Alle innlegg Sukkerforum

Bilde eller ikke bilde?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym pompel ti. 22 mars 2011 21:16

Har respekt for at folk ikke legger ut bilde på profilene sine, men forstår det allikevel ikke. Jeg er absolutt for at utseende ikke er alt, men kan jo ikke si at det ikke er en av de tingene som gjør at jeg blir interessert eller ei. Om folk ikke legger ut bilde fordi det er en slags egenbeskyttelse mot å bli \'avvist\' eller at de ikke vil at folk de kjenner skal se at de har en profil her inne, ok. Men er det ikke bedre å ikke bli kontaktet av noen som ikke \'liker\' utseende ditt enn å få den \'i tryne\' etter en stund? Trodde også at nett-dating hadde blitt såpass sosialt akseptert at ingen dømmer en for at man bruker dette som en måte til å treffe \'den rette\' - eller bare noen nye og hyggelige bekjentskap.
Jeg hadde vært registrert i under 2 timer da jeg fikk første mail og hadde ikke fått lagt inn bilde. Vi mailet masse en stund, så fikk han se bilde av meg, og sa jeg ikke var hans type. (nei - jeg ser ikke ut som et fugleskremsel, har jeg hørt.... :-D ) Før man vet hvordan den andre ser ut (han hadde heller ikke bilde, forøvrig) bygger man uansett opp en forventning og spenning - og når man i tillegg får veldig god kontakt, er skuffelsen ganske stor når mailene stopper opp i samme øyeblikk som bildet dukker opp. Men det at man ikke er hverandres type er jo en ærlig sak :)

Poenget mitt er i alle fall at - ja, bildet har noe å si :)

Og om noen tar kontakt med meg på chat eller mail uten bilde (og i tillegg har en syltynn profil) skal det en god del til for å skape interessere hos meg... Men det kan jo være mitt tap - kanskje jeg da går glipp av mannen i mitt liv.. hmmm....

Skjult ID med pseudonym s ti. 22 mars 2011 21:30

Har alltid undret meg på engasjementet ang. bildeløse profiler.

Hvorfor ikke bare hoppe over disse? Liten vits i å jakte på all verdens årsaker og forklaringer på hvorfor enkelte velger å ikke ha profilbilde, så lenge dette er et tillatt alternativ.

Tror dere ikke de uten bilde er klar over evt. konsekvenser, f. eks. i form av potensielt mindre treff?

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 22 mars 2011 21:30

Bilde har litt å si. For mange.
Gjør meg ingenting å få beskjed om at jeg ikke er hans type etter å ha sendt bilde.

Jeg har ingen tro på at jeg finner kjæreste her inne ved å lete systematisk, se på bilde/bosted/matchtall osv.
Da har jeg mere tro på tilfeldigheter.

Skjult ID med pseudonym Mina ti. 22 mars 2011 21:36

Jeg valgte å ha en bildeløs profil på en tidligere datingside jeg var på. Dette på grunn av min stilling som sosialarbeider.

Det er ikke morsomt om en skal bli konfrontert med sitt medlemskap på datingsider i klientsamtaler :)

Skjult ID med pseudonym pompel ti. 22 mars 2011 21:45

Engasjementet kom bl.a. pga av en mail jeg fikk i dag fra en mann som brukte mye tid på å forklare hvorfor han ikke hadde bilde. Og da jeg etter noen mailer lurte på hvordan han så ut, ble han nesten sur. Utseende hadde ingenting å si, mente han.

Har heller ikke tro på systematisk leting. Og matchtall kan ofte være veldig misvisende.

Skjønner den med din stilling som sosialarbeider. Og det var ikke det jeg mente at folk ikke skal få lov til å ikke ha bilde. Det finnes nok mange gode grunner :)

Skjult ID med pseudonym meg ti. 22 mars 2011 21:46

Har du hørt om noen som har blitt det, Mina?

Senest i går ble nok en fyr lettere oppgitt over meg fordi han ville sende bilde på e-post og ikke fikk det. Jeg sa han kunne legge ut bilde i albumet en liten stund, men han var redd for å bli "kafe-mat" som han kallte det på hjemstedet. Det betyr at han er redd noen på den lille plassen har bor på, skal klikke seg inn på hans profil og gå inn i albumet akkurat da. I tillegg skal dette være en kvinne som har over 70 i match og som da selv har profil på Sukker... (om han setter innstillingene rett). Og som da skal spre rykter om dette???

Om man er sååå paranoid, så er det ikke noe for meg.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 22 mars 2011 21:53

@pompel
Ville han ikke si hvordan han så ut? Eller sende bilde?

Skjult ID med pseudonym pompel ti. 22 mars 2011 21:59

Nope ! Jeg spurte ikke en gang om han kunne sende bilde. Vi hadde pratet hyggelig i noen mailer, og siden han allerede visste hvordan jeg så ut, tenkte jeg at jeg kunne få en pekepinn på hvordan han så ut. Trodde det kunne være lov...

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 22 mars 2011 22:13

Ja, det burde være lov :-)
Du fant kanskje ett av unntakene.

Skjult ID med pseudonym meg ti. 22 mars 2011 22:20

Har opplevd flere ganger å gi bort mailadressen og ikke mottatt noe bilde likevel... Når jeg har etterlyst det har svaret vært: Beklager, ombestemte meg... Kanskje de ble redde for netttopp å få avslag på utseende? Nå gir jeg uansett ikke min e-post til noen lenger. En ga meg tilgang til et nettalbum. Det var helt greit. Da fikk jeg passord sammen med en førstemelding. Helt OK måte å gjøre det på.

(mann 44 år fra Akershus) ti. 22 mars 2011 22:24 Privat melding

Det der blir jo akkurat samme diskusjonen som om man skal være åpen på forum eller ikke - med andre ord subjektivt, og uten noen fasit...

