Alle innlegg Sukkerforum

søndag=i tenkeboksen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym k29 sø. 20 mars 2011 12:51

Inntrykk av at de fleste er ute etter en sengevenn. Kanskje er jeg det selv innimellom.
Men innerst inne ønsker jeg en å bli gammel med. En som kan ta meg for den personen jeg er, og jeg ham. En som kan smile og riste på hodet av de syke innfallene mine, eller kanskje enda bedre, delta og le med fremfor å tenke "for en idiot"

Dersom jeg er i det latehjørnet kan han gi meg et spark bak, være lat med meg eller godta det og finne på noe for seg selv uten å måtte irritere seg over at det ikke gikk som han hadde planlagt.

Vil ha en som er ærlig og trofast, en som trygt kan sendes på guttetur, en som også kan unne meg en jentetur. Ja for det er jo viktig og ha noen aktiviteter og opplevelser alene også. Vennskap er viktig og ta vare på, samtidig som det gir noen positive innputt og vi får anledning til å savne hverandre:) Opplevelser/turer sammen bør også prioriteres, alenetid sammen som kjærester er også viktig!

Har en tendens til å falle for spenningen, men gi meg en skikkelig staut kar som klarer å oppføre seg utenfor husets 4 vegger, men som kan være litt "frekk og uskikkelig" når døren er lukket. Tankegangen kan lett vris, så en kjapp replikk/ kommentar i retur settes i grunnen pris på. En som kan sette meg litt ut:) Liker en leken og flørtete tone, selv i hverdagen. Men de seriøse sidene må også kunne dras frem ved behov.

Finnes du som også er omsorgsfull,hjelpsom og tålmodig?
Ikke så lett å få på kroken, men har du fått meg på kroken er jeg din og gjør alt for at det skal fungere-for at vi skal skal ha det bra, som et par og som en familie. Men det trengs 2 for å dra stidsvogna i riktig retning. Så noen felles mål og respekt er viktig å ha med på turen.

Du bør ha guts til å si i fra istedet for å gå rundt grøten, kommunikason er viktig og jeg er desverre ingen tankeleser.
Er glad i kos, liker å overraske. Ikke så mye som må til alltid. En hilsen på speilet, en liten lapp i matpakken eller evt en uventet oppmerksomhet-kun for jeg har lyst og fordi jeg synes du fortjener det.
Kjærlig og glad i kos, samtidig som en ikke er kvelende. Glad i barn og vet å sette pris på familien og dem rundt deg.

Rett og slett en normal og oppegående mann med sunne verdier, og som ikke lønnes av NAV.

Kravstor?? langt i fra, alle har da rett til å være lykkelig?
Finnes ikke lykken med en mann har jeg den heller alene, fremfor å være i et forhold uten mål og mening :)

Skjult ID med pseudonym katte sø. 20 mars 2011 12:58

En å bli gammel med, ja.

Men hvordan finne vedkommende?
Vi legger oss borti altfor mye overfladisk, egentlig ubetydelig og distraherende.
Og det er ikke engang sikkert vi klarer å innse det og endre på det.

Sett at vi finner noen.
Hvordan får vi det til å vare?
Folk endrer seg, og den man en gang ble glad i er kanskje ikke samme person om 10 år, så forholdet kan ikke vare av den grunn?
Hvordan sørge for at kjærligheten er så dyp at det varer?

Skjult ID med pseudonym k23 sø. 20 mars 2011 13:02

Helt enig med deg her jeg leiter og etter han som jeg vil bi gammel med og han som vil bli gammel sammen med meg :) syns ikke du er kravstor jeg for ser jo etter d samme selv :P :) Han dukker nok opp før eller siden når vi minst venter d kommer han snikende inn i livene våre og plutseli har han tatt oss med storm :)

