Alle innlegg Sukkerforum

Så satt man her igjen....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Magica sø. 20 mars 2011 10:12

.... med mobilen i hånden og venter på en melding.. som sier noe , enten det er den ene veien eller den andre veien.. men som lar vente på seg! I takt med at "tiden" går forsvinner håpet om et ny treff. Og en man lurer på hvor "lenge" man skal vente før man lukker det kapitlet. Jeg syns i grunnen at å ikke kunne gi en beskjed, er mangel på respekt for den andres tid. Taushet i seg selv er forsåvidt et "svar" eller mangel på interesse, men timene frem til man med sikkerhet VET kan være lenge. Særlig hvis man følte at ting gikk bra og en selv ønsker å treffe personen igjen. Man håper jo, ofte for lenge, nettopp fordi at det er så forbanna vanskelig å bare si det som det er.

Mens man "venter" analysere man. Sommerfuglene i magen avløses av frustrasjon , som til slutt ender i irritasjon. Alt dette kunne man blitt spart for hvis den andre hadde evnet å sende en melding . Men, det er vist å be om for mye, og konklusjonen er at vi mennesker er igrunnen noen store egoister.

Skjult ID med pseudonym k29 sø. 20 mars 2011 10:17

Har du sendt melding og ikke fått svar? Eller venter du på at h*n skal sende først?
Uansett: lykke til!

Skjult ID sø. 20 mars 2011 10:18

@Magica. hvis du vil spare deg selv for mere frustrasjon, så send en liten melding selv. Kommer ikke svar, så vet du straks.
Holder tommelen for deg! Ha en fin dag :)

Skjult ID med pseudonym Magica sø. 20 mars 2011 10:23

Jeg har sendt og han har sendt, og siste melding har det ikke kommet svar på. Jeg skjønner at det ikke kommer noe mer. Håpet er ofte større enn realismen..men man kan liksom ikke være 100% sikker. Poenget mitt, er de timene inntil man "vet" med sikkerhet som er kjipe.

Skjult ID sø. 20 mars 2011 10:33

Hadde jeg vært deg, @Magica, hadde jeg forsøkt igjen får å være HELT sikker. Jeg tenker for din egen skyld.
Spør han rett og slett : Skal vi takke for oss, altså? Kanskje lettere å gå videre på den måte, uten noe smule hengende ilusjon og håp.

Skjult ID med pseudonym Magica sø. 20 mars 2011 10:40

@skjult ID

Håpet er borte ;) Jeg syns bare det er frustrerende at man lar andre sitte i sånne situasjoner når det er veldig lite som skal til for å unngå det. Jeg selv er veldig motstander av i gi noen falske forhåpninger. Og det er ikke sånn at man er knust eller kjempe lei seg, det er bare denne mangelen på respekt jeg snakker om, fordi i mitt hodet er det nettopp det det er.

Skjult ID sø. 20 mars 2011 10:47

Enig med deg. Trist det.

Skjult ID sø. 20 mars 2011 10:51

Hva er egentlig greia til noen gutter når man for en gangs skyld sender mld først, så får man plutslelig ikke svar?? Kjenner jeg blir irritert på sånt. Når han sender mld først så ender det stort sett også med at han plutselig ikke svarer mer.

Skjult ID med pseudonym tiril sø. 20 mars 2011 10:52

ikke send flere meldinger, ut i det fine været og kos deg med sol, kaffe, venner e.l. får du ikke svar så er den personen uansett ikke aktuell for deg. Lykke til videre.

Skjult ID sø. 20 mars 2011 10:56

mm! er veldig frustrerende!

Skjult ID med pseudonym krishopper sø. 20 mars 2011 10:59

hvordan vet du at håpet er ute da magica??

Skjult ID med pseudonym Magica sø. 20 mars 2011 11:18

@krishopper

Fordi tausheten, igjen, sier mer enn tusen ord.. Og jeg er faktisk ikke interessert lengre. Nettopp fordi jeg er en person ønsker meg rene ord for pengene. Når man starter med evt å spille , eller hva pokker det nå enn er, så gidder ikke jeg, for jeg ønsker rett og slett en person i livet mitt som er real. Som ikke ville ha kasta bort min tid.

