Alle innlegg Sukkerforum

Forvirret maybe?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym orgasm ti. 15 mars 2011 19:03

Innledningsvis må jeg begynne med å fortelle at jeg vet veldig godt at jeg ikke er den eneste som ikke får vaginal orgasme av en mann. Men jeg må påpeke at jeg klarer multiorgasmer (on my own vel og merke), opp til 4-5 etter hverandre, men har ALDRI hatt en "vaginal orgasme" UANSETT om jeg prøver alene eller med en partner. Men hvordan kan det ha seg? At jeg klarer å få orgasme på den andre måten (ved å stimulere klit.), men ikke en skikkelig orgasme? Det har ingenting med hvor lenge han holder på, for det har vært noen som har vært FAST bestemt på å gi meg en orgasme, som holdt på leeenge, men klarte det ikke!

Noen som har det på samme måte, og i tilfelle; hvis dere har fått en orgasme av en mann før, hva skulle til? Og til menn som har gitt ei dame en orgasme; hvordan gjorde dere det?

Skjult ID med pseudonym krishopper ti. 15 mars 2011 19:08

jeg vet hvordan.... :P mohahahaha

Skjult ID med pseudonym s ti. 15 mars 2011 19:12

Av erfaring er det vanskeligst når fokuset på orgasmen er for stort.

Skjult ID med pseudonym hb ti. 15 mars 2011 19:18

Enten mental sperre (dårlig selvtillit, usikkerhet, klarer ikke "kople ut" og slippe deg løs, etc...), eller en fysisk defekt.

Skjult ID ti. 15 mars 2011 19:18

Noen kvinner får og andre ikke. Det er min er er min erfaring.
Det stemmer bra med tigjengelig statistikk om emnet også...
Spiller vel forsåvidt ikke så stor rolle om orgasmen oppnås på den ene eller andre måten så lenge man har det bra sammen. :)

Skjult ID med pseudonym Ikkestress ti. 15 mars 2011 19:22

Her er det mulig med både psykologiske og fysiske årsaker, vil jeg mene. Jeg leste meg litt opp på dette for en stund siden, fordi jeg har ei venninne som fortalte meg i fortolighet at hun hadde problemer med å få orgasme, punktum. Dessverre har jeg glemt det meste av det jeg leste... Men jeg mener å huske, og det er vel også logisk, at kvinner ikke er like rent fysisk. Det du vel må prøve på, er G-punkt stimulering, men det er ikke sikkert det funker på deg. Og det er i så fall ikke noe galt med deg, bare annerledes enn enkelte andre.
Les litt her, f.eks.: http://en.wikipedia.org/wiki/G-Spot, særlig under "Criticisms".

Skjult ID med pseudonym labelle ti. 15 mars 2011 19:30

Det er bare 5% jenter som klarer å få vaginal orgasme, så no worries! ;) og mange av de jentene som får vaginale orgasmer klarer ikke å få orgasme av utvendig stimulans. Synes ikke det gjør noe at jeg ikke klarer å få vaggis orgasme jeg! ;)

Skjult ID med pseudonym Jente ti. 15 mars 2011 19:33

jeg får begge deler.

Skjult ID med pseudonym labelle ti. 15 mars 2011 19:35

Heldig er du! ;)

Skjult ID med pseudonym orgasm ti. 15 mars 2011 19:36

Hm.. vel, jeg er enig med deg labelle. Det er jo deilig med stimulering av klit, men allikevel så er jeg misunnelig på de som faktisk klarer å få denne orgasmen. Har ei venninne som får det med sin kjæreste, og hun forteller alltid hvor deeeiiiliiig det er osv, og da merker jeg sjalusien i meg vokse :P uheldigvis.

Men jeg har også hørt at det kanskje går litt på trygghet hos vedkommende osv, for jeg tror jeg er i stand til å få det. Tror alle kvinner er det, i bunn og grunn. Men at det går litt på det med nærhet og det intense. Er det en kjappis, er jeg jo godt fornøyd om jeg klarer å komme på egenhånd. Jeg lar jo selvfølgelig ikke alt være opp til mannen, men hadde vært så moro og fått det en gang :)

Skjult ID med pseudonym many ti. 15 mars 2011 19:40

Du må nok sikkert bare møte den rette mannen, eller så er det psykisk. @labelle: Tviler sterkt på at det bare er 5 % som klarer å få vaginal orgasme, etter min erfaring er det nærmere 95 %.