Hvor er du som kan sjarmere meg trill rundt, leke og le med meg, elske meg for den jeg nettop er, gi meg frihet til å være meg selv, gi meg en go varm armekrok og en skulder å gråte på når dagene er tunge. Du som kan få meg til å le rett som d er..du som tuller og leker og finner på sprø ting men samtidig kan være seriøs når d trengs. Du som kan være et bra forilde for sønnen min, ja for han har en far men han som skal leve med meg må og være en jeg kan tørre å la min sønn se opp til. Du som kan feste med meg på byen men som og kan gå på lange fjellturer med meg og sove i lavvo. Du som liker meg like godt i min store dasse joggebukse som i kjole......du som får hjertet mitt til å slå i vill galopp bare jeg tenker på deg..du som sender meg til nye høyder i senga.....men som og kan tulle og le med meg der..du som kan gi meg en deilig masase..du som kan slenge meg inn i veggen og knulle meg hardt men som en annen dag bare kan ligge å holde rundt meg og stryke meg over håret og kysse meg på pannen......

hvor er du ? nå syns jeg d er på tide du dukker opp !

(mann 34 år fra Akershus) sø. 20 mars 2011 13:02 Privat melding

katte: Jeg tror ikke på at ting holder i lengden selv om kjærligheten er "dyp". Jeg er overbevist om at man faktisk må jobbe for det. Jeg tror det er viktig å ikke ta hverandre for gitt, men faktisk gjøre ting for å holde forholdet ved like. TS nevner en lap på speilet, det er en fin liten ting som tar 5 sekunder, og som gjør den andre glad. Gjør man slike småting i hverdagen tror jeg sjansen for å "lykkes" er langt større. Og samtidig ha tid til å være kjærester, selv i en travel hverdag.

Ingenting kommer av seg selv ;)

Skjult ID med pseudonym k23 sø. 20 mars 2011 13:03

@ katte ja den som hadde svar på det...hadde et nabopar som nettop feiret sin 11 års dag :) lurer på hvordan de klarer d! for som du sier..man forandrer seg jo mens åra går...

Skjult ID med pseudonym k23 sø. 20 mars 2011 13:05

@maxell

du har rett i d et forhold er arbei, men gud så herlig d er når man har vært sammen med noen i mange år og har den tryggheten i en annen :) helt enig i at d er viktig å ikke ta hverandre for gitt..den dagen man føler at man går i ett med veggen...da er allerede mye tapt! Men det er klart når man har den erfaringen i livet så kansje man tenker mere over d i neste forhold ? Vertfall vil jeg prøve :)

Skjult ID med pseudonym k29 sø. 20 mars 2011 13:10

@katte
Nei hadde jeg hatt oppskriften på hvordan jeg skal finne ham så hadde jeg vel sluppet å henge her:)
Men andre har jo klart det før oss, så hvorfor skal ikke vi klare det?
Enig i at vi distraheres av mye overfladiskhet. Men om en finner en som passer oss selv, vil en ikkje bli distrahert for ingen andre betyr noe slik som denne eneste ene.
En må jo bare ta en sjans og håpe en utvikler seg sammen, samtidig godta at på noen områder vil en forbli forskjellige. Respektere hverandre for den personen en er.

@k23
enig med deg på alle områder. Dumt du ikke er mann, haha:)

Skjult ID med pseudonym katte sø. 20 mars 2011 13:13

@Maxell27
Men hva med større ting, som endring?
Det kan ikke være en god løsning at partnerene i holdene slutter å endre seg, eller at ene partneren endrer seg, og den andre partneren må "kopiere" for å holde tritt?

(mann 34 år fra Akershus) sø. 20 mars 2011 13:18 Privat melding

@k23: Ja, tryggheten er selvfølgelig en av de store bonusene ved et forhold. Jeg mener ikke at man skal gå på nåler, bare at man skal huske å sette pris på kjæresten sin også etter lang tid. Og så kan det jo hende at man setter pris på henne, men glemmer å vise henne det. Og det er jo ikke vanskelig å gjøre noe med.

@katte: Endring? I forhold til perspektiver, interesser og verdier, mener du? Jeg vil kalle det utvikling, alle mennesker vil jo utvikle seg hele tiden. Jeg ser på det som en positiv ting, og ikke som at man nødvendigvis må holde tritt. Men det er vel en forutsetning å kunne interessere seg for partnerens ønsker og interesser, er det ikke? Å kopiere noen er vel sjelden noen god idé. Men å utvikle seg sammen, tror jeg ikke er umulig.

