Alle innlegg Sukkerforum

Telefonselger eller kundemottaker?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym eksotisk ma. 28 mars 2011 18:36

Har blitt tilbudt jobb... greit nok, jeg får bedre betalt, det ligger veldig nærme der jeg bor og jeg får variasjon. Utfordringen for min del, er rett og slett om jeg skal velge bedre betalt kontra trivsel i min nåværende jobb. Er et veldig følelsesmenneske, så den avslutningen blir vanskelig føler jeg! Har blitt så glad i de menneskene jeg jobber med nå, men er egentlig ganske lei av salg (jobber som telefonselger og blir tilbudt jobb som kondemottaker).

Noen tips eller innspill som kan gjøre avgjørelsen lettere?

Skjult ID med pseudonym foo ma. 28 mars 2011 18:47

Hvordan er arbeidsmiljøet der du har fått tilbud? Noen grunn til at du ikke vil komme til å trives like godt der? Trivsel i jobben er viktig, men det skader heller ikke med mer utfordring på jobb, samt mer penger og mindre tid som går med til reising til og fra jobb. Jeg ville satset. Finner du ut at arbeidsmiljøet er ille der, så er det ikke værre med at du kan finne deg noe nytt igjen :)

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 28 mars 2011 19:02 Privat melding

Må si meg overrasket over at en telefonselger trives i jobben. Jeg kan ikke foredra telefonselgere og har for lengst reservert meg mot dem. Og jeg er ikke akkurat alene om å ikke like dem....Jeg får be deg velge den andre jobben. Så blir det en telefonselger mindre i verden(i noen dager...men de formerer seg som kaniner)

Skjult ID med pseudonym tira ma. 28 mars 2011 19:16

Jeg skjønner at det kan være ubehagelig å gå fra noe kjent og trygt til noe man ikke vet så mye om, men man må faktisk ta sånne valg her i livet skal man kunne utvikle seg.

Sannsynligheten for at det er like koselige mennesker i den nye jobben er stor, og med alle de andre positive punktene hadde jeg ikke vært i tvil hva jeg ville ha valgt.

Lykke til

Skjult ID med pseudonym eksotisk ma. 28 mars 2011 20:14

foo;

Jeg er ikke sikker på hvordan arbeidsmiljøet er der. Er ei tidligere venninne av meg som jobber der, og hun trives ganske godt tror jeg. Ellers hadde hun sikkert ikke jobbet der så lenge som hun har. Jeg er ei veldig utadvendt jente, men jeg har lagt merke til at i den jobben jeg er i nå, har jeg først nå (fem måneder etterpå) virkelig sluppet meg løs og vist kollegaene mine hvem jeg egentlig er. Jeg stortrives på jobben min, det er bare selve jobben jeg ikke er så glad i :p hvis det ga deg noe mening? Sånn var det på min forrige jobb også, jeg holdt ut så lenge som jeg gjorde bare pga kollegaene mine... jeg har alltid hatt problemer med å ta raske avslutninger, og bestemmer meg aldri for å hoppe ut i noe sånn uten videre. Har det litt vanskelig med å forlate den arbeidsplassen jeg har funnet noen fantastisk herlige mennesker.

Frostbolt;

Hehe. Du er ikke den eneste! Jeg har jobbet med salg i over to år nå, og er rimelig LEI av det. Men jeg er en god selger, litt utenom det vanlige. Kan faktisk slå av en prat med de jeg ringer :)

tira;

Jeg skjønner hva du mener. Takk for et fornuftig og bra svar. Det setter jeg stor pris på! :)

Skjult ID med pseudonym meg ma. 28 mars 2011 22:34

Hva slags produkter selger du? Jobber du for noen kun som tenker budsjett, profitt og egen vinning, eller selger du noe som faktisk får verden framover/gjør verden til et bedre sted å leve?

Jeg kjenner ikke deg... men generelt vet jeg at å være en god selger ofte innebærer å være et dårlig menneske.
Med det mener jeg å få seg til å selge sand i Sahara, og regnvann i Bergen - hvis folk er dumme nok til å kjøpe.

Skjult ID med pseudonym eksotisk ti. 29 mars 2011 00:51

meg;

Jeg selger kanskje ikke noe som får verden fremover, eller gjør den til et bedre sted å leve. Men Omega-3 er vel sunt? Ehe... jeg ser poenget ditt.

Men tankene mine går rundt og rundt, hodet spinner og jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg selv! Er så i villrede at jeg såvidt klarer å holde meg våken, men klarer ikke sove allikevel. På en eller annen måte føles dette ut som det vanskeligste valget noensinne! Jeg dolker ikke bare sjefen min i ryggen, som har gjort UTROLIG mye for meg, men jeg skuffer kollegaene mine også som har blitt veldig glad i meg...

Et spørsmål; er det OK å spørre sjefen om å ta "en pause" for å utforske nye muligheter? På den måten brenner jeg ikke alle broer til sjefen min og min nåværende arbeidsplass.