Alle innlegg Sukkerforum

Hvor stor vekt legger dere på match-reultatene?

Vis siste innlegg
(kvinne 43 år fra Akershus) on. 6 feb. 2008 11:31 Privat melding

Nå tenker jeg på match over 70 selvfølgelig, og kke på viktige områder som vil ha barn versus vil ikke ha barn etc... Har det stor betydning for dere andre med profil her inne om matchen er på 70 eller 80 eller høyere? Bare lurer :)

Skjult ID med pseudonym Lilly on. 6 feb. 2008 11:38

Vil helst at den skal være over 90. 80 er ikke aktuelt..

(mann 42 år fra Oslo) on. 6 feb. 2008 11:48 Privat melding

driter fullstendig i match-resultatene igrunn.. liker jeg det jeg ser og leser i en profil, så skriver jeg til henne.. finner jeg SÅ ut at hun heier på satan og digger dop og er rasist, så dropper jeg bare å svare henne.. :)

Men titter jo på tallene og treet.. selv om det ikke har noen avgjørende innvirkning..

Skjult ID med pseudonym Thea on. 6 feb. 2008 12:07

ja, da var det med matchen igjen.......

Hva var den høyeste match du, jeg eller andre hadde noen gang? Og hvor stor betydning har dette for den enkelte? Jeg lurer også, og jeg er ikke ferdig lurt :-) Men hva hjelper en bra match når resten ikke stemmer? Jeg har tross alt stor tro på dette matchsystemet her på sukker. Mye man kan avklare på forhånd. Vi er her på cyber og ikke IRL.

Min høyeste var forresten 98.......men han svarte aldri....sukk

(kvinne 43 år fra Akershus) on. 6 feb. 2008 12:07 Privat melding

Lilly: så hvis det er en kar du synes ser fin ut, og profilen tiltaler deg, så dropper du å skrive hvis han har match under 80?

Vanbasten: Områder på treet som dere evnt er uenige om, har ingen innvirkning?

(kvinne 43 år fra Akershus) on. 6 feb. 2008 12:11 Privat melding

Thea: ja blir jo gal av denne match tingen:) alle ekser hadde sikkert match på under 20, tror du ikke? :) hehe....

Skjult ID med pseudonym Thea on. 6 feb. 2008 12:21

Så hva er planen?

Vi driter i matchtall og treet, kaster oss over alt som har to bein og håper på det beste? Detter er jo som IRL!!!!

;-)

Skjult ID med pseudonym ElFrodo on. 6 feb. 2008 12:41

Vi nærmer oss den berømte masterplanen :-)))))

Skjult ID med pseudonym Thea on. 6 feb. 2008 12:45

Som ingen har :-)


f... også

(mann 53 år fra Vestfold) on. 6 feb. 2008 12:46 Privat melding

Kan være at det hjelper å være aktiv her inne, skrive brev, svare på brev...ta kontakt, jentene som guttene....

oioioi.... sitter i glasshus å kaster stein nå....hahaha....

(mann 51 år fra Oslo) on. 6 feb. 2008 12:48 Privat melding

Men en intelligent aktivitet...nytter ikke å spre om seg med svada...da blir det fort som de gretne gubber her inne...

(kvinne 43 år fra Akershus) on. 6 feb. 2008 12:48 Privat melding

Thea og Elfrodo: haha det hjalp jo veldig, Tusen takk

:)

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig on. 6 feb. 2008 13:16

Man selv kan velge hvor viktig det er at man har god match på de forskjellige tingene: Antall år til man vil ha barn, om man er en kunstnerisk type, en intellektuell, en festløve eller en som trives best hjemme, om man er en moteløve, om man er veldig kresen på utseende, høyde, om man er en filosofisk type, en humorist, en romantiker, et friluftsmenneske, en idrettsutøver, en som vil ha stor orden hjemme, etc.etc.
For dem som tenker seg å leve i et forpliktende (eller ikke) så bør det være opplagt at det er en fordel å ha god klaff på mye her. Og hvis man ikke synes tingene er så viktige så setter man bare at disse tingene ikke er så viktig.