Men, jeg er jo singel, og dermed tyder vel mye på at jeg ikke har peiling.

Skjult ID med pseudonym k23 sø. 20 mars 2011 13:24

@k29

hehe er d nå man skal vurder å skifte "fil" ?? hehe :P

@max

ja men da er vi jo helt enig da :) For jeg er enig i at d er en veldig viktig forutsetning for å kunne være i et forhold over lang tid..og så er d viktig å huske hvorfor du i utgangspunktet falt for denne personen..det å kunne gi personen frihet til å være seg selv.

Det å ha et sosialt liv utenom kjæresten er og ekstremt viktig, for det er såå lett å gå på den smellen særli når man er nyforelsket å glemme de andre vennene man hadde som singel! Og så er d vikti å ikke kvæle hverandre og få anledning til å savne hverandre litt og..det er viktig!

Skjult ID med pseudonym katte sø. 20 mars 2011 13:26

@k29
Vi vet at mange har en de blir gamle med, men vi vet lite ellers.
Mange har det sikkert fint, andre holder kanskje bare sammen av vane.
Antall varianter av praktisering av forhold er det nok like mange av som det finnes mennesker og forventingene man har til forhold.

(mann 46 år fra Vestfold) sø. 20 mars 2011 13:54 Privat melding

@k29

Bra innlegg, tror det er mange som er enige i det du skriver, og tenker som deg.. :)

Skjult ID med pseudonym k29 sø. 20 mars 2011 13:57

@k23
bytte fil ja, hehe, tid å sted? :)
tror ikke det hadde hjulpet da vi mangler noen av egenskapene vi søker..

@max
at du er singel betyr ikke at du ikke har peiling. Virker jo fornuftig ut det du har knotet ned her:)

@katte
det er sant, lite vi vet ellers.
Men alle er ansvarlige for sin egen lykke, så om dem velger feil er det deres eget ansvar.
Jeg vet hverfall hva jeg vil ha, om jeg finner det er en annen ting!
Litt pessimisme er kanskje fornuftig det også, men ikke la det ødelegge mulighetene:)

Skjult ID med pseudonym k29 sø. 20 mars 2011 13:58

@lionking
takk, ja tror ikke jeg er helt unik i denne tankegangen :)

Skjult ID sø. 20 mars 2011 15:16

Feil tankegang, det er problemet.
Hvis du vil ha en å bli gammel med må du tåle at han har helt vanvittig irriterende sider. Du må tale at han/hun IKKE er slik du så for deg, og har ork til å henge opp en lapp på speilet akkurat den dagen du trengte det mest. Du må tåle at han/hun sier ting de ikke mener og du må tåle å bli såret, gi etter og av og til holde kjeft selv om du er uenig så det holder.
Hvorfor? Fordi at hvis du tåler disse tingene så vil du oppdage at for hver av de irriterende sidene har han/hun fem du elsker, han/hun er ikke slik du så for deg, men har gjerne andre sider du ikke engang streifet i tankene dine. Hvis de ikke har ork til å henge opp en lapp på speilet, og glemmer viktige merkedager så kan det hende at du kan gjøre det og få en gave i det å gi.

Men det heter GI og få. Dette vil si at man må begynne med å gi. Og deretter kommunisere. Hvorfor så mange er single? Fordi de setter seg selv først, alltid og blir fornærmet idet ikke andre gjør det også. En partner er ikke til for å la være å irritere seg når man gjør idiotiske ting.
Han/hun er ikke til for å sendes frem og tilbake etter hvor mye alenetid/kjærestetid man trenger. Han må å ha det humøret han er i. "Glad i kos, men ikke kvelende" - han kan jo få være litt kvelende av også, hvis det er slik at han trenger det, det er ikke kun DU som skal bestemme hvor mye kos du kan få, det er faktisk ikke det, ikke når man lever to sammen.