Skjult ID ti. 15 mars 2011 19:41

Herregud den statestikken er ikke riktig, jeg kan få de fleste orgasmer og mange på rad.
Takket være en sukker mann her for lang tid tilbake, så kan jeg nå også sp....
Alt handler om å stole på sin partner å slippe seg helt løs, har aldri hatt så god sex som jeg har nå som skilt.
Jeg er 100% trygg på meg selv, og har heller ikke sex med noen uten at det føles 100% riktig.
Venter heller på den som gjør meg trygg enn å ligge på mange våte flekker uten mening.

Sexen styres av hodet, tenkt positivt. Hjernen lystrer.
Lykke til, kan jeg så kan sikkert du også.

Skjult ID ti. 15 mars 2011 19:58

@ Tj....sp...tennis var det, helt riktig.

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 15 mars 2011 20:56

for meg så virker det lettere å gi vaginal orgasme etter at jeg har slikket dama slik at det har gått for henne en 3-5 ganger. etter det så har jeg lagt merke til at det er samme hvilken stilling man bruker, det som er viktig er VINKLINGEN du støter inn på.

d gjelder å ikke støte rett in og ut, men som sagt, med en vinkel. hadde en dame som kunne få vaginal orgasme på bare et par minutter hvis jeg tok henne bakfra, og støtet inn fra høyre til venstre. det endte alltid med at hun lå der og rista og jeg kunne ikke ta på henne...

hmm, vanskelig å beskrive, kanskje det er lettere å vise..? ;-)

Skjult ID med pseudonym enig.. ti. 15 mars 2011 21:00

Nesten som jeg selv kunne ha skrevet dette innlegget, kjente meg veldig igjen!

@useriøs: kom og vis :)

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 15 mars 2011 21:07

hahahha, kom igjen da.. jeg må jo si at jeg mener grunnen til at så mange kvinner ikke kan oppnå forskjellige typer orgasmer er fordi dere "leker" ikke nok med dere selv, og kan derfor ikke få noe dere aldri har hatt!!

de damene som jeg har greid å gi disse orgasmene til, har fortalt meg (de få gangene vi snakket om sex og ikke bare hadde sex) at de hadde begynt å fingre seg selv i tidlig alder, og kunne få begge type orgasmene på egen hånd. da er det ikke vanskelig å få det sammen med noen andre, når man er trygg på personen og KÅT SOM FAEN! :-P

har også gitt en jente anal orgasme, men det var kanskje ikke spørsmålet her heller...?

Skjult ID med pseudonym enig.. ti. 15 mars 2011 21:18

Kan vel ikke si at det er tilfelle her hvertfall!
Ingen problem å hverken prate om sex, leke eller redd for å teste nye ting.
Kåtheten kan jeg heller ikke utsette noe på.
Kommer ikke i mål, hverken vaginalt eller analt (sistnevnte har jeg ikke hørt så mange som har fått?)

Skjult ID med pseudonym av og til ti. 15 mars 2011 21:23

Jeg får vaginal orgasmeav og til, men ikke før jeg kjenner meg trygg på partneren. Kan ta flere måneder før jeg klarer å slappe nok av til at jeg klarer å få det. Og jeg får det heller ikke til hver gang, selv om jeg er veldig tent.
Jeg får det kun i en stilling og det er jeg selv som må "styre" det frem mot orgasmen. Jeg må bestemme bevegelsene og farten skal det gå.

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 15 mars 2011 21:23

@tj, det er veldig synd at du ikke snakker om dette med de du har sex med, eller er i forhold med. det kan være ganske lærerikt og pirrende, og når dere kommer over at det kan være litt flaut i begynnelsen, så syntes jeg det skaper en veldig trygg atmosfære som gjør at det er lettere å slippe seg løs...

du kan tenkte deg at hun siste jeg nevnte i forrige post, det var hun som tok det opp at hun hadde lurt en stud på hvordan det var. jeg hadde aldri gjort noe sånt før, det var ikke noe som intereserte meg, men siden vi var trygge på hverandre så sa jeg jo at vi kan prøve! :-) og verken jeg eller hun angret på det! ;-)

men ja, til dere damer som vil ha orgasme men kan ikke få det sammen med den dere er sammen med, BEGYNN Å TREN!! ;-) og hvis dere greier å få det til selv, men ikke sammen med en partner, SI HVA HAN SKAL GJØRE, eller skaff dere en annen som kan! :-P

Skjult ID med pseudonym enig.. ti. 15 mars 2011 21:24

@tj

tror de fleste driver med det "griseriet", men ikke alle sier det høyt :)

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 15 mars 2011 21:25

@enig, til og med menn kan få anal orgasme ;-) men ja, det er nok litt tabu ennå, tror ikke mange snakker åpent om dette med venner! :-P

men at du ikke kommer vaginalt, mener du med en partner, eller alene?

