Alle innlegg Sukkerforum

Omskjært

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bohemen fr. 25 mars 2011 15:17

Jeg lurer litt på hva jentene her inne mener om gutter som er omskjært. Har det noe å si? Noen egne erfaringer med det? Er det stor forskjell?

Skjult ID med pseudonym Nushi fr. 25 mars 2011 16:15

Leste en diskusjon på et eller annet forum en gang. og der var det veldig mye frem og tilbake.
Men de fleste sa vel at de ikke merket noe forskjell i det heletatt, bortsett fra at omkjærte menn ofte holdt litt lenger i senga på grunn av nedsatt følsomhet.

Skjult ID med pseudonym Mangelvare fr. 25 mars 2011 16:34

+ og - med å være omskjært. Man kommer lettere til for å vaske. Nedsatt følsomhet gjør at man holder lengre men det tar også lengre tid før det virkelig blir digg. For noen er det utfordring å holde lenge nok, men den kan også slå andre veien når man er omskjært. Cluet er et balansert sexliv med din partner. Jeg er omskjært i voksen alder og vil si som så at det er ett fett. Få, om noen, som bruker det som kriterie for å velge deg/velge deg bort. Du er den du er uansett om du er omskjært eller ei.

Når det er sagt foretrekker jeg uten silikon, men, om ei jente jeg liker veldig godt har det så lar jeg heller ikke det komme i veien for en mulig stor kjærlighet. Jeg tror ikke på at det finns Den Rette der ute men flere rette og at man skal ha det godt sammen. Så spørs det bare om det varer ett år, 10 år eller en livstid. Viktigste er å ha en god start, ett godt samliv og en best mulig avslutning for begge parter. Men siste avsnitt var en avsporing.

Skjult ID med pseudonym villaville fr. 25 mars 2011 16:38

Synes omskåret et bedre ...spesielt dersom man har munnsex. Synes det virker rensligere...

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 25 mars 2011 16:41

Jeg er nok litt enkelt møblert, jeg.
Funker det for deg (les: han), funker det helt sikkert for meg.
:-)

Skjult ID med pseudonym Nushi fr. 25 mars 2011 16:58

@villaville
Hvis man ikke vasker seg så ser jeg problemet... :P
Burde jo ikke være noe problem så lenge man dusjer regelmessig.... :P

Skjult ID med pseudonym -missi- fr. 25 mars 2011 17:03

@ mangelvare

" Jeg tror ikke på at det finns Den Rette der ute men flere rette og at man skal ha det godt sammen. Så spørs det bare om det varer ett år, 10 år eller en livstid"

Jeg er så utrolig enig med deg i nettop det utsagnet der :)

Når det kommer til omskjæring, ett fett men d kan jo ofere se "penere" ut.. men som flere andre nevner her det er ikke noe kriterie for å velge bort noen..

nå skal jeg skyte meg selv litt i foten her..og si at eg valgte bort en kar en gang nettop fordi "jr" var totalt turn off..men d hadde ikke noe med omskjæring å gjøre..den var bare...ehh..ekkel innsnurpa på en måte :P men d var noen flere faktorer i bildet blant annet noen personlighetstrekk jeg ikke likte..men jr gjorde utslaget :P

(mann 37 år fra Østfold) fr. 25 mars 2011 17:26 Privat melding

@ missi

uffda, stakkars fyr. Men på den andre siden så tror jeg det er døden å være sammen med noen pga medlidehet. Selv om det skulle skje noe med meg, sykdom, ulykke e.l. så ville jeg aldri at noen skulle fortsette å være sammen med meg eller bli sammen med meg pga at de synes synd på meg. Det må være enten pga at de har det bedre sammen med meg og kjærlighet. Nå vet jeg at jeg har en kjærlighetskapasitet som takler sterk motgang (mtp sykdom o.l. (inkl svigermor)), men det samme gjelder fortsatt. Går kjærligheten tom og hullet i tanken er så stort at det ikke går å fylle opp igjen tror jeg begge har det bedre hver for seg. Og det går helt fint, så lenge man lærer å kjenne seg selv, like seg selv og å ikke ta ting for alvorlig. Å være singel trenger ikke være ille (og da tenker jeg ikke på de som tenker på uhemmet sexomgang). Man får god tid til seg selv og finner en slags indre ro. Jeg vet nå (har ikke alltid vært slik) at jeg kan leve resten av livet alene og ha det svært bra. Men, iom at jeg er både romantiker og glad i mennesker og vil gjerne berike livet til noen jeg føler fortjener det. Dersom omstendighetene er riktige og jeg også kommer positivt ut av det.

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 25 mars 2011 17:41

Artig... aldri vært med en som er omkjært.. Men kan ikke for at jeg gjør meg noen tanker...hmm jadda fortsetter med vasken:)

(kvinne 30 år fra Akershus) fr. 25 mars 2011 17:43 Privat melding

@mangelvare

sitter bare og nikker til inlegget ditt hehe veldig enig med deg(igjen!) Jeg har og funnet den indre roen nå etter å ha vært singel nesten et år føler jeg at jeg har det utrolig fint aleine. Er slettes ikke ensom som jeg hører andre single venner si da jeg føler jeg har et fint nettverk med venner rundt meg og min lille sønn som beriker livet mitt. Jeg liker faktisk veldig godt å være aleine i blant særlig etter å ha et langt samboerskap bak meg er det godt å ha den friheten og roen i livet sitt. I motsetning til flere rundt meg stresser jeg ikke med å finne en mann i livet mitt men tenker som så at det ville være en ren bonus. Har alltid mer kjærlighet å gi :)

Hehe nå skal det sies at denne karen var helt uvitende om at det var en av grunnene kunne aldri funnet på å sagt noe sånt til noen! Det er ikke meg rett og slett, er heller andre veien at har jeg noe fint å si sier jeg d, har jeg noe negativt å si holder jeg som regel kjeft.