Og jeg er ikke der lengre at jeg tenker han har ikke svart fordi:

Han har mista mobilen sin i do
Han er sikkert et sted uten dekning
Noen har last han inne på do og mobilen hans ligger utenfor
Han kom sikkert borti delete knappen så han har ikke nr mitt lenge
Han er tom for strøm og finner ikke laderen sin

sikkert glem noe her..

Og hvorfor mener du at håpet ikke skulle være ute?!

Skjult ID med pseudonym Magica sø. 20 mars 2011 11:22

@tiril

Takker for det :) har ingen planer om å la dette ødelegge denne flotte dagen.. :)

Skjult ID med pseudonym krishopper sø. 20 mars 2011 11:24

jeg tror tausheten ikke alltid trenger å bety at det ikke finnes interesse der...

selv om kanskje 100 andre har brukt unnskyldninger for å ikke svare, KAN det jo faktisk hende at han ENE her, har en unnskyldning...

men jeg vet igrunn alt for lite til å uttale meg, jeg bare sier at noen ganger, så kan det være lurt å ikke gi opp pga taushet.

jeg vet for eksempel, at jeg er ikke verdens beste til å ha tlf i nærheten hele tiden... den kan godt ligge på soverommet med lydløs på nesten en hel dag, før jeg kommer på at noe mangler..

Skjult ID med pseudonym Magica sø. 20 mars 2011 11:32

@krishopper.

Klart det finnes ikke en regel uten unntak, og jeg ser den med lydløs, har jo hendt at jeg har glemt mobilen hjemme, men nå har det gått for lang tid. Hva jeg vet er jo at denne personen jobbmessig må ha den tilgjengelig 24/7, så da blir det strax litt verre med unnskyldning.

Uansett, livet går videre, og man lærer jo stadig noe nytt. Som feks at en melding med : Kjempehyggelig å treffe deg og håper vi snart kan møtes igjen ikke betyr noe som helst..

Skjult ID med pseudonym krishopper sø. 20 mars 2011 11:37

@ magica..

det høres utrolig kjipt ut..
høres nesten ut som at du har rett..
og da skulle det heller stått : kjempehyggelig å møte deg, men jeg tror nok ikke du var helt min type jente..

og det er vel noe både gutter/menn og jenter/damer er generelt alt for dårlig på...
for det er nemlig ikke sånn at folk flest ikke takler å høre det..

får si som vi sier her jeg bor : møkkakæll!!

Skjult ID med pseudonym missi sø. 20 mars 2011 11:48

sant d man burde være flinke på i det minste å sende en sånn melding, selv om det ikke alltid er like enkelt å skulle gi avslag heller :)

Skjult ID med pseudonym Magica sø. 20 mars 2011 11:50

@krishopper

er enkel sjel jeg , jeg takler alltid sannheten for den er konkret og den kan jeg forstå og forholde meg til, men å tilegne andre den egenskapen og tro at de er ærlig er dumt.

De enkle ting er ofte vanskelig, jeg skjønner ikke problemet, er vel ingen som seriøst tror at man sårer den andre med å si det som det er. At man ikke følte det klaffet er jo en ærlig sak.

Og det som er synd er jo at man kjenner at man blir veldig usikker , og jeg blir litt sånn , skal man gidde dette. Man kvier seg jo nesten til å gå på date, fordi alt i etterkant blir bare frustrasjon.

Jeg syns det er svakt av han ja, særlig når man på forhånd har snakket om at vi skal være ærlige med hverandre, da sender man ikke det han sendte. Han sendte til og med en melding med forslag om ny dag.. og avtalen var at han skulle komme tilbake med nærmere beskjed om tidspunkt. Og så vart det stilt ja ;)

Skjult ID med pseudonym Mina sø. 20 mars 2011 11:50

Been there, done that.

Det verste er at den personen som gjorde dette med meg, proklamerte at han sier alltid det han mener.... Men dengang ei.

Feighet er det.

Skjult ID med pseudonym Magica sø. 20 mars 2011 11:53

Jeg må bare innse at jeg lever nok til tider alene i min verden ;) i den verden min har man respekt for hverandre og er ærlige.

