Alle innlegg Sukkerforum

Hvor er fokuset..??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Magica lø. 26 mars 2011 11:41

Jøje meg... er sukker en arena for hvem som er best/verst..??

Syns det er overveiende mange negative tråder, med mener jeg at fokuset er rettet mot alt som går galt, alt som er galt med kvinner/menn..alt som ikke funker, alle "svarene" på brev man ikke får.. Noen får for mye sex, andre kommer seg ikke engang på date.

Når man legger ut en tråd, hvor man er ute etter erfaringer eller tips, er man nesten garantert en personlighets beskrivelse inkludert i svarene man får..

Selvfølgelig, et forum er for å diskutere , dele meninger/erfaringer, men vinklingen blir ofte så negativ..

Har noen vært her så lenge at de er fulle av bitterhet.. Synes at alle kvinner er håpløse , at alle menn er no herk og bare interessert i sex..

Ikke minst... det dømmes over en lav sko... Jeg føler nesten som om jeg befinner meg i en krigssone, hvor det er om å gjøre å finne mest mulige feil og mangler med det motsatte kjønn..

det gjelder ikke alle... ,men noen er ekstremt flinke til å snu enkle tråder til å bli negative og man rett og slett føler seg om mulig enda mer nedtrykt etterhvert som eder og galle spres...

bare ett lite hjertesukk ..

SMIL FOLKENS! Det er vår i luften, kveldene blir lysere, dagene varmere.. og ikke minst: Det vi sender ut er det vi får tilbake.. så rens opp i tankene.. du er et produkt av dine egne handlinger og tanker ....

Skjult ID med pseudonym Z lø. 26 mars 2011 11:45

Takk, Magica :-)

Skjult ID med pseudonym hingsty lø. 26 mars 2011 11:50

Magsike magica-snupps..
sukker er et stort nettsamfunn der man må regne med ytterpunkter som eller i samfunnet..
det handler om å lukke ører for det som faller utenfor ens smak eller syn på ting tang generellt sagt.

by the way.. hingsty titter bestemt og litt forundret inn i dine dype vakre øyne og fnderer på om ikke det er på tide komme seg på senteret du nevnte og "små-bite" litt i sjelen til selgeren...

eller må hingty dressere deg bittelitt i kunsten å forføre en spennede match til lunch..
(skamme seg små-uskikkelige hingsty nå kankje eller)..

Skjult ID med pseudonym Magica lø. 26 mars 2011 12:24

@hingsty

må bare strigle kroppen først og legge manken rette veien så er jeg klar :)

*tror jeg *

Skjult ID med pseudonym s lø. 26 mars 2011 12:40

Men hvorfor skal alt bare være koz og klemz og overpositivt, pompøst og zupertrivelig?

For mange er dette en arena for utblåsninger, tilfredsstillelse av oppmerksomhetstrang av dimensjoner, tidsfordriv og liknende, hvorfor ikke la det være sånn?

At enkelte ikke evner å diskutere uten å gå på person kommer en aldri utenom, noen har rett og slett ikke evner til å stå løpet helt ut.

Nettdating er fortsatt et kleint tema for mange å snakke med andre om, og det er ikke unaturlig at en sitter med en hel del spørsmål etter å ha prøvd seg. Da er dette stedet en grei kommunikasjonskanal å starte med, her finnes mange likesinnede, og alle er i utgangspunktet anonyme.

Skjult ID med pseudonym useriøs lø. 26 mars 2011 12:44

hahaha HDV, du må nok gjøre som Apple gjør med sine produktlanseringer slik at alle bare MÅ ha deg! ;-)

trikset er å fokusere på at du er lett å bruke, tynnere, kjappere, lettere enn alle andre på merkedet!

Skjult ID med pseudonym Elfrodo lø. 26 mars 2011 12:46

Digger fortsatt kommentaren fra Sukker i en eller annen tråd...

Pass deg for å bli for bitter eller sur så du ikke havner på forumet (eller noe i den duren). Konge!

Skjult ID med pseudonym katte lø. 26 mars 2011 12:48

Men nå er det tydeligvis for sent :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 26 mars 2011 13:20

Fin tråd, Magica. :-)
Så er det nå engang slik...at noen er frustrerte, noen er bitre, noen er happy, noen er likegyldige, noen er...ja, vi har alle vårt fokus. Og det er ikke alltid det stemmer med det andre har, også på forum.
Det enkelte opplever som en "Sharing success"-tråd...kan av andre bli oppfattet som en skrytetråd, og da ser vi misunnelse og mistro i mange innlegg. Det enkelte opplever som en "Frustrert"-tråd - kan av andre bli oppfattet som ren sutring og klaging, og da ser vi råd og tips og "Skjerp deg"-innleggene strømmer på.
Dette er en dating side, og felles tema for alle (for å generalisere veldig her) er singeltilværelsen. Men den oppleves jo forskjellig.

Jeg synes forumet er veldig dynamisk, jeg. Noen ganger er det fantastiske, interessante tråder som går her...for MIN del. For andre kan disse trådene være totalt uinteressante.
Men felles for oss er jo at vi velger selv hvor vi legger energien vår, også på forum. Noen deltar kun i politiske/religiøse debatter. Andre deltar kun i fjasetråder. Noen vil bare "sutre", og få litt sympati og støtte. Og atter andre deltar kun på temaet sex. Og enda har jeg ikke nevnt halvparten av temaene og trådene som går her inne. *smiler*

Sannheten er at vi alle bidrar, med alt vi poster. Vi er alle med på å prege forumet. Og dersom f.eks en "negativ" tråd får NULL respons, blir den ikke lang heller. :-) Samtidig ville det vel blitt litt kunstig dersom KUN de positive, happy-go-lucky-trådene skulle få leve lenge. Rene Halleluja-stemningen på forum...hadde overrasket meg stort ihvertfall.
:-)

*Vi har alle våre ting som opptar oss. Og vi velger selv hvor vi legger energien og fokuset vårt. :-))*

Skjult ID lø. 26 mars 2011 14:59

smiler jeg......