Jeg har nok en ganske bra kjærlighetskapasitet selv som du er inne på fins det noen svigermødre som kan få selv de beste forhold til å vingle litt i blant. Elsker man en person så tåler man sånt men når kjærligheten tar slutt er det noe annet. Som du og nevner man kan ikke være sammen med noen i ren medlidenhet! Kjærligheten kan tåle mye bare den er sterk nok! Det har jeg selv opplevd. Men tidens tann og det at man vokser i fra hverandre kan gjøre at den tar slutt. Elsker jeg noen så engajserer jeg meg veldig for at den personen skal ha det bra, jeg hadde nok kjempet hard for å fortsatt være sammen med "min kar" selv om han hadde vært utsatt for en ulykke. o.l og det hadde ikke vært i ren medlidenhet men fordi når jeg elsker noen, da elsker jeg den personen uansett hva.

Skjult ID med pseudonym Bohemen fr. 25 mars 2011 17:44

Mange ålreite svar. Det er vel på en måte "akseptabelt" å ta en omskjæring når man sliter med trang forhud? Leste på div. forumer hvor jenter nektet å være i nærheten av en som er omskjært, og at det kunne være komplikasjoner med inngrepet, at arret ble stygt osv. Listen var lang.

Noen mente også at det kun skulle gjøres av "medisinske årsaker".

(mann 37 år fra Østfold) fr. 25 mars 2011 18:04 Privat melding

@bohemen: Det var derfor jeg gjorde det. Slik sett hadde jeg valget mellom, kjip sex, sexulykke som ordnet det for meg (blod overalt, ennå styggere arr.. har hørt historier fra noen som valgte den veien), eller å operere seg og få mulighet til å ha et normalt sexliv (blir en slags renessanse når man oppdager sin nyfunne kapasitet). Bonus, for noen, er at man får et par cm ekstra.

Trang forhud er forsåvidt en medisinsk årsak, men jeg synes det er greit om folk vil gjøre det ellers også. Man mister muligheten for å ta seg en kjapp ehm.. hyrdestund uten smøremiddel, og trenger ekstra smøring ved samleie (tror egentlig det vil si at man merker hvordan det er for jenter dersom det ikke er nok smøring), men tar man forhåndsregler så er ihvertfall min opplevelse i grønne tall.

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 25 mars 2011 18:37 Privat melding

Kondomen sitter ikke like bra på!!!!!! ufattelig irriterende... do i need to say more...? Vel, ellers er det ikke nøye i min mening, så lenge den står og funker bra med en tilhørende bra fyr, så er jeg fornøyd.. ;)

Skjult ID med pseudonym tira fr. 25 mars 2011 18:44

Har prøvd begge deler og det er ikke den faktoren som avgjør fremtidige kjæresteforhold :)

Skjult ID med pseudonym Bohemen fr. 25 mars 2011 22:01

@Mangelvare

Skjønte jeg på deg nå at du anbefaler det, eller er jeg på viddene? Personlig veldig usikker, selv om legen anbefalte det.

Skjult ID med pseudonym -missi- fr. 25 mars 2011 22:10

@bohemen

det er helt klart akseptabelt! man må da få gjøre som man vil og som @mangelvare nevner så har jo han personli hatt en bra erfaring med d :) Det er noe jeg generelt mener man bør få være akkurat som man vil og gjøre det man vil og de som ikke liker at man er den man er, de får værsågo finne noen andre å henge med! Viktig å kunne være seg selv fullt ut mener jeg :)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 fr. 25 mars 2011 23:21

Liten Dubster?? Regner du tenker om str på snabben.. Nei den var over gjennomsnitt i lengde og bredde gitt.. Men han syntes det skjedde ofte, ergo han likte ikke gummi.. ergo.. han SKULLE ha en ;o)

Skjult ID med pseudonym clementine fr. 25 mars 2011 23:44

Har vært sammen med 2 som har vært omskåret...kan ikke si at jeg merket noen som helst forskjell i seksualakten,...bortsett fra at jeg faktisk synes en omskåret ser penere ut...!!

Skjult ID med pseudonym Rose lø. 26 mars 2011 02:53

@clementine enig med deg. En omskåret ser penere ut :) Personlig har det ikke noe å si for mine følelser for en gutt om han er omskåret eller ikke, men jeg synes også det er mer renslig og jeg synes sexen med omskåret er bbbra :D

Skjult ID med pseudonym Bohemen lø. 26 mars 2011 03:32

Det er jo bra å se at det er noe positivt med det.

Skjult ID med pseudonym trimmtrab lø. 26 mars 2011 03:48

Jesus, dere får meg til å tenke på det særeste komplimentet jeg noensinne har fått. ;p

Bortsett fra det vet jeg f... all om dette, men hvordan i all verden blir det å besudle seg selv?

Skjult ID med pseudonym Bohemen lø. 26 mars 2011 03:49

@trimmtrab Tør jeg spørre hvordan det komplimentet gikk?