Skjult ID med pseudonym Magica sø. 20 mars 2011 11:55

@mina

mmm.. denne karen her og , her var det ikke annet enn rene ord for pengene...

Skjult ID med pseudonym Mina sø. 20 mars 2011 11:57

@Magica

Det finnes nok noen som har respekt fremdeles.... Vi må bare finne dem.

Skjult ID med pseudonym krishopper sø. 20 mars 2011 11:58

@magica..

selv lever jeg i den samme verden,, og om jeg finner ut det motsatte, så er det kroken på døra...
livet mitt er altfor kort til å kaste bort på å bli jugd for..

det har allerede gått bort altfor mye tid på sånt tull..

men allikavel, så er jeg naiv nok til å tro at folk er ærlig mot meg..
helt til den dagen kommer at løgnen kommer frem..
og det gjør den alltid.. før eller siden..

så jeg deler nok en del av din frustrasjon vil jeg tro..

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 20 mars 2011 12:01

Kjempe irriterende. Hvorfor ikke bare si hva man mener? Men jeg tror nok ikke guttene er noe værre enn jentene her inne..

Skjult ID med pseudonym missi sø. 20 mars 2011 12:06

Selv om d krever litt å være ærlig så lønner d seg alltid i lengden, for som dere er inne på løgnene kommer alltid frem i lyset til slutt :) Og så har man d jo så mye bedre med seg selv når man er ærlig :)

Nei tror verken guttene eller jentene er værre man stiller nok ganske likt der vill alttid fins uærlige folk, men samtidi alltid en fin haug med bra folk :)

Skjult ID med pseudonym Frustrert sø. 20 mars 2011 12:09

Jeg sitter forsåvidt i en lignende situasjon, men jeg er mann, og jeg og hun er enige om å fortsette å treffes. Men hun er utrolig treg med å svare på sms. Og det er ganske frustrerende, noe som igjen går over til irritasjon som du nevner, som igjen da kan ødelegge det som skulle vært fint. Jeg er dog villig til å se det an litt til, av forskjellige grunner.

Nå synes jeg allikevel det bør nevnes at når det gjelder dette date greiene, så er hver enkelt person forskjellig, kommer fra forskjellige erfaringer, og har hørt på forskjellige råd. I tillegg er nok noen rett og slett mer romantiske og følelsesmennesker enn andre igjen, som kan la ting bero og ikke føler så mye i starten at de synes det er noe problem å la det gå en stund mellom hver gang man snakkes. Jeg er av den første typen.

I ditt tilfelle KAN det jo hende at han har lest/hørt at han ikke bør være for frempå, og det KAN jo da hende han liker deg så godt at han ikke tar sjansen på å være frempå fordi du da kan bli lei - men så viser det seg ironisk nok at nettopp det rådet er det som ødelegger her.

Slett ikke sikkert det er tilfelle akkurat her da, men generelt vi jeg tro sånne ting har ødelagt sjansen for ganske mange potensielle par.
På den annen side hender det vel at det funker også, når den typen "strategi" klaffer mellom de to det er snakk om. Ellers hadde vel ingen gjort det.

Skjult ID med pseudonym Magica sø. 20 mars 2011 12:13

Er nok ingen forskjell på kjønnene her.

Det er bare så frustrerende når man føler at andre misbruker ens egen tid.

Jeg tror nok mange ikke tenker på selv som uærlige når de velger taushet fremfor en melding som forteller at man ikke er interessert. De tenker nok bare at de ikke vil såre og velger derfor taushet som et svar.

Skjult ID med pseudonym Magica sø. 20 mars 2011 12:26

@kris

fornuftig det du skriver.. og jeg ser den med forskjelligheter, men da er man jo inne på dette spillet igjen. Og for meg , enkle meg, stopper det opp med en gang jeg må tenke før jeg sender. Altså ikke sende en hyggelig melding i fare for at fyren føler jeg er for påtrengende. Da er han ikke min type.

Eller sagt på en annen måte, hvis jeg får masse hyggelige meldinger fra en fyr, vil det kun være påtrengende i de tilfeller hvor det ikke er gjensidig interesse. U see?

