Alle innlegg Sukkerforum

Jeg kjenner en del menn.......

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kvinne81 lø. 26 mars 2011 23:40

som kommenterer og snakker om jenter fra alder 14 til 30 som om de faktisk hadde hatt sjangs på dem...
Ganske frekke og småperverse meninger..
Dette er et fenomen som overrassker meg stadig. At menn tror de kan prøve seg på kvinner som er såååå inn i granskauen over deres liga, aldersmessig, utseende, sosiale evner osv osv osv osv.. lista er lang.
Her er det da gamle griser, fete, stygge, uhygieniske, dumme, merkelige osv som snakker om disse snellene (som de kaller jentene med maximum 38 i str,og ser ut som de er et baitbusoffer.. )

Da begynner jeg som i str 44 og tenke.. Vil "menn" (>flertall / ikke alle).... alltid søke etter ønske om å pule ekkelvettet av slike jenter.. Her er det menn jeg ikke ville vurdert om de var sistemann på jord... Men de går å sikler på jenter de aldri kan få uten at de blir kjente og rike.. Og likevel vil dissen jentene aldri virkelig ha lyst på dem..

VET DETTE ER HARDE ORD.. Men når vi jenter, går inn i oss selv og prøver hele tiden å være flotte for gutta.. Så er det provoserende at mange menn ikke er mer oppvakte enn dette.. Jeg blir sjokket av idiotien og mangel på respekt av disse søte uvitene jentene..

Kommenterer jeg eller mine kvinnelige frender og kollegaer at en fyr er heit.. (altså med et ord, og ikke perverst eller detaljert) så blir menn flåsete og begynner mobbe oss om de er tilstede når vi snakker om "kjekkasen".. Hva er det for en reaksjon???

Dette ble mye å svare på.. Men hey.. dette er hvertfall et nyere tema... kanskje...

Skjult ID med pseudonym Elfrodo lø. 26 mars 2011 23:41

VEl, nå har du jo passert 30, Kvinne81 så da er du vel legitim eller??? ;-)

Skjult ID med pseudonym kteil lø. 26 mars 2011 23:50

@TS, jeg skjønner ikke et ord av hva du skriver/mener.

Skjult ID med pseudonym marihøna sø. 27 mars 2011 00:09

Jeg skjønner godt hva du mener TS! Jeg har mang en gang forundret meg over dette fenomenet selv...
Like forunderlig som at menn på 40+ søker jenter fra 18-38....fordi man angivelig kan finne like mange "voksne" 18 åringer som man kan finne 38 åringer som er "unge" i sinn?!?.... Yeah right!!

Min konklusjon er som følger; en mann på min egen alder som synes han har like mye å snakke med en 18 åring om, som han ville ha med en på sin egen alder er ingen mann for meg! Noe sier meg at jeg ikke ville funnet han særlig interessant som samtalepartner!

Jeg sier ikke at 18 åringer er mindre intelligente, for all del.....men, de er....ja, nettopp; 18!!

Snur jeg det hele på hodet for å forsøke å forstå, skjønner jeg det likevel ikke! En GUTT på 18 kan være flott å se på...men, for meg helt utenkelig som kjæreste! Hva i himmelens navn skulle jeg ha til felles med en 18 åring?!?

Konklusjon; Menn er veldig enkle sjeler.

Skjult ID med pseudonym marihøna sø. 27 mars 2011 00:17

@tj...skjønner jeg godt!...har lagt inn søknad, i mitt neste liv vil jeg bli mann...bare sånn for å sjekke ut hvordan det er;)

Skjult ID med pseudonym Elfrodo sø. 27 mars 2011 00:21

Ungdom selger...man kan mene hva man vil om det, men slik er det. Ikke spesilet snilt, men menn kommer fortsatt til å forlate et tilsynelatende et friskt ekteskap til fordel for yngre ungmøer.

Skjult ID med pseudonym Whazzup sø. 27 mars 2011 00:28

Det er jo veldig enkelt. Kvinner under 30 gir en større sjanse biologisk for at det ikke blir komplikasjoner med barnet. Selvfølgelig er det attraktivt for en mann over 30 eller 40 å få seg en dame under 30. Det er derfor man prøver seg. Selvfølgelig risikerer man at man ikke er på samme bølgelengde i forhold til modenhet og livserfaring, men fysisk er damer under 30 enn bra catch!