Matchemotoren er kun et verktøy som den enkelte bruker kontrollerer. Hvis man ikke har tiltro til den så har man ikke tiltro til sin egen bedømmelse av hva som betyr noe og er det beste for en (Loddtrekkning er like bra tankegang). Slik kan det jo være for noen kanskje, men de aller fleste voksne har litt klarere ideer om hva som fungerer for en selv og ikke.

Hvis man skulle presentert kandidatene random her inne så ville man måtte søke blant tusenvis. Dette tar tid og blir altså tilfeldig. Det er nettopp fordi mye av de grunnleggende "kjedelige" tingene er i orden blant de kanskje 500 eller 1000 første kandidatene på listen at Sukker fungerer så bra. man retter fokuset mot disse og ikke dem som ikke fungerer i lengden. I dag er det derfor etterhvert blitt vanlig at man kjenner noen som har funnet seg kjæreste på Sukker :)

(mann 51 år fra Oslo) on. 6 feb. 2008 13:36 Privat melding

Fornøylig: Er enig i at en match på 70 tallet nok ikke danner grunnlaget for ett langvarig samliv. Men tror heller ikke en match på 97 sikrer ett langt og harmonisk samliv. Jeg betrakter scoren mer som en "hygienefaktor", er den over noen og åtti, kan det være muligheter. Scoren er jo regnet ut fra skjemaet, og skjemaet måler jo kun hva personen mener der og da.

Skjult ID med pseudonym !!! on. 6 feb. 2008 13:44

Jeg kjøpte pølse av en riktig så kjekk mann i går, og tok meg i å tenke:
"lurer på hvilken match vi har"? ;-)

Skjult ID med pseudonym Ofelia on. 6 feb. 2008 13:47

Hei dere.. I min alder er man ikke så opptatt av dette med match. Man er bare glad til for att helsa er der og man kan få litt kos.


Ofelia S

(kvinne 38 år fra Sør-Trøndelag) on. 6 feb. 2008 13:51 Privat melding

Jeg tror og håper at selv om en kanskje ikke har en match på nittiettellerannet, så er det først og fremst kjemien det kommer an på. Faller en, så vil en jo gjøre mye for at det skal funke! :-) Mao - jeg bryr meg ikke så voldsomt om matchtallene, bruker det mest som en liten pekepinn.

(mann 41 år fra Akershus) on. 6 feb. 2008 13:54 Privat melding

Jeg la ganske stor vekt på matchtall før Sukker festen, men etter festen har jeg blitt veldig usikker.
Mulig jeg har svart litt fort igjennom spørsmålene, og burde tatt meg bedre tid.
Jeg er vel i så måte en utålmodig person, og synes det å svare på 70 spørsmål tok i overkant lang tid :)

Grunnen til at jeg ble usikker var fordi jeg traff en veldig spennende jente der som jeg hadde under 70 i match med. Vi snakket en del sammen og fant ut at vi hadde en del felles interesser, som for meg er veldig viktig i et forhold.

Spørsmålet er da om jeg skal la meg veilede eller villede av match tallet ?

Jeg føler helt klart for å se helt bort fra match tallet, og heller prøve å bli bedre kjent med denne personen for å finne ut hvor vi er forskjellige. Og en av de største grunnen til det er at jeg får mye bedre respons IRL enn her inne på nettsidene.

Skjult ID med pseudonym lilje78 on. 6 feb. 2008 14:05

De personene som har høyest matchtall er der første jeg titter innom profilen til. Det som avgjør om jeg tar kontakt eller ikke, er hvordan vedkommende presenterer seg i profilen sin. Jeg har satt veldig mange inn i uintressant båsen etter å ha lest profilen deres, både fordi jeg ser at vi ikke passer sammen og at profilen ikke tiltaler meg. Selv om man har et høyt matchtall, behøver ikke det å bety at man er på samme "sted". Vi fyller inn etter egne preferanser og det kan være stor forskjell i hva man legger i de ulike spørsmålene.

Skjult ID med pseudonym Kalle Anka on. 6 feb. 2008 14:06

Match forteller aldri om en person uansett. Husk dette folk. Du kan nettopp miste kontakten med den rette på å ferdes i match-sporets blindspor.

Skjult ID med pseudonym Hvagjørjeg on. 6 feb. 2008 14:28

I utgangspunktet er jeg ganske enig i det lilje78 sier om match og profil og ståsted .... men til 7. og sist ... det hele koker ned til kjemi IRL og videre kommunikasjon ...

