjen i Gizzies innlegg. Jeg har opplevd at enkelte er veldig kjappe til å snakke i "vi"-form, og fort legger endel føringer for hvordan ting skal være. UTEN at vi engang har møtt hverandre. Og det blir å foregripe begivenhetens gang i mine øyne. Så mye og på en slik måte...at jeg backer ut. :-)
Nå blir jeg ikke skremt eller slikt, så jeg kjenner ikke igjen den følelsen, Gizzie...men jeg skjønner hva du mener i startinnlegget ditt. Jeg tror nok de fleste (antar jeg) har et forhold i tankene, et ønske om et forhold...en målsetning om å finne seg en partner for et langvarig forhold. Og jeg tror at dersom man er FOR forskjellige i måten å se viktigheten og rammene for et forhold på, jo mer vil det skinne igjennom - og så vil det før eller senere bli en krasj i kommunikasjonen. Som tilsier at den ene trekker seg - fordi den andre er enten for kjapp og pushy eller for treg og tilbakeholden. Ikke merkelig kommer jo endel av oppgittheten i tråder her inne av at atferden fra den andre er totalt "feil" ift ens egen atferd og forventninger. See?

Og jeg tenker at jeg er glad vi er forskjellige, for det finnes jo ingen fasit når det gjelder å finne seg en kjæreste? Noen liker å ta det kjapt, noen liker å ta det rolig. Noen liker å dater mange, gjerne flere pr uke...mens slike som meg er som skilpadder å regne i datingfrekvens. ;-)

Poenget mitt?
Gjør det som funker best for DEG, og som du er komfortabel med!
Men ha også i tankene at andre gjør slik det funker best for dem.
Best of luck! :-))

Skjult ID med pseudonym Gizzie on. 16 mars 2011 22:29

Bra innlegg Tingeling! De jeg har tatt kontakt med som bare har svart 2-3 mld er de jeg har følt fra starten av er mer lik meg. Men de som jeg snakker med regelmessig her inne er veldig ulik meg. Mulig det er som ordtaket. Det motsatte tiltrekker (ordtak og ordtak fru Blom!). Men det plager meg litt faktisk. For flere har kontaktet meg og egentlig ødelagt all sjans for forhold (om det er det de vil ha) pgav for lite fleksibilitet. De forventer man må treffes eller snakke om det de føler. og en jente snakket jeg faktisk med ang det og møtes for en film. Hun tok kontakt og hun virket veldig søt og koselig. Jeg fikset meg fri fra jobben den ene kvelden så det skulle være mulig så ble hun sjuk den kvelden. Etterpå spurte jeg om vi heller sku møtes dagen etterpå. Og da sa hun at hun var sjuk fortsatt så vi heller skulle ta det i helgen. Da unne ikke jeg så jeg spurte om mandagen etter helgen. Da ble det slik at hun mente jeg maset. Så skrev hun om jeg maser så mye blir det ikke noe møte. Det er turn off. Dette om fra ei jenta som hele tiden snakket om forhold osv. Om ungen sin og at hun ønsket flere. (Noe jeg i teorien syntes var turn off, men var villig til å treffe henne fordet.) Så da hun skrev det var turn off at jeg spurte henne en 3 gang ble alt bare helt TURN OFF for meg. Ikke at jeg har så ekstremt crazy trend med å si turn off om a ndre. Men når hun faktisk var så frekk og si det til meg laget egentlig bare en hel vegg imellom oss. Noe jeg virkelig ikke ville fra begynnelsen. Og jeg vet hun ikke ville det heller. Men hun mener jeg går helt feil ut for å skal treffe menn. Med å snakke om unger, forhold, osv før man har møttes. Og i tillegg skrive turn off for jeg skrev en 3 gang om vi sku treffes. (på en veldig snill og koselig måte). Hadde skjønt det om jeg skrev det hele tiden eller om det kunne oppfattes som mas. Men i dette tilfelle så burde det egentlig ikke kunne det. Er bare glad jeg aldri møtte henne nå når jeg tenker etter.
Ps. Trur aldri noen hadde turt å sagt det til meg i virkeligheten. Altså face to face. For er jo nesten frekt. Enten burde man si. Beklager men er syk så kan si i fra når jeg er friskere for så å møtes. Eller noe i den duren. Ikke legge ting over på andre for å virke kostbar. Det blir for dumt.

Til en eller annen som skrev at jeg sier noe rart i at folk burde ikke snakke eller tenke forhold før de har møtt personen. Det jeg mener er at de fleste tenker vle forhold en gang i tiden og andre er litt mer forholdsjuk enn and

Skjult ID med pseudonym Medium on. 16 mars 2011 22:37

Dette innlegget kan jeg forstå Gizzie! Her forklarer du saken på en annen måte enn tidligere. Har forståelse for ditt syn tatt i betraktning denne episoden som skjedde. Dama var desverre en av de useriøse! Sorry, men en unndskyldning som et "jeg er syk" uten at de samtidig foreslår en ny date = ikke interessert.

