Alle innlegg Sukkerforum

Hva synes dere gutter om jenter som..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym labelle ti. 15 mars 2011 21:51

..gjør sitt ytterste for å se bra ut for dere gutter??

Da snakker jeg ikke om vanlig sminke, men de har kanskje vippe extentions, falske negler, i allefall fransk manikyr, hair extentions, kanskje et par slike "bh-fyllopper", kanskje hun har satt botox i panna og restylan i leppene.. Silikon?? Haha, ja det er litt av hvert å diskutere her! ;)

(mann 43 år fra Vestfold) ti. 15 mars 2011 21:55 Privat melding

Da syntes jeg egentlig synd på den jenta. som ikke stoler på seg selv og som ikke er fornøyd med seg selv Mye bedre med jenter som ter seg som "what you see is what you get" en dag/kveld må jo dette av hvis noe skulle utvikle seg. hva da. nei jenter hver dere selv sier jeg. . men barber gjerne beina og napp gjerne øyenbryn og bruk litt sminke på en naturlig måte.. litt feminitet er greit.

Skjult ID med pseudonym -Taz- ti. 15 mars 2011 21:55

...jeg håper nå de gjør det for sin egen del.....jeg står gjerne over den pakka ;-p

Skjult ID med pseudonym OjOj ti. 15 mars 2011 21:58

Vær naturlig jenter! Det er looken som vi (de fleste av oss) gutter og menn liker. Ingen vil ha ei "tøyte" som dama si. Det der funker kanskje for en onenight stand på byen. Hva er vitsen med å vise kløft? Nei jenter, naturlig best:)

Skjult ID med pseudonym labelle ti. 15 mars 2011 22:04

Sier ikke at jenta bruker alt dette samtidig! ;) men det er mye skjulte trix som dere sikkert ikke vet om! ;) jeg personlig bruker vippe extentions og støper negler ved spesielle anledninger. ;)

Skjult ID med pseudonym labelle ti. 15 mars 2011 22:06

Det jeg ville frem til er at jeg er ikke og blir heller ikke sett på som tøs fordi jeg bruker det som er nevnt ovenfor! ;)

Skjult ID med pseudonym Nushi ti. 15 mars 2011 22:06

Hmmm greit at de pynter seg litt til tider.
Når det kommer til silikon og den slags, så syns jeg det er greit nok så lenge de ikke overdriver... det skal helst passe til kroppen. Og de skal gjør det for seg selv.

Har ei venninne som tok litt silikon fordi hun fikk beskjed om at hun aldri kom til å få større pupper. Hun tok ikke mye, men akkurat passe til kroppen hennes. og de ser veldig bra ut :-)
(kjennes ikke så ille ut heller... :P)

(mann 43 år fra Vestfold) ti. 15 mars 2011 22:15 Privat melding

klart ting gjør man for spesielle anledninger. som bryllup møter osv. trodde du pratet om hele pakka her jeg. var slikt lagt frem. bruker ei jente løsvipper og støpte negler er hun ikke noe tøs.. kjenner da jenter som har silikon i bryster for sin egen selvtillit. og ja de ble mye mer sosiale/frempå..

Skjult ID ti. 15 mars 2011 22:21

Du er ikke en MANN før du gjør ditt ytterste for at vi har det bra i sengen! Så siden du ikke bryr deg så kan du ikke kalle degselv for en mann... Sorry!

(mann 43 år fra Vestfold) ti. 15 mars 2011 22:29 Privat melding

til skjult id..
Men ikke så bra for oss men å reise hele landet rundt for å passe på at alle jenter har det bra i senga..
Holder vel med at man sørger for at ei har det bra der.. men samme gjelder da dere også da..

Skjult ID med pseudonym krishopper ti. 15 mars 2011 22:31

la prinsesser være prinsesser...
bare ikke overdriv, så er det heeeelt greit ;)

Skjult ID med pseudonym hb ti. 15 mars 2011 22:43

Falsk reklamering kalles slikt. Ingenting er da mer nedtur enn å dra hjem med noe man tror er en pen og fin jente, for så å våkne dagen etter ved siden av ja... Ei man ikke hadde tatt med hjem fra byen.