Problemet er vel heller at de gamle gutta ikke ser bra nok ut, eller at damene ønsker en på egen alder pga. livserfaring og interesser osv.

Imidlertid er det ikke noe galt at man prøver seg på noen som er litt utenfor sin egen "range". Noen skyter faktisk gullfuglen.

Jenter, ikke ta det som en fornærmelse at noen under ditt nivå tar kontakt. Det betyr ikke at vedkommende mann anser deg på sitt nivå. Det betyr bare at han alltid tror på mulighetenes kunst!

Siden ingen andre ser en avvisning/ignore på nettet, er det logisk for en mann å skyte med "mitraljøse," og også skyte mot de som ligger milevis over eget nivå, og kanskje noen treffer. På byen tåler man max tre avvisninger på utestedet før man er stemplet. Slik er det ikke her.

Derfor får dere henvendelser fra gamle menn som kanskje ikke tror de har sjans, men som ut fra naive forhåpninger drømmer om at drømmedama "ser" noe der.

Så derfor ikke kall dem "gamle griser". De er faktisk ganske banslige i sine forhåpninger, som tror de har sjans på deg.

Skjult ID med pseudonym Nushi sø. 27 mars 2011 00:29

@kvinne81
hmmmmm Jeg har aldri følt jeg har hatt sjans på veldig mange jenter, men sitter ofte med en kompis å kommenterer feks... damene i FHM. som "hun var veldig pen, men litt for stor nese" og lignende...
Var ei venninne (som jeg trodde kjente meg bedre) som mente jeg var så jævelig kresen siden jeg satt å dissa jentene i FHM!
Altså hvis noen av de jentene hadde sett min vei så hadde jeg jo blitt mo i knærne... Men er fortsatt artig å sitte å kommentere...
Men du tenkte kanskje mer direkte kommentarer til jentene?

Det med at jenter ikke kan snakke om kjekkasene uten å bli mobba kjenner jeg meg ikke igjen i. Sitter med venninner å snakker sånt ganske ofte også! :P

Skjult ID med pseudonym marihøna sø. 27 mars 2011 01:05

@Elfrodo "Ungdom selger...man kan mene hva man vil om det, men slik er det. Ikke spesilet snilt, men menn kommer fortsatt til å forlate et tilsynelatende et friskt ekteskap til fordel for yngre ungmøer."

Sikkert, og jeg ønsker alle menn som kun er på jakt etter en ung sprek kropp lykke til med det. Heldigvis tror jeg faktisk ikke det gjelder alle menn, og det er en av disse andre jeg leter etter;)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 sø. 27 mars 2011 01:41

Kjenner man seg ikke igjen så kjenner man ikke seg selv.. tror jeg kan telle på under ti fingre av menn jeg kjenner som ikke driver å skryter på seg barnslig idioti av denne sorten.. Og de er selvsagt flotte menn, men med bena plantet godt på jorda. Tar vare på seg selv. Kler seg bra, ambisjoner og vel oppdratt... Er menn i nærmeste slekta som er som eksemplet over.

@Nushi: det jeg mener.. du hadde droppet ei i din liga eller rett over, som muligens hadde vært drømmedama eeegentlig, for å få oppmerksomheten fra en FHM dame..
Jeg synes det er flott at kvinner og menn har forskjellig utseende og uttrykk.. Men jeg synes også man skal ikke hylle FOR offentlig foran flotte "normale" kvinner at "FHM" kvinner er rett og slett bedre og verdt å forlate hva som helst for, fordi dem er en pornofabel for flere av menn...

Hadde jeg hatt en mann som oppførte seg slik, kan jeg lett leve uten han.. Jeg kunne hatt lett plukke opp de flotteste gutta for et ligg, der menn (gjelder ikke alle selvsagt) i min liga eller over, ikke hadde sjangs til å høyne sin for en natt..
Men gidder jeg det??? Vil jeg nedverdige meg det?? Nope.. Jeg tenner ikke på Brad Pitt & co som jeg kaller denne typen menn.. Jeg vil ha en viking. Som er en eventyrer, litt ego, masse lidenskap, handyman, ambisjoner. Og han finner sexy i alle kvinner bare de tar vare på kroppen sin...

