Alle innlegg Sukkerforum

Svar - eller ikke svar på meldinger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Javelja sø. 27 mars 2011 03:35

Da fikk jeg den, et høfflig avslag på min respons, ment for å være "bedre" enn ikke noe svar i det hele tatt. "Takk, men tror dessverre ikke du er min type". I alle disse trådene hvor folk syter og klager over at de ikke "en gang" får svar på meldinger, så slår det meg at jeg heller hadde foretrukket det. Disse ordene ment som en høfflig og "snill" avviselse, er IKKE å foretrekke mener nå jeg. I det øyeblikket det står svart på hvitt blir avviselsen så mye mer markant. Så nei takk. Som en motvekt til tidligere tråder om temaet vil jeg si meg langt mer fornøyd med å ikke få noe svar i det hele tatt!!! Den tause avviselsen kan jeg bare trekke på skuldrene av, mens nå lurer jeg: Hvorfor er jeg ikke din type mener du? Hva likte du ikke? Bildene mine? teksten? Hva da??

Hvorfor i all verden ønsker noen å få det påskrevet lurer nå jeg. Men meg om det?

(mann 41 år fra Hedmark) sø. 27 mars 2011 09:26 Privat melding

Tror ikke dette er stedet å være på, hvis man synes det er leit med et avslag eller to.....

Skjult ID med pseudonym Pyys sø. 27 mars 2011 09:54

Er det ikke greit med et høflig avslag da? Du er ikke min type er jo slikt man må forholde seg til. Alle har sine preferanser og er det noen som tar kontakt som man føler ikke passer så er det jo greit å sende en slik melding. Uvissheten er jo verre for da føler man seg "ignorert" isteden...

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 28 mars 2011 12:50

Enig med Tyr her, tror du trenger å jobbe med deg selv hvis du ikke greier å ta et avslag!

hvordan håndterer du det i det virkelig liv?

personlig så har jeg ikke noe problem med avslag, har fått de hele mitt liv. her inne så syntes jeg at jeg er ekstra flink til å takle de, for jeg har noen "standard" replikker som jeg sier til meg selv for å "booste" selvtilliten min.

1) hvis jeg får "du er ikke min type", så sier jeg til meg selv at hun damen var bare dum og overflatisk, for det går ikke ann å vite om noen er din type ut i fra et par bilder og en tekst. :-P

2) hvis jeg får "satser på noen andre akkurat nå", så sier jeg til meg selv at "sånt skjer jo", men at jeg fortsatt er flink til å lese folk for jeg valgte jo tross alt noen som har nok folkeskikk til å svare og samtidig være "ærlig nok" til å fortelle hva de holder på meg der og da! :-P

3) hvis jeg ikke får noe svar i det hele tatt, så sier jeg til meg selv det samme som nr1, pluss at hun har så lite folkeskikk at du kan uansett ikke vise henne fram til vanlige folk og i alle fall ikke dine venner og familie!!

i tillegg så ser jeg også for meg at nr 1 og nr 3 vil med 99.99% sannsynlighet ende opp alene med flere unger på slep, gjerne fra forskjellige menn. og dette har vi sett her inne, finnes nok av overflatiske 20-30 årige damer som allerede har flere unger, som uungårlig kommer til å få flere unger med i alle fall en kar til.. men har de lært seg å ikke vært overflatiske...?

;-)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 28 mars 2011 12:59 Privat melding

Den tause avvisningen betyr bare at du manglet en gulerot, som f.eks at du gjerne stikker eller tar imot en finger i våres alle kjæres nummer 2!

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 28 mars 2011 13:01

Altså, nå var ikke poenget at TS ikke taklet avslag, noe jeg helt sikkert tror han gjør. Poenget var at han stilte spørsmål ved den sykelige trangen mange her inne har å få trykt det avslaget opp i trynet istedenfor at mailen bare forblir ubesvart.

Er her 100% enig med TS, en ubesvart/ulest melding er helt greit som et avslag og jeg tror at de som maser og maser på disse avslagene gjør det for å i det hele tatt få noe post.

