Alle innlegg Sukkerforum

Det skjer kanskje ikke slik en forventer...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Zui fr. 25 mars 2011 13:21

Tenkte å dele dette med dere siden det er fredag og jeg føler meg lykkelig :)

Jeg har alltid trodd at når jeg møtte HAN ville det skje "pang" på første daten, men det ser ut til å ha skjedd forsiktig og tålmodig i stedet...

Jeg registerte meg i sommer og har siden da stort sett skrevet og datet noen. Noen har jeg brukt lang tid på 1 - 2 mnd mens andre bare 1 eller 2 kaffedater. Jeg møtte en mann i høst som jeg falt for meg en gang og hvor tiltrekningen var instinktiv og øyeblikkelig. Dessverre var det nok mest en seksuell tiltrekning og etter 2 mnd var det slutt.

Datet to til og så for 3 uker siden fikk jeg en hyggelig mail fra en uten bilde. Jeg ba om bilde og må nok innrømme at jeg ikke kjente den store tiltrekningen da jeg fikk bildet. Likevel tenkte jeg at vi hadde mye felles og jeg hadde jo ingenting å tape, Så etter noen mail avtalte vi å møtes. Møtet var hyggelig men jeg kjente fortsatt ikke noen enorm kjemi, - bare at han var avslappet og hyggelig å prate med. Gikk med på en 2're date som endte med noen øl, men fortsatt ingen tilnærmelser eller flørting fra hans side. Jeg hadde inntrykk av at han var sjenert i forhold til flørting, men jeg ønsket ikke å "kaste" meg over han siden jeg fortsatt ikke følte den store kjemien.

Da jeg fikk sms med spørsmål om en 3'je date var jeg usikker, -var det overhode noe vits og burde jeg ikke nå være forelsket i han? Uansett, hadde ikke noe bedre fore den dagen og som sagt var han veldig hyggelig å prate med, så vi møttes for en 3-date. Denne endte opp hjemme hos meg, men fortsatt ikke noe tafsing fra hans side eller andre tilnærmelser for så vidt. Da han begynner å prate om at han må gå så lener han seg litt fremmover og sier at han synes det er så kjekt å møte meg - ikke noe mer - men akkurat da lener jeg meg frem og kysser han. Det var ikke det mest fantastiske kysset, på ingen måte, men likevel noe var det. Nå etter 7 -møtet kan jeg ikke slutte å tenke på han og kjenner store sommerfugler i magen når jeg tenker på han og at han igjen skal legge armene rundt meg. Han sier han blir lykkelig av å tenke på meg :-D

Det hører med til historien at han faktisk aldri har hatt noen ordentlig forhold så det finnes menn der ute som trenger litt hjelp - og av og til er de rett og slett verd å vente på og gi en 3'je sjangse ;)

PS: Til dere som vil kommenter at jeg fortsatt er her - slapp av! - kontoen går snart ut..

Skjult ID med pseudonym Z fr. 25 mars 2011 13:26

Herlig for deg da og takk for at du deler! (Selv om jeg nok ikke betrakter 3 uker som noe jeg ville kalle å bruke tid :-)

Inderlig lykke til med kjærligheten!

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 25 mars 2011 13:31

Er i akkurat samme situasjon selv:) Tenkte trekke meg nå..men ok kanskje en 4 date da:) Positiv tenkning..legge kynismen i en kiste med hengelås...dobbel.... Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym BjarneRimi fr. 25 mars 2011 13:57

Åhh, jeg kjenner at jeg ble glad av å lese denne - godt å vite at det finnes sånne jenter! :-)

Og det viser at en bra mann kanskje ikke nødvendigvis trenger å være så god på sjekking/dating?

Masse lykke til! :-)

(mann 38 år fra Oslo) fr. 25 mars 2011 14:00 Privat melding

Ja, veldig godt å høre at det er noen/flere som tenker slikt! :)

Jeg har hørt flere ganger at jeg er "så lite romantisk" fordi jeg ikke tror på "love at first sight", men tenker mer på de banene som du beskriver. Men jeg vet med meg selv at de gangene jeg har "følt noe" (kall det kjemi, pang, wow, sommerfugler, andpuste, osv) med en gang jeg møter noen så er det 99.99% bare en fysisk tiltrekning, for jeg vet at når jeg faller for noen så faller jeg for personligheten, og ikke kroppen, det er bare en bonus det! :)

Desverre så har jeg fått litt intrykk av at veldig mange damer tenker ikke i de banene der, i alle fall ikke ut i fra hva de skriver på sine profiler. Så det hadde vært fin/deilig/betryggende å vite at flere tenkte slikt, for personlig så blir jeg sjenert når jeg møter jenter jeg liker eller er interesert i, og oppfører meg veldig lik som han du nevner. Og jeg har vært på flere dater med jenter jeg har likt veldig men der det aldri ble noe mer enn en eller to dater, som jeg skulle ønske kunne ha gått til 3, 4 og lengre, slik at jeg kunne på en måte bli litt mindre sjenert og vise den "flørtende" siden av meg.

Men takk uansett for den positive historien din! Og lykke til videre! :)

Skjult ID med pseudonym M30 fr. 25 mars 2011 14:01

Er jeg kynisk hvis jeg sier at jeg tror mye av grunnen til at du faktisk ble tiltrukket, var at han overhode ikke viste noe sånn type intr for deg??

