Alle innlegg Sukkerforum

nasty bilder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym why?? sø. 20 mars 2011 11:29

Hva er det med gutter som sender over bildet av sin jr og tror d er et bra skjekke triks?? jeg syns d er KVALMT rett og slett!! kan jeg få høre guttas versjon av saken hvorfor driver dere og sender sånne bilder ???? Med en gang jeg får et sånt bilde tenker jeg..nei denna karen vil ikke jeg ha noe med å gjøre!

Skjult ID med pseudonym Leelaa sø. 20 mars 2011 11:43

Nå er det mulig at jeg provoserer litt,men hvorfor lurer litt på hvorfor enkelte får slike bilder?
Jeg har fått mange brev her inne fra menn i alle aldre,men aldri fått slike bilder eller frekke/slibrige/ubehagelige brev. Er det jeg som har hatt flaks,eller sender dere ut litt uheldige signaler?

Skjult ID med pseudonym krishopper sø. 20 mars 2011 11:46

leelaa...
nå tror jeg du har kastet bensin på bålet ja... :P

Why??
svaret er vel like enkelt som møbleringen til de som gjør det...
de er psykotiske..
man sender ikke slike bilder uprovosert om man har et par celler i det øverste hodet...
håper for din del det ikke skjer ofte :) hehehe

Skjult ID med pseudonym why?? sø. 20 mars 2011 11:58

@kris

hehe bra å høre d er gutter som ikke er i den kategorien! blir liksom litt frustrert av d :P ikke en sånn type gutt jeg vil ha noe fremtidig forhold med i hvertfall :)
nei heldigvis ikke for så fort jeg får et sånt bilde kutter jeg ut hele gutten !

Jeg reagerer sikkert litt ekstra sterkt på d siden jeg hadde en singel mor da jeg var yngre og fant stadig sånne bilder av "hyggelige onkler" takler ikke bare sånne personer :P

@leela

sikkert en kombinasjon av flaks og litt andre ting :) Sender vell ganske like signaler ut vil jeg tro og er flere gutter som ikke gjør d enn de som gjør d vertfall :)

Men når d er en kar jeg oppfatter som hyggelig plutseli sender en sånn melding da sier jeg takk for meg....

Skjult ID med pseudonym why?? sø. 20 mars 2011 12:00

@tj

flott å høre :D skal ikke dra alle over en kam ;) veit jo d er mange flotte gutter som ikke har d flashing behovet og :) :)

Skjult ID med pseudonym OjOj sø. 20 mars 2011 12:16

De aller fleste menn holder seg vel for god for sånt vel?

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 20 mars 2011 12:16

Lett å starte et hylekor for å dømme en som har sendt et sånt bilde, men korrespondansen mellom dere i forkant kan sannsynligvis forklare hvorfor. Ikke kom med halve sannheter!

Skjult ID med pseudonym useriøs sø. 20 mars 2011 12:20

som Leelaa sier, så bør TS heller se realiteten i dette å si "hva er det med gutter JEG OMGÅES MED", istedenfor å stemple alle gutter/menn.

det blir som om jeg, som har blitt bedratt av en tidligere kjæreste, skal gå rundt å si at alle damer er billige tøs som ikke greier å holde knærne sammen i mer en 5 minuuter... men jeg vet det blir feil, for jeg har også være sammen med mange gode jenter som IKKE har vært utro..

så hvis du "bare" opplever kjipe ting med det motsatte kjønn, så er det nok desverre noe med de du henger med, liker, eller vil være sammen med, enn et helt kjønn med mennesker...

Skjult ID med pseudonym why?? sø. 20 mars 2011 12:27

@useriøsnå har jeg heller ikke sagt at alle er sånn da :) jeg bare ville høre guttenes side av saken hvorfor de har et behov for å sende slike bilder, og hvorfor de tror det er positivt!

