Alle innlegg Sukkerforum

Hvor lenge skal en flørt her vare??

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Hedmark) ma. 14 mars 2011 20:43 Privat melding

Har hatt noen dater herfra, og har skjønt at det kan bli maaaange flere før man treffer den rette. Noe som har gjort at jeg er forholdsvis rask til å foreslå en telefonsamtale, og et møte. Hvis vedkommende har få bilder i sin profil, har jeg foreslått å kikke på hverandres facebook.
Synes det er greit å finne ut mest mulig på kort tid, det å sitte her å maile og taste, gir egentlig liten info om den såkalte kjemi.
Men tror kanskje noen føler stress på det, men det tror jeg kommer av at de er "ferske" her.
Mitt første bekjentskap her varte i 2 måneder , med mailing og chatting nesten hver dag. Og det er ganske frisk satsing når man ikke vet hva
som kommer.
Så jeg lurer fælt på hva dere andre forum troll tenker om det?

Også må jeg legge til at jeg synes det er veldig frustrerende når man har en hyggelig dialog på mail, også sier ikke motparten i fra at de logger ut, og man sitter der å ikke vet når man får svar igjen hehe
Jeg burde kanskje deaktivere en stund :)

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 14 mars 2011 20:56

En behøver ikke rare meldingsutvekslingen når det sier "klikk".

Dog noen ganger kan en faktisk også finne dette klikket hvis en leter litt. Men hvis det går kanskje en uke, og klikket uteblir, tror jeg det fort kan bli litt anspent og kunstig.

Men en vet aldri før en ser hverandre i øynene.

I to ord: Ikke lenge.

Skjult ID med pseudonym diva ma. 14 mars 2011 21:10

Hvis jeg finner en god tone med en her inne, foreslår jeg gjerne en date etter 1 til 2 uker. Ser ingen hensikt i å fortsette med mailer, før vi finner ut om vi har en god kjemi. Så blir det gjerne å utveksle tlf. nr og evt bli venner på facebook, hvis vi vil fortsette kontakten.
Helt enig med TS og tj : det er surt å sitte om kvelden å vente på en siste mld som ikke kommer, sikkert fordi vedkommende har gått i seng uten å si god natt. Uhøflig!

Skjult ID med pseudonym InDaNight ma. 14 mars 2011 21:24

hehe vært borti at noen feiger ut ja....men sånn er d vell alle kan ikke være like tøffe :) :)
jeg er og enig med 1234 ikke lenge! for den orntlie kjemien får man ikke svar på før man møtes face to face..man får så klart en viss peiling via tlf samtaler da en kar kan score bra sjarmbonus der..men dere må tørre og gutter! er ikke farlig :P nå er jo jeg veldi utadvent av meg og tar ikke en tlf samtale så seriøst eller syns d er så veldig skummelt men kan skjønne andre syns d :) jeg syns d bare er gøy jeg :)

Skjult ID med pseudonym løven. ma. 14 mars 2011 21:33

Er så enig om det ang når man skriver post eller chatter, og den andre parten plutelig forsvinner, og man sitter der med skjegget i postkassen. Spes om når en ser at den tredje posten på 15 min blir lest, men så plutslig ikke besvart. ARG!! :X

Men kjemi, ja den må man jo møtes for å oppleve:)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ma. 14 mars 2011 21:35

Når jeg var fersk her, så ønsket jeg å skrive en god stund før jeg evt takket ja til en date. Kom forslag om kaffe for tidlig, ble det ikke noe av pga dating har jeg aldri gjort før. Men når jeg har vært her en stund, slik som deg "Tyr76, så blir man tryggere på å møte noen raskere. Har vel gjort meg litt opp mening, om at jeg sikkert må date ganske mange før jeg treffer noen som jeg ønsker å bli mer kjent med.

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 14 mars 2011 21:39

Min erfaring er at man aldri bør bli overrasket over hvordan folk opptrer i en medlingsutveksling. Basically - treffer du ei dame (eller en mann, hvis du er dame) på pub, på bussen, hos kiropraktoren eller hvor det nå er, vet du i hvert fall at du er den eneste hun (eller han) kommuniserer med der og da. Men du vet aldri om hun (eller han) har både sju og åtte jern i ilden samtidig her. Og siden de færreste er noe særlig glad i "the body swerve", bør man ikke bli overrasket om hun (eller han) ikke svarer om du blir veid og funnet for lett...

Skjult ID med pseudonym løven. ma. 14 mars 2011 21:49

er helt greit h''n ikke vil snakke mer, men da kan en vel skrive det i en post? eller, er man normalt oppegående så gjør man det, takker ett høffelig nei :)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 14 mars 2011 21:51

Løven:
Liker du å dumpe noen? Jeg gjør i hvert fall ikke det - og når man er på et så upersonlig nivå som her, er det nok mange som føler det er greiere å slippe unna ved ikke å gjøre det. For hva skal man skrive, da? Har jo ikke så veldig mye å gå på, egentlig, annet enn at du gjerne ikke har trukket det lengste strået.

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 14 mars 2011 21:58

Man, som i jeg, skriver det jeg tenker. Veldig takt- og respektfullt, men klart og tydelig.

Og det er det absolutt verste med hele Sukkeropplegget, men fremdeles lettere enn med ei du kanskje har vært sammen med over lengre eller kortere tid.

Skjult ID med pseudonym løven. ma. 14 mars 2011 21:59

qwerty : Dumpe noen? nei det liker jeg jo ikke, men føler ikke jeg dumper noen. Har hatt kontakt med noen som jeg etter en stund på en grei måte sa til at jeg ikke følte det rett å gå videre, hun ble litt skuffet, men takket for at jeg var ærlig, og at hun hadde fått mye verre avvisninger enn det. Og jo, har selv også fått melding om at jeg ikke er interessant for akkurat den jenta, og ja det er litt kjipt, men heller det enn å la det skure å gå!

Skjult ID med pseudonym kit ma. 14 mars 2011 22:00

Flørten på nett bør vare kortest mulig og snarest mulig komme seg over i det virkelige livet.

Hvis ikke danner en seg bare fantasier om hvordan den andre er

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 14 mars 2011 22:03

Kit:
Så sant, så sant - den beste daten jeg har hatt det siste året, var med ei jeg møtte fire-fem timer etter at hun tok kontakt. Men dessverre trakk jeg ikke det lengste strået - nå er hun tilbake, og jeg fryder meg litt... *hydr, hydr*

Skjult ID med pseudonym kit ma. 14 mars 2011 22:04

Skadefryd er ikke å forakt.. :)