Skjult ID med pseudonym Lilly on. 6 feb. 2008 14:47

Zack: Titt på matchtreet da vel og finn ut hvorfor dere får så dårlig score. Det sikkert en enkel grunn som ikke har noe å gjøre med alle andre ting dere passer på. Sjekk bruk av absolutte krav også. Den er farlig å bruke. Barne problematikk vil også gi match under 70 har jeg forstått.
Å si at match aldri forteller noe blir jo som fornøyelig sier å ikke ta det man selv eller den andre fyller ut alvorlig. Det er jo kanskje det du skriver også at du gjorde. Det er i såfall enkelt å revidere profilen sin. Hadde vært morsomt å høre hvordan det blir når dere fyller ut ordentlig og hva som er problemet ;) Lykke til da!

Skjult ID med pseudonym nitrelo on. 6 feb. 2008 14:57

Jeg bryr meg ganske lite om matchtallet, selv om jeg synes det er kjekt om det ganske høyt. Jeg har opplevd damer som jeg har matchtall over 90 med, men som jeg ut fra bilder og profilteksten vet at jeg ALDRI ville passet sammen med. Bildene sier kanskje aller mest, og da tenker jeg på uttrykket i øynene, situasjon bildet er hentet fra etc. Rett og slett hvilken type det ser ut som hun er. Som oftest blir det bekreftet av profilteksten.

Matchtallet er en morsom sak, men det blir litt som disse testen for å finne ut hvilket parti du bør stemme på, hvilken personlighet man er osv. Resultatet av slike tester blir ofte helt annerledes enn hva man innerst inne vet svaret er. Når jeg har krysset av for 5 på skalaen for f.eks sextidsbruk og ser at det lyser knallrødt på matchtreet så aner jeg ikke om jeg har med en nonne eller nymfoman å gjøre med...;-)

Har forresten matchtall 91 med deg Enitsirk74;-) men du har feil adresse...

Skjult ID med pseudonym Mammas råd on. 6 feb. 2008 15:08

Så lenge matchtallet er høyt så er det viktigst med kjemien. Problemet er vel når kjemien er bra men andre ting ikke stemmer.Jeg kan ha kjempekjemi med en gutt på 21 men matchtallet sier fy!. Er vel kanskje best å lytte til.. ;)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) on. 6 feb. 2008 15:15 Privat melding

Enig med Vanbasten på denne, jeg har absolutt null tiltro til matchsystemet i det hele tatt, spesielt siden jeg mener at folk generelt ikke aner hva de trenger og vil ha.

Skrives, møtes, blir kjent, så finner man ut av det.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 6 feb. 2008 15:52

Jeg tar match-tallene med en klype salt fordi det er så mange spørsmål jeg kunne svart i begge ytterkanter på. Dette skyldes at utdypnings-spørsmålene rent språklig sett ikke er godt nok utarbeidet og åpner for misforsåelser. Om det bare hadde stått hovedkategoriene: Kunsterisk / filosofisk / humoristisk / naturvitenskapelig opptatt osv. tror jeg resultatene hadde blitt bedre.

Kan gjerne utdype hva jeg mener hvis noen er interessert. Men det er ikke så viktig for meg. Jeg leser profilene, ser på bilder og kikker på om det er noen viktige blader som er røde.

(kvinne 43 år fra Akershus) on. 6 feb. 2008 16:08 Privat melding

nitrelo: nå må jeg se hvem det er jeg har match 91 med :) feil adresse du liksom.....hrmffff...:)

Skjult ID med pseudonym Vaske on. 6 feb. 2008 16:26

Jeg legger svært lite vekt på matchtallet, og tar det som en lett indikasjon på at man har noe felles.
Derimot synes jeg matchtreet er en OK og rask måte å se om en person legger vekt på de tingene jeg synes er viktige.

Til syvende og sist må man snakke sammen for å finne om det er grobunn for noe mer.

Har funnet folk med matchtall både over 90 og under 80 som virker som svært bra mennesker. Noen er til og med under 70...