Skjult ID med pseudonym luna ti. 15 mars 2011 21:27

Tror også en del menn har fått høøøøre at det var en orgasme, men det var det desverre ikke.. :P Sier ikke at dette er alle menn, men jeg har aldri blitt avslørt i faking, og det er ikke bare meg som gjør det heller! :P

Skjult ID med pseudonym Trygg ti. 15 mars 2011 21:31

Kjære "orgasm"

Her er mitt tips til "problemet ditt" som har vært vellykket ved flere anledninger for meg. I den så trauste misjonær stillingen med vaginal sex funker det hvis gutten heiser seg litt langt opp slik at det blir ett press mot øvre del av vagina, sammtidig trykker han ned mot området med klitoris med lett rotering i inn og ut bevegelsen. Dette stimulerer både følsomme områder i vagina og området rundt klitoris uten direkte klitoris berøring. Få neste gutt til å prøve dette :-) og hører gjerne hvordan det gikk. LYKKE TIL.

Skjult ID med pseudonym enig.. ti. 15 mars 2011 21:32

@useriøs
vet om menn, men ikke hørt om damer som har fått analt.
kommer ikke vaginalt i det hele tatt :(
Er sikkert en produksjonsfeil, hehe. Men har ikke gitt opp jakten enda:)
Stresser ikke så voldsomt med det, bare jeg har det godt, men må vel komme i mål til slutt!

Skjult ID med pseudonym Trygg ti. 15 mars 2011 21:33

Kjære "orgasm"

Her er mitt tips til "problemet ditt" som har vært vellykket ved flere anledninger for meg. I den så trauste misjonær stillingen med vaginal sex funker det hvis gutten heiser seg litt langt opp slik at det blir ett press mot øvre del av vagina, sammtidig trykker han ned mot området med klitoris med lett rotering i inn og ut bevegelsen. Dette stimulerer både følsomme områder i vagina og området rundt klitoris uten direkte klitoris berøring. Få neste gutt til å prøve dette :-) og hører gjerne hvordan det gikk. LYKKE TIL.

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 15 mars 2011 21:34

@luna, så sant, men også synd... personlig så vil jeg at den jeg har sex med får en orgasme, fordi for meg så er det ikke snakk om å få det, men når...

og jeg liker å snakke om dette med de jeg har sex med, og jeg sier fort at de trenger ikke å late som for min del! men ja, en ting er å fake skrik og slike ting, men en annen ting er å fake "gåsehudbølger" som jeg kaller det. jeg la merke til at de jentene jeg hadde sex med, når de fikk orgasme, at hvis jeg f.eks. berørte magen dems sakte, så kunne du se at de fikk gåsehud, og at det gikk som en bølge gjennom kroppen hennes, opp til brystene og brystvortene, slik at de kunne bli så utrolig harde..

hmm nei, nå må jeg nesten gi meg her, ikke lett å prate om dette og holde hodet kaldt! :-P

Skjult ID med pseudonym enig.. ti. 15 mars 2011 21:36

@luna
Hvorfor gidde å fake?

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 15 mars 2011 21:37

@enig, jeg håper VIRKELIG at du prøver å "komme deg dit" hver dag, helst flere ganger om dagen! og da mener jeg alene altså! men ja, du har riktig innstilling, det viktigste er å ha det godt! du kan tenke deg de få gangene jeg har hatt anal sex så kan jeg ikke si at det var så SINNSYKT godt, men gjorde det fordi de jeg var sammen med ville prøve. og de hadde det godt, og da hadde jeg det godt! :-)

Skjult ID med pseudonym luna ti. 15 mars 2011 21:41

Siden jeg ikke klarer å komme vaginalt så er det av og til jeg ikke klarer å få hodet på riktig plass og da er det vanskelig å komme.. SÅ da faker jeg for guttens del så han ikke skal føle seg ubrukelig.. Vet selv hvor kjipt det er hvis den andre parten ikke kommer..