Fytti...

Skjult ID med pseudonym karamell ti. 15 mars 2011 22:43

Altså, det er en hårfin forskjell på å gjøre seg fin for gutta, og overdriving. Når jeg skal på fest, møte en mann fra sukker o.l, pleier jeg som regel å kjøpe løsnegler, en godluktende sjampo og balsam, barbere leggene og underlivet, sminker meg litt mer - dog ikke oversminket. Litt sotete øyne som kan være veldig forførende om man legger sminken riktig. Smøre hele kroppen med en velduftende body lotion, kle meg ekstra pent osv.

Men det er jo naturlige ting, ikke operasjonsnødvendige faktorer :)

Det er alltid deilig å pynte seg litt ekstra, og bygge om den feminine siden! Men til hverdags har jeg null problem med å gå uten sminke. Så sånn sett har i alle fall JEG et relativt sunt forhold til sminke osv.

Skjult ID med pseudonym karamell ti. 15 mars 2011 22:44

Okei, det høres kanskje ut som jeg bruker unødvendig mye penger på kosmetikk og det der, men dette er faktisk ikke så ofte. Så det er lov å unne seg noen goder i ny og ne.

(kvinne 38 år fra Hordaland) ti. 15 mars 2011 22:52 Privat melding

Hår har jeg altfor mye av fra før, med extensions hadde det sett ut som et rottereir.Makeup er for å fremme personlige trekk, ikke finne opp nye, husk; less is more.Bryster har jeg nesten ikke, men det passer meg utmerket. Leppene mine får være som de er, har ikke noe ønske om å se ut som en gullfisk. Det med falske vipper skjønner jeg ikke, hvem vil vel gå rundt og se ut som Great Garlic Girls?

Just trying to say,vær fornøyd med den dere er!

:D

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 15 mars 2011 22:55

Har ingen ting mot at damer staser seg litt opp, så lenge det ser naturlig ut. Derfor - helt enig med Sooky, mye bedre å fremheve karaktertrekk enn å skape nye.

Skjult ID med pseudonym 1234 ti. 15 mars 2011 23:37

Jeg synes det er bedre med jenter som ikke gjør for mye ... sånn.

(mann 37 år fra Vestfold) ti. 15 mars 2011 23:45 Privat melding

Nei takk...

Skjult ID med pseudonym Rass-Mus ti. 15 mars 2011 23:45

Jeg tenker "lett offer".

Har kjørt de vanlige sjekketriksa som denne type damer er et lett offer for, feid over henne og dumpet henne morgenen etter som alle andre... (he-he).

Neida er ikke så slem (alltid); men har datet en del både ekstrempene som spiller på utseende og vanlige "pynte dokker".

Det samme skjer nesten hver gang Hun har hatt flere misslykkede forhold bak seg med "ekstrempene" gutter, milionærer og/eller kjendiser.

Problemet er at hun signal om at vil hun vise verdi og attraktivitet via å tiltrekke seg oppmerksomhet fra menn.Typisk prøver hun å øke sin sosiale status ved å snakke mye om andre menn, flørte litt (og etter på si at "hun har ikke gjort noe" når gutta kommer flokkende), og på andre måter vise at hun har draget på de.

Problemet for henne er at dette tiltrekker tre typer menn.

En type går på "spillet" hennes og henger seg på og sender tekstmeldinger dag og natt etc. Disse er hun ikke interessert i.

Den andre type er "høy verdi" gutter som bruker henne som en sex-dukke - maipulerer, puler henne og dumper henne kort tid etterpå. Disse ødelgger selvbildet hennes.

Den tredje typen er "mellom" høy verdi som bruker henne som statussymbol. Typisk har disse damene vært gift med en psykopat som har knust henne psykisk eller en milionær e.l. som ikke har brydde seg hele tatt og dumpet henne til slutt. Disse ødelgger også selvbildet hennes.

