Alle innlegg Sukkerforum

hva vil damene egentlig??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym skuffet on. 16 mars 2011 21:49

Har vært inne her en stund nå og kontaktet endel damer som virker ok, men det er så å si aldri tilbakemelding fra noen. Og heller dårlig besøk på profilen. Nei, dette er skuffende greier. Hadde jeg sett ut som ett takras så skjønner jeg det, men er veldig kjekk i følge andre damer. Virker som at de får så mye oppmerksomhet her at de blir mail horer og glemmer hvorfor de egenlig kom hit. For å finne den rette. Tror neppe jeg gidder å betale noe mer her. Mye letter å få seg dame ute i det virkelig liv....

Skjult ID med pseudonym -Taz- on. 16 mars 2011 21:58

Skulle så inderlige ønske at i hvertfall noen av disse som kommer med liknende meldinger hadde gjort det med åpen profil slik at man faktisk kunne sjekket hva som var årsaken. For i følge de fleste som lager liknende tråder så er de alle sammen av godt utseende og har ikke problemer på andre sjekkearenaer. Noe må det derimot være.....

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 16 mars 2011 22:01

Dessuten er det jo et spørsmål hva du skriver til dem. Vi menn må nok være litt mer oppfinnsomme enn damene.

(mann 35 år fra Oppland) on. 16 mars 2011 22:09 Privat melding

problemet med å skrive innlegg med annonym navn. men jeg har vel et intrykk av at det kanskje er større konkuranse om damene innepå her. vil tro du bare må fortsette å kontakte damene inne på forumet så treffer du vel den rette. en annen ting: må begge parter være betalende medlemmer for å kunne sende meldinger til hverandre eller holder det at bare den ene er det?

@TS: viss det er lettere å få damer i det virkelige liv som du kaller det hvorfor er du da inne her? mener ikke no galt bare lurer

Skjult ID med pseudonym -Taz- on. 16 mars 2011 22:13

TJ, det tror jeg så gjerne ;-)

men ikke noe forsøk på å henge ut eller kritisere, men når så mange kommer med flammende innlegg så hadde det jo vært artig å se hva som lå bak det...men men det får så være...

Skjult ID med pseudonym Binders on. 16 mars 2011 22:14

Hva "damene" egentlig vil? Tja. Omtrent det samme som det "mennene" vil, skulle jeg tro! M.a.o. alt mulig forskjellig... Du er her for å finne en kvinnen i ditt liv. Jeg er her for å finne mannen i mitt liv.

Så da er vi minst to som leter etter den rette, da!

(kvinne 27 år fra Telemark) on. 16 mars 2011 22:20 Privat melding

Okei, jeg ser problemstillingen din.

Altså, kvinner oppfatter menn på ulike måter. Du sier du (ut i fra det andre har fortalt deg) at du er kjekk. Har du noen gang tenkt på at bildene du bruker av deg selv kanskje fremhever deg på "feil" måte? Eller at de kvinnene du har sendt melding til, ikke fant akkurat DEG interessant, MEN som muligens hadde funnet deg ekstremt tiltrekkende i virkeligheten? Hvis jeg skal ta et eksempel; noen jeg tidligere har snakket med på sukker, som endte opp som gode kamerater, fortalte meg at de har sett endel damer på byen (fra sukker) som var MYE penere i virkeligheten. De hadde ikke tatt kontakt med damene, nettopp fordi bildene de brukte ikke viste hvor pene de egentlig er. Det høres kanskje feil ut, men det er sånn det er med nettdating. Dessverre. Folk her inne går som regel etter utseende og hva de mener ser bra ut.

Og det kan være andre faktorer som spiller inn, som f.eks at du sier noe i førstemeldingene som får dem til å rynke på nesa?

Men JEG kan ikke si noe spesielt konstruktivt om DIN profil og deg, nettopp fordi du bruker pseudonum. Jeg sa bare en teori jeg har om det hele, og såklart - jeg kan ta feil.

(mann 34 år fra Akershus) on. 16 mars 2011 22:20 Privat melding

Tror nok de fleste av oss gutter her inne sliter med å få svar. Antakelig har jentene såpass mye å velge mellom at de kan "skumme fløten". Og det er jo ikke til å komme fra at bilder har mye å si. Jeg tror ikke jeg ser helt for jævlig ut, men er neppe av de kjekkeste heller, og dermed faller jeg vel igjennom hos mange. Men noen svar får jeg da, får satse på dem ;)

(kvinne 27 år fra Telemark) on. 16 mars 2011 22:47 Privat melding

Men TJ, hvordan skal man si dette til vedkommende da? "Du er ikke så kjekk, og da er jeg ikke veldig interessert?" Altså, det går jo an å pakke det inn, men man har ingenting å gå utifra. UANSETT hva man svarer, vil jo vedkommende bli skuffet. På en eller annen måte.

(mann 35 år fra Oppland) on. 16 mars 2011 23:01 Privat melding

Skuffelse er midlertidig det går over, men når du ikke får svar fra x antall av de du tar kontakt med så er det veldig lett å begynne å lure litt på om en er så lite verdt/ attraktiv at en ikke er vært tiden å svare. skuffe blir en uansett sier du? hvorfor ikke da bare si det rett som det er: beklager jeg er ikke interessert. På den måten slipper i det minste vedkommende å gå spekulere i etteretid!
Mulig ikke alle tåler sannheten, men det er egentlig best å bli ferdig med det

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 16 mars 2011 23:03

Norl:
Det har absolutt ingenting å gjøre med verken din egen verdi eller din egen attraktivitet. Det har å gjøre med i hvilken grad du er i stand til å markedsføre deg og en hel diger mengde med flaks.

(mann 35 år fra Oppland) on. 16 mars 2011 23:15 Privat melding

Qweety:
Ha ha vel sagt. Da tror jeg at je skal finne en firkløver eller harelabb og annsette en egen markedsføringsagent :=)

Skjult ID med pseudonym el91 on. 16 mars 2011 23:38

Det er utrolig mange som reagerer negativt på "Beklager, jeg er ikke interessert"! Jeg har fått noen av de som kaller meg litt av hvert når jeg var høflig i utgangspunktet og sa jeg ikke var interessert. Så hvor står jeg da? Jeg har to valg; det ene er å la være og svare, for å unngå ord som "hore", "SA JEG AT JEG ER INTERESSERT??!" eller andre ting. ELLER, så kan jeg svare og få dét slengt tilbake.

Er ikke bare bare, skjønner dere ;)

(mann 38 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 09:58 Privat melding

@el91

du burde jo bare sende det svaret (Beklager, jeg er ikke interessert) for så å blokkere personen. da vil du jo slippe umodne folk som ikke takler en negativ tilbakemelding. men jeg er enig i det du sier angående bilder, har flere venninner og bekjente som er her inne på sukker, og bare her om dagen så la jeg merke til en hadde bytta profilbilde til noe som jeg syntes var nesten ugjenkjennelig, for jeg har alltid syntes hun er så nydelig og vakker "in real life"!

så ja, jeg tror at et fint bilde har utrolig mye å si for å tiltrekke noen! leste dette i en profil for en liten stund siden som jeg syntes var veldig bra, "Utsiden kan gi innsiden en sjans. Innsiden gir utsiden en glans". så hvis du har et fint bilde så kan det hende at en dame gir deg en sjanse til å bli kjent, og hvis du da har en fin personlighet så vil det bare forsterke "utsiden" :)