Alle innlegg Sukkerforum

Hvor stor sjanse at vi kan bli et par?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Usikker ma. 4 feb. 2008 23:27

Hei,
Jeg er en alene mor til to små og jobber og bor i Oslo, og jeg traff en mann som bor i lillestrøm. Han har en sønn på fulltids og en datter på deltid. Vi traff gjennom nettet og liker hver andre godt. Problemet er at han kan bare møte meg en helge når han ikke har datteren og sønnen er også hos moren. Jeg synes at å kunne treffes en gang hver 14 dager er for lite, og han svarte at det er bare sånn. er ikke så mye å få gjort med det. Han har hans grunn at han ikke kunne flytte til meg--på grunn av barna. Og jeg har det samme grunnen at jeg ikke kan flytte til ham heller. Jeg blir bare depremert av tanken at vi kunne treffes kun en gang hver 14 dager..Hvor stor sjanse at vi kan bli et par?

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 4 feb. 2008 23:29 Privat melding

100% hvis dere vil. 0% hvis dere ikke vil.

Hva slags spørsmål er dette? Det er jo bare snakk om hvor mye dere vil dette, og hva dere vil gjøre for å få det til å fungere.

Skjult ID med pseudonym jente75 ma. 4 feb. 2008 23:35


Utfordringene er mange...
..tolmodigheten må være stor i starten og telefonregning, tid foran msn/skype blir lang...
..men er følelsene der... så går alt ;-)

kompromisser er mulig på alt.. om viljen er tilstede....
kan møtes på midten noen år...

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Liten ma. 4 feb. 2008 23:35

Hm.. Nå har ikke jeg barn, men en jobb som krever at jeg reiser mye.. Er på møter i England hver måned, og har utviklet et godt vennskap til en av de jeg jobber med der.
Det kunne jo godt blitt til noe mer ettersom vi prater på telefonen nesten daglig og ser hverandre hver måned. MEN nå er jo han gift og har barn da, og jeg er vel ikke sånn kjempeinterresert.. Poenget mitt er bare at dere kan jo utvikle et forhold ved å "bare" se hverandre hver andre uke. Ja, det kan bli ganske frustrerende til tider, men desto mer spennende når dere først treffes.
Så må man jo bare ta det derfra. Synes ikke du skal la en potensiell hunk gå på grunn av at dere ikke kan treffes så ofte.
Føler du at dere har en bra kjemi bør du jo ihvertfall prøve.

Skjult ID med pseudonym Usikker ma. 4 feb. 2008 23:41

Tusen takk for svarene:

Jeg vil gjerne satse på det , skulle håpet at han hadde svart at det skulle vi klare noe sånt, ikke en slik " får ikke gjort med det" holdning. Alle dere tres svar er bedre enn hans svar..

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 4 feb. 2008 23:43

Tror sjansen er liten hvis ingen er flyttbare og barna er små. Og til dere som nå er fristet til å si "det er ikke noe som heter: er ikke flyttbar". Jo, det er det når man har små barn, delt samvær osv. Men man flytter uansett ikke med barn før man ER et par. Du spør om dere kan bli et par. Jeg tror det kan bli vanskelig (hadde det akkurat sånn i lang tid selv, ville så gjerne), men hvis han er fornøyd med ordningen som den er og du vil ha noe fast, er dere nok litt ulike i deres søken. Men den beste å spørre om det er noe sjanse for at dere kan bli et par er ikke oss, men ham.... Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Usikker ma. 4 feb. 2008 23:50

Takk Lilleulv,

Vi to begge har små barn, sånn er det. Som meg, prioriterer han barna sine over alle andre. Jeg vurderer nå å avslutte dette, men liker ham egentlig godt..

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 4 feb. 2008 23:57

Det er vondt når det er praktiske ting som står i veien for kjærligheten. Men barn er på en måte mer enn praktiske ting. Hvis du føler at forholdet er skjevt, at du vil mer enn ham (og det har vært sik en stund) ville jeg forsøkt å avslutte jo før jo heller. Fordi så mye av din tid er bundet opp med barn, får øyeblikkene dere har sammen så stor verdi. Men jo dypere de graver deg ned i forholdet, jo vanskeligere er det å gå, hvis noe i deg sier at det er det du bør gjøre. Men hvis du trives sammen med ham uten å være nesegrus forelsket, er et vel ingen grunn til å ikke fortsette å sees enn så lenge....


Skjult ID med pseudonym Usikker ti. 5 feb. 2008 00:04

Jeg tror at jeg er mer intense enn ham. Jeg treffer ingen andre enn ham. Jeg vet ikke om han gjør det samme . Jeg ble rett og slet usikker, og derfor burde jeg komme meg ute før det er for sent..

Skjult ID med pseudonym jente75 ti. 5 feb. 2008 00:12


alle er da usikre i starten - spesielt vi jenter?
og spesielt når det er barn inne i bildet.....

