Alle innlegg Sukkerforum

Bra fest, men 500 er for mange

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Oslo) sø. 14 jan. 2007 17:22 Privat melding

Arti fest i går. Min første :)
Men hadde vært mye bedre om det ikke var så utrolig mye folk. Det var håpløst trangt til tider.
Men uansett... veldig bra konsept, og jeg går sikkert en annen gang og :)

Skjult ID med pseudonym lise sø. 14 jan. 2007 17:37

ble det mye sjekking i krokene da?

Skjult ID med pseudonym Handyman! sø. 14 jan. 2007 20:18

seriøst, syns det var helt tragisk.

Skjult ID med pseudonym Zora sø. 14 jan. 2007 20:53

Trodde ikke jeg skulle si det - men det var virkelig for mange folk inne - Og tror ikke akkurat Jazz var det som skulle til for å få folk en etage ned. Men det er vel pengene som taler........... Hadde brannetaten tatt en tur innom hadde stedet blitt stengt..... øyeblikkelig

Skjult ID med pseudonym festglad sø. 14 jan. 2007 22:32

Klærne mine var overdynket av øl og vin og sprit etter at folk hadde trengt seg frem og skumpet drikke.

I perioder helt umulig å komme seg på toalettet og nei.. ikke bra!!

Helt håpløst!! Maks 300 sier jeg, ikke mulig å bli kjent med folk når det er så mange!

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 15 jan. 2007 01:22

Som skrevet på annen tråd: Vi skal åpne opp litt mer slik at det blir bedre fordelt. Da skal man lettere kunne bevege seg ned til områder med mindre folk uten å skubbe borti hverandre i passasjen. For meg virket det som om folk trivdes littmed å stå litt tett rundt svingen for det var jo ikke trangt andre steder.. Det har jo sin sjarm det også.
Med ny nedgang i tillegg vil man selv kunne velge.

Og til festglad. Jeg hadde ganske mange passasjer gjennom det trangeste partiet, men holdt meg tørr. Dokøen så jeg dog. Vi skal gjøre vårt beste neste gang. Vi vurderer også å splitte opp i to fester. En for de opp til 40 og en for dem over 35 f.eks. Innspill til dette?

Skjult ID med pseudonym jente 34 ma. 15 jan. 2007 07:48

festen var ikke tragisk men jeg har ikke sett så mye klining og tørrpuling siden russetiden LOL. men hei det ødela ikke festen for meg, vi bare fikk mer å le av.

Skjult ID med pseudonym jente 34 ma. 15 jan. 2007 07:48

festen var ikke tragisk men jeg har ikke sett så mye klining og tørrpuling siden russetiden LOL. men hei det ødela ikke festen for meg, vi bare fikk mer å le av.

Skjult ID med pseudonym Feigingen ma. 15 jan. 2007 12:12

Ad splitte i 2 fester, 40- og 35+. Jeg synes ikke det er noen god idé. For meg ville det da være "eldretreffen" som er muligheten, og det føler jeg meg for ung til! Det er stigmatiserende nok å gå på "sjekkefest" om ikke det skal være "Sjekkefest for eldre" ;-) Er det ikke bedre å fresche opp stilen litt på lokalet dere hadde nede? Der var det jo ikke så mange folk, kansje mest fordi musikken var meget dannet taffelmusikk. Følte jeg kom hjem til fest hos mor og far..

Skjult ID med pseudonym festglad ma. 15 jan. 2007 12:25

Vet ikke om å splitte opp er en god ide, og det å ha for mange veier å gå gjør at man fort mister oversikt også. Er en fordel om man kan finne igjen -han kjekke man så i sted :)

Følte at vi var 150 personer for mange denne gangen. Men pluss for rommet nede -absolutt!

Det som ble mest ødelagt var kortene. Det var så trangt at man ikke hadde mulighet til å se på kortet og se seg om litt. Og prøve å finne folk på kortet (uten å bruke sms som koster penger) var nesten umulig.

Jeg vil nok heller si at man bør ha oftere fester, sette grensen til 350 personer.

Skjult ID med pseudonym Påfugl ma. 15 jan. 2007 12:39

Helt enig med festglad. Disse kortene var nesten helt bortkastet... Jeg så flere jenter på kortet mitt som jeg gjerne skulle likt å hilst på, men det å finne de igjen blandt 500 folk var så å si umulig. Jeg gidder jo heller ikke å løpe rundt lokalet som en eller annen kåt blodhund for å finne de på kortet mitt.

Kjør heller oftere fester med litt mindre folk. Det er mitt råd. :)

Skjult ID med pseudonym Feigingen ma. 15 jan. 2007 13:18

helt enig med festglad og påfugl!

Skjult ID med pseudonym tussa ma. 15 jan. 2007 14:59

Helt enig i at det var for mange mennesker. Og for få doer. Skulle sett at det var noen som rydda litt glass og flasker i nærheten av dansegulvet for det ble mye glasskår etter hvert og det er det ikke så behagelig å danse på. Musikken kunne gjerne vært mer variert, og en litt mer serviceinnstilt DJ kanskje? Kortene som deles ut blir det bare mas av, når det er så mange mennesker og uoversiktelig lokaler. Jeg synes vel heller ikke lokalene er så flotte heller. MEN bortsett fra det så var det en bra fest, først om fremst på grunn av at alle som var der er veldig blide og fornøyde og det er lett å komme i kontakt med folk. Dette er min 3. fest så jeg tror det holder for en stund. Må si det alltid er mange flotte damer på disse festene, mens de kjekke mennene dessverre uteblir (bortsett fra noen få unntak).

Skjult ID ma. 15 jan. 2007 16:21

Beklager at jeg ikke kunne komme Tussa....:)

Skjult ID med pseudonym Feststemt ma. 15 jan. 2007 23:09

Jeg synes det er en meget god idé å dele opp festene etter alder. Dette hvis det uansett er nok mennesker til å fylle lokalene som benyttes. Da har man tross alt enda større muligheter for møte likesinnede.

Skjult ID med pseudonym gutt 24 ti. 16 jan. 2007 00:22

Er du vakker nok for å få en av disse kjekke mennene da tussa?

Skjult ID med pseudonym Mann 40+ ti. 16 jan. 2007 11:38

Jeg synes at festen var helt topp kunne ikke bli bedre, mange hyggelige menesker. Plass problemene blir helt sikkert løst ved å få litt anen danse musikk nede. Da vil nok vi over 35+ trekke ned. All ære til dere som arrangerte festen.

Skjult ID on. 17 jan. 2007 20:12

Ja bedre musikk nede hadde vært en god ide:) Jeg for min del snudde i døra..

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 18 jan. 2007 00:01

Det har litt med kritiske masser å gjøre. Hvis det først hadde fyllt seg opp så ville det blitt interessant å være der. Litt annen musikk nede kan også være et poeng. 80 talls nede og litt mer moderne oppe kanskje?
Nå er påmelding til Valentinefesten i gang og vi skal ta rådene med oss for løse tingene på best måte denne gang :)

Skjult ID med pseudonym Gutt26 to. 1 feb. 2007 10:49

Men hva om småpigerne vil ha menn på sin egen alder framfor ungdommelige "gamliser"? ;)

Skjult ID med pseudonym feigingen fr. 2 feb. 2007 00:08

Da må de lære å si nei, da ;)