Alle innlegg Sukkerforum

Profiler uten innhold

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ronnie ma. 21 mars 2011 22:00

Ser at det stadig vekk dukker opp profiler som er her over lengre tid, men som ikke inneholder noe som helst., hverken beskrivelse av seg selv eller hva de ser etter. Noen av dem har imidlertid bilde av seg selv. Mitt spørsmål til disse - hva ønsker dere å oppnå?

Er dere ute etter noen som liker dere på bakgrunn av profilbildet deres, og som innleder kontakt på bakgrunn av dette? Eller er dere her "bare for å kikke"? Når det er profiler som er pålogget dag ut og dag inn må jeg si jeg lurer litt - får dere virkelig SÅ mye post fra personer dere føler er "rett" for dere, at det ikke er noe poeng i å fylle ut informasjon om dere selv?

Jeg for min del sender aldri (okay, sjelden) post til noen som ikke har skrevet noe om seg selv, da JEG får inntrykk av at de søker overfladiske menn.. (Tar helt sikkert feil, men det er inntrykket JEG sitter med).

Noen, men neppe alle kan skylde på at de ikke har hatt tid eller lyst til å skrive noen ord vel...??

Skjult ID med pseudonym langbein ma. 21 mars 2011 22:02

Har en mistanke om at en del opererer med to profiler, en seriøs og en (med falsk bilde) som brukes til snoking..

Skjult ID med pseudonym trimmtrab ma. 21 mars 2011 22:06

Jeg pleier å gi dem beskjed om å skrive noe så jeg virker mindre overfladisk når jeg klikker på gule/røde hjerter. ;D

Skjult ID med pseudonym Ronnie ma. 21 mars 2011 22:09

Haha, den var faktisk ganske god trimmtrab :-)

Skjult ID med pseudonym foo ma. 21 mars 2011 22:15

Har det noe å si? 90% av profiltekstene er jo dønn like (på jentene ihvertfall). Ikke alle som liker å legge seg selv ut som en annonse, og ikke alle er like flinke til å beskrive seg selv. Ikke noe poeng å la det være utslagsgivede. Koster deg lite å sende en melding, om personen er langt ifra det du er ute etter er de jo bare å stoppe meldingsutvekslingen :)

Skjult ID med pseudonym trimmtrab ma. 21 mars 2011 22:20

Nja, jeg syns jentene har mye variert jeg. Senest i dag tittet jeg innom en frøken som hadde så sjarmerende presentasjon at det ville vært nok til en melding, men det hjalp jo solid på at hun så snasen ut også.

Skjult ID med pseudonym Ronnie ma. 21 mars 2011 22:31

Jeg må jo si at jeg støtt og stadig titter innom profiler fordi de har et attraktivt profilbilde...men det som oftest gjør at jeg velger å sende ei melding er at de har skrevet noe om seg selv i profilen som jeg finner tiltalende.. Ikke fordi jeg på død og liv prøver å unngå å være overfladisk, men jeg liker å ha noe å ta tak i for å skrive en førstemelding.... Damn, kanskje jeg er litt sær likevel?? c",)

Edit: Rettet hele tre(!) trykkleif...

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 21 mars 2011 22:51

Profiler uten tekst og bilde, hva er vitsen?

Skjult ID med pseudonym Ronnie ma. 21 mars 2011 22:53

Beats me, Sooky...