Alle innlegg Sukkerforum

Politi vs Blitz

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Omen sø. 20 mars 2011 22:58

Det har dukket opp noen fæle nynasister i byen. Og Blitzerne stiller opp for å vise at vi ikke ønsker den type søppel i byen vår.

Så stiller Politiet opp med styrker som minner om tildlig 90 tall, med Jern-Willy.
Trodde politiet hadde resurs mangler...?

Skjult ID med pseudonym Lurifax sø. 20 mars 2011 23:03

Ingen ønsker nynazister.

Men det er ikke Blitz som skal rydde opp i det. Jeg vil ikke ha Blitz som håndhever av rett og galt her i byen.

Skjult ID med pseudonym Ronnie sø. 20 mars 2011 23:06

Enig med Lurifax på den....

Skjult ID med pseudonym Omen sø. 20 mars 2011 23:20

Prisipielt er det lov å være nasse.
Etisk er det forksalig.

Politiet hverken kan eller ønsker å gå for hardt inn mot dem.

Er du imot nasismen, still nå for guds skyld opp på demonstrasjonene du og! :)
Jo flere, jo bedre. Fra alle samfunnslag og aldre.

(mann 49 år fra Østfold) sø. 20 mars 2011 23:51 Privat melding

TS
Tror ikke det bare er politiet som er ressurssvake.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 21 mars 2011 00:30

Nynazister er vel oftest folk uten egen tankegang og meningsforhold er det da ikke?? Man skal da være et åpent menneske.. Folk som tror mennesker med variert opphav er mindreverdige.. huff.. jeg synes bare synd på så tragisk tankegang.. det er så uvitende... og så smålig.. De går jo glipp av fantastiske opplevelser...

Skjult ID med pseudonym mann ma. 21 mars 2011 00:49

Folk kan mene akkurat hva som passer for dem, etter min mening.
Men det er viktig at folk følger de lover og regler som er bestemt.
Både nynazister og blitzere er godt representert av de som ikke gjør det.
Da er det på sin plass at politiet dukker opp.

Skjult ID med pseudonym polkorr ma. 21 mars 2011 04:08

Det er ikke noe bedre med Blitz sine egne hardlinere og Sharpere enn nynazistenes. Hvorfor skal kommunister få lov til å trumpe gjennom sin mening? Det er ytringsfrihet i dette landet, og så lenge ingen blir skadet, så må alle få lov til å si det de mener - det gjelder for mine motstandere også. Blitz, derimot, er ikke for slike grunnleggende rettigheter.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 21 mars 2011 08:19 Privat melding

Dere skjønner vel at det er en tullepost når noen skriver nazister "nasister"? Hehe.

Det jeg skulle likt å vite er hvorfor Blitzere ikke demonstrerer når Imaner går ut på f.eks NRK P3 og sier at det er fritt frem å voldta norske jenter siden de oppfører seg som horer eller som i saken der Christian(18år) på nordstrand blir drept på bursdagsfesten sin og Imanen på Holmlia mener det var fortjent siden nordmenn er utrogne og hunder.

Har flere muslimske venner som reagerer sterkt på det som blir sagt av ledere, veiledere og maktskikkelser om nordmenn i innvandrermiljøer og spør meg ofte hvorfor ikke nordmenn reagerer på samme måte som de knuser nazister fra aurskog osv.

Skjult ID med pseudonym Hannibal ma. 21 mars 2011 08:37

"Det finnes to typer fascister. Fascistene og anti-fascistene."
-George Orwell.

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 21 mars 2011 09:52

Kommunistene = Har tatt livet av flere titalls millioner mennesker i blant annet Russland, Ukraina, Hviterussland, Baltikum, Kaukasus, Kina, Korea, Vietnam, Kambodsja, Latin-Amerika og Afrika. Politiske forfølgelser, tortur og massedrap av millioner av mennesker i det tidligere Sovjet (som ble samlet med våpenmakt), Kina, Vietnam og Kambodsja, sultet millioner av uskyldige til døde i blant annet Kina og Ukraina. Dødsleire, massedeportasjoner og folkemord i stor skala på blant annet tsjetsjenere og kosakker. Startet Koreakrigen og diverse borgerkriger og geriljakrigerover hele kloden. Holdt Øst-Europa og deler av Sentral- og Sør-Europa under et brutalt tyranni i 45 år og også andre diktaturer som Kina, Vietnam og Cuba i flere tiår. Terroristgrupper i Vest-Europa og Latin-Amerika, Etc, etc, etc.

Nazistene og fascistene = Startet 2. verdenskrig som kostet 40 – 50 millioner mennesker livet, myrdet brutalt og nådeløst omtrent 6 millioner jøder og hundretusenvis – kanskje millioner - av sigøynere, politiske motstandere, psykisk og fysiske handikappete mennesker og krigsfanger. Konsentrasjonsleire og folkemord i stor skala. Startet også den blodige borgerkrigen i Spania. Det ville garantert blitt et etc, etc, etc her også hvis de ikke var blitt nedkjempet og stoppet den gangen.