....it's better to looooose in love..

samtidig sitter bare du med svarene, uansett hvor mange "råd" du får her...
kanskje lurt å følge magefølelsen...Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 5 feb. 2008 00:18

jente 75

Ja, men problemet med magefølelsen er at den gjerne lytter mer til hjertet enn til fornuften.....

Usikker : det virker som du evt. går inn i det med åpne øyne, og det er i seg selv bra..

Skjult ID med pseudonym jente75 ti. 5 feb. 2008 00:37


lilleulv :-)

magen lytter vel til begge... det som er så fint med den magen ;-)))
derfor den er så vond i magen av og til når den forstår at hjernen/fornuften har rett...Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 5 feb. 2008 00:49

Kanskje er det slik... :-)

Joda, men helt nøytral er den vel ikke. Siden den selv kan få vondt, er det ikke upartisk...:-) Min mage hører derfor mest på hjertet. ... Men vi er jo forskjellige. Jeg tror at hvis det var meg som hadde stilt dette spørsmålet i forumet var det for å få mer vekt på fornuftskåla.... Følelsene hennes kan vi ikke rokke ved uansett....:-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 5 feb. 2008 00:52

På ett eller annet tidspunkt må dere jo finne ut om dere skal treffe hverandres barn. Og gjør dere det, kan dere jo treffes mye oftere, selv om ingen av dere kan flytte... Vet ikke hvor gamle barna er, men det har jo også noe å si.... Hvor lenge du har truffet ham har også mye å si iforhold til hva du kan forvente av progresjon.

Skjult ID med pseudonym Usikker ti. 5 feb. 2008 16:12

Tusen takk , Lilleulv. Vi skal tilbringe helgen sammen og jeg tror at jeg vil finne ut mer om dette etter den.

Skjult ID med pseudonym Hallo ti. 5 feb. 2008 17:51

Syntes BM hadde en treffende repilikk......100% hvis dere vil. 0% hvis dere ikke vil.

Har selv barn, og har datet jenter med barn. De har sågar bodd lengre unna en dere, for dere bor jo egentlig bare et steinkast unna hverandre, og hvis man virkelig vil noe, så er det ihvertfall helt sikker at man kan treffes oftere enn hver 14 dag.
Det er helt andre grunner til at det ikke ble mer på meg:)

Det med flyttingen er jo en helt annen sak. Såklart hvis man vil ha en sexpartner hver 14 dag, så er dette helt topp....:)
Men hvis man vil noe mer, så er det litt slik at man må gi noe fra begge parter, og holdningen om at det bare er slik.....Høres rart ut, spør du meg.
Det kan jo hende at det i en overgang kan gå seg til før man ser om det kan utvikles.
Skjønner veldig godt det med å må flytte på seg er veldig vanskelig, men hvis dere er de rette for hverandre så vil det jo alltids løse seg.

Og barn er selvsagt en praktisk sak som ikke bare kan kastes rundt, men vil ikke tro at det ikke finnes løsninger.
Men hver 14 dag, fordi det bare er sånn.......HMMMMM..... Virker veldig forelsket spør du meg:):

Skjult ID med pseudonym jepp ti. 5 feb. 2008 18:10

hmm.. for å vite nøyaktig sannsynlighet må jeg vite fornavnene deres.. så kan jeg regne litt på det .. se om jeg husker tilbake til hvordan vi gjorde det der på barneskolen.. hmmmm

Skjult ID med pseudonym Usikker ti. 5 feb. 2008 21:19

Ikke le av meg nå. Lurer bare på om stjerentegn til oss to har noe å si. Jeg er tyr og han er fisk...

(kvinne 43 år fra Akershus) ti. 5 feb. 2008 21:28 Privat melding

Hm, vanskelig det der.... Men om jeg hadde vært i dine sko-ville jeg nok avsluttet det. Hadde han vært intr i deg ville han ikke svart: sånn er det bare.... Han ville diskuert saken med deg, og vist deg at han synes det var vanskelig å være fra deg 14 dager av gangen også..... Eller?
Sorry, stjernetegn kan jeg lite om desverre...:) Men ler ikke:)
Lykke tl!

Skjult ID med pseudonym Usikker ti. 5 feb. 2008 21:53

Er så enig med deg, irk74. Har derfor sendt en mail til ham og det blir ikke sikkert et helge treff nå.

Skjult ID med pseudonym ripset on. 6 feb. 2008 00:53

Flott! Problemet er ikke avstanden, men hans manglende vilje. sånn høres det ut.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 6 feb. 2008 01:08

Vær sterk nå... Det kan gi seg to utslag: Han kommer på banen fordi han ser han ikke kan gjøre som han lyster i forhold til deg.
Han reagerer ikke, og det sier jo sitt. Og du kan gå ut med hevet hode (om enn litt trist) og forsøke å lete videre etter menn som øsnker å satse. Lykke til!
Varme tanker herfra...