Jaja.. dere for storme på forskjellstankene.. Dette er uansett noe jeg hører fra en knippe av menn hver eeenste dag.. Begynner å synes det er skikkelig skikkelig ufint mot kvinner.. Ja vi skal pule for å befolke jorda, men den er nå visst nok overbefolket, så innstinktpreiket til menn om at det er naturlig osv er ikke nødvendig å bruke lenger.. Vi er overbefolket, jenter går på piller, kondomer osv eksisterer.. hold meningene om den søte uskjyldige 16 åringen i fred.. Jeg vil ikke få bilder i hodet at dere forlater kone og barn for å pøke på smårips når man er en ekkel gammel gris ;)

Igjen.. beklager holdningen.. Men den er foret av denne type menn.. Jeg er ikke så hissig i tema som det virker.. men litt på... litt...

(mann 38 år fra Østfold) sø. 27 mars 2011 03:06 Privat melding

Hva er egentlig problemet med at gutter og menn (i alle aldre) synes at unge og deilige jenter er nettopp det?

Skal man liksom automatisk slutte å synes at de unge og veldreide er attraktive når man kommer litt oppi åra selv? Eller? Man kan godt mene noe, men man skal helst holde det for segselv?

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 27 mars 2011 06:35

TS overgår seg selv når det gjelder teite og selvmotsigende utspill! Strl. 44 trenger ikke være avskrekkende, men mangelen på takt og tone og størrelsen på selvbildet er nok faktorer som gjør at mannfolk velger andre, det være seg yngre eller eldre damer. :-))

Skjult ID med pseudonym kit sø. 27 mars 2011 08:15

Som vanlig er det eldre damer som klager over at eldre menn også prøver seg på yngre jenter. Intet nytt med andre ord.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 27 mars 2011 09:34

Jeg har ikke klagd, kit. Og jeg kommer nok ikke til å gjøre det heller....

Men det jeg vet med meg selv når jeg ser at eldre kæiller velger ungbabes, er at jeg har noe de ikke vil ha.
Og det at de ikke vil ha det jeg har å tilby er helt greit for begge parter. Han ville heller aldri evnet å få det fra meg.
Ergo er vi liksom i en slags absurd, men vennlig og ikkeverbal balanse :-)

Skjult ID med pseudonym tiril sø. 27 mars 2011 10:05

skjønner ikke problemet. jeg har samme størrelse som deg kvinne81 og har ikke merket at størrelsen min har noe å si for om menn blir interessert eller ikke. At en del menn liker å se på mye yngre kvinner trenger ikke å bety at de vil gifte seg med dem, hvem liker ikke å se på noe pent? Jeg synes menn i alle aldre kan være flotte men det betyr ikke annet enn at de er ok å se på.

Skjult ID med pseudonym kit sø. 27 mars 2011 10:31

Z. Jeg svarte hovedsaklig TS. Du har vel ikke vært så aktiv på denne tråden?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 27 mars 2011 10:32

Om det betyr at det ikke er lov å svare, skal jeg ta det til etterretning, kit :-)

Skjult ID med pseudonym Nushi sø. 27 mars 2011 10:40

@kvinne81

Ah, daså.
Nei vi sitter som regel bare å kommenterer... hva skal man si... "feil" ved det som kan regnes som de "heiteste" damene... :P
siden disse FHM jentene skal være så perfekte, så er det mer gøy å gjøre det med de.

Man trenger ikke beste av utseende for å sjarmere meg i senk, bare å le litt, smile masse, og gi meg litt oppmerksomhet så er jeg solgt :P

Skjult ID med pseudonym Frustrert sø. 27 mars 2011 12:14

Flere ting spiller inn her: som noen har nevnt, sitter dette som oftest i kjeften, og er ikke noe de kunne tenke seg å gjennomføre - det vil si, de vil kanskje gjerne det, men vet at det er helt uaktuelt. Men de drar allikevel den litt "kjekke" "Hø hø hø" -tonen for å kjekke seg og kanskje føle seg litt yngre.

Det er nok så enkelt som at menn er visuelle, og utseendet på ei pen og/eller sexy ung jente blir ikke frastøtende den dagen man fyller 35. Og man føler seg ofte ikke så gammel som man er - sjokket kommer som regel de gangene man ser seg i speilet.

En annen ting er at disse eldre, ekle mennene nok sikkert mangler selvinnsikt, men de har følelser på lik linje med de yngre og tiltrekkende.

