Alle innlegg Sukkerforum

Sukker-damers bilde på egen attraktivitet…

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rass-Mus on. 16 mars 2011 23:18

Det er nesten morsom å se noen meldingene jeg får fra damene her inne. Nesten halvparten av meldingene er fra damer som er over min alders begrensning og under det som jeg regner min attraktivitetsgrad.

For eksempel: for en stund siden fikk jeg inn en melding fra en dame som er nesten 10 år eldre, ”noen kilo ekstra” (jeg trener 5-6 ganger i uken), yrkestettet utdanning (jeg har dr.grad), har barn hjemme (jeg har ingen), etc. etc..

Nå får jeg meldinger fra bra matcher også og ikke det at jeg ser med selv som hyper-attaktiv (dog litt opplåst selvbilde har en nok). Men for eksempel hun jeg sist datet i det ”virkelige liv” var 5 år yngre, høyskoleutdannet og ex-modell.

Og det var hun som inviterte meg ut – så noen av disse damene her inne har helt klart aldri tatt kontakt "utenfor".

Hva er galt? Min profil? Damenes bilde på egen attraktivitet? Konseptet med nett-datning? Tror damene at vi menn er desperate for sex? etc, etc…

Opplever andre menn det samme? (Regner med at jentene opplever dette hele tiden).

Skjult ID med pseudonym Strings on. 16 mars 2011 23:24

det kan være flere ting....en teori er at de ikke er like villig til å lempe på krava her inne som de er i utafor sukker. Dette gjelder kanskje menn også........den andre teorien er at det er DU som har et urealistsik bilde av din egen atraktivitet...........
Og det med at en "ex-modell" har bedt deg ut er dårlig dokumentasjon....har du aldri sett par der den ene er langt mere "atraktiv" en den andre.....?

Skjult ID med pseudonym Z on. 16 mars 2011 23:26

Jammen du legger jo premissene her for hva du mener er attraktivt eller catch, Rass-mus.

Du sier direkte eller indirekte at en som trener 5 ggr i uka, som ikke har barn og som har doktorgrad er attraktiv. Videre sier du at en yngre jente med utdanning og som har vært modell er attraktiv.

Jeg må si det som det er:
Jeg er bare ikke enig. Det du nevner er i seg selv ingen garatier for interesse for meg.....

Men dette har nok både med alder og personlighet å gjøre ;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 16 mars 2011 23:28

"Hva er galt? Min profil?"

Du får legge den ut da, Rass-Mus. Så får du vel kjapt svar på det spørsmålet. :-)

Skjult ID med pseudonym --- on. 16 mars 2011 23:32

Er ikke du som sikter for høyt da rass?? En sukker-manns bilde egen attraktivitet....
:)

Skjult ID med pseudonym sooky on. 16 mars 2011 23:38

"Nesten halvparten av meldingene er fra damer som er over min alders begrensning og under det som jeg regner min attraktivitetsgrad."

Du sier dette KUN for å provosere vel?

Sårry my ass på vegne av alle de aldrende uattraktive damene som er frekke nok til å gi deg oppmerksomhet. Hvordan skal de vite at de ikke er bra nok for deg? Selv om ikke de er pene nok for overfladiske deg, så vil det ikke si at de ikke er flotte mennesker innad, som fortjener litt respekt og anstendighet?

Har du hørt om vennlighet, eller common sence?Kansje ta et empatikurs?

;)

Skjult ID med pseudonym orgasm on. 16 mars 2011 23:41

Er det en grunn til at du kaller deg "Rass-Mus"? Fordi du er et rasshøl mot de som har mus ;)

Skjult ID med pseudonym Z on. 16 mars 2011 23:43

Har ikke noe behov for å kappe huet av deg jeg, Rass-mus. Ser ikke helt grunnen til det heller.
Men å ha forståelse for at noen søker noe annet enn det du søker synes jeg man skal ta høyde for :-)

Skjult ID med pseudonym Lady on. 16 mars 2011 23:44

Jeg ser ikke bort ifra at TS har havnet " musefella" i kveld og derfor ikke svarer nå:)

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 16 mars 2011 23:57

Jeg opplever mer det motsatte; at damer jeg anser som mye mer attraktive enn meg tar kontakt.