For meg er de to leirene ganske like og jeg hater og forakter begge to. Ganske treffende ord fra sosialdemokraten George Orwell egentlig. De er ulike, fascistene og "anti-fascistene", men likevel akk så like i sin intoleranse, aggressivitet, brutalitet og higer etter å kontrollere hva andre skal gjøre og mene. For min del ser jeg gjerne at både nazistene og de såkalte ”anti-fascistiske” blitzerpøblene jages fra byen.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 21 mars 2011 10:06 Privat melding

@mann33 - Når jeg studerte på UIO gikk jeg i en seminargruppe sammen en annen gutt, han var fra Polen og av jødisk herkomst.
Når han tilfeldigvis nevnte det en diskusjon endte det opp med gruppen jeg og han var på i et oppgave samarbeid raskt ble redusert fra 6 til 2, meg og han.
Han ble bokstaveligtalt mobbet ut av studiet, både fra medstudenter og seminarledere og egentlig ganske grei beskjed at han var uønsket på universitetet.

Skulle likt å se Blitzere eller antirasister reagere på slikt.

Skjult ID med pseudonym Hannibal ma. 21 mars 2011 10:44

Jødene er gode å ha bare når de skal gå i tog på markeringen av krystallnatten, slik at de kan "kapre" den markeringen også, og sikre alibiet for statsstøtten.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 21 mars 2011 11:35 Privat melding

Og slike uttalelser er lov uten at noen vil kalle deg rasist, nazist osv.

Jeg tror helt ærlig at en kunne henrettet en jødisk-baby med nakkeskudd midt på Karl Johan uten at noen hadde reagert, tvert imot ville folk flest applaudert.
Jødehatet er sinnsykt sterkt i Norge.

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 21 mars 2011 11:53

nuvel, la oss ikke bruke for sterke virkemidler nå Herc, er ikke helt enig her må jeg si. Blant mine bekjente er dette i hvertfall ett "ikke tema" i den forstand at ingen har noen spesielle meninger om det. Samtidig bør man kunne være uenig i det de driver med der nede uten å være jødehater. På samme måte som man kan være kritisk til det Hamas og lignende driver uten å hate palestinerne.

Religion har virkelig gitt oss mye flott.....

(mann 33 år fra Oslo) ma. 21 mars 2011 12:25 Privat melding

Nei uenig med deg der, vet fra firsthand experience sammen med en jødisk kamerat at du ikke slipper inn ved f.eks litteraturhuset om du har en kutzpah på hodet mens jenter med hijab slipper gjerne inn.

Jeg tror du må oppleve f.eks Oslo med en jøde for å se hvor ille det er, bli kjeppjaget ut av busser og nektet å handle i en rekke butikker og drapstruet av både muslimer og nordmenn som endel av hverdagen.

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 21 mars 2011 12:29

@ Herculix

Hadde jeg vært der så hadde dere vært tre igjen. Jeg har ingenting i mot jøder og hadde ganske sikkert forsvart han heftig mot de andre der. Jeg liker ikke intolerante og fordomsfulle mennesker. Jeg vil heller være på gruppe med en polsk jøde enn en gjeng med jødehatere, for å si det slik.

Når det er sagt så har jeg lite til overs for staten Israels behandling av palistinerne, men det er det faktisk ikke alle jøder som har heller. En jøde er ikke det samme som en israeler, og alle israelere er heller ikke dårlige mennesker. Så med mindre han studiekompisen din hadde begynt å snakke om at alle palestinere burde bli jaget over grensene til Jordan, Syria, Libanon og Egypt, eller forsvart massiv bombing av sivile mål i tettbygde strøk og lignende, så hadde han kunne mene hva han ville og være den han er for min del. Misliker forøvrig Hamas også sterkt.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 21 mars 2011 12:48 Privat melding

@mann33 - Han er europeisk jøde og kunne ikke brydd seg mindre om hva stater krangler om og han kommer fra et samfunn som har vært multikulturelt i flere hundre år.
Nå bor han i California og driver sin egen bedrift som gir flere arbeidsplasser.

Jeg tror jøder er symbolet på det direkte motsatte enn å skape seg en farget serviceklasse der vi kan holde lønningene nede og samtidig studere dem med sosialantropologiske øyne, siden Jøder skaper mye verdier og bidrar osv og det må virke truende for mange på venstresiden.

Skjult ID med pseudonym Omen ma. 21 mars 2011 16:02

En drittsekk er en drittsekk uanssett hudfarge eller relgion...
Staten Israel okuperer over 60 % av landarealet de fikk etter 2 verdenskrig.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 21 mars 2011 17:41 Privat melding

Jag är inte religiös men jag gör min bedömning av hur jag blir behandlad av vedebörande inte av hudfärg eller religion , jag ger alla en fair chance .

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 21 mars 2011 17:47

Noen som vet hva disse blitzerne lever av? Når er de på jobb?

(mann 33 år fra Oslo) ti. 22 mars 2011 08:05 Privat melding

De lever på skattepengene til røkke som de hater mest? De hater mannen som gjør at de kan leve, ironisk nok.