Men de vil alle ha "høy verdi" gutter som bryr seg om dem - disse er ikke er interessert i dem fordi at de ser at disse egentilg er "lav verdi jenter" og søker heller jenter som er pene, men demper de sexuelle signalene. Så de dumper henne etter første date, eller avviser henne før hun kommer så lang. Og det ødeligger selvbildetet hennes ytterligere.

Jeg har hatt ekstremt drit pene modeller som har sagt a'la: "vil du virkelig se meg flere ganger?". Men har aldri hørt miss "kari Normann" si det på samme på den såre måten... :D

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 16 mars 2011 01:24 Privat melding

Merkelige greier... Menn sikler på glamourmodeller, men sier samtidig at jenter skal være naturlige.. hmmm.. jaja.. hva skal man legge i det hele..

Jeg bruker mascara og rouge og mulig litt mer på bryn og munn iblandt...(På fest kan man leke seff) .. jobber med bl.a faget så er lei av overkjøring når man ikke trenger det..
Jeg bryr meg ikke om at kroppen min er ikke Kim Kardasjian eller hva hun heter. Jeg vet at jeg vil sannsynlig dø før jeg greier å se ut som henne.. Jeg er frodig, og råflott som det.. Sunnhet har med livstil ikke med kropp.. :)
Man burde holde seg innenfor hva som er naturlig anlagt for en ,og spise/drikke fornuftig, så blir man uansett "riktig".
Kjøp noe lekkert undertøy, tenkt at du ikke skal kle deg som en boms (gjelder begge kjønn), men heller ikke som bimboen på PH (paradise H) Husk å spre positivitet, og ikke glem de som trenger hjelp.

Om noen menn helt ærlig synes at jenter som greier seg selv, er sunne og tenker ikke på å se ut som Vimenn bimboer (men har allskens variasjoner innenfor overnevnte) er skikkelig fælt, så ikke gidd da og snakk til oss.. For all del.. dere furter jo når vi gjennomskuer dere... ;O)

Skjult ID med pseudonym Medium on. 16 mars 2011 06:32

LItt sminke er bra, det fremhever jo bare. Påsatte negler er sexy, det samme er silikon. Så lenge det ikke overdrives så kan det se ut som om det ikke er gjort så mye, det er trikset.

Skjult ID med pseudonym gibson on. 16 mars 2011 09:12

Virker som at det er mange som er negative til at damene pynter seg... pussig.

Finner det ganske naturlig at damene ønsker å pynte seg, så det er bare å gjøre som dere vil :)

(mann 39 år fra Vestfold) on. 16 mars 2011 12:14 Privat melding

Om ei jeg datet hadde begynt med noe slikt ville jeg spurt om hun forbredte seg til halloween. Om svaret var nei skulle jeg vært utrolig glad i henne for å fortsette datingen. Om svaret var ja ville jeg bedt henne ta kontakt når halloween var over.

Skjult ID med pseudonym eh on. 16 mars 2011 12:43

Syns denne forklarer det ganske bra : http://socialhype.com/lifestyle/2127-15-of-the-worst-mistakes-women-make-trying-to-look-attractive-infogaphic.html

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 16 mars 2011 12:48

Som hadde begynt med "hva", pgmp? Pyntet seg? ;-)

Jeg kan ikke svare for gutta her, men jeg er jente (dame)...som liker å se bra ut.
Frisør og manikyr er fast rutine hver mnd. På sommeren er det pedikyr og voksing også. Jeg napper øyebryn, og jeg farger håret. Jeg er opptatt av hvordan jeg ser ut, kler meg, og hvordan jeg lukter. Jeg bruker sminke daglig, ikke mye...og jeg bruker litt mer tid på å legge make-up dersom jeg skal på noe utover hjemme+sofa+film. Jeg har fra naturens side blitt levert med en flott munn, og jeg har arvet fantastiske gener så jeg har ingen rynker. Derfor trenger jeg ikke tenke på den type "fiksing", og det er jeg glad for. Men jeg hadde kanskje vurdert det dersom situasjonen var annerledes, og jeg hadde råd til det (Og følt det var viktig for meg). For meg handler det om å føle meg vel. Enkelt og greit.
Og jeg har en jobb som eksponerer meg, og for meg er det viktig å ha disse tingene på plass. (Jeg kunne neppe jobbet som bilmekaniker f.eks med disse neglene, men nå ER jeg jo ikke bilmekaniker heller. ;-))
Jeg føler meg rett og slett ustelt dersom håret blir litt for langt eller neglene ser ut til å ha vært i krigen.
Sånn er det med den saken. :-)