Skjult ID to. 17 mars 2011 00:20

Dog LITT oppblåst selvbilde????En dag kommer noen til å stikke hull på det enorme oppblåste selvbildet ditt og da min gode mann bør du holde deg pokker så godt fast for du kommer til å få en helve...stor fart ned mot jorda igjen....!

(mann 35 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 00:43 Privat melding

Haha, GEEK!

Skjult ID med pseudonym Rass-Mus to. 17 mars 2011 01:02

ha-ha-ha-ha.... Hvis jeg har visst at dere tok slik på vei har jeg aldri skrevet dette innlegget på den måten... :D

Rart det at når det posteres utallige innlegg om eldre menn og menn som er "sånn og sånn" som tar kontakt og har profiler som ser "sånn og sånn" ut ; og "det og det" er "turn off" på menn; har konsensus blant damene her (og en del gutter) vært nesten bestanding vært at disse mennene er patetiske og idioter... :D

Posteres et innlegg som hentyder at rollene er endret og jentene sitter i gutta's sko og selekteres etter hva en mann synes kommer hat-meldingene flygende... :D

Ble forresten enig for noen minutter siden med "favoritt dama" at vi skulle slutte og date andre. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Så det er nok ikke så lurt av meg å være her inne lengre. Kos dere og lykke til!!!!

Skjult ID med pseudonym 1234 to. 17 mars 2011 01:09

Gratulerer, Rass-Mus!

Med ni smilefjes fikk jeg med meg at du er lykkelig. Håper det varer!

Skjult ID med pseudonym MrAwesome to. 17 mars 2011 02:11

"Slutte å date andre" eller "slutte, og date andre"? To ganske forskjellige meninger der.

Men ja, de jentene som tar kontakt med meg er som regel ikke min kopp med te, med et unntak nå og da. Men hyggelige, for all del.
Kan jo ikke klandre folk for å prøve seg, for alt hun vet så kanskje du tenner på litt eldre tjukkaser :p
Finnes jo noen av dem også.

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 03:58 Privat melding

Leste to første setningene... (var nok)

Hvor stor er tissen din?.. Mener du at din attraktivitet ligger i dens str? Er du anonym i et slikt innlegg får du shit, fordi vi (akkurat nå jeg, selv om jeg vet du driter i det ;p ) tror du er en tulling som stygg som fan som tror han er flott pga penisen sin... ergo; du tror du er deiligere enn du egentlig er.
Mange menn har såkaldt "storkuksyndromet".... Dems selvtillit beror på dems str på deres seksuelle organ, i mange menns tilfelle tissen.... OG ikke hjernen, som medisinen fremlegger som det største seksuelle organ for de som er på balanse i tema..

MEN... siden jeg er brisen, og da fremlegger meg som mer frekk enn ellers.. Du skriver usmakelig (to første linjene ;p ) , og er mest sannsynlig en smertefull sakkosekk i sengehalmen osv.... Men ler godt på tanken at du er MANN pga tissen din... for det er sannsynlig det eneste du evner og ha.... Pluss et medlemskap på en kul treningsjappe ;) Dyrere en aaaaalllle andres ;) ;) ;)

Skjult ID med pseudonym karamell to. 17 mars 2011 08:17

Kvinne81, du burde drikke oftere og deretter tilbringe kveldene her for å rydde opp i nettsamfunnet på sukker! haha :D

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 08:19 Privat melding

Men nå stilte jo TS spørsmålet til menn?

Jeg føler akkurat det samme, har lest andre menn skrive det på forumet mange ganger og vet at en av dem endte opp med å bli draptstruet på Facebook fordi han skrev at han ikke synes tunge jenter var attraktivt og en sukkerjente skulle møte opp på dr.jekylls og hyde med pistol og skyte en kamerat av meg fordi han sa hun var for tung....hahaha(jada bare bli sinna vet du bruker forumet)

Jeg har ikke navnet mitt i nick eller profiltekst men er alikevel slik at en må få innrømme ting en liker og ikke liker med sukker.
Jeg får utelukkende meldinger av tunge jenter med kraftig ansiktssminke som har tatt bilde tett opp til ansiktet, lav utdanning og gjerne barn.....selv liker jeg normale til slanke jenter og oppfatter store jenter som maskuline og synes de blir veldig sinte for svært lite.

