Det største problemet med nettdating er at kommunikasjonen er statisk, ikke dynamisk. På byen så vil den andre umiddelbart respondere på kroppsspråket ditt, og se at puppiler utvider seg, lukt, og hundre andre faktorer som en profil ikke forteller deg. Smilet dama får, er jo da til dama, og ikke generelt som et slags overfladisk salgssmil til alle (velg meg..velg meg.. osv.)

Tror at mange jenter ikke reagerer så mye på en flørt over nett, som på en flørt in real life. Gutter er mer visuelle enn jenter, mens jenter biologisk må tenne på en helhetsopplevelse av lukt, stemning, smak og sjarm som er vanskelig å gi over sukker. Det er derfor jenter synes at en standard flørtemelding med bilde av en hund eller kake osv. er turn off, fordi det er standardisert. En gutt vil derimot tenne på bare interessen.

Min konklusjon er derfor at gutter tenner mer umiddelbart på en nettkontakt ut fra bilde, mens jenter vil være mer skeptiske/tibakeholdne fordi de ikke får helhetsinntrykket fra kroppsspråk, lukter og stemning osv.

Jeg tror det er årsaken til at mange av gutta ikke får respons, eller ikke får den responsen de forventer. For jentenes del, så blir henvendelsene bare en slags "confidence booster," men du må nok treffe dem i rette humøret og ha en melding eller bilde som umiddelbart rører ved dama, for at du skal ha sjans.

Ulempen med sukker er da at du kanskje hadde hatt sjans på dama som du ikke får respons av på sukker, dersom dere hadde truffet hverandre i virkeligheten, slik at dere kunne lest kroppsspråk, hørt stemme og tolket luktsignaler osv.

Fordelen med sukker er at du kan nå ut til mange uten å bruke en formue på byen, og kanskje noen faller pladask for akkurat det smilet...selv om det samme smilet er bedre "live"!!