Skjult ID med pseudonym helligku on. 6 feb. 2008 16:37

Er det liksom sånn at den som er mest lik deg matcher deg best. Har jo hørt at motsetninger tiltrekker hverandre? Hmm

Skjult ID med pseudonym Mr. on. 6 feb. 2008 16:59

Nitrelo skriver: "Når jeg har krysset av for 5 på skalaen for f.eks sextidsbruk og ser at det lyser knallrødt på matchtreet så aner jeg ikke om jeg har med en nonne eller nymfoman å gjøre med...;-)"

Akkurat det har jeg tenkt på en stund:
Hvis man selv på et spørsmål har svart i ytterenden, og får røde eller oransje blader med noen, så er det jo innlysende hvor på skalaen den andre befinner seg. Men hva når man selv har svart en midt på treet-femmer på noe, og får røde eller oransje blader med noen - da vet man jo ikke hvilken ende av skalaen den andre befinner seg i!

Og det kan jo hende at den ene enden av skalaen ikke er like problematisk som den andre, slik at et rødt blad kanskje ikke nødvendigvis betyr så store problemer ??

Har derfor et forslag til sukker: kan dere ikke gjøre det slik at på bladene på matchtreet, så kommer også opp det tallet den andre har svart i relasjonsprofilen, så er det ikke noen tvil lenger?

Skjult ID med pseudonym Mammadalt on. 6 feb. 2008 17:09

Et godt poeng Mr.. De få gangene jeg selv har hatt behov for å finne ut av hva et enkelt rødt blad betyr, har jeg forandret min egen profil (blad) for å se hvor jeg selv må være på skalaen for å matche grønt. Det blir jo litt "slitsomt" å gjøre det slik, og sikkert noe forvirende for andre... da man jo må vente noen timer før profilen blir rettet tilbake til utg.punktet.

Skjult ID med pseudonym Smily on. 6 feb. 2008 17:14

hmmmmm... det er ikke til å bli klok på disse match tallene... tar litt hesyn til de... men skulle jeg møtt en jeg har dårlig match med, men som jeg liker, vil jeg ikke tenke på det. Når jeg ser på de som er pålogget ser jeg over de som jeg har bedre enn 85 % match med.. men det er for det er såååå mange å se over... og jeg blir lit lei av å se på bilder.

(mann 42 år fra Oslo) on. 6 feb. 2008 17:25 Privat melding

Enitsirk74: Jeg ser ikke så nøye på treet at jeg husker hva vi hadde rødt eller oransj på eller noe når vi skriver sammen.. så.. svaret på spørsmålet ditt må bli nei.. tenker ikke tanken engang..skriver jeg med ei kul jente som jeg syns ser søt ut og som virker artig og down to earth and so on, så tenker jeg ikke engang tanken på hva slags match vi har og hvordan treet ser ut.. da får vi evnt møtes, og der finne ut face to face om vi er ulike på viktige ting eller ikke.. ulike på endel ting er man uansett..

=)

Skjult ID med pseudonym tippen on. 6 feb. 2008 17:32

Jeg driter (fysjjjj...hørtes stygt ut det ordet...) i match tallet....det er match treet jeg ser ganske mye på....men det er jo ingen fasit det heller...tror ikke noe på det match greiene jeg...tror man kan like godt gå sammen med en/ei på under 70 som en/ei på over 90....spørs helt hva man er uenig i det.... :o)

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 6 feb. 2008 17:44 Privat melding

Enig med Tippen...kan ikke si noe annet etter å ha tilfeldig møtt (les:sukkerfest) matcher under 70 ....

(mann 42 år fra Oslo) on. 6 feb. 2008 17:56 Privat melding

det kan jo hende endel folk har svart ikke HELT som de EGENTLIG tenker og føler om tema.. for å ikke enda opp med 2-3 stykker over 70 liksom ;P Så.. det matchtallet og treet trenger ikke NØDVENDIGVIS representere HELE sannheten..

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 6 feb. 2008 18:05 Privat melding

Svarte så ærli som bare det jeg Basten........men med splitt personality...er det ikke så lett *ler*

(mann 42 år fra Oslo) on. 6 feb. 2008 18:06 Privat melding

Hehe.. mente da ikke deg heller da sporty;)

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 6 feb. 2008 18:09 Privat melding

Tok det ikke sånn Kjekken...hadde bare lyst til å slarve ei linje eller to med deg da..*blunk*..he he he

(mann 42 år fra Oslo) on. 6 feb. 2008 18:10 Privat melding

hehe.. så heldig du var da.. at jeg lot deg, mener jeg :P hehe..