Skjult ID med pseudonym pompel ti. 22 mars 2011 22:25

@kameleonen: Ja - jeg gjorde nok det. Og trengte jeg å si at vi ikke har kontakt mer? :D
@meg: Det er nok godt mulig. Nett-album er jo absolutt et godt alternativ.

Skjult ID med pseudonym pompel ti. 22 mars 2011 22:27

Er ikke ute etter noen fasit - siden det ikke finnes noen :) Ble bare litt små-engasjert pga den mailen jeg mottok før i dag....

Skjult ID med pseudonym k29 ti. 22 mars 2011 22:34

Når en blir kjent med en person kan lett en flott person bli mindre pen dersom holdninger og oppførsel er helt bak mål, mens en normal eller mindre pen person kan bli flott pga utstråling og personlighet.

Men klart bilde har sin betydning, uten noen form for tiltrekning så vil det jo ikke fungere uansett hvor snill personen er. Betyr jo ikke at en må være en supermodel fordet!

Om dem ikke vil dele mail adresse eller bilder her inne kan dem vel bare kopiere link til et bilde via facebook!
De fleste har fb i dag, også får dem jo ikke tilgang til noe mer av profilen enn det bilde dersom di kun kopierer bildeadressen.

(mann 44 år fra Akershus) ti. 22 mars 2011 22:36 Privat melding

@k29: helt enig i det du skriver om utseende. Vakre mennesker kan bli utrolig lite tiltrekkende, og i enkelte tilfeller direkte stygge i mine øyne - bare ved å åpne munnen. I tillegg kan de være heldige med akkurat det ene bildet, eller rett og slett bevege seg på en måte som hjernen sier ikke er tiltrekkende. Når det gjelder det med supermodeller? Eeeeew! De er ekle :S Gi meg heller en forsidepike fra et manneblad :p

Skjult ID med pseudonym pompel ti. 22 mars 2011 22:37

Absolutt, k29. Min forrige kjæreste var ikke en som jeg automatisk hadde falt for på gata/byen eller noe. Men han var en nydelig gutt som ble vakker for meg da jeg ble kjent med ham. (det hørtes veldig klissete ut, men det var jo sant :) )

Skjult ID med pseudonym k29 ti. 22 mars 2011 22:44

@Filatelist
*serverer ei bunke manneblader* Her har du noe å se på i kveld:)

@pompel
av å til er det litt "klissete" Men som du sier, av å til er det bare slik:)

(mann 44 år fra Akershus) ti. 22 mars 2011 22:48 Privat melding

@k29: kan du bla for meg? :p

Skjult ID med pseudonym Mørkeblond ti. 22 mars 2011 22:52

Ingen tvil om at bildet har mye å si for å få et førsteinntrykk av en person, men til slutt er det jo helheten som teller....Selv har jeg valgt å ikke legge ut profilbilde pga jobben min, men har bilder i albumet som er tilgjengelige for alle brukere.

Skjult ID med pseudonym pompel ti. 22 mars 2011 22:52

Kommer ikke utenom, k29 :-)

Skjult ID med pseudonym pompel ti. 22 mars 2011 22:54

Det synes jeg er en finfin måte å gjøre det på, Mørkeblond. Da kan man være 'anonym' samtidig som man er åpen. Ja takk begge deler, eller noe :)

Skjult ID med pseudonym k29 ti. 22 mars 2011 22:57

@Filatelist
ehmm, hva skal du bruke dine hender til? siden du trenger en hjelper?

Skjult ID med pseudonym 1234 ti. 22 mars 2011 23:01

Har sagt dette før, men kan gjenta det til stengetid:
Jeg var inne på en profil med étt bilde i albumet. Bildet var av en eksotisk solnedgang med siluetten av ei dame i forgrunnen. Alt lyset kom bakfra. Kunne bare såvidt skimte hårfarge i tillegg til grove trekk av kroppen.
Det er det beste bildet jeg har sett på Sukker, ingen tvil.

(mann 44 år fra Akershus) on. 23 mars 2011 08:12 Privat melding

@k29: uhm? Det var et teit spørsmål! :p

Skjult ID med pseudonym Mina on. 23 mars 2011 09:41

Jeg har valgt å ha bilde på Sukker, selv om jeg er sosialarbeider, men det er på en måte litt anonymt allikevel. En kan se hvordan jeg ser ut, men ikke helt :)

Skjult ID med pseudonym Knarfen on. 23 mars 2011 09:46

Interessant hvordan folk på bygda er redd for å bli sladret om på senter-kaféen dersom de har profil med bilde her? Er det ikke stuereint å drive med nettdating ute i distriksnorge?

Blant 25-35-åringer i Oslo er det i hvert helt stuereint. Nesten så man blir overrasket om man treffer noen single i den aldresgruppa som ikke har profil på en eller annen datingside!

(mann 40 år fra Oslo) on. 23 mars 2011 10:01 Privat melding

Noen syns fortsatt det er litt pinlig å bli busta i å være på sukker. Men jeg VET det er uten grunn.
På et hvilket som helst vorspiel jeg er på viser det seg at alle single på festen er på sukker, match eller møteplassen. Uansett alder. Alle syns det er flaut å innrømme, men alle har profil de sjekker jevnlig.

Kun en gang har jeg sett en som jeg kjenner her inne i Sukker. Og det var en ekskjæreste fra 14 år tilbake.

Derfor syns jeg ikke det er flaut å legge ut bilde. Ingen her inne kommer til å møte meg eller gjenkjenne meg med mindre de møter meg på date. Og skulle jeg møte noen jeg kjenner, så har vi i hvert fall et samtaleemne neste gang vi møtes :-)