Kjenner mange bra gutter som ikke ville funnet på d :)

@driver

nå var d heller ikke et hylekor, jeg bare lurte :) og det med hva man sier osv..når man snakker med mange andre og de ikke trekker den konklusonen at de skal gjøre d da ? for er ikke no forskjell liksom :P

Skjult ID med pseudonym useriøs sø. 20 mars 2011 12:39

hehe ja, jeg forstod jo hva du mener, men du skriver jo veldig generaliserende da! til og med nå, så gjør du jo det!

"jeg bare ville høre guttenes side av saken hvorfor de har et behov for å sende slike bilder, og hvorfor de tror det er positivt!"

når du sier "guttenes side" og "de" så snakker du om alle gutter! å si "jeg ville bare høre hvorfor de guttene som sender slike bilder gjør dette" ville være mer spesifik til de guttene som gjør dette..

men ja, det er veldig rart at noen folk tar slike bilder og viser det til folk. det jeg har lagt merke til her inne er at det er en del damer som tar bilder der de fokuserer på puppene sine eller munnen, også blir de sure når de blir kontaktet av menn som bare vil knulle dem... rare greier!

Skjult ID med pseudonym why?? sø. 20 mars 2011 12:53

@useriøs

Da føler jeg vi er mer på nett :)
sorry jeg kan vell skrive litt sånn i blant, ikke meningen vertfall ;)

Skjult ID med pseudonym hb sø. 20 mars 2011 12:58

Nå er ikke dette helt samme sak, men jeg mistenker at konklusjonen er den samme...

På vel, samtlige andre nettsteder jeg har hengt på, så har det vært veldig mye klaging fra jentene ang det at de får slike "masseproduserte" sjekkebrev som enkelte av gutta sender ut til en hel haug med jenter, og ingen av de skjønte hvorfor i helvete disse gutta gadd det her, for det er jo så utrolig teit osv osv osv...

Så jeg fant ut at jeg måtte finne ut hvorfor, for jeg tenkte jo som så, at hvis det ikke hadde funka, så hadde de jo ikke giddet å holde på sånn? Så jada, jeg forfattet et helvetes langt, nasty, morsomt og klisjéaktig brev som stinket masseprodusert lang vei, og fyrte det av gårde til 19 smellvakre jenter.

Resultatet?

11 svarte ikke.
2 ble fly forbanna, og sa noe sånt som at nei det ekle greiene der var de IKKE interessert i, og jeg kunne dra dit peppern gror osv..
4 syntes brevet var jævlig morsomt (altså de hadde antenner nok til å klare å lese mellom linjene).
...og de to siste syntes tydeligvis det var såpass spot on at det ble noen dater og litt hankeypankey ut av det.

Konklusjon: Masseproduserte brev fungerer faktisk (selvfølgelig, ellers hadde ikke folk giddet å holde på sånn).

....og det er nok akkurat det samme med å sende bilder av junior. Noen syns det er ekkelt og klikker i vinkel, andre er litt sånn, øh, javel?!, og andre igjen liker det og sender svar med bilde av fitta.

Ferdig butikk.

Skjult ID med pseudonym useriøs sø. 20 mars 2011 13:04

@hb, SPOT ON! ;-)

det er jo bare så enkelt som det! grunnen til at folk gjør det de gjør er jo fordi de opplever at det fungerer for dem!

@why??, hehe ja, da er vi på nett! :P og grunnen til at jeg var litt "pirkete" er at jeg har opplevd "miscommunication" pga ting man sier/skriver og det man egentlig mener :-P

men jeg lurte på, er dette menn som du har kommet i kontakt med her inne, og dere utveksler sms eller email, også begynner "juniobildene" å dukke opp? for de kan vel ikke ha disse bildene i profilene sine? har jo sett flere jentebilder her inne som er litt drøye, men det blir litt som amerikansk tv, hvis dem ikke viser brystvorta så er det greit, i alle fall for sukker.no! :-P

Skjult ID med pseudonym Slarvepett sø. 20 mars 2011 13:17

Jeg sender en del bilder av den tupen, men i de fleste tilfeller er det bare slarv fra min side. Jeg tar som hovedregel bilder av meg selv på badet, og der er jeg ofte naken. Hvis jeg plutselig synes bicepsen ser litt ekstra stor ut, lyset gjør at jeg kommer heldig ut, eller jeg føler meg ekstra barsk så løper jeg ut etter kameraet og tenker gjerne ikke på om buksene er av eller på.

