Alle innlegg Sukkerforum

Slutt å syt gutter!!!!!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lilje78 ti. 5 feb. 2008 10:40

Det er utrolig mye syting og klaging fra gutta ang. sukker og andre datingsider. Tror dere virkelig ikke at jenter opplever dette også, at du tar kontakt med folk som ikke svarer. Jeg er også at den som har fått brev fra gutter som i 1 brev lurer på hvordan jeg stiller meg til analsex i et stabilt og trygt forhold. Ja for ikke å snakke om alle de som funderer på hvilke BH størrelse jeg bruker, og det gjerne før de omtrent har fått presantert seg. De gutta jeg kommer i kontakt med, må jeg gjerne true ut informasjonen av, det er som regel alltid jeg som må spørre om ting. Når jeg får spørsmål tilbake er det gjerne "og du?" etter ett svar på noe jeg har skrevet. Det går da veldig lett i stå for meg, for det er begrenset hvor mye spørsmål jeg greier å stille til disse gutta, men jeg forteller ting på eget initiativ, det gjør gutta veldig sjeldent. Jeg er flink til å rose de gutta som greier å skrive mer enn 3 setninger i et brev.

Nå er jeg ingen blomst av en kvinne og gutta står ikke i kø, men jeg gidder ikke å klage over det. Jeg blir stadig kjent med nye gutter og er av den som har satt hjerte på gutter jeg ikke svarer. Det er ikke fordi jeg setter hjerte i hytt og pine, men når jeg får god kontakt med 1 her inne synest jeg det er vanskelig å begynne på nytt med en annen. Jeg kommer til å skrive til denne gutten å si hvordan ståa er, for slik hadde ikke jeg heller likt. Jeg har satt sikkert 20 hjerter, men har fått respons fra 3 som har satt hjerte tilbake.

Jeg burde absolutt ha vært flinkere til å skrive til gutta her inne, men det er så mye krav i de profilene jeg leser. Jeg er også ute etter en trygg og god familiefar og ikke en som samler fjelltopper i Himalaia eller prøver å nå jorda rundt for han er 40. Det er lite hverdagsmennesker her inne, det er mye "elsker å reise så sant jeg kan". Jeg for min del bryr meg ikke så mye om "krydderet" i livet, jeg er mer opptatt av hvordan folk ser på en vanlig hverdag, for det er tross alt den vi har mest av. Det hjelper lite for et samliv om det kun er reising og ferie man har til felles/sammen, det er trossalt 47 andre uker i året som er mer intressant.Skjult ID med pseudonym nitrelo ti. 5 feb. 2008 12:16

Angående det siste avsnittet ditt må jeg si meg helt enig. Jeg tror mange føler at de må fremstille seg selv slik for å virke interessant. Fundamentet i ethvert forhold er å få hverdagen til å fungere og finne felles glede i den. Jeg kjenner en som drev på på denne måten, neglisjerte sin kone i hverdagen, men prøvde å ta det igjen en gang iblant med en flott middag eller noe arrangement. Reiser og opplevelser i ferier er som du sier "krydderet", og som vi alle vet er ikke krydder godt alene.

Angående dette med hvilke meldinger enkelte menn skriver så blir jeg litt sjokkert. Kun "litt" siden jeg er mann selv og har opplevd enkelte av disse snålingene;-) Men kommer dette fra profiler med bilder av dem selv? Kan være fristende å si at jeg er flau over å være mann når jeg leser slikt, men andre menn får ta ansvar for sin egen oppførsel....Eller er kanskje vi menn litt ansvarlige som ikke kollektivt slår ned på slike tendenser likevel? (grubler litt...)

Skjult ID med pseudonym Gutta ti. 5 feb. 2008 12:30

Unnskyld da... ;D

Skjult ID med pseudonym lilje78 ti. 5 feb. 2008 13:18

Denne gutten/mannen hadde ikke bilde, men jeg har fått librige meldinger og tilbud om telefonsex av gutter som har hatt bilde.