Skjult ID med pseudonym sportylady on. 6 feb. 2008 18:11

Raus du!!..

(mann 42 år fra Oslo) on. 6 feb. 2008 18:13 Privat melding

VanVasten er raus med de rause..eh.. ellerno.. gammelt djungelord;p

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 6 feb. 2008 18:14

Problemet med at den andres besvarelse kan ligge i ene eller andre enden oppstår av og til og spesielt om man har en gjennomsnittlig besvarelse. Vi er klar over usikkerheten dette gir. Husk da at usikkerheten ikke er større enn om punktet ikke var med.. Grunnen til at vi ikke oppgir tallet motparten har svart er at dette veldig enkelt kan brukes til å tilnærme seg inn mot en annens profil. Dette vil oppfordre til falske besvarelser. Hvis noen har gode forslag til hvordan det kan løses så er det fint :)

Det er både overraskende og trist at så få ser nytten av å kunne sortere vekk dem som har en ugunstig besvarelse i forhold til ens egen. Når vi sjekker matchtallet for par som har funnet hverandre så er disse forøvrig nesten utelukkende på 90 tallet.

Selv om en kafejente liker utseende på en friluftsmann og prater ok, så vil det ikke si at det er grunnlag for et langt samliv. Denne forskjellen alene kan kanskje aksepteres, men når man tar med alle de andre 70 tingene som det er viktigst å matche på i et forhold så kan det oppstå mye trøbbel om disse ikke klaffer. Vi mener at en god relasjonsmatch (praktisk match representert ved matchtallet) er like viktig som tiltrekkning og kjemi hvis man skal holde sammen i et samliv.

En professor i parforskning med årelang erfaring i parterapi dessuten anerkjent svært mange av våre punkter som typiske konfliktområder for parene han har hatt. Der forskjellene er for store har det oppstått problemer.
Hvorvidt man har god kjemi eller ikke bestemmes i hovedsak ikke av matchtallet. Derfor er det lett å få inntrykk av at man OGSÅ tiltrekkes av helt andre folk enn dem man har høyt matchtall med. Enda mer nærliggende er det å bli skeptisk etter at man har forsøkt med mange med høyt matchtall. De som har lykkes er jo ikke her, og blant dem som skriver her så er det trolig flest som har erfaring fra dem med høyt matchtall (uten at vi skal si det for sikkert) uten resultat.

Hvis man mener at ingen av spørsmålene har relevans, slik brødmannen indirekte skriver, så er det jo bare å sette ikke viktig. på alle da gjenstår det å se om motparten er like åpen og retningsvill for alt for da er det motpartens preferanser som blir vektlagt. Men come on, det må da gå an å ha en ide om man vil ha barn i morgen eller om ti år?! Eller noe av det andre.

Det er også viktig å huske at jo yngre man er desto mer foranderlig er man typisk. Matchtallet vil derfor ikke være like relevant for en 20 åring som for en 40 åring.God kveld:)

Skjult ID med pseudonym Luna on. 6 feb. 2008 18:15

Fælt sånn flørting det var her da.... men åja! det er jo det vi driver med:)

Noen som har møtt noen med høyt matctall irl da? og hvordan gikk det? lyste de røde bladene opp liksom.....?
hilsen nyejenta:)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) on. 6 feb. 2008 18:16 Privat melding

Hvilken professor er det snakk om, Sukker.no?

Hvordan kom dere frem til disse punktene?

(mann 42 år fra Oslo) on. 6 feb. 2008 18:17 Privat melding

hehe ble sukker.no bekymret?:) Jeg skriver ikke til noen UNDER 70 da.. dem ser jeg jo heller ikke.. og når jeg ser gjennom ansikter er det jo på "toppen" man starter, så blir jo som regel over 80 de fleste man skriver med.. Poenget mitt var bare at jeg legger ikke merke til om det er 94 eller 84 som står på profilen til hu jeg skriver med.. ser på bildene.. leser profilen.. titter en gang iblandt på treet til dama.. that's it.. da har jeg gjort opp min mening som regel, på om jeg skal skrive til hu eller ikke.. så finner man ut gjennom skriving evnt møte om det er en bra match IRL eller ikke..