Er det flere som har det sånn?

Skjult ID med pseudonym useriøs sø. 20 mars 2011 13:37

ehm, nei.. ikke at jeg ikke flexer når jeg er på badet, spesielt etter å ha trent, men har vel aldri falt meg inn å ta bilder av forskjellige kroppsdeler! :-P

men ja, det er nok andre som gjør det og skal du se! ;-)

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa sø. 20 mars 2011 14:58

@slarvepett

Flere som har det sånn? jag ler .

Skjult ID med pseudonym tiril sø. 20 mars 2011 15:08

ikke bare unggutter som sender sånne bilder, har fått en del slike bilder fra godt voksne menn uten å ha bedt om det!
Men siden mange menn gjør det så må det jo være en del kvinner som synes det er deilige bilder??

Skjult ID med pseudonym Frustrert sø. 20 mars 2011 15:19

Jeg har en kamerat som "kan skilte med" en god del underlivs- og puppebilder på mobilen, bilder han har fått av damer som jeg regner med han har sendt lignende ting til (jeg vet ihvertfall at det er bilder han har fått tilsendt, og at det er av dem; altså ikke internett-bilder). Jeg har aldri sendt, og aldri heller mottatt, sånne bilder. Men det er tydeligvis et "marked" for det, begge veier.

Skjult ID med pseudonym useriøs sø. 20 mars 2011 16:59

jeg har fått en del puppebilder av tidligere ekser, gjerne de som er 5-10 år yngre enn meg. jeg sendte aldre noen tibake, men fortsatte å få dem når vi var sammen. kanskje det er en generasjonsgreie? tror at unge jenter og gutter har et helt annen forhold til det der...

Skjult ID med pseudonym why?? sø. 20 mars 2011 17:09

@useriøs
hehe ja kansje men da burde jo jeg være i den kategorien da jeg er typ 23 :P men kjenner ingen av mine veninner som ville reagert anderledes enn meg men igjen som d nevnes her tydeligvis noen d faller i smak hos da! For å svare på spm ditt så ja snakket først her, deretter på face og så fikk han nr mitt virket ikke som typen til å gjøre d men...tataaa bilde....men så er jeg såpass ærli at jeg sa rett ut at d der var heller turn off for min del og takket for meg... sikkert funka for han før da vett :P

@slarvepett

haha ser d for meg...*løpende ut for å finne kamera* hihi...vær sin lyst :P kune aldri funnet på noe sånt selv men :P

forøvri kunne aldri falt meg inn verken å sende bilde av pupp(er) eller fitta mi til noen som helst..eller ta bilde :P

Skjult ID med pseudonym useriøs sø. 20 mars 2011 17:22

haha ja, jeg tror det er litt anderledes å få et sexy bilde av kjæresten enn penisbilder av en "ukjent" person!! men det var jo litt sprøtt at dere hadde såpass mye kontakt før han tok steget for å sende deg bildene da! hvordan var tonen i kommunikasjonen deres? hvis det var litt småflørtete med en seksuell undertone, så er det jo tydelig at han misforso signalene GANSKE mye!!

men ja, bra at du står på kravene/verdiene dine og takket for deg! det verste jeg syntes er damer som kaster sine verdier ut av vinduet for å tilfredstille eller prøve å få en mann.. so keep up the good work, selv om du må være alene og kanskje litt ensom litt til!

Skjult ID med pseudonym hjelpes sø. 20 mars 2011 17:26

why??: du røper hvem du er er erpå måten du skriver på........ d er vel ganske åpenbart hvem du er... så da kan du likegjerne vise bilde :p
og: får du de bildene her inne? hvordan sender man bilder til folk på sukker?

krishopper: vet du hva psykotisk er?? de som er skikkelig psykotiske sitter ikke på sukker og sender ut bilder av tissen sin altså.

Skjult ID med pseudonym useriøs sø. 20 mars 2011 17:29

@hjelpes, les det hun skrev (tredje setning) før min post, så ser du svaret til ditt spørsmål..