Jeg bryr meg ikke sånn sett, men ble utrolig skuffet over å ha brukt så mye tid på en som ville ha telefonsex med meg. Vi hadde funnet tonen og hadde avtalt og møtes. Mens jeg pratet på telefonen med han, ville han at vi skulle ha telefonsex av alle ting, jeg sa nei og forsatte og prate om andre ting. Han satte i gang å akke og stønne, jeg ba han om å slutte. Han slang på røret og skreik "du er faen ikke intressert i pikken min". Jeg ble helt satt ut og fikk ikke lagt på røret før 10min etterpå. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke la på røret med en gang, men jeg trodde det var en spøk, og vi tullet mye innimellom seriøs snakk på msn og mail.

Det er ikke ofte slik skjer, poenget mitt med innlegget var at kravstore og useriøse kanditater finner man i begge leire.

Skjult ID med pseudonym Snekkeren ti. 5 feb. 2008 13:43

Lilje-78
Selv en små-uskyldig snekker blir litt satt ut om det finnes så "konserverte personligheter" blant oss her inne.
menn som tilhører en gufsete konservativ fortid men stort behov for makt, eller mulig gående på "medisin"
og fremstår litt ute av drift.... snekkeren skammer seg på deres vegne..
(som selv får et hjerte iblant heldigvis)
Ønsker deg en fin dag og en hyggelig fremtid lilje-78..

Skjult ID med pseudonym ogsåPappa ti. 5 feb. 2008 13:52

100 % enig med snekkeren, da er vel det å ikke svare på mail bare "peanutts" i forhold..

Husk funksjonen under "synlighet", her kan du sperre slike idioter ute fra din profil!

Skjult ID med pseudonym Kalle Anka ti. 5 feb. 2008 14:13

Jeg er ikke slik. Og jeg syter ikke men poengterer noe som skal tystes rett ned. Hvorfor skal vi holde kjeft om noe vi vet er sant liksom?

Men er ganske så enig om slibridige meldinger. Men husk at de guttene / jentene som sender slike meldinger har lite å gjøre. Man trenger ikke stifte nærmere bekjentskaper med disse vel? Gi heller oppmerksomheten til noen som er verdt det=)

Skjult ID med pseudonym lilje78 ti. 5 feb. 2008 14:17

Takk Snekkeren og ogsåPappa.
Jeg sperrer ute slike idioter, men jeg skulle ha vært mye flinkere til å melde i fra til datingnettstedet, for det ødelegger mye for seriøsiteten til nettstedene, når slik utskudd får herje fritt.

Skjult ID med pseudonym jente ti. 5 feb. 2008 14:46

Uff, Lilje. Det hørtes ut som en lite hyggelig episode. Godt du ikke hadde møtt ham, da.. Men at han avlsørte seg nokså raskt som en total ufin herremann.

Uten sammenligning forøvrig, det hender i blant at det er gøy å prate om sex, preferanser osv, med helt ukjente. Jeg ville aldri turt å spørre venner om sånt. Synes det er lærerikt og fint å kunne være litt direkte. Har ikke opplevd noe ubehagelig eller slibrig i forbindelse med det. Har ikke vært tema på date heller. Noen ganger passer det med sex som tema tidlig. Andre ganger ikke. Man merker det vel om folk blir slidbrige, og føles det ubehagelig, må man si fra. Tar ikke folk da hintet, bør det rapporteres videre.

Skjult ID med pseudonym lilje78 ti. 5 feb. 2008 15:37

Kalle anka.
Jeg kan godt sette fokuset på at jeg får lite mail fra gutta, fordi jeg ikke lever opp til idealet når det gjelder vekt og utseende. Jeg kan hevde at det er overfladiske gutter som kun er ute etter å ha en fin jente å vise frem, og at det ikke er kjærlighet som står i høysete, men det ville vært grenseløst patetisk av meg å si noe slik. Jeg avviser også gutter som ikke appelerer til meg ang. utseende eller det som er skrevet i profilen. Jeg er ikke veldig intressert i menn som ikke jobber fullt, det handler for meg om trygghet og ikke materielle goder. Jeg er ute etter en som kan bygge en god og trygg tilværelse sammen med meg. Det vi vil greie å få til sammen vil være det som holder kjærligheten vår ved like tror jeg. "bare vi har hverandre, kan vi bo i telt" holder ikke for meg.

