Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym duddi ti. 16 jan. 2007 21:04

Er dere her for å date eller chatte???

Skjult ID med pseudonym frille ti. 16 jan. 2007 22:03

tjaaa - i første rekke for å stifte noen nye bekjentskaper - aller helst en hjertevenn, men det er så dårlig med henvendelser fra menn her at jeg har mistet helt troen på meg selv etter dette.....................

Skjult ID med pseudonym snutt ti. 16 jan. 2007 22:06

faktisk et godt spørsmål... noen virker nesten mer keen på å "brevveksle". ikke det at jeg er så inmari tøff men før eller siden er vel noe av poenget å flytte dette over i "real life"?

Skjult ID med pseudonym duddi ti. 16 jan. 2007 22:55

Vært på date med noen herfra da? Hvordan gikk det?

Skjult ID med pseudonym snutt ti. 16 jan. 2007 22:59

vært på én og det var hyggelig, selv om det ikke var den store kjærligheten ved første blikk :-) men det vet man jo ikke før man treffes, eller hva?

Skjult ID med pseudonym duddi ti. 16 jan. 2007 23:04

Pinlig? Hvordan ble daten avsluttet?

Skjult ID ti. 16 jan. 2007 23:08

Frille...
Jeg vedder en date på at du har fått minst like mange meldinger som du har sendt. Har følelsen av at mange damer tror de bare skal sitte å motta hendvendelser, og så velge og vrake.
GJØR JOBBEN SELV...

Skjult ID med pseudonym snutt ti. 16 jan. 2007 23:10

tror det var gjensidig så det var helt greit. men da vet vi jo det, og det er mye greier enn å skrive brev i ukesvis. og da er vi tilbake til ditt poeng; når "la oss treffes" - terningen er kastet, hva er da poenget med å trenere det, MEN fortsette å skrive?

Skjult ID med pseudonym duddi ti. 16 jan. 2007 23:12

Ja men så liker vi jenter å bli jaget litt da. Vi er sånn fra naturens side.. Kan ikke noe for det... Kom igjen a gutter! Vi vil at dere skal ta oss med storm!!!!

Skjult ID med pseudonym duddi ti. 16 jan. 2007 23:17

Til snutt. Leve litt i håpet? for man vet mest sannsynlig at det ikke er drømmemannen likevel?

(mann 38 år fra Oslo) on. 17 jan. 2007 02:36 Privat melding

Jeg er helt enig med duddi med at det er for mange her som later til å være mere interessert i å chatte, enn å ta en sjanse for kjærligheten. Etter min erfaring så blir det aldri noe av en date, eller et møte med folk man har chattet i evigheter med. Det går en viss stund, og hvis man ikke smir mens hjernet er varmt, så skjer det ingenting, og dermed mister man piffen.
Når det er sagt, så er jeg helt enig med han ovenfor som skrev at jenter må bli flinkere til å ta initiativ. Faktisk så syns jeg det er ganske tiltrekkende med ei jente som ikke er redd for å aktivt taue inn mannen hun har festet blikket sitt på. Det er ikke så veldig spennende med jenter som bare sitter å venter på den rette neanderthaleren (sikkert skrevet feil) som skal komme å klubbe henne over hodet, for å så dra henne etter håret tilbake til sin hule for heftig elskov... Gjør noe pro-aktivt jenter! Dere kommer ikke til å tape på det!
For min del, så opplever jeg at det er en god del av de jeg kontakter som ikke svarer tilbake. Jeg tar meg ikke nær av det, jeg bare konstanterer at noen av oss gutta opplever det samme som deg duddi.
Men ikke gi opp håp! Jeg har jo selvsagt truffet flotte jenter her og. :)

Skjult ID med pseudonym Lurende on. 17 jan. 2007 08:37

Frille, hvis din ID da vel, så nærmest garanterer jeg at du blir kontaktet av folk.

Skjult ID med pseudonym frille on. 17 jan. 2007 12:28

hoho - godt forslag lurende ;-) Jeg gikk faktisk inn og sjekket antall utmeldinger kontra antall innmeldinger og tror utboksen leder med en liten margin. Nei - jeg sitter ikke og venter at andre skal ta initiativ osv., men jeg har prøvd å henvende meg til en håndfull menn - noen har gitt et hyggelig neitakk tilbake - andre gidder overhodet ikke svare (og med et nick som insinuerer at en er god til å føre pennen så bør man vel strengt tatt forvente noe annet.................).

MEN - jeg gir jo ikke opp håpet enda - en vakker dag så klikker nok en akkurat passe mann inn på min profil *s*

Skjult ID med pseudonym duddi on. 17 jan. 2007 13:51

Jeg forventer ikke at alle de jeg henvender meg til svarer meg. Det kan godt hende jeg hadde unngått å svare selv. Det er jo bare et tegn på at de ikke er interessert. Har høflig prøvd å avvise en fyr, men han skrev "bare et spørsmål til", svarte han høflig på det også, og skrev ha det bra. Men han gir seg ikke. Han vet jeg ikke vil. Så neste gang noen skriver til meg, og jeg vet han ikke er noe for meg likevel, så tror jeg faktisk ikke jeg kommer til å svare.

Skjult ID med pseudonym filur on. 17 jan. 2007 14:43

petter79: tror mange jenter er redd for å virke "desperate", men håper du har rett og at litt proaktivitet bare blir sett på som positivt

(mann 38 år fra Oslo) on. 17 jan. 2007 15:30 Privat melding

filur: det høres ut som noe du tror at gutta vil tro. Hvorfor skal en mann tro at du er "desperat" hvis du viser initiativ? Og hvis han faktisk tror det om deg, så er han virkelig ikke noe å beholde heller vil jeg si! Det er gammeldags tenkning. Jenter har akkurat like mye behov for kjærlighet og fysisk kontakt som menn, så da er det ingen reell grunn til at jenter ikke kan være først på platten.

Skjult ID med pseudonym travel ma. 5 feb. 2007 16:11

Jeg har vært på date med endel jeg har møtt på nett. Men må si at jeg liker å chatte en god stund før jeg tør møte de. Orker ikke å sitte å glo på en som viser seg å være totalt uinteressant.
Og jeg gidder ikke møte en masse mennesker til uforpliktenede kaffer. Har mange nok venner som venter på at jeg har tid til å ta den kaffekoppen

Skjult ID med pseudonym veteran ma. 5 feb. 2007 16:58

Ok, chat i vei du, men ikke med meg.
Livet er fort kort til å kastes bort på timesvis med chatting.