Alle innlegg Sukkerforum

Kjærligheten og livsledsager

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tumlemor to. 17 mars 2011 21:00

Jeg tror rett og slett ikke det er meningen at man nødvendigvis skal finne en som er perfekt..for da hadde det skjedd...

Siden det aldri skjer tror jeg at jeg skal finne en som hjertet banker for..ikke en som er perfekt...skjønner dere hva jeg mener?

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 mars 2011 21:01

På en måte så......men i grunn ikke likevel :-)

Skjult ID med pseudonym kb to. 17 mars 2011 21:05

Det er nok (desverre?) ingen kosmisk kraft som styrer skjebnen, så det er ingenting det er "meningen" at skal skje. Virkeligheten består stort sett av tilfeldigheter og mer eller mindre gjennomtenkte valg.

Å finne den perfekte kjærligheten tror jeg er forbeholdt de veldig få, vi andre får være fornøyd hvis vi finner noen vi kan elske og som elsker oss tilbake. Da hadde jeg blitt fornøyd i alle fall.

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 mars 2011 21:07

En du elsker og som elsker deg tilbake....

Hmm. Om dette ikke er den perfekte kjærligheten, hva mener du da er den perfekte kjærligheten? :-)

Skjult ID med pseudonym diva to. 17 mars 2011 21:08

Hvis du finner en som hjertet virkelig banker for, da synes du han er perfekt....det er det som er meningen :)

Skjult ID med pseudonym diva to. 17 mars 2011 21:11

Enig med Z. Å elske noen som elsker deg tilbake, må jo være den perfekte kjærligheten.

Skjult ID med pseudonym mega to. 17 mars 2011 21:14

tumlemor
Jeg skjønner godt hva du menner.
Det finnes ikke perfekte mennesker forresten.
Og...
... man elsker ikke et menneske på grunn av dets styrke, men på grunn av dets svakheter...

(mann 44 år fra Akershus) to. 17 mars 2011 21:17 Privat melding

Slik jeg ser det er det ikke noen "the one". Det er noen man liker, og i noen tilfeller får sommerfugler i magen av. Det som er det store trickset er å elske noen. Ikke å være forelsket, for det er bare et forstadium, men det virkelig å elske noen andre over seg selv - og det tror jeg, dessverre, er noe man trener seg opp til...

Men om jeg noen sinner treffer noen som snur verden min opp ned (uten å være psykopat), så hadde det vært utrolig koselig :)

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 mars 2011 21:17

tj
Om du leser hele tråden, så vil du se at det ikke er tumlemor vi svarer på akkurat nå...

Skjult ID med pseudonym diva to. 17 mars 2011 21:20

@tj
kb nevnte den perfekte kjærligheten, og vi svarte på det. Synes du skal gi ts et godt svar på hennes innlegg, istedetfor å kritisere våre ....

(mann 37 år fra Østfold) to. 17 mars 2011 21:25 Privat melding

Ingen er perfekt, cluet er å finne noen som har "feil" som du kan elske. Jeg kommer akkurat ut av et lykkelig forhold på en behagelig måte, med god tone og null sure miner. Jeg er sikker på at både mitt og min tidligere partners liv er rikere enn om vi ikke hadde møttes. Jeg har tro på at en miks av å være venner, kjærester og elskere er en fin cocktail, der alle ingrediensene er like viktige for å ha en god balanse. Om balansen uteblir blir det en dårlig drink, såpass kan jeg om mixologi. Det ikke alt som holder livet ut, og selv om alle ingr. er der kan det hende man vokser fra det (hvem drikker ennå Hooch?!) men dagen derpå trenger ikke å være så ille heller. Hey, Frank Znort spiller på Blå hver søndag! Mao, en livsledsager trenger ikke være med hele livet for å berike det. Veien er viktigere enn å slite seg frem til neste jubileum. Men finner man rette veien kan det også vare til døden skiller. Får bare håpe det er en lang rute.

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 mars 2011 21:28

Helt greit, tj :-)

Skjult ID med pseudonym diva to. 17 mars 2011 21:32

ok, tj...behøver ikke være hårsåre noen av oss ;)
Men dette var en avsporing! Sorry TS.

Skjult ID med pseudonym tumlemor to. 17 mars 2011 21:33

En jeg ser på som perfekt er en som passer i mitt liv på alle områder....det går an å finne han..men banker hjertet for ham? Ikke nødvendigvis...

Derfor må det bli han hjertet banker for...han er den perfekte selvom han tilsynelatende ikke er perfekt og passer absolut ikke inn på alle områder...

Skjult ID med pseudonym diva to. 17 mars 2011 21:42

Der sier du noe, tumlemor..... Profiltekster, interesser og matchtall kan jo vise oss en person som tilsynelatende kunne passe inn. Men så er vi tilbake ved den omtalte kjemien, da. Det er den som får hjertet til å banke.
Så, ja, vi velger ham som hjertet banker for, og elsker ham for( eller til tross for) de små tingene som ikke passer inn... ;)

(mann 43 år fra Oslo) to. 17 mars 2011 22:34 Privat melding

@Tumlemor
"En jeg ser på som perfekt er en som passer i mitt liv på alle områder"

Den største grunnen til at jeg misliker matchtreet, er at den prøver å hjelpe til å finne den perfekte åt meg.

men...vet du hva som får meg til å bli glad i noen?..alle feil ved en person, alle svakhetene, alle disse små tingene hun ikke er helt god på...fordi, jo mer slike svakheter og feil jeg ser, desto klarere ser jeg min funksjon i en eventuell forhold...

Jeg vil IKKE ha en som er perfekt...hva skal jeg med henne til?, og hva skal hun med meg til?

dom som ikke er perfekte er dom eneste jeg syns er intressante...redd for edderkopper?, la meg redde deg fra den...vet du ikke hvordan man skur fast et løst dørhåndtak?, jeg fikser det...låste du deg ute fra hjemmet ditt da du gikk ut og glemte nøklene hjemme?, jeg ler sammen med deg om saken.

er du perfekt, så vil jeg ikke ha deg...kan ikke tenke noe som er mer kjedelig enn å leve med noen som er perfekt og matcher meg på alt.

Skjult ID med pseudonym 1234 to. 17 mars 2011 22:36

PJH1: Fantastisk! Helt enig!

(kvinne 29 år fra Akershus) to. 17 mars 2011 23:14 Privat melding

Vi elsker ikke mennesker fordi de er perfekte. De er perfekte fordi vi elsker dem :-) eller noe sånt. Jeg vil ha en med sjarmerende små "feil", en som er perfekt kan jo ikke være særlig spennende. Nei han hadde nok blitt dumpa etter ei uke! ;)

Skjult ID med pseudonym diva fr. 18 mars 2011 18:28

PJH1
Det der var så herlig skrevet! Takk :)

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 18 mars 2011 18:31

det er ikke noe som er perfekt, INGENTING.

men d du kan håpe på er å finne noen som er perfekt FOR DEG. og siden du ikke er perfekt, så vil den som matcher deg "perfekt" være like uperfekt som deg..

blah, ble nesten som en tongue twister dette her.. :-P