Det er en kar på jobben som alle damene synes er mer eller mindre frastøtende i utseendet, og han tar ikke vare på seg selv, men han flørter allikevel. Og det synes mange sikkert er ekkelt. Og det er liksom opp og avgjort via konsensus at denne mannen ikke skal ha følelser, eller føle en tiltrekning til kvinner. "For skams skyld ikke!", liksom. Men jeg har tenkt litt på det - - de vi ser på som mindre attraktive har da akkurat de samme følelsene som "oss andre"? Og liker vel et bra utseende like mye som oss andre. Så kan man si at jo, men de burde ha selvinnsikt til å skjønne at de ikke kan få noen, sånn som de ser ut. Men er det et alternativ egentlig? Å innfinne seg med at man må være enslig resten av livet? Da tror jeg selve livsgnisten forsvinner. Jeg vet ikke hvordan man skal løse det for sånne personer.

En annen ting(!), er at menn nok har en innebygget "forsvarsmekanisme" når det gjelder kropp og utseende. Vi tror rett og slett at vi ser bedre ut enn vi gjør. Gjerne omvendt av hvordan det er for kvinner.

MEN - når alt det der er sagt. Jeg ser jo selv jenter ned i kanskje attenårsalderen og oppover som er pene, sexy osv., men jeg tenker ikke på dem som potensielle kjærester fordet. Jeg skjønner både at det toget er gått, og også at jeg ikke ville ha noe til felles med ei på 18 - 25. Men legge merke til dem skal jeg si at jeg gjør!

Men når det gjelder de eldre mennene som prøver seg på yngre damer, da: de ser jo også at det av og til funker!

Ta en titt på dette bildet, og se så for deg de to ansiktene på bildet som separate profilbilder her på Sukker.

Tror du Sukkermannen Petter (48) ville hatt sjans på Sukkerkvinnen Gunhild (31) ?

http://static.vg.no/uploaded/image/bilderigg/2011/03/26/1301151465848_609.jpg

Skjult ID med pseudonym hoahoa sø. 27 mars 2011 13:01

Sukkermannen Petter ville aldri hatt sjanse på Sukkerkvinnen Gunhild hvis ikke Petter var rik og har makt!

Helt klart!!!!

Kvinne81: Jeg er helt enig i det du skriver. Siden jeg var en 14 år jente og til nå (godt voksen dame) har lite endrets der... men jeg tror nok ''grisene'' er menn som har vansker å få virkelige damer i alle aldre, både IRL og på nett ... og at ''hø hø''¨stilen er et desperat forsøk å skjule en enorm usikkerhet.

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa sø. 27 mars 2011 13:37

@kvinne 81

Alla män är grisar ,fast olika stora , springer det en naken 18-åring förbi springer vi alla efter ,men skjekker upp dem på krogen njae.

Skjult ID med pseudonym Max sø. 27 mars 2011 15:34

Som vanlig kjører Kvinne81 på med denne undringen over det faktum at menn liker yngre og slanke damer. Det er et utall av slike tråder startet av henne med kun mindre variasjoner av samme tema.

Og hun får med seg andre kvinner som øser ut sin frustrasjon over dette. Det er nesten ikke grenser for hvor dumme, teite og urealistiske menn kan være.

Samtidig som denne frustrasjonen kommer på trykk, har de samme kvinnene ikke noe problem med å kjøre akkurat samme "taktikk" ovenfor korte menn. Det våses om høye hæler og at man vil føle seg feminin sammen med mannen. Derfor MÅ mannen være høyere.Gjerne over 180 cm. (Snitthøyden for norske menn er forøvrig 179 cm). Selv kvinner knapt over 160 cm presterer dette våset. Og når disse kvinnene skal forsvare sin overfladiskhet, forankrer man det i biologien.

Merkelig at biologien i det ene øyeblikket er god å skylde på, mens i det andre øyeblikket vil man ikke godta biologien, men heller gi mannfolka en skyldebøtte pga overfladiskhet.

Korte menn må finne seg i at svært mange kvinner finner de lite attraktive. Vel, da må vel voksne kvinner finne seg i at menn fint kan kurtisere unge slanke kvinner.

Kvinne81: Jeg vet at du har høydekrav. Hvorfor er det mer legitimt for deg å ønske en høy mann enn en mann som ønsker en ung og slank kvinne?