Velkommen til den "herlige" online datingverdenen der ALT kan skje...og skjer! ;-)

Skjult ID med pseudonym Gizzie on. 16 mars 2011 22:38

re. Men om du skal møte noen så burde du ikke tenke forhold med den personen (mener jeg). For det setter kravene dine way to high. Du finner ikke Mr perfekt eller frøken perfekt av å jobbe så hardt for det. De dukker opp når du minst venter det. Og er jo de kjærlighetene som er de beste. Vil du stå på altere, eller forran familien din og hennes/hans og si: Jo... Vi møttes fra nette. Fra en dating side. Vi tenkte vi var perfekte for hverandre og etter en middag så viste vi det.
Synes den historien der er litt 50 talls og ekstrem drømmende. Og ikke minst dømmende for resten som lytter til dere og vedder på når det forholde skal ta slutt. Den du utgir deg for å være over nette er som regel veldig forskjellig fra den du egentlig er i virkeligheten. Ikke for du prøver på det men oppfattningen av den du snakker med er forskjellig fra slik du selv trur. Og første møte er som regel veldig stift for de fleste uansett om det er fra nette eller tilfeldig møte. For vi vil jo vise oss fra den beste siden som regel om man liker motparten. Er dnettopp derfor jeg sier at første møte ikke burde være en date for det kan blir way too stift. Og veeeeeeeldig falskt.

Nei om jeg skulle møtt en jente fra nette og falt pladask for henne ville jeg som åpningsreplikk under talen min i brylluppet sagt: Vi møttes i en postmodernistisk tid hvor vi begge måtte knulle oss inn i en ny epoke for å finne kjærligheten. - Kødd! :P

Håper ikke jeg skriver helt banalt nå, men er fort mulig. Peise utslitt etter jobb :)

Skjult ID med pseudonym Gizzie on. 16 mars 2011 22:40

haha ikke 50 talls med nette greiene altså. Men med det og bli hodestupt forelsket over en middag. Man kan falle, bli betatt eller ønske mer. Men mere tviler jeg på. I såfall tenker jeg det er noe falskt inn i bildet :O

Skjult ID med pseudonym Medium on. 16 mars 2011 22:50

Ok, greit at du ser det slikt men det høres ut som du legger så mye i det. Jeg - og de fleste vil jeg tro - møtes for å se hva som skjer. Som Tingeling sier så er det naturlig å ha i bakhodet at det kan bli til noe mer men det er ingen som forventer dette, det er bare noe man kan håpe på. Jeg har hatt flere lange forhold med noen jeg traff på nettet og ingen av mine dates var "falske" som du sier. Ser ikke helt hvorfor du føler du må være falsk?

Ja, man skal vise seg fra sin beste side men det er ingen grunn til å være falsk for det. Bare vær deg selv. Går jeg på middag med ei dame så foreslår jeg gjerne en kinarestaurant fordi jeg vet jeg får store porsjoner der og jeg vil spise meg mett. Orker ikke dama sin porsjon spiser jeg den og. Jeg er mann og er ikke redd for å vise meg slik jeg er. Ser ikke helt problemet her!?

Skjult ID med pseudonym Gizzie on. 16 mars 2011 23:01

Mener ikke DU er falsk. Sier bare dating som regel er litt flask lykke. Dårlig og ordlegge meg. Bra for deg at dine forhold kommer fra nette og du er happy med alle de tidligere du har vært sammen med. Gir jo bare mer smak å skrive videre her inne :D

Skjult ID med pseudonym Medium on. 16 mars 2011 23:08

Helt i orden, skjønte at du ikke mente meg da. ;-) Lykke til videre da!

Skjult ID med pseudonym Gizzie on. 16 mars 2011 23:31

Takk samme! Å for å ikke virke veldig sjøl god som jeg selv følte noen meldinger ble her inne...

beskrivelse:

Er en helt vanlig gutt med greit drag på jenter i det frie liv. Mulig greit her inne også. Tross noen dårlige bilder. Er vel litt dårlig å følge opp kontakt med jenter til tider, mens andre ganger veldig flink. Kommer mye ann på jobben. Er alt for glad i jobben min. Bruker store deler av tiden min på nettopp den. Og ville ikek byttet den bort for noe som helst. Er flink til å holde liv i fester. Dårlig til å holde liv i meg selv på sene kvelder. Grufult glad i dyr. Veldig glad i film. Og enda mer glad i mat. Legger på meg lett, men er glad i kropp og "helse" så holder vekten ved like og litt til. Ikke verdens mest moteriktige person, men har en egen stil som jeg får mye komplimenter for. Er glad i sunn mat, men spiser heller en taco istede for kyllingsalat. Og sist men ikke minst. Er veldig romantis av meg når jeg bare har tid og lyst :)
Mere negativt... For nå ble det enda mer skryt. Hmm... Er ikke den beste i å bli kjent med jenta "mi" sine venner. Så sjelden jeg og dama har mye felles venner. Men liker det bedre slik ettersom de fleste vennenne jeg har enten kommer fra mitt hjemsted eller så er de i arbeid innenfor det jeg driver med. Hmm... Jeg røyket i 3 år, men har sluttet. Snust i 11 år men har sluttet. Litt mye arr på kroppen pgav arbeidsulykker. Og har en tendens til å sette på en film litt for ofte. Pluss at jeg kun får trent max 3 ganger i uken.

En av grunnene til at jeg skrev dette nå er for å vise hvem jeg er sånn overfladisk. Så virker jeg sikkert ikke så alt for stygg når jeg sier at jeg ikke er interessert i noe giftemål etter 1 til 10 dater. Er heller mer klar for det etter 10 år :) Mulig før om det er Michelle Rodriguez eller Jessica Biel som tar kontakt (og nå hørtes jeg i værtfall ikke overlfadisk ut x) ) :D