Skjult ID med pseudonym Frøken sø. 20 mars 2011 13:45

@ Krishopper: Møkkakæll? Hm, lurer nesten på om du bor på samme sted som jeg vokste opp :P

Skjult ID med pseudonym krishopper sø. 20 mars 2011 13:56

@frøken

du ligger tynt ann om du vokste opp i Særp da altså... :P

Skjult ID med pseudonym Magica sø. 20 mars 2011 15:25

Å selvfølgelig når man har lagt bort mobilen, avskrevet fyren, da tikker meldingen inn...

Skjult ID med pseudonym Frøken sø. 20 mars 2011 15:36

@krishopper; hm, nei det var ikke der jeg vokste opp, men det er close enough, hehe :P

@Magica; det er så typisk, kjenner meg altfor godt igjen i situasjonen din.. Det verste, er når det går flere uker, å du faktisk begynner å komme litt over fyren, også sender han melding på lørdagsnatta.. Da strømmer alle følelsene på igjen - man får jo aldri styrt den andres handlinger, bare sine egne.. å noen ganger kan det være jævlig vanskelig!

Skjult ID med pseudonym Magica sø. 20 mars 2011 15:43

@frøken

Ja, det gjør det jo vanskelig å gå videre...

Men, jeg tok et valg tidligere i dag, at jeg gidder ikke et sånt løp. Så for min del er det avsluttet..

Skjult ID med pseudonym Frøken sø. 20 mars 2011 15:47

@Magica; Ja, det er det beste. Man må bare slå seg litt hard. Gidder ikke sånt jeg heller. Er så lei det, har falt i den fella der flere ganger. Har endelig klart å avslutte den "greia" jeg også, svarer ikke hvis han tar kontakt nå. Så forhåpentligvis slutter han snart med å sende meldinger i fylla!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 mars 2011 15:49

Hei Magica.

Jeg "så" egentlig bare en eneste setning blant alle ordene her, jeg. Du skriver:

"Og jeg er faktisk ikke interessert lengre. Nettopp fordi jeg er en person ønsker meg rene ord for pengene. Når man starter med evt å spille , eller hva pokker det nå enn er, så gidder ikke jeg, for jeg ønsker rett og slett en person i livet mitt som er real. Som ikke ville ha kasta bort min tid"

Altså: Og jeg er faktisk ikke interessert lengre!

Du er faktisk ikke interessert lengre! Du er faktisk IKKE interessert lengre :-)

Dette sier meg to ting:
1. Du var ikke nok interessert om du mistet interessen så fort. Hadde vi snakket mnd. hadde jeg følt med deg.
2. Kanskje han følte det på samme måte som deg, bare var litt mer bevisst på hva han ville?

Hva vet jeg? Jeg vet bare at om en fyr mister interessen fort for meg, var det aldri meant to be. Tror JEG :-)

Kanskje han bare var fyllesyk eller borte en dag? Hvem vet? Uansett: The thrill is gone for din del.

Da er det bare en ting å gjøre, og det er å ikke fokusere på det du IKKE vil ha, men på det du VIL ha!

Skjult ID med pseudonym k23 sø. 20 mars 2011 15:54

ja er d ikke typisk magica...men bra du har tatt et standpunkt og står for d da :)

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 20 mars 2011 16:01

Herregud! Så mannen sendte ikke meldingen innen tidsfristen DIN og da gidder du ikke mer? Lurer litt på hva tidsfristen var......en dag? To? Noen timer?

Av og til må man bare slappe litt av, ikke tenke at alle tenker spill hele tiden. Kan jo hende at han har vært opptatt med noe viktig? og derfor ikke har hatt sjans til å enten lese meldingen din, svare, eller begge deler?

Når man aldri gir folk en sjanse, så..........

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 20 mars 2011 16:19

Som mange sier så er folk forskjellige så man kan ikke forvente et likt svar fra alle. Det som da blir viktig er å finne den personen som er lik deg! Denne personen VIL synes det er viktig å si sanheten og sende deg melding når du sender dem melding. Du må finne en som respekterer deg på same måte som du respekterer dem. Så lenge man ikke kjenner vedkommende særlig godt så har man bare den lille kontakten man har hatt til å tolke vedkommende på. Gidder de ikke svare på meldinger eller være ærlige på samme måte som du er så er de ikke noe for deg. Move on!

