Alle innlegg Sukkerforum

dagens spørsmål.

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Vestfold) ma. 28 mars 2011 14:09 Privat melding

Er det kun meg, eller er det andre og som har følelsen av at 70% av jentene her inne faktisk ikke er her for å finne seg en mann, men rett og slett for å tilfredstille sitt eget ego?
Det kan godt være den ballen ruller andre vegen og, så der må jo kvinnene gjerne komme med innspill.
Men jeg har aldri sett poenget med å ta seg bryet og tiden til å lage en profil på ett nettdatingsted om man faktisk ikke er så keen på å finne noen. Muligens er jeg bare litt kjip i tankegangen. Men One Night Stands er jo mye lettere å finne på byen mener nå jeg.

Skjult ID med pseudonym zappa ma. 28 mars 2011 14:15

Det er mange som sitter med den følelsen, og det går begge veier.
MEN
Du søker tydeligvis noe mer, og det gjør jeg også, så da gjelder det ikke alle. Bare om å gjøre å finne de 30% eller hvor mange det gjelder :)

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 28 mars 2011 14:22 Privat melding

med 50 000 eller noe brukere så tar det jo litt tid å finne denne rette da ;)

hovedstyrken er jo også oslo jenter som på død og liv aldri skal flytte ut av den skitne byen og finne seg til ro med mer landlige omgivelser :P

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 28 mars 2011 14:25

Og hvordan vet du at det er lettere å få One Night Stand på byen enn her? ;-)

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 28 mars 2011 14:29 Privat melding

Nå leter ikke jeg etter one night stands her inne - så jeg skal jo ikke si det med sikkerhet.

Men det har da aldri vært noe problem å finne det på byen om man går inn for det ;)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 28 mars 2011 14:35 Privat melding

Jeg blir alltid imponert av gutter som synes det er enkelt med one night stands på byen, for meg fremstår byen som kaotisk.

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 28 mars 2011 14:54 Privat melding

Nettopp, norphoto! Den reddet du fint inn igjen.... ville bare hjelpe deg litt på vei.. Så ikke jentene her skulle få feil inntrykk av deg, mener jeg! ;-)

Jeg er definitivt ikke her for oppmerksomheten, men for å finne kjæreste og gå videre.

Fordelen med å møte noen herfra kontra på byen er (uansett hvor lang varighet man er ute etter), at sjansen for at vedkommende er singel, er større.

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 28 mars 2011 15:00 Privat melding

er det virkelig større sjanse for at folk her inne er single altså? for jeg har sett profiler her inne hvor jeg vet med sikkerhet at den som er avbildet på profilen ikke er singel...hehe...

Tror kanskje at datingnettsider faller mer mot generelle profilnettsteder enn at man nødvendigvis er på søken etter noe mer - og min personlige mening er jo at det er litt unødvendig. Har jo både facebook, twitter og andre steder man kan eksponere seg om man ønsker det :)

Og Herculix, jeg sier ikke det nødvendigvis er lett. Men er i mine øyne mye lettere. Nå er det en stund siden jeg lette etter one night stands på byen og, men i den tiden jeg drev med det føltes det ikke for vanskelig. Og har flere veninner og kompisser som nærmest ukentlig møter en ny "partner" på byen.
Det er jo en kjennsgjerning at nordmenn på fylla er av europas løseste på tråden ;)

Skjult ID med pseudonym StatMan ma. 28 mars 2011 15:08

Sukker i tall:

Antall matcher beregnet: Ca. 2 milliard
Antall meldinger som sendes hver måned: 1.100.000
Antall hjerter sendt hver måned: 450.000
Antall bilder: 436.000
Antall profiler totalt: 297.000
Antall aktive profiler: 91.000
Inne på Sukker hver time om kvelden: 7000
Antall kjærester: flere titusener

Hadde vært spennende å vite antall mannlige og kvinnelige profiler, hvor mange førstemails som sendes dagelig, og hvem (altså mann vs kvinne) som sender disse. hvor mange meldinger blir lest og besvart og lest men ikke besvart, hvor mange meldinger blir ignorert..

Kjære Sukker.no, gi kunnskap til folket! ;)

Skjult ID med pseudonym Kazi ma. 28 mars 2011 15:08

Jeg tror problemet her på sukker er at det er så mange å velge mellom at det er vanskelig å bestemme seg for en spesiell å go for it. Man venter alltid på å finne noe bedre. En annen ting er at folk flest er langt søtere, penere, og mer sjarmerende i virkeligheten enn det de klarer å vise på et bilde. En del av de som er her er skikkelig fotogene og det er nok de som får flest mail, dates osv. Et annet faktum er at 'symetriske' folk som egner seg som fotomotiver ofte ikke er så pene og stunning i virkeligheten. Noen finnes da.