Skjult ID med pseudonym k29 sø. 20 mars 2011 20:08

Det er klart, kan ikke forvente at han ikke skal irritere seg over altmulig, dette ville nok være et urimelig og uoppnåelig krav. Så må må nok bite i noen kameler selv.
En må selvfølgelig tilpasse seg den en lever med. Derfor kommunikasjon er veldig viktig!

Såvidt jeg leser innlegget mitt er det JEG som liker kos og JEG som liker å overraske :)
Forventer ikke at han skal henge en lapp på speilet, men det er ting JEG liker å gjøre. han har kanskje sin egen måte å vise at han bryr seg på. Om han ikke kan vise følelser eller at han setter pris på meg er han nok ikke en jeg kommer å dele livet mitt med. Så ja det er noe som heter GI og FÅ, rett i det:)

Er heller ikke snakk om en partner skal sendes frem og tilbake, men viktig å ivareta vennene sine samt ha egne aktiviteter samtidig som en kan oppleve ting sammen.

Jeg som bestemmer? Jo klart, en må jo ta kommandoen :) Nei klart ikke, men som nevnt kommunikasjon som igjen kan skape en balanse.

Og nei et forhold er ikke problemfritt, det kan være en "berg og dalbane" og en jobb hvor en aktivt må gjøre noe selv for å holde "gløden"
Men det å kunne smile og bli glad når en tenker på partneren. Glede seg over å ha en å komme hjem til.
En bestevenn, samtalepartner og elsker i en og samme person, kjenne tryggheten og gleden av å dele dette med et menneske som en har så sterke følelser for ville vært magisk.

Klart vil en være uenige og kanskje irritere seg over enkelte handlinger. Men en velger selv hvor mye fokus en vil legge i irritasjonsmomentet. Knaskje stille seg selv spørsmålet: hvor mye betyr dette for meg?
Det er det samme som med ungene; en elsker disse også uendelig mye-selv om en ikke liker alt dem gjør. Likevel vil en ikke slå hånd av dem. Om en finner den rette vil nok disse følelsene også gjelde med en partner.

Et forhold er basert på begge parter, begges ønsker og behov, noen ganger gir en og andre ganger får en. Noen ganger kan en velge å gjøre det en vil alene og hver for seg så får begge dekket sine behov. Som et par og en familie må en kanskje også sette sine behov og ønsker på vent pga unger som skal hit og dit. En må kunne prioritere og komprimissere.

Men klart for noen er dette en feil tankegang, men er slik jeg tenker akkurat nå. Betyr ikke at det er en fasit, for jeg er åpen for innvendinger og tilpasser meg om jeg finner en jeg synes er verdt det :)

Skjult ID med pseudonym k23 sø. 20 mars 2011 20:21

@k29

hehe hørtes litt fristende ut.... neida men eni der ville nok vært noen vesentlige mangler :)

Det er klart alle har sine !"feil" men finner man en man virkelig elsker og lever sammen med lenge vil man og lære å elske denne personen til tros for disse "feilene" ja til og med elske ham nettop på grunn av disse feilene. For alle mennesker er unike og man skal ikke prøve å forme noen til å passe sammen med seg men elske den personen for den personen man nettop er. Både med gode og mindre gode sider :) D som er fint er at man oppdager sider ved d mennesket som man ikke viste fantest og lærer å elske det og. for som årene går forandrer man seg og nye sider dukker opp :) Men vet ikke helt om jeg har troen på å være i et forhold ut livet.. da jeg har opplevd hvordan man forandrer seg med tiden og gror fra hverandre...men så klart d er en drøm. og drømmer må man få lov og ha :)

Skjult ID med pseudonym k29 sø. 20 mars 2011 20:31

*k23
Yes baby! oh yes! heheheh:)

Klart det er en drøm, er jo ingen garanti for noen.
Og som jeg også nevnte, om jeg ikke finner lykken med en mann, har jeg den alene:) (Eller frir til deg, hehe)
Men litt optimistisk må en jo få være også;) Imens får vi leve live å gjøre som vi vil:)