Skjult ID med pseudonym why?? sø. 20 mars 2011 17:33

@useriøs

Takk for det syns d er viktig selv jeg:) hehe ja hadde d vært kjæresten så hadde d jo vært mere greit, alikevell ikke happy for d men mere forståelig :P ja han gjorde nok d da ja :P

@hjelpes

hehe jaja d går nå bra d :P neida ikke på sukker, sms :)

Skjult ID med pseudonym marini sø. 20 mars 2011 17:43

Kjempeforskjell på å sende bilder der det er en naturlig del av et samspill som har foregått over tid, og det å sende penisbilde til en ukjent.

Jeg har opplevd å gi min msn adresse til en fyr her på sukker
han skrev hei, og etter tre sekunder kom det 10 bilder med en kjempestor og stiv &%¤%. Jeg rakk jo ikke å la være å se på dem før de poppet ut av maskinen og inn på netthinnen min. Jeg begynte å le litt først, men så kjente jeg at jeg ble forbanna, jeg blokket han såpass raskt at jeg ville gi han inntrykk av at han ikke hadde fått invadert meg. Det var litt ekkelt, fordi jeg fant ut at han hadde falske bilder på profilen sin, og at han visste hvordan jeg så ut, men jeg ikke han. Syk fyr! Tror han fikk kick av det...ekshibisjonistisk tenker jeg....men jeg vil jo ikke bli brukt til å la en syk fyr dra den mens jeg liksom skal sitte å beundre utstyret hans...

(mann 43 år fra Oslo) sø. 20 mars 2011 18:23 Privat melding

Det "værste" er at det helt sikkert også fungerer ;-p

Skjult ID med pseudonym why?? sø. 20 mars 2011 20:29

@marini

nemlig!!! d der er så utroli kvalmt! akkurat d jeg mener.......skjønner ikke hva som er poenget...men d er vell noe i at de tenner på å vise seg fram da..

@tj

haha d var beskrivelsen sin :P

@taz

kansje på noen få men ville du hatt ei jente sånt funka på da ?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 mars 2011 20:33

Flirer......staaaaakars lille mannen med den lille tissefanten sin. NOE må han vel få prøve å skryte av!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 mars 2011 20:53

Tok hva? Tok ikke noe jeg! Tok ikke PÅ den heller jeg asså! Helt sant, tj......heeeelt sant!

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 20 mars 2011 20:53

Næmmen, må da ikke mobbe mennene som er så stolte av tissefantene sine!

*Jeg får ikke slike bilder, jeg! Hrmf...det hadde jo vært sååå moro å ha i albumet her inne. :o))*

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 20 mars 2011 20:53

@why??.....hva tror du de gutta er ute etter??? Tror ikke vi er der at det er snakk om å "ha ei slik jente", til det de er ute etter er det vel også slike jenter som er de beste ;-p

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 mars 2011 20:55

Jeg har en mappe lagret på maskina som heter "Manndomsstoltheter":

Der lagrer jeg alle slike bilder jeg får med navn sånn at jeg kjenner dem igjen senere.
Man vet aldri hva man kan få bruk for, Tingeling! :-)

Skjult ID med pseudonym why?? sø. 20 mars 2011 20:57

@z

hahaha *flirer*

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 mars 2011 20:57

LER du, why??

Why? Jeg er dønn seriøs her.... ;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 20 mars 2011 20:59

Da er det noe i ordtaket: "Man skal ikke skue mannen på pikken", Z? ;-)

*Ser behov for å begynne å bestille slike bilder fremover. Herlig med en annerledes Crapbook. :p*
(Eh...heter det scrapbook, kanskje?)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 mars 2011 21:05

Man skal skue mannen på pikken like lite som man stryker Z over hårene for å si det sånn, Tingeling ;-)

Skjult ID med pseudonym katte sø. 20 mars 2011 21:05

Er det verdt å sammenligne bilde av jr med jr live for å bekrefte autensitet, og kaste fyren ut hvis det ikke er bilde av hans jr?