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 6 feb. 2008 18:27

Vedkommende ville ikke være offentlig dessverre, uten at vi skal betvile han for det. - Lang jobbing med revisjoner og med kontakt med psykologer, sexologer, medisinere og "vanlige folk".
Er det noen punkter du gjerne vil ha annerledes der du har bedre som er generiske og passer til et stort aldersspenn så vil vi gjerne høre forslagene. Men vi kan ikke love veldig mye fokus mot dette nå for det er mye annet å ta tak i nå. Og som du skjømmer så er det ikke så lett å endre spørsmål som snart 100.000 har svart på :)
Drar fra jobb nå..

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig on. 6 feb. 2008 18:29

Fint for deg at du er åpen som en nyutsprunget blomst vanbasten. Hvis du mener det oppriktig så gir det sikkert størst muligheter for deg :)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) on. 6 feb. 2008 18:30 Privat melding

Jada, vet det ikke er noe dere forandrer på et blunk, og var ikke noe negativt ment med innlegget mitt. Jeg bare lurer på hvordan dere har kommet frem til dette.

Det er mange folk som jobber med sosialdynamikk og parforhold, og de fleste har ingen basis i empiriske bevis i det hele tatt. Var bare av interesse jeg lurte.

(mann 42 år fra Oslo) on. 6 feb. 2008 18:58 Privat melding

eh.. ja.. føler meg som en rose her jeg sitter :D

Skjult ID med pseudonym nitrelo on. 6 feb. 2008 20:48

Selv om jeg ikke bryr meg for mye om matchtallet, så synes jeg det er en artig ting. Jeg har det samme forholdet til det som vanbasten, jeg bryr meg ikke nevneverdig om tallet er 92 eller 86. Men oppbygningen av testen synes jeg er meget bra, og jeg har referert til sukkers test når jeg har diskutert disse "finn ut hva du bør stemme"-testene i avisene ukene før valg. Det fine med sukkers test er at man kan krysse av for hvor viktig dette spørsmålet er for deg. Jeg har alltid savnet en vektlegging av svarene i andre tester, så honnør til sukker for den.

Enitsirk74: jeg har nylig vært innom profilen din. Og et gult hjerte er i omløp...Flere hint?;-) (Får nesten følelsen av å leke gjemsel...og det er GØY:-))

Skjult ID med pseudonym felix. on. 6 feb. 2008 21:10

Motsetninger tiltrekker hverandre, men like barn leker best i lengden.

(kvinne 39 år fra Oslo) on. 6 feb. 2008 21:11 Privat melding

Jeg syntes faktisk matchtreet har endel betydning. Lyser det rødt på blader jeg syntes er spesielt viktig utelukker jeg faktisk den personen etter å ha påpekt forskjellene og funnet ut at det er tilfelle at vi er forskjellige der (for å luke ut at folk har krysset av uten å vite hva de egentlig krysset av). Hvis man er ute etter et forhold, da gidder man f.eks. ikke møte de som det lyser rødt på bladene på varighet. Det kan lyse rødt på blader jeg ikke syntes er så viktige, og da utelukker jeg altså ikke personen, om dette da ikke er veldig viktig for de.

Syntes det er noe rart at folk gir fullstendig f... i dette, ettersom det faktisk er mange som har brukt tid på å svare på dette og finne en nogen lunde ok match med en selv. Men, igjen, er begge av samme oppfatning, at det spiller ingen rolle så lykke til med å begynne å krangle om hvor ofte man ønsker å treffes og når og OM man vil ha barn. *ler'

Uforståelig? Meget mulig, jeg har feber. Hehe..

Skjult ID med pseudonym felix. on. 6 feb. 2008 21:16

God bedring mockis.

Bra innlegg.
Jeg leser også treet sånn.

(mann 51 år fra Oslo) on. 6 feb. 2008 21:16 Privat melding

Mockis, jeg snakker ikke om å gi jamt f... men om jeg og hun har en match på 93, 98 eller 88 tror jeg det er mulig å fungere i hverdagen. Men, det er jo noen absolutter som jo må stemme.

