Alle innlegg Sukkerforum

Hatstadiet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym qwerty on. 16 mars 2011 21:26

Ser at unge Herr Møller lirer av seg noe igjen:

http://sukker.no/datingmagasin/2011/03/hatstadiet/

Og så ser jeg kommentarene under - med ett unntak er jo det det stikk motsatte av det de fleste skriver her (undertegnede inkludert). Er virkelig folk på forumet så sære og annerledes?

Skjult ID med pseudonym Medium on. 16 mars 2011 21:42

Jeg kommenterte denne i en annen tråd husker jeg men jeg kjenner meg overhodet ikke igjen i det han skriver! Han fremstiller alle menn som playere synes jeg. Jeg spiller ingen spill og trenger ikke 7 dates for å finne ut av om jeg liker en jente eller ikke, 1-2 holder og da sier jeg sannheten til henne. Hvorfor prøver han å indoktrinere alle om at man må spille et spill? Hva med bare å være seg selv? Kanskje det bare er meg som er annerledes da men jeg ser INGEN likhetstrekk med den jeg er og det han skriver så kanskje jeg er sær da...!?

Skjult ID med pseudonym Fløyel on. 16 mars 2011 21:49

@querty

Fint du plukker opp dette. Vet snart ikke hva jeg skal tro jeg. Selv spiller jeg ingen spill. Men etter å ha lest det Preben skriver må jeg si at jeg virkelig er i villrede. ...

Er det vanlig å ha opp til 7 dater før man sier ifra? Har selv opplevd at det tok 6 dater engang...var han da en player eller hadde han bare dårlig kontakt med følelsene sine? Skulle vel ikke være umulig å kjenne etter når man har truffet hverandre 3-4 ganger... mener nå jeg.

Skjult ID med pseudonym gutt 29 on. 16 mars 2011 22:04

FLØYEL..

Du trenger virkelg ikke være i villrede.. 6 dater er mye for å finne ut, hva man egentlig vill.. Dårlig kontakt med sine følelser vill jeg si.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 16 mars 2011 22:10

Tja, det kan jo også handle om at begge parter er sjenerte. Har selv vært borti en slik greie, men mener nå at i hvert fall jeg er mindre sjenert nå...

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 16 mars 2011 23:10

Jeg tar DatingMagasinet med en veldig stor klype salt. :-)
Av den enkle grunn at denne "kjønnssosiologen", med "kjønnsmarkedet" som spesialfelt, som er "kjønnsekspert"-skribent på Sukker...er temmelig ensidig, kategorisk og generaliserende i sine svar. Jeg husker jeg leste "Mitt første kyss" og "Spør Hva-hun-nå-het" i bladet Romantikk i hine tider, og helt ærlig fikk jeg mer ut av det som fjortenåring...enn jeg finner noe som helst fornuftig, allmenngyldig mening i det Hr.Møller skriver med sine "kjønnsekspertbriller" på.

*Men meg om det, da...;-)*

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 16 mars 2011 23:12

"Spør Sandra", for pokker!!! Det var jo det hun het?
*Hehe...noen på min alder her inne? Sånn type tidlig i steinalderen...;-)*

Skjult ID med pseudonym Medium on. 16 mars 2011 23:14

Trodde du var ei ung jente Tingeling.....rundt 20!?

Skjult ID med pseudonym Strings on. 16 mars 2011 23:15

Enig med Tingeling.....Møller er veldig generaliserende, det er ikke sånn at mannsrollen kan sammenlignes med å løpe rundt skauen med pil og bue og skyte på alt som rører seg...det er forskjell på hvordan vi menn "jakter".....det kan nok tenkes at personen det fortelles om ikke har så stor kontroll på datinga si:)

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 16 mars 2011 23:20

Du er en sjarmis du, Medium! ;-)
Men rundt 20, altså? *ler* Ja, vi kan vel si det også...+ litt.
:o))

Skjult ID med pseudonym :) on. 16 mars 2011 23:21

Spør Sandra og det var HAN redaktøren som var Sandra.

Skjult ID med pseudonym Medium on. 16 mars 2011 23:23

..da sier vi det, Tingeling..;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 16 mars 2011 23:24

Haha, stemmer! Mann med mening i, spør du meg. ;-)

*Menn på 80-tallet hadde noe ved seg, de...sukk! Mer enn puddelhår, seilersko og tennissokker, altså.*

(kvinne 29 år fra Akershus) on. 16 mars 2011 23:30 Privat melding

Medium er en stemme av fornuft, må si jeg ble litt usikker når jeg leste det inlegget av møller. Tenkte for meg selv at "helvette må jeg gå date-spill-kurs jeg nå da?!" hehe nei da. Jeg mener at om man bare er seg selv så skal det ikke så mye til, handler jo bare om en som du passer sammen med :-)
Men selvfølgelig med et snev av selvbeherskelse, kan jo ikke få alt på ên gang :-)