Når det er sagt spør jeg aldri om materielle ting, men jeg går andre veier for å finne ut hvilke holdninger han har. Jeg er bare glad om han ikke har eget hus ennå, men det er viktig at det står høyt på prioriteringslista, men det er noe vi bygger og får til sammen.
Jeg er ikke ute etter å komme til dekka bord.

En ting til, når kvinner spør om du har eget hus, bil e.l. tror jeg det er mer for å sjekke om du har stabil økonomi og ikke er en økonomisk rotekopp enn å ville komme til dekket bord.


Skjult ID med pseudonym Gladgutt81 ti. 5 feb. 2008 16:54

...er det bare jeg som ser ironien i å klage på klaging?8) høhø;)

Neida, skal ikke flippe i stykker tråden din:(

Men, stor sett så blir det hva man gjør det til selv, selv om enkelte sikkert får servert hjerter på et finere fat enn andre, men thats life. Ta det du har og gjør det beste ut av det:)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 5 feb. 2008 16:57 Privat melding

So if im getting this right... gutta skal slutte å syte (noe jeg er helt enig i, alt for mye skylding på andre enn seg selv rundt og går), og rett etter denne overskriften starter din egen syting?

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 5 feb. 2008 18:11 Privat melding

Jeg tror jentene er nødt til å syte litt jeg. Hvis ikke så tror sånne som Kalle Anka at det beviser at det går kjempebra for alle jentene her inne mens det bare går dritt med gutta. Og at det i så tilfelle er vår feil. Han tar det som fakta faktisk, utrolig nok. Er det rart han er singel?
Det er egentlig tragisk at han ikke skjønner at den eneste personen som kan gjøre noe med problemet er han selv. Bruk all energien som går med på å syte på å være positiv, fikse profil, ta kontakt, gå på fester, vise seg fram f.eks her uten pseudonum osv.
Når det gjelder slibrige mannfolk så finnes det desverre en del av de. Jeg skrudde av muligheten for chat. Det hjalp veldig. Heldigvis er de fleste mannfolk søte, snille og ordentlige gutter. Jeg synes dere skal slippe å måtte skamme dere på de andre idiotenes vegne.
Og for å veie opp for litt av sytingen. Jeg synes fortsatt at det er mange hyggelige mennesker her og blir nesten alltid positivt overasket når jeg møter noen i virkeligheten. Nå er det utrolig mange forskjellige mennesketyper her. Noe jeg synes er kjempe spennende. Jeg håper det finnes noen som passer for meg.
Uansett slapp av og tenk positivt folkens. Det hjelper =)
Dette her kommer da fra ei jente som ser ut som en gother. Litt ironisk kanskje he, he

Skjult ID med pseudonym Kalle Anka ti. 5 feb. 2008 19:59

Dere har gått 5 på. Tror dere virkelig at jeg er en bitter sak så er jeg mere bekymret for dere.

Ingen har tidligere benektet at jeg ikke har humor. Mulig dere tolker denne som meget syk men jeg poengterer en del av virkeligheten på en latterlig god måte.

Skjult ID med pseudonym Dingo ti. 5 feb. 2008 20:34

@Kalle Anka

Det at ingen tidligere har benektet at du IKKE har humor har jeg ingen problemer med å tro på.

Det er nok sannsynligvis din høyst private virkelighet du poengterer på en latterlig god måte - tror ikke det er så mange andre som kjenner seg igjen i det du beskriver.

Jeg skal forsøke å ikke henge meg opp i innleggene dine fremover, men det er søren meg ikke så lett når du kommer med såpass subjektive og generelle påstander, samtidig som du konsekvent nekter å forholde deg til saklig respons.