Har vedkommende svart deg på en melding ganske kjapt tidligere men ikke gidder nå er det en grunn til det = ikke interessert eller useriøs.

I disse tider der folk har mobil med seg over alt så holder det ikke med spake unskyldninger om hvorfor de ikke kan svare. Sannsynligheten for at "noe" skjedde akkurat da du sendte melding er minimal. Ikke vær så naive folkens! Har vedkommende derimot i forveien sagt at de ikke får svart når de er på jobb e.l. så er det en annen sak.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 20 mars 2011 16:57

Tror jeg må henge meg på Sooky:) Bare å slappe av, og la det som skjer skjer:)
Stress gjør det jo kunn verre for EN person...(og ja det er deg:)) Er det noe jeg har lært "ute i verden" er det at hvis man slapper av og tar ting med ro, så ordner det seg...enten man velger å la de gå, eller vente på meldingen:)

Det å sitte å vente på melding har for min del handlet mye om kjedsomhet, og går man da ut, finner på morsomme ting, og tenker på seg selv først, blir ikke ventetiden så frustrerende:)
og hvis du tror han ikke er interessert, kan jo boken "han er bare ikke interessert" være et lite hjelpemiddel:) Lest og lært:)
Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym Magica sø. 20 mars 2011 19:18

Kommet en del innlegg her ser jeg..

Må bare få sagt at jeg er ikke en person som sitter med mobilen i henda og stirrer på den hele dagen ( ja, man har da sett filmen : han faktisk bare ikke interessert) Jeg har da mer enn nok å drive med , det er ikke poenget.
Det kom mange meldinger til å begynne med, og så tok det 3 dager til den siste kom. Jeg er ikke interessert i en som tilsynelatende finner meg så lite interessant at det går dagesvis mellom meldinger..

Det kom ingen forklaring på hvorfor det tok så lang han så lang tid, seriøst å sende en melding tar mindre enn ett minutt.. og er jeg ikke verdt det lille minuttet i løpet av en dag kan det bare være.. Men dette er meg og min mening, andre må så klart se ting på en annen måte.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 mars 2011 19:40

KLART du er verdt det, Magica :-)

Og det er vel derfor du ikke lenger er interessert - fordi du vil ha "mer" enn han gir deg. Helt fair....og naturlig.

Skjult ID med pseudonym Magica sø. 20 mars 2011 20:03

@Z

Takk.. du skjønner tydeligvis hva jeg mener :)

Skjult ID med pseudonym k23 sø. 20 mars 2011 20:09

ja er jo viktig å finne noen som gir deg d du er ute etter :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 mars 2011 20:12

Klart det er viktig at man noen ganger føler at noen forstår hva man tenker og føler selv!
Det har i alle fall hjulpet meg mang en gang, k23.

Jeg fungerer akkurat sånn! Om jeg føler at han ikke gir meg det jeg "trenger", så blir jeg gjerne uinteressert. Og er jeg først blitt uinteressert, så er det ikke mulig å endre mening. Han må ville, og jeg må se at han ønsker meg.
Enkelt og greit :-)

Skjult ID med pseudonym Magica sø. 20 mars 2011 20:17

@k23

jeg liker mennesker som er direkte og klarer og si ting som det er.. Jeg har selv vært der hvor jeg ikke følte at det ble riktig for meg med et nytt møte , og enkel igjen er jeg, jeg merker det relativt kjapt... Min filosofi er hvis man er i den minste lille tvil, da lar man vær. Jeg fikk melding med ønske om nytt møte, jeg sa som det var, at jeg ikke følte han var riktig for meg.. Jeg fikk takk tilbake for ærligheten min..

Skjult ID med pseudonym She sø. 20 mars 2011 22:28

Så bra for deg, Magica. At du ikke ga etter og sa ja til å møte han igjen når du følte han hadde vært "respektløs" mot deg.