Alle innlegg Sukkerforum

Er det flere jenter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym blautine fr. 18 mars 2011 18:54

som har lest Sherry Argov's bok "Why men love bitches - from doormat to dreamgirl - a woman's guide to hold her own in a relationship"?
Jeg ble anbefalt denne boka, og for meg var tipsene i boka så logiske og gode når jeg leste dem, at jeg holder på å lære meg å tilegne meg en god del av dem. Problem is - spørs om disse triksene duger for norske gutter? Kommer de til å forstå slike logiske spilleregeler?

Jeg vil bare vite meningene dere har om dere har lest denne boka.

Hvis dere ikke har lest den - løp og kjøp - på amazon eller noe - og gi et svar når dere har lest ho.

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 18 mars 2011 19:52

Jeg er verken kvinne eller har lest boka, men har hørt om den. Har blitt fremstilt som kvinnelig versjonen av "the game" eller hva den player boka heter..

Leste over flere av anmeldelsene hos amazon, og det var mange der, alt fra 1 til 5. Det som slo meg var denne kommentaren:

As I read this book, I thought that if everyone, men and women alike, followed the rules contained in it, this world would be full of a lot of single people. Mainly because it's all about one person in the relationship (in this case, women) acting aloof, not chasing men, and not showing men that they're afraid to lose them. If both sexes acted this way, no one would get in a relationship because both would never chase the other. (In the hopes that the other one will first. It's not going to happen!)

Syntes du det stemmer?

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 18 mars 2011 20:32 Privat melding

Hvis jeg skal begynne å styre handlingene mine etter noe jeg har lest i en bok, er jeg redd jeg mister noe grunnleggende med meg selv og hvordan jeg omgåes andre mennesker. Hvis jeg treffer på noen jeg liker vil jeg ta det som det kommer, ha det gøy og null spill:)

(mann 38 år fra Oslo) fr. 18 mars 2011 20:34 Privat melding

det er et eller annet jeg ikke kan sette fingeren på, når navnet på boka er så utrolig lang! :P

men ja, tenker veldig likt som Lilljanne, null spill, føl magefølelsen, og vær ærlig!

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa fr. 18 mars 2011 20:38

Det är ju viktigt att ta intryck från alla håll , böcker ,sukkerforum om man sen använder sig av det ,ja inte vet jag.

Skjult ID med pseudonym blautine fr. 18 mars 2011 20:53

jo, useriøs, jeg har ikke vært fremmed for å tenke i de retningene den kommentaren peker jeg heller, men på den andre side hadde det ikek behøvd å være sånn...

Lilljanne - ja, se der sa agaton det jeg skulle si ja :)

(mann 33 år fra Oslo) fr. 18 mars 2011 22:38 Privat melding

De jeg kjenner som behandler jenter som dørmatter har et uendelig utvalg av det jeg vil kalle pene jenter med høy utdannelse som gjør det godt i livet, mens de jeg igjen kjenner som er veldig for at alt skal være 50/50 treffer stort sett en jente iblant som de kaller sjefen før de blir single 1år med kjærlighetssorg hehe.

Skjult ID med pseudonym Luna fr. 18 mars 2011 23:09

Lastet ned, begynner å lese etterpå! :)