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 28 mars 2011 14:02

ahh ok Taz, sånt å forstå!

grunnen til at jeg har "den sykelige trangen" for å få en beskjed av noen jeg har sendt en melding til er fordi jeg vokste opp med at det er dårlig folkeskikk å ignorere noen som prøver å kommunisere med meg, uansett.

Jeg vokste også opp med at jeg skal si navnet mitt når jeg ringer noen, fordi de kan ikke se hvem jeg er når jeg ringer dem. Jeg fikk streng beskjed av at jeg måtte vise folkeskikt når jeg kommuniserte med andre medmennekser, samme om det skulle være face-to-face, over telefon eller brev. og har da selv lagt til sms, email og chatting på nett ettersom de tingene fantes ikke når jeg vokste opp (ja, jeg er "så gammal").

det jeg lurer på er hvorfor mange folk her inne har "den sykelige trangen" for å forandre måten de oppfører seg på ovenfor andre mennesker når det er snakk om internet, eller i det virkelig liv...

Skjult ID med pseudonym Frk 165 ma. 28 mars 2011 14:04

Har alltid tenkte at det var bedre å ikke svare, når man ikke er interessert. Å komme med et sånt "formelt avslag" hver gang man får en melding er liksom litt,tja. Nei jeg vet ikke, folk mener vel ulike ting :)
Iblant glemmer jeg jo bare å svare også, når det blir mange meldinger å holde styr på. Synes det er litt ille om man skal bitch-stemple de som ikke svarer, har opplevd det selv en og annen gang, og da blir jeg litt snurt i en dag eller to og så glemmer jeg det. Big deal, liksom :)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 28 mars 2011 14:23 Privat melding

Man skulle hatt sånn autosvar :

Beklager, da jeg er tilbakestående har jeg ikke evne til å formulere et svar som ville gjort denne samtalen interessang.

Skjult ID med pseudonym Smårar ma. 28 mars 2011 14:58

Jeg er dårlig på å takle avslag, altså. Hjelpes meg. Men jeg blir herdet av å henge på sukker :). Når det gjelder "ikke min type", så tror jeg ofte at jenta har helt rett.

Trikset er kanskje å slutte å gå rundt med en forestilling om at alle kvinner og menn bedømmes ut fra en skala. Det tror jeg er veldig feil. Vi har alle hver vår skala, og om jeg havner langt nede på den ene, så kan jeg likevel havne høyt opp på en annen. Det får jeg jo bekreftet også, i og med at det er noen som ikke svarer, og noen som virker interessert.

Man kunne sikkert ha summert opp alle skalaene og laget statistikk. Men hva er vitsen med det, når en er ute etter den ene rette og ikke alle?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 28 mars 2011 14:58

Taz har skjønt det. Tror at som ikke får avslag engang, tenker at det ville vært hyggelig om det av og til lyste gult, og de fikk en form for svar. Helt til den dagen det lyser gult bestandig og de går inn bare for å finne avslag på avslag. Kan hende det da føles enda verre - i alle fall for noen. Og TS er i dette tilfelle "noen".

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 28 mars 2011 15:18

@Frk 165, "Synes det er litt ille om man skal bitch-stemple de som ikke svarer, har opplevd det selv en og annen gang.." - uff sorry for at jeg ikke greier helt å sympatisere med deg der, for både jeg, og sikkert tusenvis av menn OPPLEVER (altså nåtid og ikke fortid) det der HVER ENESTE DAG, opptil FLERE GANGER hver dag.. personlig så blir vel 90-95 av 100 meldinger oversett, selv om ved alle 100 så har jeg tatt meg tid med profilen før jeg har skrevet meldingen, tar alltid for meg enten noe i profilen eller bildene...

