Alle innlegg Sukkerforum

draget på byen, men ikke her?

Vis siste innlegg
(mann 43 år fra Oslo) ti. 15 mars 2011 00:39 Privat melding

Merkelig å ha draget alle andre steder enn her, eller kanskje jeg ikke prøver hardt nok. Sikkert mange desperate som legger ut lange skryteforedrag om seg selv og dermed så leder det til noe. Ikke vet jeg. Jeg har sansen for chattingen her, men få jenter som tørr å bare småprate litt. Har du noen tanker rundt dette? Må man klemme til for fult med komplimenter og humor for å komme igang, eller finnes det noen som bare setter igang praten for morroskyld også?

Skjult ID med pseudonym Drwn ti. 15 mars 2011 00:45

Sukker er helt håpløs for å komme i kontakt med oppegående seriøse damer. Abonnementet mitt går ut i dag og vil aldri bli fornyet.
Om sukker skal ha noen sjanse til å være en seriøs plass, må de ta betalt fra alle, for slik det er nå er det hauger med damer som bare henger her for å se hvor mye mail de får uten at det koster de noe som helst.

Skjult ID ti. 15 mars 2011 00:50

For ikke å snakke om alle de som bare har en grå profil uten bilde. Hvorfor i svarte kan ikke jeg som betalende medlem blokkere alle uten profilbilde? Min vil heller ikke bli fornyet.

Skjult ID med pseudonym katte ti. 15 mars 2011 07:59

Må da være fornøyd med at draget virker alle andre steder?

Jeg har ikke draget noe sted, jeg, eller vet ikke hvordan jeg får noe sånt til å virke...

Skjult ID med pseudonym Undrende.. ti. 15 mars 2011 08:15

Til TS.
Ja merkelig at du ikke har draget her inne.. Du hadde fine bilder, og så hyggelig ut.
For min egen del er jeg meg selv her inne. Jeg prøver ikke å gjøre meg annerledes/ mer morsom enn jeg er til vanlig. Får jeg ingen kontakt på den måten, ja da tenker jeg at det er deres tap. Hehe.

Skjult ID med pseudonym // ti. 15 mars 2011 12:29

Mulig jentene er ute på tur og derfor ikke svarer eller sender melding. :)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 15 mars 2011 12:33

Føler vel egentlig at jeg har draget både på byen og her jeg.

Skjult ID med pseudonym Nils ti. 15 mars 2011 16:07

Noen vil skrive innlegg etter innlegg etter innlegg etter innlegg på forumet om hvor mye meldinger de får fra jenter og hvor mange jenter de blir kjent med herifra og har datet og har vært med og skal treffe igjen og hvor mange dates de har neste uke osv.
Det tror jeg selvsagt ikke på men som en trøst TS så er det nok 95% av mennene her inne som blir avvist av de aller fleste jentene bortsett fra de store jentene.

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 15 mars 2011 18:02

For meg er problemet faktisk litt annerledes - har draget her inne, men når jeg treffer dem i levende live, faller det fullstendig til bakken...