(mann 44 år fra Akershus) sø. 20 mars 2011 21:37 Privat melding

k29: Enig i det du skriver som jeg leser. Synd du er anonym, for ellers hadde du kanskje fått masse oppmerksomhet fra noen av de som tenker som deg. Selv er jeg også totalt uinteressert i noe som ikke i det minste har en sjanse til å bli noe mer...Så du er nok ikke så alene som du sikkert føler deg noen ganger. Er vel kanskje de mest pågående ONS-erne som er mest synlige fordi de lager mest bølger :)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 22 mars 2011 12:46 Privat melding

@k29 - Hva om du tenker positivt, mennesker i forhold er utslitt, de må alltid kompromissere, de har liten til ingen personlighet ettersom den blir lagt på is til fordel for forholdets allerede anstrengte harmoni og de har like spennende sexliv som en frosk og får brukt veldig lite tid på seg selv.

Skjult ID med pseudonym katte ti. 22 mars 2011 13:09

Kanskje en fordel at man finner ut på forhånd hvor tett integrert forholdet skal være?

Pluss, etter googling:
Under certain conditions, some frogs can change their sex.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 22 mars 2011 13:13 Privat melding

mhm akkurat som der nerder tar på seg rollen som kvinnelige karakterer i WOW.

Skjult ID med pseudonym trimmtrab ti. 22 mars 2011 13:53

Fin orginalpost, jenter som faktisk vil gutta skal være slik er jo gull.

Du hadde vel fått en god del besøk om du ikke var anonym i toppen her.

Skjult ID med pseudonym k29 ti. 22 mars 2011 17:56

@Herculix
Er du en evig energiklump? :)
Utslitte mennesker finnes over alt, både som single, forelder og i parforhold.
Tror neppe der finnes en statestikk som sier at single er mindre utslitt.

Tja nå har ikke jeg gått i dybden på sexlivet til froskene -ikke enda hvertfall:) Men ja i en viss fase av livet er vel ikke sexlivet alltid like spennende da en kanskje må sette det litt på vent. Kan liksom ikke ha sex på spisebordet midt i barne tv tid dersom unger i hus. Men etter klokken 20 og barna er i seng, ohh trallalla!!!
Nei er vel litt hva en gjør det til selv? Få barnavakt, book en dag til kjærestetid, kjør en tur og ta det i det fri! Vet ikke hva du legger i anstrengt harmoni og spennende sexliv. Men hadde vært spennende nok for meg iallefall:)

Men opp å ned vil livet være uansett i spenning og av energi, uansett hvordan vi lever. Vi er jo kun mennesker og ikke duracell kaniner!

Skjult ID med pseudonym k29 ti. 22 mars 2011 18:02

@Filatelist
ONS-erne lager kanskje størst bølger, hehe. Men av å til må en kanskje grave mer i dybden for å finne det en søker så om en bommer å treffer en utkledd ONS-er på veien så lærer en vel noe av det også:)

@Katte
kanskje ikke froskene har det så aller verst:)

Skjult ID med pseudonym k23 ti. 22 mars 2011 18:32

@k29

hehe venter på frieri ;) neida men helt enig med deg jeg trives og utrolig godt i mitt eget selskap og det er jo veldig vikti, så får vi vente å se om drømmemannen dukker opp ;) Veit mange single veninner og kompiser som ikke gjør nettop d, og tenkt på de som er i forhold og misunner oss singeltilværelsen da :P ;) neeei vi har d så godt så ;) :) :)

(mann 44 år fra Akershus) ti. 22 mars 2011 19:13 Privat melding

@k29: Burde være enkelt å finne slike ONS-svake som meg :p

Skjult ID med pseudonym k29 ti. 22 mars 2011 19:28

@k23
må planlegge litt først, vil jo det skal være perfekt, hehe :)

@Filatelist
hehe, men mistenker at du forsøker å gjemme deg litt siden du bytter nick ganske ofte? :)

(mann 44 år fra Akershus) ti. 22 mars 2011 19:44 Privat melding

@k29: nah...har lett for å kjede meg når ting er statisk ;)