Også skal man utifra noen linjer med tekst avgjøre om det er verdt å møte vedkommende å se om det kan være noe der...ikke lett dette.. Burde hatt muligheten til å ha en videorepresentasjon av seg selv (som man ikke må legge på youtube). Det hadde nok gjort mye for mange.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 28 mars 2011 15:18

Jeg tror du har rett, Kazi! Utvalget er overveldende! Hvordan plukke ut og virkelig satse?

Jeg tror dessverre at du også har litt rett TS i at endel begynner å bruke dette som en flørtekanal uten tanke for at man skal finne seg noen. Men selv om vi alle har hørt om eller sett noen som ikke burde være her, altså de som framstår som single uten å være det, så er dette tross alt snakk om løgnere - som spiller høyt.

Men på byen aner du jo ikke om du kommer i prat med noen. Å ha "Er du singel?" som åpningsreplikk er kanskje litt overveldende... ? ;-)

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 28 mars 2011 15:22 Privat melding

hahaha...
Det handler vel litt om sosial intelligens og - går man bort til ei på byen og åpner med "er du singel" så har man vel litt mangel på det? Det går jo mye på hvordan man opparbeider kontakt, blir jo ett spill - som jo og mange spiller godt her inne på sukker. Og får man en respons er det jo bare å ta det videre. Er man redd for avslag, så er kanskje singeltiværelsen meget uheldig. ;)

Skjult ID med pseudonym katte ma. 28 mars 2011 15:34

Om damen er singel eller ikke betyr vel lite som regel.
Jfr hingstys historie om da han kom ned morgenen etter og mannes hennes satt der.
Men det gikk da bra.

Men det lønner seg å undersøke litt først.
Jfr historien om han som hadde Lemmys dame midt på stuegulvet.
Så ble han bedt om å dra fordi typen kom hjem til henne etter at konserten var over.
Han fikk visst fart på seg.
(Se http://sukker.no/dating-forum/319466-Rar+date...html og søk på lemmy)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 28 mars 2011 15:54

Ikke rart du tilhører katteslekten og jeg tilhører hundeslekten, Katte. Har registrert at vi har "litt" ulikt syn på dette med trofasthet! :)

Skjult ID ma. 28 mars 2011 16:43

En med kattes syn på forold virker for meg, som en umoden gutt som ikke helt har klart for seg hvordan samholdet mellom et par i forhold egentlig fungerer.

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 28 mars 2011 17:55

Kazi og Lilleulv, må si at jeg syntes dere tenker VELDIG rart!!

blir som å si "jeg tror at det hadde dødd mindre folk i krig hvis soldater ikke fikk utdelt kuler til pistolene sine", eller som å gi en ape en ladet hagle, for så å kjefte på apen når han skyter og dreper noen.

Nei seriøst, sukker eller andre nettsider er ikke problemet! Det at det er mange folk på sider som dette her er ikke problemet. problemet ligger i hvordan folk bruker nettsiden!! Hadde ikke soldater brukt pistoler hadde dem ikke trengt kuler og hadde ikke noen gitt den forbaskade apen en ladet hagle hadde den aldri skutt og drept noen!

(kvinne 30 år fra Akershus) ma. 28 mars 2011 18:08 Privat melding

Man må jo flørte først for å bli intresert og sånn for min del er jeg faktisk ute etter å finne en kjærste. Jeg har bare veldig vanskeli for å falle for noen :P Derfor jeg begynte på sukker for på byen blir det fort ONS som d er snakk om her og ikke noe mer..men syns d er samme her egentli..men d er jo fordi jeg har det problemet mitt med å falle for noen da og da må man jo prøve ut noen for å se om man har kjemi ellers finner man vertfall ingen :P Jeg er en litt vanskeli jente se...gutta kan falle for meg men jeg faller aldri for dem :P Er nok litt av en utfordring i så måte..men den som er med på leken må tåle steken som d heter...og er vell ingen som lider noen nød uansett :P

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 28 mars 2011 18:15

@-Missi-, "da må man jo prøve ut noen for å se om man har kjemi ellers finner man vertfall ingen :P" - så sinnsykt bra!! og enda bedre at du er ærlig om det! ;-)

burde jo nesten være flere jenter som er villige til å "prøve ut noe" med de menna de er på date sammen med for å se om de finner kjemien de er så utrolige gærne etter! får inntrykk at mange drar på en eller to dater for så å date neste på lista, også neste og neste og neste og neste..

nei, "prøve ut noe" blir min neste slogan! skal lage buttons og bumperstickers! ;)

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 28 mars 2011 18:23

som en som jobber mye med undersøkelser og statistikk lar jeg meg alltid imponere av folk som greier å lage sannheter ut av hva venner opplever og hva man selv tror. Skjønner ikke hvordan denne analysebransjen greier å tjene penger når det egentlig er så enkelt ;-p

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 28 mars 2011 18:33

@useriøs

hehe takk takk , liker å være ærlig om den jeg er selv om d ikke alltid er til min fordel :)

hehe ser for meg deg på date med en sånn button :P lurer på hva den dama hadde tenkt :P