Skjult ID med pseudonym Fløyel sø. 27 mars 2011 15:48

Fint innlegg Max:-) Enig med deg.

La menn være menn... og kvinner være kvinner

Skjult ID med pseudonym kit sø. 27 mars 2011 16:10

Z. Jeg tar til etteretning at svar på direkte spørsmål oppfattes som forsøk på sensur.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 27 mars 2011 17:12

Mulig jeg er tett i pappen, altså. Men hva er egentlig problemstillingen i tråden her? Hva "noen" tror om hvem som har sjangs på hvem. Og hvorfor? Og hvor kommer str 44 inn i bildet?

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 27 mars 2011 17:15

Verdens navle er størrelse 44. Derfor!

Skjult ID med pseudonym Max sø. 27 mars 2011 17:30

@Tingeling

Hvis du "blar" deg tilbake i forumet, vil du se at Kvinne81 har startet tråder lik denne. Og det har blitt mange av de. Og denne, som de andre, er preget av det reneste vås. Hun prøver å si noe men rører det inn i masse uforståelig tull. Derfor klarer hun ikke å få frem hva hun egentlig mener.

Men man kan lese mellom linjene at hun forsøker å fremstå som en som er stolt av formene sine og ønsker å gi fingeren til alle menn som ikke liker formfulle jenter. Dette er vel og bra. Ikke noe galt med former. Men Kvinne81 har satt seg fast i dette. og nesten alle tråder hun starter handler om å fremstille seg selv som flott.

Det er bare det at mengden slike tråder, tyder på at hun har litt problemer med formene sine. Det blir for mange tråder av typen; "Jeg er rund og er stolt".

Dessuten går hun til "angrep" på menn som hun tror ikke liker former.( Kanskje hun tro at alle menn som har dumpet henne har gjort det pga formene?). Disse angrepene fortoner seg som patetiske og dobbeltmoralistiske all den tid hun selv opererer med bl.a høydekrav. Man skal være ytterst forsiktig med å kritisere andre for å være overfladiske og overvurdering av seg selv. Dette er nettdating. Vi alle har være krav og preferanser. Også Kvinne81.

Kvinne81 kommer svært ofte med raljering i sine tråder.

Skjult ID med pseudonym aladin sø. 27 mars 2011 17:34

Fasongen måles uten korsett og "støtte-strømper" vet du tingeling, men det finnes jo enkelt-unntak hva vitale mål angår med andre små-sære krav, visjoner og "sær-egen" personlighet.
Ikke uten grunn man går igjen her inne kanskje..;)

Max....;)

Skjult ID med pseudonym Hmmm sø. 27 mars 2011 17:35

TS:

Nei, kvinner kommenterer bare hvordan en mann er i senga.
Om han har en fin rumpe..
Kvinner/jenter er ikke noe bedre...

Jeg vet, for dette er selvopplevde ting...

Skjult ID med pseudonym Z sø. 27 mars 2011 17:44

kit
Jeg aner ikke hvor du vil hen og skjønte ingenting av ditt siste innlegg. Men det er kanskje ikke det viktigste?

(mann 49 år fra Troms) sø. 27 mars 2011 17:49 Privat melding

@kvinne81:

Er det galt at jeg som er så gammel og feit synes at du er deilig?
Jeg kommer uansett ikke til å legge an på deg pga du er uoppnålig på mange måter.
Men hva er galt hvis man synes noen er deilig selv om man ikke legger an på dem?

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 27 mars 2011 17:50

Du virker litt hårsår idag, @Z. Har du det bra?:o)

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 27 mars 2011 18:29

Jeeeze, hva er problemet? Hvor mange av dere damer har aldri hatt en affære eller et forhold med en eldre gutt eller mann da dere var yngre selv? Når jeg snakker med jenter jeg kjenner om dette, jenter som nå kanskje er fra 28 til 33 - 34 selv, så mener veldig mange av dem at vi gutta burde finne oss en på vår egen (og deres egen) alder. Men når jeg spør om de selv har hatt eldre kjærester har de sto sett alltid (!) hatt det, og ofte som langvarige forhold også. Det er så jævlig hyklerisk – og heldigvis pleier de å innse det selv når vi snakker om det. Jeg har en gammel venninne som var her på Sukker ganske lenge, vi er like gamle, og hun hadde den gang satt minimumsalderen på menn hun ville møte til fire år eldre enn oss og opp til tolv. Fra 36 til 44, mens hun var 32. Fordi hun liker eldre menn. Det var et veloverveid valg fra hennes side, hun hadde datet mange yngre og jevngamle menn tidligere, og til slutt fant hun seg da også en fyr som er 5 – 6 år eldre enn seg. Skulle jeg kritisere henne fordi hun for eksempel synes at jeg – som er like gammel som henne – er for ung? Nei! Det er hennes valg.

