Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Akkogve on. 16 mars 2011 21:55

Er det å være utadvent verdens mest ettertraktede egenskap hos en partner??

Jeg blar meg gjennom mange profiler hver dag, og det som bortimot alltid går igjen er at jentene søker en utadvent og sosial mann. Hva gjør da en litt innadvent og rolig mann som meg? Ikke har jeg lyst å være kjempesosial hver dag/annenhver dag heller. Har mye mer lyst å ha en hverdag sammen med min framtidige kjære, og så være litt sosial 1 til 3 ganger i uken. Kanskje en fest/bytur i helgen, og så en middag-/spillekveld sammen med noen venner en annen dag. Ta det litt som det kommer liksom, men tilbringe mesteparten av fritiden med kjæresten.

Når noen beskriver drømmepartneren sin som en som er utadvent og sosial, da lukker jeg profilen med en gang. Det vil si pokker så mange :/

Når det gjelder typisk billedskjønne damer, så har jeg vel enda ikke sett noen som søker en rolig og avbalansert mann. Jo mer billedskjønne de er, jo mer eksotisk, utadvent og sosial må en mann være for å passe inn under drømmepartnerbetegnelsen. Ikke det at jeg er ute etter en mest mulig billedskjønn dame, men syns bare dette er veldig påfallende.

Hva mener du når du skriver at du søker noen som er utadvent og sosial? Betyr det at du ønsker en som kan være festens midtpunkt ved en hver anledning, eller betyr det bare at partneren må på en ok måte takle sosiale situasjoner?

(kvinne 27 år fra Telemark) on. 16 mars 2011 22:04 Privat melding

Jeg har ikke beskrevet drømmepartneren, fordi jeg syns det i bunn og grunn er litt teit at man skal beskrive en eventuell partner. Dette er kanskje litt klisjé, men man kan jo ikke vite hvordan drømmepartneren er før man har møtt vedkommende! Og selv om man skriver opp noen kriterier man mener en drømmepartner BURDE ha, så er det ikke nødvendigvis dét man forelsker seg i.

Syns det er bra at du er rolig og avbalansert, det er bedre enn å stresse rundt. Syns det er like bra med en utadvendt fyr som en som er litt innadvendt. Men det som er hovedsaken med at de fleste jentene skriver dette (føler jeg) er jo at de vil ha en de kan være seg selv med, prate med uten at man må tvinge fram en samtale osv. Så sånn sett tror jeg ikke det går på selve kvaliteten 'utadvendt', men at det ligger noe bak det, som det jeg nevnte med at de vil ha en de kan snakke naturlig med :)

Skjult ID med pseudonym Tralala on. 16 mars 2011 22:18

Ikke heng deg opp i det. De vet sikkert ikke hva de skal se etter ennå. Det er vanskelig å beskrive en drømmepartner og man tar gjerne feil, - mye vanskeligere enn å beskrive seg selv. Du får heller overraske dem.

Skjult ID med pseudonym -Taz- on. 16 mars 2011 22:23

Utadvent og sosial = en person greier å ta vare på seg selv i sosiale settinger enten det er 7 dager i uka eller 1 gang i uka. Ikke en som setter seg på i hjørnet og ikke sier en dritt.

Ser ikke noe sammenheng med at det å være utadvent og sosial utelukker å nyte tid med dama alene

Skjult ID med pseudonym MrAwesome on. 16 mars 2011 23:20

Tja, det ligger vel mer i at utadvendt har blitt til et "positivt" karaktertrekk og innadvendthet et negativt et. Derfor beskriver mange seg om utadvendte, selv om mange antakeligvis hadde havnet på innadvendt dersom de hadde tatt en personlighetstest.

Det bunner nok ut i en misforståelse der innadvendte blir sett på som tilbakestående folk som ikke klarer seg i sosiale settinger. Som selvfølgelig er helt feil.

(kvinne 28 år fra Akershus) on. 16 mars 2011 23:37 Privat melding

Så lenge han er istand til å være sosial på egenhånd, om jeg f.eks introduserte ham til venner og tok ham med på fest, jeg er ikke av den typen som skal sitta og holde i hånda hele kvelden, han må kunne klare seg selv. Utover det bryr ikke jeg meg om han er utadvent eller ei, har ikke det som krav :-) heller en rolig kar for min del. :-) Jeg tar ham jeg faller for jeg så får resten gå som det går ;-)

Skjult ID med pseudonym diva to. 17 mars 2011 22:02

Akkove:
Passer perfekt til mine ønsker du :)
Jeg vil heller ha en avbalansert og rolig mann, som trives hjemme og vil ha det kos sammen med meg, enn en som vil ha masse liv og røre rundt seg det meste av tiden. Du trenger ikke være selskapets midtpunkt for at jeg skal legge merke til deg. Jeg faller for de som er mer stille av seg.
Hver sin smak :)