Jeg får høre hele tiden av jenter at store muskler er æsj, fra jenter som kjenner på armene mine på byen og stikker en finger i munnen for å vise at de blir kvalm til jenter på vorspiel som ber meg gå siden de ikke kan "godta" noe slikt osv men jeg bryr meg ikke nevneverdig. Det virker som store jenter er veldig bestemt på å fremstå som ofre og nekter å konsentrere seg om de som liker dem, som faktisk er endel.

Skjult ID med pseudonym Driver to. 17 mars 2011 08:30

Og Kvinne 81 greidde igjen å skrive det mest idiotiske innlegget i tråden! Maken til selvavslørende pisspreik, er det noen som er opptatt av størrelsen på ting her, så må et jo være henne! ( Og nå kommer det vel snart en tråd om forfølgelse her, vanskelig barndom og hele pakken). Lykke til! :o)

Skjult ID med pseudonym kit to. 17 mars 2011 08:31

@TS

Tåler du ikke å bli kontaktet av de som er utenfor dine oppgitte preferanser, bør du ikke holde på med nettdating. Nå sier du jo at du kanskje er ferdig med det uansett, så...

Du har ett poeng, det er ofte damer rundt 40 som poster liknende innlegg om hvor feil menn som kontakter de og ranter om hvor friske og kjekke de er sammenliknet med menn på deres alder. De får langt fra like mye pepper som det du har fått

Skjult ID med pseudonym desperat to. 17 mars 2011 08:44

Man vet ikke sikkert hvilke preferanser andre har. Å sende en mail til en person kan være ett skudd i blinde, men den som våger intet vinner sant? Jeg har i min tid her inne aldri tenkt slik som du skriver i innlegget ditt. Jeg skjønner at det tenkes slik, men dette er mulighetenes marked og ingen kan nektes å gjøre forsøk. Jeg må innrømme at jeg ser på det som litt friskt jeg:)

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 mars 2011 08:50

tj
Sannheten for hvem?
Jeg er enig med Driver. Jeg synes kvinne81 dro den vel langt....
Neida, det plager ikke meg. Jeg reagerer mer at du prøver å arrestere Driver fordi han sier sin mening.

Skjult ID med pseudonym Driver to. 17 mars 2011 08:55

Sier sannheten om hva da, @tj? Om sin egen tankegang, kanskje. Fint at du vil forsvare en som er for dum til å vite sitt eget beste, men prøv å være litt saklig. ( og jeg er ferdig med frokosten, men takk for omtanken). :o)

Skjult ID med pseudonym Driver to. 17 mars 2011 08:59

Takk for støtten @Z, og ha en fin dag! Jeg skal jobbe ute i solen idag:o))

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 17 mars 2011 09:31

det jeg syntes er så uffatelig er hvordan damene her lager en hylekor og skal prakke ned på menn som sier det de mener og står for det de sier.

for man kommer ikke utenom at kvinner gjør det samme selv! jeg tør påstå at ALLE DAMER som ikke svarer på førstemail fra menn gjør akkurat det der, de ser på bildet og tenker "nei, han var jo for stygg for meg" og går vidre til neste.

ENESTE forskjellen er at menn har "baller" nok til å kunne si hva de mener, mens damene makter ikke å gjøre noe slikt. å tro noe annet er jo fullstendig ulogisk!

skjerp dere damer! jeg tror at den dobbelmoral holdningen deres kan være med på å skape den evig-singel situasjonen dere har skapt for dere. det gjelder forsåvidt menn også, men i minste fall så er vi ÆRLIGE om det!

Skjult ID med pseudonym OjOj to. 17 mars 2011 09:38

Rass-Mus - opplever dette jeg også. Kvinner som er 5-10 år eldre og har dønn rødt på barn (jeg har ingen) og rødt på mye annet og i tillegg veldig ofte lang avstand. De setter hjerter, hvorfor? Ser de kanskje ikke på matchtreet? Eller tror de faktisk at det er attraktivt og kan lande en mann med feil match? Merkelig...

Skjult ID med pseudonym OjOj to. 17 mars 2011 09:39

og til Kvinne81 - hva tror du at du er? En gjenganger på forumet ser jeg ihvertfall.....

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 10:01 Privat melding

@useriøs - Det stemmer vel ikke helt, du finner ikke noe sted i verden der menn blir uthengt mer enn her. Jeg vet ikke om et sted eller fora osv og jeg har vært sammen med en hardcore feminist. Til og med hun ble sjokkert over mannehatet her hehe.

