Alle innlegg Sukkerforum

Foreldrekompleks...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 24 on. 23 mars 2011 16:51

Jeg er en gutt på snart 25 år som har ett stort problem med mine foreldre. Jeg får ikke rivd meg løs fra dem. Ikke misforstå, jeg vil selvfølgelig ha kontakt med dem og jeg er veldig glad i dem, men akkurat når det gjelder datinglivet mitt syns jeg de skal holde seg langt unna!

Jeg er livredd for å ende opp i et ekteskap jeg egentlig ikke vil være en del av. Litt sånn som han i "Alle elsker Raymond", en tøffel fra topp til tå!

Hver gang jeg har hatt med en jente eller andre gjester hjem, forteller umorsomme vitser som de har fotalt 1000vis av ganger før! Det er så irriterende! Hvorfor må alle foreldre være sånn?

Skjult ID med pseudonym jahajah on. 23 mars 2011 16:58

Siden *det* er hele problemet med foreldrene dine er det kanskje en ide å gi dem litt slack? Kanskje de er usikre på hvordan de skal oppføre seg ovenfor daten din?

Du sier du ikke får revet deg løs fra dem. Bor du fremdeles hjemme?

Og "hvorfor må alle foreldre være sånn" må være årets generalisering ;)

Kan du ikke snakke med dem om det? Hvis de er fornuftige mennesker så vil de tåle at du tar opp det som plager deg.

Skjult ID med pseudonym 24 on. 23 mars 2011 17:10

Nei, jeg bor ikke hjemme! Heldigvis! Får jeg vel si?

Jeg har prøvd det, men det hjelper ikke! Hver gang jeg prøver meg på noe, så gjør de bare narr av meg og sier at jeg hele tiden kommer med unnskyldninger!

Skjult ID med pseudonym Driver on. 23 mars 2011 19:16

Alle foreldre er ikke sånn!

Skjult ID med pseudonym -Taz- on. 23 mars 2011 19:52

Hvor fort tar du dem hjem da? Mine foreldre får ikke vite noen ting om et eventuelt forhold før etter minimum 4 måneder. Da er vi uansett så trygge på hverandre at flaue foreldre skal man vel overleve. De er uansett ganske så hyggelig mot potenielle friere. Modern skravler, mens fadern sitter og er enig ;-p

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 23 mars 2011 20:08

Noen fordeler er det nok med å være voksen ja:) Pleier ikke blande inn foreldre uansett jeg hehe.. da er jeg på samboernivå.. Synes egentlig det hørtes litt koselig ut jeg:)))

Skjult ID med pseudonym Driver on. 23 mars 2011 20:13

HDV:
Uttalelsen henviste til den siste setningen i åpningsinnlegget. Beklager hvis det ble innviklet, ikke meningen å forvolde uoverkommelig hodebry:-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 23 mars 2011 20:21

Tja...jeg tenker at damene og gjestene ikke har hørt de vitsene før, jeg. Selv om TS nok har hørt dem 10000 ganger, så er de fortsatt nye og ferske til nye besøkende?
:-)

Skjult ID med pseudonym Driver on. 23 mars 2011 20:28

Flott det HDV! Tror du er litt for snill for denne typen kjøttmarked! :o)