@Smårar, lo litt av det du skrev: "...å slutte å gå rundt med en forestilling om at alle kvinner og menn bedømmes ut fra en skala. Det tror jeg er veldig feil. Vi har alle hver vår skala..." - du mener vel "bedømmes ut fra en FELLES skala" ;-) sorry for a pirke, men uten ordet "felles" så sier du deg enig i det du først sier deg uenig i! men resten av det du sier er jeg helt enig med, alle har en skala som blir brukt til å bedømme folk, sånt er det bare! one (wo)man's trash is another (wo)man's treasure! ;-)

@Lilleulv, ser ikke helt hva Taz har skjønt, men ser at Taz er enig i det du sier. Er det det du refererer til? men det er noe i det du sier, jeg hadde kanskje sett saken helt anderledes hvis jeg fikk et avslagsbrev for hvert eneste førstemail jeg sendte... eller om jeg var dame istedenfor mann... men gresset er jo alltid grønnere på den andre siden, så jeg forholder meg til hvordan ting er nå.. ;-)

Skjult ID med pseudonym bollox ma. 28 mars 2011 15:25

det slo meg at sukker er "akkurat" som jobben min (i et rekrutteringsfirma)... alle forventer tilbakemelding på om de får komme på intervju (eller date, da) eller ikke. når jeg sender avslag til alle de som -ikke- får komme på intervju, er det veldig mange som ikke er fornøyd med "beklager, men vi har valgt ut noen andre". de sender mail tilbake og spør -hvorfor- de ikke er plukket ut, og ber om tilbakemelding som går konkret på deres søknad/CV. vi har dessverre ikke mulighet/tid til å bli veldig personlige overfor alle søkerne (det er tross alt noen tusen gjennom systemet i løpet av et år). men det er klart at alle søkerne (beilerne) føler seg unike, og føler at de fortjener en grundig gjennomtenkt respons.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 28 mars 2011 15:59

@ useriøs
Taz har skjønt at TS sitt poeng: Nemlig at han ikke strevde med å takle avslag, men foretrakk stillhet - i motsetning til majoriteten her, skal i tro antall tråder som går på manglende svar.

Skjult ID med pseudonym Frk 165 ma. 28 mars 2011 16:19

useriøs: Ba ikke om noe sympati, bare en generell forståelse. Og når du sier FLERE ganger og HVER dag tyder det bare på at jeg sikkert bruker sukker på en litt annen måte enn disse mennene da. Vet ikke hvor ofte andre sender ut meldinger, men jeg gjør det veldig sjeldent egentlig. Det må være noe spesielt, før jeg skriver til noen. Så jeg har ikke sendt så mange meldinger til sammen, men av de få, så er der noen som er forblitt ubesvarte, noe jeg ikke har et problem med, you can't win em all :)

Skjult ID med pseudonym The One ma. 28 mars 2011 16:21

I utgangspunktet så er et stille avslag like godt som et skrevet. Det som er problemet med et stille avslag er jo som når Frk 165 glemmer å svare på en melding. Avsender vet altså ikke om det er et avslag eller en uteglemmelse. Derfor er det for at nettsjekking skal fungere viktig at man svarer ærlig og redlig. Nå har jeg skjønt at de som svarer negativt ofte får stygge/ekle meldinger eller spørsmål om hvorfor tilbake. Her er løsningen enkel, blokkering

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 28 mars 2011 18:02

@Lilleulv, sorry, av en eller annen grunn så fikk jeg for meg at det var du som hadde startet tråden! :-P så beklager der!

@Frk 165, kunne du ha fortalt hvordan du bruker sukker da? jeg har allerede dannet meg et inntrykk ut i fra hva mine single venninnner forteller og hva andre forumsbrukere forteller. enkelt og greit så går det ut på å se på de som har sendt deg melding eller vært innom din profil, for så å velge seg ut noen de vil bli bedre kjent med. veldig få av de sier at de bruker verken søkefunksjonen her, eller de forskjellige topplistene.

i motsetning til kompisene jeg har som er her inne, og alle menn som skriver på forum, så pleier menn å sende alt fra 0 til +10 meldinger om dagen, de søker og ser lister osv. de blir veldig sjelden kontaktet av damene, de få gangene de blir det er det som ofte noen som spør om de liker torsk (kan noen fortelle meg hva dette betyr, begynner å føle meg utenfor gitt! :P), eller så er det en russisk dame som trenger penger, eller en elder/yngre dame som vil ha sex, eller bare en som de ikke blir tiltrukket av (les feit og stygg).

personlig så sender jeg vel ut 0-5 meldinger om dagen, avhengig av hvor mye tid jeg legger inn i det, for det tar tid å finne noen, lese profilen, titte på album og leilighet osv...

