Alle innlegg Sukkerforum

Ikke klar for forhold

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 16 mars 2011 01:12

Her er vi, og ser utallige bilder av flotte menn, som man skriver med og så ender det kanskje i en date. Og kanskje to. Og hvis date nr. to er veldig hyggelig, tiden raser, vedkommende du dater snakker om kino, og turer etc. Så sier man hadet, og så hører man ingenting. Hva er nå det for noe? Og så skriver man for å si "hei, ikke glem meg", og så kommer svaret, jeg er ikke klar for forhold... Dagen etter ser man at vedkommende er på Sukker, på ny (og kanskje evig) let etter den perfekte. Kanskje sa jeg noe han ikke likte, eller gjorde noe dumt, for mye salt i maten, hvem vet. Jeg aner ikke, hele kvelden var full av latter og hygge. I alle fall: Gi klar beskjed. Det er klart du er klar for et forhold, bare du finner den rette. Dater man ikke den rette, så ikke bare bli borte. Send en melding eller mail, forklar at du ikke har den riktige følelsen til å gå videre. Det er mye mer realt, enn å si at man ikke er klar. For hva gjør man da i så fall dagen etter, når man atter er inne på her og leter etter nye potensielle partnere?

Eller er det slik, at det er så mange fristelser her inne, at man må bare prøve ut så mange, før man kan kaste seg i vei med ett menneske? Og tenk om det er slik, at så snart man har en uenighet, eller krangel, så kaster den andre seg rett inn på disse sidene igjen, for å "finne noe bedre"?

Moralen må være, bruk litt tid på et menneske du liker godt. Ikke forkast med en gang. Prøv å bli kjent, gjør aktiviteter sammen, ha det gøy sammen. Det er ut fra felles oplevelser at bånd knyttes. Så kommer følelser etterhvert. Og kommer de ikke, vel da var det ikke liv laga. Men så har man gitt ting en sjanse. Det skylder man seg selv, og den man dater, dersom alt er hyggelig, morsomt, praten går livlig og tiden raser.

Da tror jeg sjansen til å faktisk finne noen, er der. Faren er at man fort kan bli overfladisk, fordi det er å mange man må sjekke ut. Og da lander man ikke på noe. Man blir bare på stadig jag, etter noe perfekt, som helt sikkert ikke finnes.

Og jeg har lært en lekse: Ikke gi så mye av deg selv, dersom den andre ikke gir det samme. La det være balanse i forhold til hvor mye energi man legger inn i datingen, mail, sms-er etc. Balanse må være stikkordet. Da vet man hvor man har den andre.

Lykke til videre på jakt etter kjærligheten.

Skjult ID med pseudonym Medium on. 16 mars 2011 06:41

Fin post, TS! Disse "standard" svarene man får om hvor kjekk og hyggelig og flott man er der vedkommende så avslutter med "men jeg følte ikke....bla...bla..." betyr bare en ting = ikke interessert. Hele dama/typen er uinteressert i deg, move on! De som faktisk presterer å si at de ikke er klare for et forhold og så dater videre herinne = ikke interessert, unnskyldningen er bare patetisk.

Skjult ID med pseudonym mann on. 16 mars 2011 09:24

Vedkommende var ikke interessert nok i deg. Det bør du forsone deg med. Men om du ønsker å bruke mye tid og krefter på å gruble på "hva hvis?" osv, så kan du jo også gjøre det, hvis du synes det gjør ting enkelere.

Skjult ID med pseudonym Jaja on. 16 mars 2011 10:49

@mann: Poenget til TS var vel ikke å gruble over den manglende interessen, bare å få frem hvor patetisk det blir når folk ikke klarer å trøkke ut av seg at de ikke er interessert, men bare kommer med lamme unnskyldninger.

Skjult ID med pseudonym mann on. 16 mars 2011 11:07

@ Jaja
Litt det også, men lest mellom linjene har ikke TS forsont seg med at hun ikke ble vurdert som aktuell nok. Resultat: grubling og misnøye.
Og selv om hun hadde fått "KLAR beskjed" hadde resultatet blitt det samme; grubling og misnøye.

(mann 43 år fra Oslo) on. 16 mars 2011 11:12 Privat melding

2 dater?....det virker vel mest som at han/hun ikke er klar for forhold med "deg".

men, får du til 20-30 dater med samme person hvorav alle er vellykkede og gode, og får du samme svar da...ja, da er kanske vedkommende ikke helt redo for forhold med noen...

