Alle innlegg Sukkerforum

BLOKKING!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Toillmainn fr. 18 mars 2011 19:36

Hei, er en mann som har vært på sukker et par uker og er egentlig ganske fornøyd med responsen, til tross for at jeg er godt over tredve og har barn. Har kontakt med en del ordentlig pene og kule jenter, og så har det selvfølgelig vært et par som ikke har svart. Helt normalt og helt greit! You can't win'em all...

Imidlertid det som pisser meg off, er å bli blokket etter en enkelt melding. Har blitt blokket av tre jenter etter en enkelt hyggelig melding fra min side. Jeg synes blokking er en overreaksjon av dimensjoner (med mindre det er en stalker/klengete fyr), og sammenlikner det med å gå bort til en jente i en bar og gi henne et kompliment, og så få en drink i trynet som svar!! Er man høflig og kun prøver seg en gang, så synes ikke jeg at man bør blokkes. Det er vanskelig å ikke ta det litt personlig (ja. jeg vet din profil er ikke deg osv...), men jeg synes det er litt sjofelt.

Jeg har også fått meldinger fra jenter som jeg selv synes ligger under "mitt nivå," eller som jeg ikke kunne tenke meg å treffe, men tar ikke og blokker dem for det.. Er jo tøft nok å ikke få svar her på siden... For øvrig får jeg ikke svar, så går jeg videre!

Jeg kan kanskje forstå at attraktive jenter svømmer over av "tilbud" og trenger å sortere ut litt for å få oversikt, men såpass synes jeg at de må klare. Nå var de tre jentene som blokket meg pene jenter fra Oslo Vest med litt sånn L'Oreal-preg dvs. "jeg lever i tiden og forventer effektivitet," men synes det er et tegn på forfall dersom man helt skal glemme at det er folk med følelser i sin streben etter effektivt å sortere vekk de uaktuelle.

Noen som synes blokking etter en hyggelig henvendelse er greit for å luke ut ugresset?

For øvrig, hva gjorde jeg med saken? Jo, jeg blokket kjerringene tilbake.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) fr. 18 mars 2011 20:14 Privat melding

Er det eigentleg så nøye då. Gje noko som varer evig: Gje faen! Blokk eller ikkje blokk, får ein ikkje svar på meldinga ein skriv, er vel det blokking god nok. Og om nokon sende tusen slibrige meldinga om dagen til nokon; so what? Treng no faen ikkje lese alle likevel. Me får alle vare oss sjøl, så får einkvan andre vare som dei sjøl vil :)

Skjult ID med pseudonym bollox fr. 18 mars 2011 20:18

beklager, jeg leste bare blablablabla, siden dette er et tema som tas opp ukentlig. men det jeg lurer på, er: hvordan blokkerer man de man har blitt blokkert av..?

Skjult ID med pseudonym Driver fr. 18 mars 2011 20:29

Jeg blokkerer alle som poserer med glass eller flasker eller ølbokser på profilbildene.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 18 mars 2011 20:43

Yepp! You can't win'em all...
:-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 18 mars 2011 20:46

Heisann, TS,

Det er nok sånn at mange bruker blokkeringsknappen som en "nei, ikke for meg" knapp.
Ingenting å ta innover seg, men er enig med deg at jeg synes denne brukes unødig mye.
Har sjelden, eller aldri, behov for å blokkere noen, egentlig......

Håper du trives på sukkeret bortsett fra dette da! :-)

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) fr. 18 mars 2011 20:52 Privat melding

Me vanlege kara må vare lynsnar når me kjem over ei underskjønn dame som ser ut som ho er ei nokre divisjonar høgare enn oss, å blokke ho. Då kan me slå oss på brøstet og tru me e noko til kar! ;) ;) ;) Likeså då med dykk kvinnfolk som føle det på samme måten :) Eller kanskje det er slik det foregår.... Det forandra saken...

Skjult ID med pseudonym Toillmainn fr. 18 mars 2011 23:28

Til bollox:

For å blokke de som har blokket deg, må du huske nicket til den som har blokket deg og søke på kallenavn (de kommer jo ikke opp på søkene dine). Da kommer det opp en profilboks om at vedkommende har blokket deg, og da kan du velge å blokke vedkommende tilbake!