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 10:16 Privat melding

Leser ikke folk teksten min eller.. skrev ordene brisen og kanskje ville bli vel droy hehe..... Jeg elsker aa provosere uanonymt her da... shoot me om dere ikke takler det hihi

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 10:17 Privat melding

Så når alle damene som skriver om tapermennene som sender dem melding skriver et innlegg på forumet så burde mennene spørre hvor liten fitte de tror de har? for å provosere?

Skjult ID med pseudonym OjOj to. 17 mars 2011 10:21

Herculix - Godt sagt!

Ingen skal skyte deg Kvinne81. Men vi er litt lei at at du hele tiden skal ytre deg på alle saker når du ikke alltid har så mye klokt å komme med...

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 10:30 Privat melding

Har sett nok av karer få sparken til helvete ut døren om de har våget å kritisere en kvinne på arbeidsplassen, men på nettet kan ikke de samme reglene gjelde..her bør det være likestilt.

Skjult ID med pseudonym Zui to. 17 mars 2011 10:42

Jeg kan vel regnes som normalt pen, snill, velholdt og godt trent - men dessverre har jeg kanskje litt dårlig selvtillitt og tør aldri sende førstemail til menn som kan regnes som pene. Ut fra denne tråden så vet jeg nå at det jammen meg er bra for pene menn vil uansett ikke like denne type uønsket oppmerksomhet....godt godt da vet jeg det ;-P

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 10:44 Privat melding

Ikke for å ødelegge illusjonen din men jeg tror ikke "pene" menn ville vært på sukker eller en datingsside, de trenger det ikke, spesielt ikke i Norge hvor det ikke akkurat kryr av dem.

Skjult ID to. 17 mars 2011 10:47

@Zui, det finnes også pene menn som ikke er så overfladiske og opptatt av utseende og atraktivitet men tenker mere på personlighet til mennesker de kan tenke seg å date..., tror jeg.

Skjult ID med pseudonym h0tntott to. 17 mars 2011 10:53

Herculix? hæ? det finns faktisk mange pene menn her!! som jente forbeolder jeg meg retten til å si at jeg har rett og du tok feil på akkurat det ;)

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 mars 2011 10:56

Kvinne81
Du provoserer da ikke :-)
Er bare uenig med deg. Ser ikke hva mannens størrelse har med saken å gjøre.

Skjult ID med pseudonym bollox to. 17 mars 2011 11:11

@herculix: hvorfor trenger ikke pene menn være på en datingside...?

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 mars 2011 11:13

"Ikke for å ødelegge illusjonen din men jeg tror ikke "pene" menn ville vært på sukker eller en datingsside, "

Vel, jeg VET at den vakreste mannen jeg har sett i mitt liv har vært nettopp på sukker, så det stemmer nok ikke.
Når det er sagt: Det hjelper ikke å bare være vakker, gitt :-)

Skjult ID med pseudonym Zui to. 17 mars 2011 11:29

@herculix - Det finnes da masse utrolig pene og kjekke menn her på sukker! Ordentlig hyggelige også!

Sjult ID kl. 10.47 - ja håper du har rett :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 17 mars 2011 11:32

*Jeg undres fortsatt på hvilken planet Herculix bor på.*

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 11:33 Privat melding

Har vært på for mange vorspiel der jentene logger inn på sukker en og en og blar nedover online lister og roper ut hvor stygge de synes alle er, har også jobbet et sted der jentene alltid hadde sukker oppe sammen og skulle alltid påpekke hvor stygge mennene var.

Og jeg tror neppe du finner noen Richard Gere eller Burce Willis eller Vin diesel osv på sukker

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 mars 2011 11:34

Jammen jeg SIER jo at det finnes, Herculix. Hvorfor TROR du at de ikke finnes når jeg VET at det finnes? ;-)

Skjult ID med pseudonym bollox to. 17 mars 2011 11:36

@herculix.. jeg skjønner ikke at du velger deg venninner som oppfører seg sånn. kanskje de er for pene? ;op
hva med jentene... er det noen pene jenter her inne, da - etter din målestokk? (jeg syns det bugner av vakre kvinner her inne, men det er dessverre ikke de jeg er mest interessert i)

Skjult ID med pseudonym katte to. 17 mars 2011 11:50

Vi kan dermed anta at Herculix kun har venninner som matcher med de styggeste mennene på Sukker...