Nå vil jeg ikke gå inn på 14-åringer, for de er bare barn fortsatt og det er både morask forkastlig og ulovlig for voksne å innlede noe som helst seksuelt med disse, og heldigvis er det svært få voksne menn som uansett ville ha gjort det. Men de fleste av oss menn som har orden på livene våre, har litt personlighet og som fortsatt har utseendet noenlunde i orden har faktisk ofte muligheten til å få oss jenter som er både fem og ti år yngre. Jeg fylte selv nylig 34, og jeg har stadig sjansen på jenter i midten av 20-årene, altså opptil 10- 11 år yngre enn meg selv. Tilbudet er der, og har alltid vært der, og de fleste av dere damer på 30+ var selv en del av det ”tilbudet” da dere var litt yngre - og de ignorerte samtidig de fleste jevnaldrende gutta totalt, til disses fortvilelse. Så hvorfor skal vi menn ikke benytte oss av dette når vi har sjansen? Fordi noen jenter på 30+ ikke takler at de ikke er fullt så attraktive som før lenger? Og har dere kvinner som skriver slike tråder sett hva andre jenter og kvinner søker etter her inne? Nesten alle har fra samme alder eller kanskje to år eldre, til ofte både 6, 8 og 10 år eldre. Så hva er problemet? Menn flest har alltid likt yngre kvinner, og kvinner eldre menn. Vi ser ganske enkelt ikke etter det samme i en partner. Så slutt å dømme andre ut i fra egne preferanser.

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 27 mars 2011 18:31

Og det med former? Vel, alle har forskjellig smak. Jeg veide altfor mye en gang i tiden jeg også, før jeg skjerpet meg og kom i bedre form, og jeg opplevde ikke akkurat at jentene falt som fluer for en overvektig mann. Så det der går begge veier. Lev med det, eller gjør noe med det. Uansett hjelper det veldig lite å klage over hva andre mennesker faktisk tiltrekkes av.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 27 mars 2011 18:53

Jeg synes det er veldig flott at vi har forskjellige ønsker. Det skulle jo tilsi at alle får....
og at det kun er snakk om tid før vi finner det vi søker.... Happy hunting:)

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 27 mars 2011 19:03

Alle får nok dessverre ikke. Det er for eksempel en betydelig andel menn som aldri får etterkommere, eller koner for den saks skyld, og det skyldes nok ikke som regel at de ikke vil eller kan. Det er langt flere kvinner som får barn, men ikke alle av disse som klarer å holde på fedrene til barna etterpå som vi vet (og noen som heller ikke vil selvsagt, hvis de er skikkelig dårlige karer). Men de fleste av oss bør jo klare å finne noen til slutt likevel, og i mellomtiden kan vi jo fortsette å bli kjent med andre spennende, hyggelige og interessante mennesker som kan tilføre livene våre noe positivt, være seg bare en kort flørt eller et livslangt vennskap.

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 27 mars 2011 22:31 Privat melding

Kvinne 81

Jeg har kun medfølelse for menn du snakker om. De lengter etter bekreftelse, that`s all

Skjult ID med pseudonym Z sø. 27 mars 2011 22:32

Driver? Jeg? Hårsår?

Smiler.....takk for at du spør, men jeg har det over gjennomsnittet fint i dag :-)

Skjult ID med pseudonym kit sø. 27 mars 2011 22:47

@Z

Du skrev: søn 27 mar 17:44
"kit
Jeg aner ikke hvor du vil hen og skjønte ingenting av ditt siste innlegg. Men det er kanskje ikke det viktigste?"

Det var en respons på ditt tidligere innlegg henvendt til meg med nick.

Sannsynligvis vil du være tjent med å ikke komme med hentydninger om at jeg har en skjult agenda, noe du gjør i siste setningen. Hvis du skulle være noen tvil, jeg har ingen åpen eller skjult agenda ovenfor deg.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 27 mars 2011 22:50

Jeg er ikke i tvil, kit. Jeg skjønte at det var en respons til innlegget mitt.
Om du tolket ordene mine som "hentydninger om at du har en skjult agenda" så var ikke det meningen.