Skjult ID med pseudonym Trollet on. 16 mars 2011 12:37

TS: Man kan fort finne ut etter 2 date at dette er ikke noe man har lyst til å satse på. Dessuten har man ikke all verdens tid til å bli venn med alle man møter heller. Jeg har vært på mange hyggelige dater hvor kommunikasjonen og alt flyter, men mage følelsen sier at det er galt hvis jeg møtte vedkommende flere ganger, særlig når jeg føler at vedkommende er interessert i noe mer enn bare vennskap, man har ikke lyst til å såre andre mennesker heller, og man kan unngå det hvis man kan.

Jeg mener ikke at det er mange fristelser her inne. Eller generelt, pene mennesker med sunne interesser finnes overalt. Men mulig du har gjort et eller annet eller sagt et eller annet som gjør at daten din mister interessen, for det har skjedd meg mange ganger. Når to mennesker ikke kjenner hverandre vil ofte de negative sidene være mer synlige og sånn er det bare dessverre. Det er trist, men man får ikke gjort noe med det, fordi vi nordmenn er generelt bare er skeptiske.

Skjult ID med pseudonym pus on. 16 mars 2011 15:36

Skjult ID:
skulle ønske flere tenkte som deg. Har i det siste datet en som jeg trodde kanskje var noe for meg,og fikk bestemt inntrykk av at han mente det samme. Men etter en stund trakk han seg ut,av helt uforståelige grunner!!! Så : Tenk dere om før dere lirer av dere både det ene og det andre,ikke si ting du ikke kan stå for!!!!

Skjult ID on. 16 mars 2011 15:47

@ pus

"....av helt uforståelige grunner!!!"

Unnskyld, men jeg må bare le! :D
Virker som om du tror at du kan klare å sette deg 100% inn i en manns tankegang, når du kun er på date-stadiet! Selv gamle ektefeller kan ikke lese hverandres tanker, faktisk.

Det vil alltid være et TONN av grunner til at han ikke ønsket å date videre med deg, uavhengig av hvem og hvordan du er! ;)

Skjult ID med pseudonym Medium on. 16 mars 2011 15:55

Ja. selvsagt er det en grunn til at vedkommende ikke vil treffe en annen person mere men når alle signaler viser til at man er interessert men så ikke er det likevel, det er DA det blir så falskt. Er det så vanskelig bare å være ærlig og si! "Takk for en hyggelig prat, jeg hadde det koselig men jeg fikk ikke den riktige følelse med deg som jeg hadde håpet på. Ønsker deg alt godt videre!". Koster deg 1 min pr sms og du har spart den andre parten for en del grubling og irritasjon/frustrasjon.

(mann 43 år fra Vestfold) on. 16 mars 2011 16:12 Privat melding

Kloke ord fra TS. er enig der..

Skjult ID med pseudonym pus on. 16 mars 2011 19:16

Skjult ID:
Les svaret til Medium! Vedkommende har faktisk skjønt det!!!!
Du kan ikke bare "sette deg ned å le" uten at du vet alle fakta....og av grunner som du KANSKJE skjønner,går jeg ikke ut med det her,det blir for personlig...Men en viss fantasi har du vel.....
I tilfelle du ikke har det skal jeg komme med et eksempel.....Du er på første date...alt stemmer som skal stemme,og dere finner tonen med en gang. neste gang dere møtes er det enda bedre, og "daten" din forteller deg at vedkommende har det på samme måte..og sånt føler man vel også selv,ikke sant? Ihverfall hvis man har litt innsikt og erfaring! enda en tid går,dere prater på tlf og møtes flere ganger og bestemmer dere for å prøve i sammen...helt til vedkommende plutselig slutter å la høre fra seg,til man får beskjed om at det er" best jeg er alene,slik at jeg slipper dårlig samvittighet" Uten forvarsel!!!!
Så derfor:Tenk dere om før dere går inn i noe,trenger man mere tid, så si fra om det og vær ÆRLIGE!
(og hvorfor er mange menn så jævlig redd for å bli litt presset? Har dere ikke baller eller??????

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 16 mars 2011 19:29 Privat melding

noen ganger så er d nettop magefølelsen som får deg til å ville date personen flere ganger, og den samme følelsen som får deg etter 1-2 dater til å tenke at nei dette stemmer ikke.

samtidig innser jeg selv at jeg kansje bør gutta litt mere sjangser særli hvis d er en jeg liker godt personlighetsmessig :) så jeg har bestemt meg for det nå og ikke si "jeg er ikke intresert" etter typ 1-2 dater men gi de litt mere tid :P ;) så får vi se hvordan d går :kjør prosjekt!

forøvrig får jeg totalt noia av venner som prøver å spleise meg for tiden! "alle" har en mening om hvem som passer for meg både kollegaer og venner ..hehe tror d er flere enn meg som er i vårstemning :P

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 16 mars 2011 19:30

Missi:
Vær glad til at de prøver å spleise deg med noen - kompisene mine har oppgitt meg som en lost case!