Evt så kan faktisk de samme eksterne inntrykkene oppfattes vidt forskjellige av forskjellige mennesker, men det er ikke noe nytt...

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 11:54 Privat melding

@bollox - Hvordan velger du venner? send meg gjerne en melding der du kan kurse meg i dette.

@katte - Der er jeg uenig, jeg tror alle har samme smak men mye rollespill og kompromissering gjør at en konstrueres seg en akseptert smak en tror en kan leve med som også vil gjøre godt for ens sosialestatus. John Cleese ledet blant annet et program der forskere viste hvordan de etter mange tiår med forskning kunne regne ut hva som er tiltrekkende for det menneskelige øyet og hva som er groteskt.

(kvinne 36 år fra Nordland) to. 17 mars 2011 12:20 Privat melding

Der må jeg si meg dypt uenig Herculix - jeg kan helt enkelt si hvilke menn de ulike venninnene mine ville finne (fysisk) tiltrekkende med et eneste blikk... Og ingen av dem har like smak! :)

Heldigvis er preferanser forskjellige! :)

De som liker meg synes jeg er rådigg - så er det de som med hevet øyenbryn konstaterer at jeg ikke er verdig deres oppmerksomhet - sånn er det bare - vi kan ikke gjøre alle til lags! ;)

Skjult ID med pseudonym bollox to. 17 mars 2011 12:23

@herculix; tru'kke det. du er nærmere en blokkering enn en melding ;o)
jeg velger venner ut fra felles verdier og interesser, ikke ut fra hvor pene de syns andre folk er. og har de tilnærmet lik mine verdier vil de heller ikke sitte på en fest og latterliggjøre folk som prøver å komme i kontakt med andre via nettet.

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 12:25 Privat melding

Spiller ingen rolle for meg, det er bare tull.

http://www.beautyanalysis.com/index2_mba.htm

At faktorer som hvilken posisjon mannen har eller hvilke kompromiss en selv er villig til å gjøre spiller inn, selvsagt.
Lave feite menn med lav utdanning fra innlands Norge sier de foretrekker Thai-damer, men de vil selvsagt ha den lange slanke blondine med pene lange bein og flat mage enn en liten sak med mopsenese som ikke engang forstår hva de sier og bare liker dem så de selv kan få muligheter i et rikere land.

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 17 mars 2011 12:29

@Kvinne81, ahh ok, var ikke klar over at jeg kunne ta meg en eller to øl, bli brisen, også komme her og slenge dritt så mye jeg vil, for så å forvente at folk skal syntes det er morro!

nå skal jeg i alle fall ut og kjøpe meg en six pack, og komme tilbake og slenge dritt!! ;-)

Skjult ID med pseudonym OjOj to. 17 mars 2011 12:58

@useriøs - Kan jeg joine deg. Har tatt 4 pils nå og føler for å slenge ut litt dritt?=:)

Skjult ID med pseudonym Binders to. 17 mars 2011 13:30

@Herculix.
Så hyggelig at du har begynt å få meldinger! Jeg synes nylig du sa at du aldri hadde fått en melding oppfordret... Mens nå får du altså: "utelukkende meldinger av tunge jenter med kraftig ansiktssminke som har tatt bilde tett opp til ansiktet, lav utdanning og gjerne barn"..... Jaja... ikke drømmen din, skjønner det.. men et skritt i riktig retning? ;-)

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 13:42 Privat melding

@Binders - Ja etter at jeg gjorde meg synlig i onlinelisten igjen, men det gjelder de fleste kamerater jeg har her at store jenter tar mest kontakt. Ingenting imot mennesker pga deres utseende, men en datingsside handler om smak og jenter her inne griller fra topp til tå pga mitt utseende og så må være lov til å synes at en ikke synes store jenter har feminine former eller er tiltrekkende.

Skjult ID med pseudonym katte to. 17 mars 2011 13:43

Hmmf, jeg får jo ikke fra storvokste engang.

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 13:52 Privat melding

Hehe shit det koker i innboksen min nå, skal si jeg hisset på meg noen.

Skjult ID med pseudonym c to. 17 mars 2011 14:01

Herculix:
Din beskrivelse av deg og selv og alle andre menn her inne for du nok stå for selv. Tror ikke så mange er enig i din beskrivelse av alle andre.