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 28 mars 2011 18:40

@-missi-, hehe ikke sant! ;) hadde nok brukt den button for all den var verdt, og fått hun til å lure og undre helt til hun ikke greide å holde seg lenger.. og da har jeg hu på kroken!!

tror jeg.. :-P

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 28 mars 2011 20:06

@useriøs

DU sier: "Nei seriøst, sukker eller andre nettsider er ikke problemet! Det at det er mange folk på sider som dette her er ikke problemet. problemet ligger i hvordan folk bruker nettsiden!! "

Jeg har da ikke sagt at det er utvalget i seg selv på nettstedene som er problemet! Jeg sa det er overveldende. Men det er selvfølgelig ikke kritikk mot nettsidene fra min side.

Hva legger du i ditt utsagn om at problemet ligger i hvordan folk bruker nettsiden?

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 28 mars 2011 20:14

hahah sorry, tror jeg misforso det som stå på trykk der! :-P

trodde både du og Kazi sa at problemet ligger i at sukker har "så mange" medlemer, mens jeg mener at problemet ligger i hvordan folk bruker denne siden. og jeg trenger ikke å utdype noe mer, for jeg tror vi er enige. for du sier jo "Jeg tror dessverre at du også har litt rett TS i at endel begynner å bruke dette som en flørtekanal uten tanke for at man skal finne seg noen. Men selv om vi alle har hørt om eller sett noen som ikke burde være her, altså de som framstår som single uten å være det, så er dette tross alt snakk om løgnere - som spiller høyt."

altså, folk som lyver, eller bare er her for å leke og bygge selvtillit, skaper et problem for de som er her inne for å finne seg noen.

hmm, tror jeg utdypa alikevel jeg :-P

Skjult ID med pseudonym dama ma. 28 mars 2011 20:39

Enig med Taz.

Skjult ID med pseudonym Kazi ma. 28 mars 2011 20:50

Taz

Det er mer imponerende med folk som sitter på gjerdet å registrerer at noen har meninger og teorier om en sak, for så å kommentere at de åpenbart ikke har peiling uten å komme med noen som helst annen argumentasjon enn at de selv vet best.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 28 mars 2011 20:56

Lurer på hvordan TS kom frem til 70%...og om det er enten eller? ;-)

*Finne mann eller tilfredstille ego - thats the question?*

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 28 mars 2011 21:04

@useriøs

hehe ja kansje d hadde fått den effekten at hun hadde blitt så nyskjerri og bare måtte "prøve deg ut!" verdt et forsøk :P ;)

Skjult ID med pseudonym tiril ma. 28 mars 2011 21:11

mulig du kan ha rett. Jeg har vært her til og fra i et par år. i perioder er savnet etter en god kjæreste stor, i andre perioder orker jeg ikke tanken på å bli kjent med et nytt menneske men er her likevel.....så muligvis er jeg her innimellom for å få oppmerksomhet........har andre det også på den måten at man av og til ikke føler for å finne en kjæreste?
Innerst inne ønsker jeg å møte "mannen i mitt liv" men det er så vanskelig å vite ut fra bilde og profiltekst og det skal mye til før jeg får lyst å gå på date.
Mulig jeg er kresen og ikke har rett til å være det, mulig jeg har et oppblåst selvbilde. Jeg får henvendelser innimellom men jeg avviser stort sett fordi jeg antar vi ikke passer sammen. Sikkert dumt, det er bare det at jeg er for voksen til å fortsette å feile...og da venter jeg på at mr. perfect dukker opp!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 28 mars 2011 21:49

Ok, useriøs! Så vidt jeg kan se sier du akkurat det samme som meg... så da kan jeg vel ikke tenke så rart likevel? ;-)

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 28 mars 2011 22:00 Privat melding

jeg har ikke sitti med kalkulatoren og regnet meg frem til noe prosentsats ;) kastet bare en høyere prosent ut der, siden det for meg - etter å ha søkt gjennom en god del profiler her inne, virker som det er flere som er her mer av kjedsomhet og for å motta oppmerksomhet enn hva som faktisk er her for å ta ett steg ut i noe mer. Har også vært på en av sukkerfestene - og det var helt klart morro det. Men tok ikke lange tida der heller før man innså at de fleste var der for å ha det "morro" Var mye klining og groping den dagen, men at flere gikk hjem derfra med tlf nr dem aldri så på igjen, det er jeg rimelig overbevist om ;)

Og det er helt ok, faktisk også bare deilig med en random fling. Synes bare det er litt mange her inne som prøver å overbevise om noe annet. Men når man leser gjennom linjene, ser litt i bildene så skjønner man fort at de har det altfor greit i sin single tilværelse til å involvere seg i noe mer.

Mulig jeg snakker litt om hverandre her, men artig at man får igang en diskusjon da. Jeg har absolutt ikke noe fasitsvar på dette ;)