Man kan jo spørre hva som er vitsen med å blokke tilbake, siden du heller ikke kommer opp på den blokkerendes lister, men for meg gir det en viss selvtilfredsstillelse å si f"#$ you tilbake, og så er det selvfølgelig en prinsippsak :)

Right back atcha!

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 19 mars 2011 00:27

Jeg håper jeg blir blokkert av alle som ikke vurderer meg som kjæreste-emne. De som blokkerer meg gjør meg jo en tjeneste! Det sparer alle for tid og krefter. Synd hvis noen blir lei seg om jeg blokkerer, men særlig bildeløse profiler klarer jeg ikke huske alle nickene til, så om det for eksempel er feil bosted eller feil på viktige match-blader blokkerer jeg. Finnes ikke vondt ment! Virkelig ikke... Det finnes ingen mellomting mellom blokkering og "ingen markering" her, så da blir det sånn. Om det hadde stått: Ikke interessant i stedet for blokkering, ville det sikkert ikke blitt opplevd like brutalt.

Men hva skal du med å stå på lista mi om jeg likevel ikke ville resondert positivt?

Skjult ID med pseudonym tja lø. 19 mars 2011 19:45

Er enig med Jente over. Det burde vært en "Ikke interessert"-knapp. Har selv hatt noen som er inne på profilen min flere ganger i døgnet i ukesvis. De sender ikke meldinger, bare er inne og ser, og ser, og ser....I begynnelsen er det hyggelig, men her på Sukker tar vi kontakt med hverandre om vi liker noen - gjør vi ikke? Når jeg føler besøkende blir for mange, uten noe mer hint om kontakt, da blokkerer jeg. Synes det er trist, men gidder jo ikke sette i gang noen samtale heller med disse "titterne". Klarer de ikke sende meg en melding er de heller ikke noe interessante for meg.

Skjult ID med pseudonym TheDude sø. 20 mars 2011 23:02

@tja - Takk for tipset.

Skal være raskere ute med å sende melding.

Men ikke "Ikke interessert"-knapp. er jo en kjempe ide!
Så slipper det å bli så mye mas på meldinger som ikke besvares osv...

Skjult ID med pseudonym Las Vegas sø. 20 mars 2011 23:14

"pene jenter fra Oslo Vest med litt sånn L'Oreal-preg"

He he, de er ikke noe å samle på de derre Oslo tøsene :)

Let videre, og ja, blokk dritten tilbake....

(mann 49 år fra Troms) sø. 20 mars 2011 23:32 Privat melding

Takke seg til alle som blokkerer.
Det er topp synes jeg.
Da slipper jeg å blokkere selv ;-).
Slipper useriøse folk osv...

Veldig greit rett og slett.

Den som blokkerer en mener at man ikke er den rette for dem, og verre er det ikke.
Akkurat som ellers her i livet, man velger vekk noen/noe man ikke vil ha.
Bedre enn at man skal velge alt man vil og ikke vil ha.

Jeg skjønner ikke dette maset om dette med blokkering.

Takker alle som blokkerer meg, det er topp som sagt.
Da slipper man dem, er mer enn nok av damer som er hyggelige her ellers.
Takk til dem også.

Jeg blir rent av helt takknemmelig her jeg ;-)

Skjult ID med pseudonym TheDude sø. 20 mars 2011 23:39

@ tj du må tørre å leke med knappene;)

(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 21 mars 2011 11:59 Privat melding

Jeg er ikke så engasjert at jeg gidder å sitte her og drive og blokke folk, altså. Ei heller blir jeg irritert hvis folk er inne for å titte i lang tid uten å sende en melding, det må da være lov å vindushoppe litt. :) Jeg blokker ikke dem jeg avviser heller, regner med at meldinga jeg sender da er tilstrekkelig.

Dermed er det ganske fascinerende å lese om alle strategier for utvelgelse og tilgjengelighet som åpenbart er i bruk her inne. :)