Skjult ID med pseudonym bollox to. 17 mars 2011 14:01

@katte: kan sende deg en melding jeg vettu! bare kom med nicket ditt! ;o)

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 14:13 Privat melding

@C - Det er ikke min beskrivelse, men jeg tror bare ikke på de som sier Kurt Nielsen er kjekkere enn Elvis. Da er det litt biologi/sosiologi på gang og mennesker må lyve for å overleve, enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 17 mars 2011 14:31

shit, jeg må jo da være den styggeste her inne, for jeg får jo ikke mail fra de stygge feite damene en gang!! :-P

@OjOj, ja, det er bare å joine, the more the merrier vettu! ;-)

Skjult ID med pseudonym sunway77 to. 17 mars 2011 14:46

Og gutta søker etter mer initiativ fra jentene?
her er et godt eksempel på hvorfor man ikke er så frampå som gutta:)
ja ja,sånn går no dagan....

Skjult ID med pseudonym Praetor to. 17 mars 2011 14:46

Herculix, du gjør faktisk dette forumet verdt å lese! Nå skal jeg ut å kjøpe pils slik at jeg og kan slenge dritt når jeg er brisen siden det da bare er morsomt.

(mann 43 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 14:46 Privat melding

Njah...jeg vil si meg enig med flere av mennene her...Jeg får vel besøk av hele skalaen av damer, tynne og tunge, høye og lave, eldre og yngre.

men, dem som regel sender meg førstemeldninger er tunge, ofte relativt høye eller eldre.

Det gjør meg ikke noe egentligen, fine personligheter finnes i mange innpakninger....men, uansett, damer får jo omtrent det samme, feite, korte og eldre menn som sender meldninger til dem....og slikt blir det sytetråder av.

Fakta er vel at dom som har dom ytlige forutsetningene (pene, veltrente, god alder, etc etc..) har vel mindre behov for å sende førstemeldninger enn dom som manger dom samme forutsetningene.

Jeg ser ikke på det som noe annet enn å bruke sukker for alt det er verdt for å finne seg noen som man ønsker å få...at man ikke lar seg stanse av at man er overviktig eller på grensen til litt for gammel er jo egentligen ikke noe negativt...du/jeg/vi kan bare avvise eller la bli å svare hvis vedkommende er uintressant.

og, dersom vi ønsker oss noen som har alle dom preferansene vi søker, så må vi ta og sende førstemeldninger også..

@Herculix
"Ikke for å ødelegge illusjonen din men jeg tror ikke "pene" menn ville vært på sukker eller en datingsside"

HVA!?!??.....Jeg er jo også her, registert på sukker!! :D

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 14:52 Privat melding

@Praetor - St.patricks day! perfekt til å slenge litt tøysekommentarer til folk og fe.

@PJ - Jeg er selvsagt unntaket, du og...:)

Skjult ID med pseudonym Luna to. 17 mars 2011 14:56

Ikke bare du som sliter med dette Rass! Blir satt ut når jeg ser HVA jeg får mld av, ikke hvem, men HVA!!

Skjult ID med pseudonym Driver to. 17 mars 2011 15:17

Synes Herculix ofte har gode poeng, men han skriver ting folk ikke tåler å lese. Ikke alltid jeg er enig med ham, men han er uansett et friskt innslag:o)

Skjult ID med pseudonym Trollet to. 17 mars 2011 15:34

Jeg lurer på om folk her på forumet har ekstremt lav selvbilde eller noe, virker som de fleste prøver å forsvare seg selv med nebb og klør når en eller annen snakker om at noen ser bedre ut/ eller generelt er bedre enn andre. Da blir man hengt ut for å være høy på pæra osv. Dessuten er så det så negativt at noen har høye tanker om seg selv så lenge de ikke latterliggjør andre mennesker?

TS har helt rett i det han sier, har det ikke alltid vært slik at like barn leker best? Er man gammal og i en annen livssituasjon så finn noen på samme nivå! Men man trenger ikke å ta det så negativt, og heller som et kompliment uansett når noen sender meg mail, så lenge det ikke er slibrige mailer. Sånn sett skiller jeg meg ut her.

Den harde fakta er at noen er mer attraktive enn andre på kjønnsmarkedet. Det er jo derfor vi har begrepet! I GROVERE trekk kan man si at ;

Som en attraktiv kvinne har man gjerne en utdanning, glad, er slank og pen og mentalt stabil.