Skjult ID med pseudonym enig.. ti. 15 mars 2011 21:41

@useriøs
bruke mer glid da så blir det godt:)
Alt må prøves! (eller nesten alt-fisting om noen nevnte på forumet tidligere er ikke aktuelt)

Skjult ID med pseudonym enig.. ti. 15 mars 2011 21:45

@luna
har kun opplevd det motsatte et par ganger i fylla, men får meg ikke til å fake.
Tror jeg heller ville foretrukket at personen ikke kom fremfor å mistenke en fake orgasme. hadde ikke klart å få hode på riktig plass da hvertfall.

Skjult ID med pseudonym XXXX ti. 15 mars 2011 21:48

Min siste kjærste hadde omtrent aldri hatt vagial orgasmer før, ( sa hun ihvertfall),
for oss hjalp det å snakke om sex, noe hun aldri hadde gjort..

ta vekk noe av tension, og etter en stund fikk hun så mange samleie orgasmer som hun (og jeg) orket,

og det er verdt jobben, sex med en som kommer "av seg selv" er så mye kosligere.

Men hun jeg var lengst sammen med fikk det aldri, og sex hvor begge hadde orgasme, var til tider mer anstrengende enn koselig for meg, hun måtte slikkes intenst i MANGE minutter,

Lest tungekyss erfaringen til Knausgård Pøøøh det var ingenting....

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 15 mars 2011 21:55

@XXXX, intenst i MANGE minutter.. uff du får det til å høres som en jobb jo!!! hadde det vært opp til meg, så hadde jeg gjort det hele tiden, hver eneste dag!! men så liker jeg å få tilbake også, kanskje det har noe med hvordan jeg tenker...

Skjult ID ti. 15 mars 2011 22:17

@ Tj - Der mistet du stjerne hos meg. Lykke til på sukker fremover.

Skjult ID ti. 15 mars 2011 22:20

Haha, Jess tj.. Da ser jeg faktisk hvorfor du er singel.. :) Hvis du ikke bryr deg om hvordan jenta har det så er det ikke mange jenter som gidder å holde på med deg lenge..

Skjult ID med pseudonym orgasm ti. 15 mars 2011 22:35

Vel, jeg har to dildoer og bruker de hver eneste dag. Og da har jeg en vibrator og en "vanlig", nesten som en penis. Hadde jo selvfølgelig foretrukket en mann, men man må takke for det man får!

Jeg har ligget med maange gutter opp gjennom åra, og halvparten av dem varte ikke mer enn fem minutter. Så det var endel egoistiske gutter, men så var det noen som tente på tanken at ingen hadde noensinne gitt meg en orgasme, som jeg sier "vanlig orgasme" = vaginal orgasme? jeg vet ikke. Men de prøvde og prøvde og prøvde, uten hell. Men jeg tror mye av grunnen til det, var at jeg kanskje ikke hadde DEN connection med dem og derfor ikke turte å slappe 110% av.

Han siste jeg hadde sex med, var ganske nærme ved å gi meg en orgasme (mye grunnet fordi jeg hadde følelser for han), men syns etterhvert litt synd på han når han nesten ble helt rød i ansiktet av å prøve :p kan jo ikke forvente at de holder på i en evighet heller liksom!

Men mange gode innspill her, syns jeg! :)

(mann 43 år fra Oslo) ti. 15 mars 2011 22:47 Privat melding

Intressant tema...for dette berører begge kjønn like mye (dvs, kvinnelig orgasme berører også menn).

Vi menn tar mer enn gjerne på oss æren for å få en kvinne til å komme, og gjerne flere ganger også...og vi tar fort på oss skylda dersom hun ikke kommer....men, sanningen er at orgasmen (mannlig og kvinnelig) er mer en produkt av psykologi og tankegang enn av fysisk stimulanse...det er mye begge deler, men i hvor stor grad det er psykologisk avhenger av individet.

Det eksisterer statistikk som viser at den mannlige frekvensen på orgasme (ja, det er menn som sliter med det også) øker med 60% dersom dom er gifte, og den kvinnelige orgasmen øker med hele 560% dersom dom er gifte.

alt dette tyder mest på at det er en psykologisk sperre hos dom fleste som ikke får orgasme, og den sperren forsvinner da den blir erstattet med følelsen av tryghet, tillitt, samhørighet og alt annet som følger med ekteskap.

nå vil jeg ikke promotere ekteskap her egentligen...men heller vise til at det er en langt større sannsynlighet at en kvinne for orgasme dersom hun føler seg trygg (i seg selv/med mannen) og kan slappe av og nyte uten å være redd for å skuffe noen da hun ikke når frem til orgasme.

så enkelt og så vanskeligt er det...

Redigert: HEI!!...wtf?....er jeg den eneste med uten skjult id her? hahahah