Man vil jo ofte ha det man ikke får osv. :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 25 mars 2011 14:01

Enig i at det er hyggelig lesning! Er passe lei av å lese i alle profiler om drømmedama: "Jeg vet det når jeg ser henne...". Blæh! ;-)

Skjult ID med pseudonym hb fr. 25 mars 2011 14:08

Ja...? Livet er ikke som i eventyrene/på film. Ikke akkurat noen newsflash det, for folk som ikke lider av illusjoner ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 25 mars 2011 14:09

Fin historie. Hyggelig å høre at det ikke er alle jenter som "må" bli tatt med storm. Lykke til! :)

(mann 46 år fra Vestfold) fr. 25 mars 2011 14:29 Privat melding

Så bra at det funket, og at du gav han sjansen.. :) Synes det er litt for mange som forventer at de skal bli hodestups forelsket etter første daten over en kaffe, ikke veldig realistiske forhåpninger må jeg si. Håper alt holder seg like bra for dere fremover, lykke til.. :)

Skjult ID med pseudonym Zui fr. 25 mars 2011 15:12

:) takk og håper det varer for det føles så uendelig bra!

Til M30 - nei dette handler ikke om spill, men om at det kan ta tid å bli forelsket i en person. Det å trives sammen, praten flyter og du har det morsomt, kan være grunnlaget for noe stort og en må ikke være så redd for å gi det litt tid.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 25 mars 2011 15:22

Jeg har aldri forelsket meg i en jente som jeg ikke selv allerede har kjent en stund, så jeg er også ofte åpen for å fortsette å møte jenter en stund selv om jeg ikke faller pladask for henne med en gang. Og ikke fordi jeg bare vil i buksa hennes, men fordi jeg ønsker å se om det kan utvikle seg til noe mer, være seg kjærlighet eller bare vennskap. Dessverre er det ikke mange jenter som tenker på samme måten virker det som, så jeg har lært the hard way at jeg som oftest dessverre er nødt til å sjarmere dem i senk allerede første gangen vi møtes. I alle fall jenter jeg møter på byen eller gjennom nettet, om ikke de jeg møter andre steder som gjennom venner eller felles interesser og som dermed kan lære meg å kjenne over litt tid (jeg flørter litt med dem også selvsagt hvis jeg er interessert, men behøver jo ikke å ta henne med storm med en gang så ting kan bare utvikle seg mer naturlig over tid). Det er vel også grunnen til at jeg har tatt meg bryet med å tilegne meg litt flørte- og sjekkeferdigheter. Skulle ofte egentlig ønske at jeg aldri hadde behøvd det, for det var en lang vei å gå og mye motgang og slag i trynet før jeg fikk dreisen på det, men dessverre er det etter min erfaring altfor få jenter som TS her.

Jeg håper han fyren du har møtt virkelig setter pris på deg Zui :)

(mann 35 år fra Oppland) fr. 25 mars 2011 15:43 Privat melding

hyggelig historie, gir håp for oss som ikke er så flinke til å flørte sånn generelt

(kvinne 30 år fra Akershus) fr. 25 mars 2011 15:59 Privat melding

Så kosli å høre Zui !! :D

Det er sant d de fleste jeg har blitt sammen med har startet som gode kompiser først, jeg tror på å bli forelsket med første blikk men jeg tror og vet at det og kan blomstre og gro med en go venn :) En grunn til at man kan bli forelsket i kollegaer osv som man møter vær dag og prater med :) Jeg er heller ikke den typen jente som dumper en fyr totalt etter første møte fordi jeg og syns det er koselig med kompiser og kompiser kan jo føre til noe mer og :) Men jeg må inrømme at grunnen til at jeg sier til folk at jeg vil være kompis er jo for at jeg ikke ser for meg å falle for ham men liker personligheten og kan se ham for meg som venn..men d har som sagt snudd i blant etter en tid :)

Skjult ID med pseudonym Knarfen fr. 25 mars 2011 17:16

Fint å lese!

Selv er jeg sånn at jeg må bli kjent med noen før jeg blir forelska (stort sett). Og jeg blir ikke ordentlig kjent med noen ved å skravle i et par timer!

Etter første date vet jeg 1) om jeg har lyst ti å bli bedre kjent eller ikke, 2) om jeg er seksuelt tiltrukket av henne eller ikke.

Jeg har vært på noen dater herfra der vi tilsynelatende har hatt en veldig trivelig og hyggelig date - ledd masse og hatt det gøy, men der jenta ikke vil treffes igjen fordi hun ikke fikk den rette følelsen....

Skjult ID med pseudonym The Dude fr. 25 mars 2011 17:22

Bare så djevelsk vanskelig å få hodet inn i den tankegangen.....

(mann 41 år fra Hedmark) fr. 25 mars 2011 17:42 Privat melding

Så digg å høre, ønsker dere masse lykke til :)

(mann 43 år fra Oslo) fr. 25 mars 2011 18:00 Privat melding

Utrolig fin historie, takk for at du delte den.

Skjult ID med pseudonym -missi- fr. 25 mars 2011 18:02

@knarfen

ja jeg og 1 og 2 er ganske fort funnet ut av :P men noen ganger kan 2ern lure deg litt.......og bare være 2 er :P

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 25 mars 2011 18:52 Privat melding

Råbra...! Godt å høre det er flere med sommerfugler ;)