(mann 49 år fra Troms) sø. 27 mars 2011 23:32 Privat melding

Erre noe rart at:

1. det blir krig?
2. at man er singel?

Skjult ID med pseudonym KEH ma. 28 mars 2011 00:59

Ekle gamle menn som vil ha modelljenter på 21, slitte kjerringer med 3 tenåringsbarn med 2 eksmenn som vil ha en atletisk student -2 sider av samme sak. Hvis man da ikke er blind.

Men det er jo trist å bli eldre og mindre attraktiv. Hvis man da noengang har vært attraktiv. Likevel rammer det ikke andre enn enselv om man blir bitter.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 28 mars 2011 08:30 Privat melding

@Kvinne81
Men har du tenkt over at det kan være en reaksjon på sure erfaringer?
At de menn du nevner kanskje har vært i et forhold fra de var 25år til 37-39år der de ble totalt knust av en "sjef" og når herskerinnen de har vært sammen med blir lei av dem og de opplever å måtte gi bort store deler av det de eier og itillegg blir ifra dømt i 9 av 10 tilfeller retten til å ha samvær med sine barn, så utvikler mange av dem en avsmak for det de føler representerer den sure kvinnen.
De fikk aldri engang en unnskyldning for alle gangene de fikk kjeft offentlig og ble latterliggjort i butikken osv.

Så mitt spørsmål blir da tilbake, tror virkelig ikke alle damene som kjefter og knuser sine menn som endel av hverdagen og ofte i all offentlighet at det ikke vil ha en konsekvens over tid?
Som mann i Norge blir du fortalt av norske aviser at du er en overgriper, skoletaper, rasist, svin, at du behandler kvinner dårlig på jobb og at du er kynisk, slem og bare tenker på deg selv, hver eneste dag er det kilstret utover forsiden.
Marie Simonsen forteller deg bokstaveligtalt at verden ville vært et bedre sted uten deg over en dobbeltsider i dagbladet og foreslår faktisk at menn i flertall burde kastreres!

Skulle likt å se en mannlig politisk redaktør skrive at norske kvinner var roten til alt ondt slik som Simonsen gjør daglig i dagbladet.

Slike ting skaper sure menn, så enkelt er det.

Bare se for deg en jente si at hun må hjem til sjefen, da hadde folk reagert med engang og laget ramaskrik..men om en gutt sier han må hjem eller så blir sjefen sur så vil de fleste trekke på smilebåndet og si "hehe".

(mann 33 år fra Oslo) ma. 28 mars 2011 08:34 Privat melding

@oslomann - Jeg ser ikke hvordan jenter som er store har så mye former, slik jeg ser det forsvinner jo nettopp formene....hva har mest former, en slapp sakosekk eller en håndball?

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 28 mars 2011 09:06

@Z
Det var et forsøk på å være ironisk. Skal prøve å ikke gjøre det mer.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 28 mars 2011 11:25

@ Herculix

Gidder egentlig ikke å diskutere kroppsform her, men former kan jo være så mangt. Det er vel uansett ofte proporsjonene så avgjør, er det ikke? Noen få kg "ekstra" kan i mine øyne godt se bra ut hvis de er noenlunde "riktig" og jevnt fordelt og ikke har havnet kun ett sted som på magen eller lårene. For min del liker jeg ofte at jentene har litt kurver, og liker både jenter som er slanke eller atletisk eller som har en helt normal kroppstype (normal i dag, det vil si betydelig større en kvinner flest hadde på for eksempel 1940-tallet). Jeg tiltrekkes derimot verken av skinnmagre jenter som ser ut til at de sulter seg halvt i hjel eller damer med 15 – 20 kg eller mer ekstra, med ridebukselår, tydelig mage og en rad av valker. Så jeg foretrekker nok helt klart håndballen framfor sacosekken ja. Men det er bare min smak og andre har andre preferanser. Heldigvis. Jeg vet ikke hva dine er og jeg bryr meg nok heller ikke om dem.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 28 mars 2011 11:46 Privat melding

@Oslomann - Men en håndball veier faktisk mer enn de minste sakosekkene, hence my point :) Og vi er helt enig.