Som en attraktiv mann; også med høyere utdanning, trent, høy, jordnær og omtenksom.

Skjult ID med pseudonym katte to. 17 mars 2011 17:24

@bollox
Du er da ikke storvokst heller? :)
Jeg har besøkt profilen din og fått gjenbesøk for lenge siden, så det var nok ingen interesse...

Til vanlig kan jeg besøke mange her uten å få gjenbesøk, det er normalen.

Skjult ID med pseudonym sooky to. 17 mars 2011 18:15

@ Herculix

Hver gang du beskriver en opplevelse du har med mitt kjønn kjenner jeg at jeg rødmer av skam. Å bli katalogisert på den måten pga kroppsbygningen din er helt smakløs, og jeg forstår at du har det kvinnesynet du har. Men TS her omtalte og dømte disse som har kontaktet ham på samme måte som andre gjør med deg, og det syns jeg er ufint.

Jeg driter ikke folk ut på bakgrunn av utseende, for dette er noe vi i de fleste tilfeller ikke kan gjøre noe med.Og jeg syns at andre skal holde seg for god til å gjøre det og......

(mann 36 år fra Akershus) to. 17 mars 2011 18:41 Privat melding

Jeg hadde satt pris på respons fra hvem som helst jeg(sier vel mest om meg kansje). Det å blir kontaktet av mange ser jeg på som et luksusproblem. Er det så mange for noen at det tar for lang tid å ta en titt på dem og bla videre? Det TS skriver er fjernt for meg, men er enig i at det er stor forskjell på hva som kan godtas fra kvinner og hva som kan godtas fra menn. Kvinner er liksom alltid uskyldige. Det er greit at damer kontakter yngre menn, men ikke omvendt. Jeg synes begge deler er helt greit.

(mann 37 år fra Østfold) to. 17 mars 2011 18:58 Privat melding

La da folk ta kontakt. Om de ikke tiltaler så har det ikke tatt mange sekundene å se meldingen (eller bildet, dersom det er eneste faktor). Smålig å rakke ned på folk man anser som mindre attraktive, spesielt dersom det ikke er overkompensering som resulterer i den breiale stilen på førsteinnlegget. Om du synes det tar for lang tid å skrive svar, så la være. Live and let die, men ikke drep aktivt. Jøss, den var bra.

Skjult ID med pseudonym bollox to. 17 mars 2011 19:47

@katte: jeg var litt mer beskjeden i gamle dager ;o) men: skrev ikke du til meg tenkte jeg vel at du ei heller var interessert. evt er du så pen at jeg tenkte at det ikke var noen vits ;o)

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 21:32 Privat melding

@sooky - Hvorfor det? Mennesket har slått hverandre ihjel siden vi først utviklet tommeltottet og grep i form av Lucy datert 2millioner år siden(kenya).
Tror neppe det ene kjønnet er verre enn det andre og jeg har ikke et kvinnesyn men et menneskesyn. Ja jeg reiser meg for kvinner og barn på buss og t-bane og lar dem gå før meg og jeg banner ikke engang i nærheten av jenter eller barn, slik jeg er vokst opp er det stor skam i å behandle jenter dårlig. Hadde jeg vært ekkel eller ubehagelig mot en jente hadde mine foreldre aldri ville se av meg eller høre fra meg igjen og det hadde vært det.

Men at folk må være tykkhudet og ikke konsentrere seg om de som ikke liker dem burde det være lov til å si, jeg bryr meg ikke om en SV jente kaller meg noe stygt fordi hennes syn på menn er at de skal være svake og underdanige og ydmyke og hun skal ha en allmektig rolle akademiskmateriark. Jeg bryr meg heller om jenta som sier noe hyggelig og overser svkommunistene i deres desperate kamp for å bekjempe hvite heteorfile menn som ikke annerkjenner deres amazonianskekvinnedømme.

Skjult ID med pseudonym 1234 to. 17 mars 2011 22:38

Jeg også!

(mann 33 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 22:42 Privat melding

Dæven, noen som faktisk liker det jeg skriver? takk takk:)

(kvinne 30 år fra Akershus) to. 17 mars 2011 23:05 Privat melding

Folk må da få sende så mye meldinger de vil, blir ikke sur jeg hvis en som er for gammel / uatraktiv sender melding. Prøv heller å ta d som et komplimang da folkens :) Tenk positivt ;)