En fyr som mener jeg er tøytete fordi jeg liker å se velstelt ut...vel, jeg vil tippe han har godt av å komme ut av hulen sin litt. ;-))

*Oki, jeg kan nok være litt tøytete sometimes...men det har jaffal IKKE med negler og hår å gjøre. Hehe...*

Skjult ID med pseudonym Medium on. 16 mars 2011 12:56

Synes det høres veldig bra ut jeg Tingeling! Tror de fleste gutter setter pris på det. Jeg trodde TS mente mere de helt ekstreme tingene, altså sånt som ser veeeldig fake ut. Men manikyr, pedikyr, negler, hår, silikon osv er absolutt fint og feminint, ingen tvil om det

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 16 mars 2011 13:04

@Medium
Jeg ser ikke helt hvor denne "grensen" for hva som er ekstremt og hva som er naturlig trekkes, jeg. Så jeg vil mene at det er veldig subjektivt hva man anser som fake?
Mine negler f.eks...er jo fake. Egentlig. Og de fleste ser det jo også...;-)

Skjult ID med pseudonym Medium on. 16 mars 2011 13:34

Ja, godt poeng. Jeg liker egentlig alle de tingene du sier. Ser ikke hvor grensa går sjøl men jeg datet en gang en jente som jeg følte gikk over grensen men hun hadde heller ingen personlighet da så kanskje det var det som gjorde utslaget..!?

Skjult ID med pseudonym katte on. 16 mars 2011 14:57

Fyrer her har kanskje vært for lenge i sin hule og glemt hvordan en kvinne ser ut og lukter? :)

Skjult ID med pseudonym Labelle on. 16 mars 2011 15:03

Jeg fyller gjerne opp litt i bh'en min, men det er fordi jeg da føler jeg ser mer kvinnelig ut.. Er ikke gøy å være flat.. Fake vipper får øynene mine til å se flotte ut og botoxen mellom øynene får sinnarynken til å forsvinne uten at jeg ser fake ut. Tar meg heller råd til botox 2 ganger i året enn å støpe negler annenhver mnd.. ;)

(mann 43 år fra Oslo) on. 16 mars 2011 15:22 Privat melding

Jeg bryr meg ikke sååå veldig mye om en jente pynter seg for meg..klart, jeg blir jo glad dersom jeg legger merke til det...men, jeg er en av dem som ikke ser forskjell mellom lett make-up og uten make-up.

Jeg tror uansett at den aller største grunnen til både silikon, make-up og annen pynt er å hevde seg mot andre jenter...å være penere en veninnaen, stort sett...men, mår man bra av det, så mår man bra av det...og da er jo det bare positivt.

Ingen får noe godt ut av å føle seg mindre kvinnelig/mannlig enn dem man sammenligner seg med.

men...for meg?..naaah...jeg skulle aldrig be noen å sette inn silikon for min skyld, eller botox, eller make-up...

Selv så har jeg vurdert botox for kjevemusklene....mitt nesten konstante smil ødelegger imaget mitt, jeg vil heller se konstant tøff og macho ut isteden..litt halv-sur, isteden for konstant kjempe-glad ;)

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa on. 16 mars 2011 17:31

silikon i läpparna för att se ut som en guldfisk , vad är syftet , såg en snutt med dolly parton i helgen ,och hon levde men inte ansiktet ,det var dött ,troligen mer botox än bröst ! hmm kanske inte.

(mann 49 år fra Østfold) on. 16 mars 2011 18:14 Privat melding

Holder i massevis med litt silikon i puppene om de ellers er vrengte bukselommer, trening (eller jævlig gode gener), litt sminke og langt velstelt hår.

Det beste er om dama ikke trenger sånt i det hele tatt. De finnes.