(mann 34 år fra Buskerud) ti. 29 mars 2011 17:35 Privat melding

Foretrekker absolutt avslaget. Da kan man si seg ferdig med den personen og ikke kaste bort mer tid der.

Skjult ID med pseudonym Frøken.N ti. 29 mars 2011 18:22

Kan hende man skal akseptere at vi tenker forskjellig her, å begynne å takle BÅDE de skriftelige avviselsene OG de uskrevne?! ;)

Skjult ID med pseudonym Frøken.N ti. 29 mars 2011 18:27

For å si det på en annen måte, så er folk alt for opptatt av å stemple hverandre her inne, så stakarene som får disse mailene snart ikke vet hva de skal si eller ikke si for at det ikke skal bli galt! Jeg synes det er helt greit å ikke svare for noen får mange mailer, andre få og selv om noen takler en skriftelig avviselse, så er det også de som ikke gjør det og stempler deg likevel for en bitch! Seriøst, la det være og gå videre. Svar, eller ikke svar. Personen i andre enden kan være flott og snill samma søren. - bare ikke interessert.

(kvinne 39 år fra Oppland) on. 30 mars 2011 00:12 Privat melding

Det er jo fullt mulig å svare... " at nå så skriver jeg med noen jeg finner veldig intressant. og takker for henvendelsen" det er vel en form for avviselse som faktisk er spiselig for de fleste og som ikke går på selvverdet til den enkelte. For da får man faktisk satt strek som enkelte over her synes er greit. Jeg liker hvertfall å kunne sette to streker under ting og ikke ? men vi er jo forskjellig... Jeg prøver å handle ut i fra hva jeg selv ville ha satt pris på og ikke tenke så mye på hva andre synes, mener, tenker.... det er vel sånn vi gjør ute i hverdagen også?

Skjult ID med pseudonym Frk 165 on. 30 mars 2011 00:22

useriøs: Vel jeg er vel kanskje ikke så bevisst i måten jeg bruker det på som deg :) Jeg bare blar litt i de som er online, de som har vært på profilen min, de som vises i vinduet etc. og iblant søker jeg i ønsket aldersgruppe utfra hvor de bor og evt en eller annen interesse.
Viss jeg finner noe ålreit merker jeg dem som interessante i første omgang, for å se om de tenker det samme. En og annen gang dukker det opp en profil hvor jeg tenker "Wow! For en kjekk fyr! Liker han også DEN filmen? Og har vært på ferie DER? Vi må sikkert ha mye å prate om", og da skriver jeg en melding :)
Men det har vel mye med hvor mye energi man legger i dette med dating. Jeg leter ikke, mer titter, og kanskje jeg snubler over en skatt etterhvert ;)

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 30 mars 2011 14:46 Privat melding

Jeg svarer alle, jeg, og trudde det var kotyme. Men hvis jeg skal gå litt i meg sjøl, så føles det jo kanskje bedre å bli forbigått i stillhet, enn å få et avslag om at man ikke er noens "type". Vi får jo ikke gjort så mye med den vi er, så de gutta som velger å la være å svare meg, er kanskje bare skånsomme, hehe.

Men samtidig vil jeg jo være høflig også. Hm...

Skjult ID med pseudonym be-my-Man on. 30 mars 2011 18:40

Hvorfor er det så vanskelig for noen å akseptere et høfflig avslag her i den virtuelle sukker verden hvor ingen virkelig kjenner hverandre?

(mann 34 år fra Akershus) on. 30 mars 2011 19:10 Privat melding

Hm, denne var ny! Hun setter hjerte på meg, jeg sender henne en kort melding, og hun limer inn høflig avslag. Hehe ...