Alle innlegg Sukkerforum

Det hjelper og svare høflig "takk men nei takk"

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 19 mars 2011 00:29 Privat melding

Dere menn er ufattelig hyggelige når man faktisk sier ifra at man ikke er intr, man dater en annen osv.... Jeg har vel kanskje fått ET surt svar. Noen prøver seg på "jammen JEG er jo sikkert mye bedre til ditten datten" greie, men de fleste sier, "lykke til og håper det går bra for deg" type meldinger.
Dette er jo helt suverent! Så er jo sant gutta sier her inne, vi burde faktisk svare, enn om vi er under, over eller midt på treet for dere.. For noen av dere skriver jo til kvinner dere normalt ikke ville dealet med skriver dere så mye om... Men uansett så fortjener "hyggelige" meldinger, et hyggelig svar, enn om det er avvisninger eller bare takking for oppmerksomheten...

De frekke og ufine har det vært få av, de skjer, men da lar man være og svare og i tilfelle blokker, så slipper man flere fra den personen.. Utrolig greit ;)

Så takk til høflige menn, Høye, lave, midt på, tykke, tynne, midt på og i alle nyanser.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 lø. 19 mars 2011 00:33

Og nei dette var ikke en "jeg er så poptråd". Slike ting har vært diskutert før.. Og hva enn dere synes om meg gidder jeg ikke å høre at jeg er ikke sånn eller sånn for å skrive det jeg skriver.. hehe.. gammalt nytt ;) (måtte bare legge til at jeg er bare glad for at det finnes så mange bra og høflige mannfolk der ute)

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 19 mars 2011 00:44 Privat melding

Det stemmer, at stort alle menn her inne svarer tilbake på en veldig ok måte hvis de får et avslag. Og når noen har lagt flid i hyggelige meldinger, da bør man svare tilbake på en ordentlig måte. Det er iallefall litt sporty av menn å sende førstemeldinger, for det er sannelig ikke lett. Ufine meldinger hører med til sjeldenhetene.

(kvinne 34 år fra Akershus) lø. 19 mars 2011 00:55 Privat melding

hmmf.. jeg skal vel være den første til å innrømme at jeg bare har "ignorert" meldinger... men det kan være vanskelig å si takk men nei takk også!! :P
men er det egentlig bedre med et avslag enn en ignorering? Noen kan kanskje føle det litt "gni det inn - du er ikke bra nok"... En lest melding som ikke er besvart er kanskje avslag nok? ;) jeg bare spør.. :D

(mann 34 år fra Akershus) lø. 19 mars 2011 00:58 Privat melding

Men hvis man får et avslag, kan man da trykke på "lim inn høflig avslag" tilbake? Altså at jeg avslår avslaget, på en måte? Det var jo egentlig veldig lurt. Da må førstemeldingen tas opp til ny vurdering ...

(mann 34 år fra Akershus) lø. 19 mars 2011 01:08 Privat melding

HDV: Ville du virkelig vurdert å forandre på utseendet ditt pga. et avslag på en datingside? Det er langt over grensen, hehe.

(mann 34 år fra Akershus) lø. 19 mars 2011 01:21 Privat melding

Å bytte bilde er greit, men å endre på utseendet blir i drøyeste laget ;) Men uansett er jo målet, i alle fall for meg, å få i gang en samtale, så merker man fort om det er noen kjemi der. Har hendt jeg har bommet skikkelig grovt, hehe.

(kvinne 36 år fra Nordland) lø. 19 mars 2011 10:15 Privat melding

Enig med TS, høflige meldinger fortjener svar, selv om det er et avslag. Og det er sjeldent at man får noe surt tilbake. Faktisk - så er det få ufine, vulgære menn hær inne - så vidt jeg har merket! :)

(mann 42 år fra Telemark) lø. 19 mars 2011 10:21 Privat melding

Tusen takk for det Kvinne81....det var hyggelig.

(kvinne 30 år fra Akershus) lø. 19 mars 2011 10:24 Privat melding

Enig de fleste gutta her inne er veldig hyggelige :) Prøver å være flink på å svare alle selv jeg :)

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 19 mars 2011 10:24 Privat melding

Det er jo ikke nødvendigvis noe galt med bilde eller profilen alle gangene man gir et avslag. For min del kan det kan være at jeg poster med veldig mange og vil finne litt ut av de først. Eller hvis jeg har gjort en fast avtale om date, da starter iallefall ikke jeg opp med nye bekjentskaper innpå her.

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 19 mars 2011 11:47

Enig at de fleste tar et avslag greit, dvs. de svarer ikke. Og det er heller ikke påkrevet. En god del takker for svaret og ønsker lykke til videre. Det er veldig hyggelig! Og en og annen surpomp finnes som må lire av seg hvor feil jeg tar. Men som de andre jentene sier: De er det langt mellom. Så det er urettferdig om de skal få ødelegge for resten!

(mann 38 år fra Oslo) lø. 19 mars 2011 17:29 Privat melding

ja, skulle ønske at alle damer kunne ha en slik tankegang! av halle hundrevis av førstemeldinger jeg har sendt, så har jeg fått 4-5 "takk men nei takk" type svar, og da har jeg alltid sendt melding tilbake med der jeg sier tre ting: 1) takk for at du svarer, 2) takk for at du er ærlig og 3) lykke til videre.

og ja, som binders sier, det er urettferdig at få idioter skal ødelegge for alle andre. jeg hadde nok sett på hele dette her (datingsider altså) på en litt anderledes måte hvis "alle" kunne bare vise litt god folkeskikk og sendt slike meldinger. for vi er jo her for å hjelpe hverandre, på en måte, og ikke ødelegge for hverandre!