Eller bedre:
Sende bilde av en annen manns større jr i retur, og be avsender om å ta en operasjon for å gjøre sin større?

Skjult ID med pseudonym katte sø. 20 mars 2011 21:13

Apropos, får håpe vi ikke får en felleschat med cam her...

Skjult ID med pseudonym why?? sø. 20 mars 2011 21:16

@katte

haha ja d hadde i grunn vært litt morsomt :P altså forslag nr 2 i inlegg 2105

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 mars 2011 21:43

Har ikke tatt stilling til hvem som sender sånt eller ikke jeg, tj. Men det er notert at du ikke sender sånt.
Jeg har deg i alle fall ikke i kartoteket mitt :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 mars 2011 21:54

......ler....blir den uskyldige svett? ;-))

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 mars 2011 22:11

Jeg er ganske snill, tj.....dont worry :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 mars 2011 22:25

Nei, jeg lover ikke. For jeg er ikke snill mot alle. Eller for å omformulere: Noen ser nok ikke på meg som snill...

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 mars 2011 22:53

Ler....jeg er faktisk ikke for motstand. Jeg er for uenighet, men jeg er enda mer for samklang når sant skal sies :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 20 mars 2011 23:01

Jeg bare tuller med deg, tj ;-)

(Men nå sporer vi av tråden...sorry TS)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 21 mars 2011 08:35 Privat melding

Tror dere virkelig en jente hadde skrevet "skjekke triks"...? Det finnes ingen norsk jente som har fullført grunnskolen som ville ha gjort den feilen.

Skjult ID med pseudonym Leelaa ma. 21 mars 2011 12:16

Jeg liker Herculix sin urokkelige tro på jenters evne til rettskriving,men må nok skuffe han: Selv jenter kan skrive feil :)

(mann 44 år fra Akershus) ma. 21 mars 2011 12:52 Privat melding

Jeg synes jenter skal bli flinkere på rettskriving, OG bli flinkere til å sende oss gutta "nasty bilder" :p

Skjult ID med pseudonym Leelaa ma. 21 mars 2011 12:58

Haha! :) Syntes det var veldig rart at ingen av gutta boys hadde kommet med den etterlysningen ennå ;)

(mann 44 år fra Akershus) ma. 21 mars 2011 13:24 Privat melding

Leelaa: De er redd for å få kjeft, men siden jeg pleier å få kjeft bare for å skrive, så er det ikke så farlig for min del :p

Skjult ID med pseudonym Leelaa ma. 21 mars 2011 13:29

Hehe... Skjønner... Taking one for the team,god innstilling;)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 21 mars 2011 13:36 Privat melding

@Leelaa - Om du har 5-6 aktive jenter på forumet og 300+ aktive menn så sier det seg selv at det blir endel slike tråder.
Hvorfor gutter lager til seg skrivefeil når de skal starte en tulletråd aner jeg ikke men det er blitt trenden og trender følger folk.

Skjult ID med pseudonym Leelaa ma. 21 mars 2011 13:44

Skjønner at en del tråder er bare juks og fanteri,men man kan ikke utelukke at en tråd faktisk er skrevet av ei jente pga at det inneholder en skrivefeil eller tre :)
Men igjen,takk for tilliten :)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 21 mars 2011 13:46 Privat melding

Det er ikke en skrivefeil, det mer en sånn "gimmick" greie som "troll" på nettet bruker for å tulle med folk på forum. Jeg hater å bruke nerdespråk og nerdeord som fail, epic og troll...men troll blir det som beskriver fyren som skriver innlegget best.

Skjult ID med pseudonym Leelaa ma. 21 mars 2011 13:55

Imed at jeg ikke skjønte det,betyr det at jeg er "nerde-fri"? pjuh....:)

(mann 44 år fra Akershus) ma. 21 mars 2011 14:04 Privat melding

Leelaa: uansett...troll er ekle, så det får være en gutte-greie. Jenter er jo tross alt alltid søte, snille, gode, myke og varme :p

Skjult ID med pseudonym Leelaa ma. 21 mars 2011 14:07

@Lars: Så klart vi er! ;)