(kvinne 39 år fra Oslo) on. 6 feb. 2008 21:23 Privat melding

Jeg leste ikke alle innleggene kit... Jeg er enig med deg, at en match på 95, 90 eller 89 ikke har så mye å si hvis det er små ubetydelige forskjeller. Jeg mener mer når det er mange røde blader. Matchen trenger faktisk ikke være SÅ lav, til tross for røde blader, har jeg sett.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 6 feb. 2008 21:24

Mye med testen er bra, men det er nok ting som kunne vært mer gjennomtenkt / tydeligere i testen.
F.eks. antall år til du vil ha barn...
La oss ta et eksempel:

En jente tror ikke hun vil ha flere barn og setter nesten i bunnen av skalen på det.
Så kommer neste spørsmål: Når vil du ha barn?

I den ene enden av skalaen er det "snart". Og i den andre enden står det 10år/aldri. Hva velger hun da? Setter man nesten øverst, betyr det jo at man vil ha barn, men ikke på en stund...

Aldri er nærmest sannheten her... men om hun ikke skal utelukke det helt, og begynner å nærme seg 40, ja da må man jo sette at man vil ha barn om ett år eller to av bilogiske årsaker. Dermed kan man få helt grønt blad og øke matchtallet med en som ønsker seg barn over alt på jord. Dette til tross for at man selv nesten er sikker på at man ikke vil ha det...

Mener spørsmålet "Om du vil ha barn" er veldig viktig. Men at antall år - spørsmålet fort kan bli misvisende.

Skjult ID med pseudonym nitrelo on. 6 feb. 2008 21:25

Grei fremgangsmåte det der Mockis, men bruker du virkelig tid på folk som har blodrøde blader på områder du synes er viktig, eller skriver du meldinger som "Hei, ser at du liker porno usedvanlig godt. Stemmer dette eller var det søndag da du fylte det ut?"?

Matchtreet kan nok gi en god indikator på hva som kan bli problemer i et forhold og er absolutt verdt å kikke på, men grunnen til at jeg ikke bryr meg særlig om det er at jeg har funnet endel damer i det øvre matchtallsjiktet som jeg ved å lese profil og se på bildene (tenker ikke på om hun er pen eller ikke, men hvilken type dame hun ser ut som) anser som helt uaktuell. Kan hende jeg er for kjapp med å dømme, men med 30 år på baken har man lært seg å tolke endel ting her i livet:-)

(kvinne 39 år fra Oslo) on. 6 feb. 2008 21:37 Privat melding

@Nitrelo
Nei, jeg gjør ikke det, men jeg svarer hvis personen skriver til meg og jeg finner bilde/profil interessant. Og da prøver jeg å påpeke ganske tidlig ulikhetene for å se hva svaret er. Det er visse ting som ikke kan misforstås, og det er bl.a. porno, så hvis personen lyser rødt der, vel, da er han ikke glad i porno så da gidder jeg ikke uansett. Eller så later han som han ikke er det for å få høyere match med damer, og da er han heller ikke interessant. Du dro plutselig den konklusjonen at jeg ikke var glad i porno nå? *ler*

(kvinne 43 år fra Akershus) on. 6 feb. 2008 21:40 Privat melding

nitrelo: gjemsel er moro ja, men du var jo så LETT å finne....: )

Skjult ID med pseudonym nitrelo on. 6 feb. 2008 21:56

Mockis: Hehehe, neida, mine 30 år med erfaring tilsier at en dame som deg heller er på andre siden av skalaen men jeg er da såpass gentleman at jeg velger den høflige varianten;-) Og fant ut at innlegget ikke hadde samme scwhung over seg om jeg valgte å kommentere ulikheter i "ansvar";-)

Enitsirk74: Små barn er rævva på å gjemme seg...;-)

(kvinne 46 år fra Buskerud) on. 6 feb. 2008 22:31 Privat melding

Jeg tror jeg oftere ser på profilene med høy match enn de med lav match. Det er rett og slett fordi de høye matchene kommer først i listene, og jeg har tydeligvis ikke fantasi nok til å begynne å lete fra bunnen av. *s*

(kvinne 39 år fra Oslo) on. 6 feb. 2008 22:36 Privat melding

@Nitrelo
Det var en spøk

Skjult ID med pseudonym nitrelo on. 6 feb. 2008 22:39

Mockis: Skjønte det;-)