Alle innlegg Sukkerforum

På tide å dele noen gode Barndomsminner!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kenpachi ma. 28 mars 2011 23:09

Da er det på tide å dele noen gode barndomsminner. Kjør på! :D

Skjult ID med pseudonym ___ ti. 29 mars 2011 00:25

http://www.youtube.com/watch?v=SUP3bnG3yG8

(mann 29 år fra Akershus) ti. 29 mars 2011 00:58 Privat melding

Super Mario

Skjult ID med pseudonym Pony on. 30 mars 2011 21:56

Man kunne røyke overalt og det var askebegere på venterommene. Promille grensen var 0,5, da het det sjaførpils. Det var 0,8 i Tyskland og fri fart på det meste av autobahn..hehe. Mora mi var hjemmeværende og fattern jobba alltid..

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 30 mars 2011 22:09

Bli sendt på landet for å fetes opp.. våkne til sauebjeller hver dag hele sommeren og sauelort under skoa...og sjøstøvler i gresset.. UANSETT!

Skjult ID med pseudonym bty on. 30 mars 2011 22:11

Jeg var kanskje 9-10 år og kjempeforelsket i en jente jeg bare fikk møte 3-4 ganger i året (de gangene jeg var på besøk hos tante). Vi lekte sammen hver gang jeg var der, og en høstdag da vi var alene i huset hennes i en liten time, lekte vi tikken i den store sofaen deres. Plutselig lente hun seg mot meg og kysset meg på kinnet.. Så vått, så varmt, og så uventet :) Etterpå lekte vi som vanlig, men jeg var selvfølgelig helt i skyene. Det ble aldri noe mer enn det, og det skulle ta 10 år til neste gang jeg ble kysset av en jente. I dag som jeg er voksen og ensom, tenker jeg ofte på det første kysset. Et godt barndomsminne.. :)

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 30 mars 2011 22:20

Slike minner skulle vi hatt plenty av bty:) Ingen som ville kysse meg før jeg var 13 hehe..men jeg løp/skranglet avgårde å gjemte meg om noen så på meg likevel.. Herlig:)

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 30 mars 2011 23:00 Privat melding

Jeg vokste opp mellom et sauejorde og en skog, og hadde akkurat vært og og plukka hvitveis da det smalt i ei eksospotte og en oransje, dritstygg amerikaner-lignende bil kom rundt svingen. Pappa hadde vært i Sverige, og på veien hadde han fått seg ny bil. (Sånn var virkeligheten da jeg var 7, spør meg ikke om detaljer rundt det formelle, hehe). Ikke bare bråka bilen så fælt at sauene blei urolige, men han hadde også med seg et enormt glass med "saltgurka".

Det glasset var verden største glass. Jeg brukte det til å samle skruer og muttere i, og alle delene fikk egne navn og var i familie med hverandre. :)

(kvinne 36 år fra Nordland) on. 30 mars 2011 23:23 Privat melding

Beste jeg visste var å være hos besteforledrene mine om sommeren. Å sitte på en bergknaus med rabarbra og en kopp sukker, plukke løvetann å lege en 30 meter lenke av den, å IKKE få kjeft for at klærne ble ødelagt av saften fra blomstene, springe i fjæra med bikkja, få leke med kniv, ro i båten alene uten redningsvest, spise hva og når jeg ville, kleppmelk til kvelds.... Være så lenge oppe og sove så lenge på mårran som man ville... Total og komplett frihet for en unge! Hærlig! :)

(kvinne 30 år fra Akershus) fr. 1 april 2011 11:52 Privat melding

@hdv

*mimre*

@lovely man

yep!!

Husker jeg og søstra mi sprang rundt et gammelt hus vi bodde i en del år stooor plen så vi spilte fotball og tennis og løp rundt, det stedet hadde mange gamle ting so sto igjen og var allti spennende å gå forbi de avlåste rommene i det gamle huset som vi ikke fikk lov å gå inn i...vi fant på skumle historier om hvorfor det var låst.. vi bodde mitt i skogen så løp rundt der å bygde hytter og lekte gjemsel..husker vi lekte mye bokse går med nabobarna :P

Husker jeg og søstra mi lagde et lite skur nede ved veien hvor vi satt å solgte lekene våre for å skaffe penger til mamma...vi lagde et stort skilt og greier men var ikke mange bilene som kjørte forbi hehe så vi fikk aldri solgt no..men vi skal ha for insatsen i 3 dager satt vi der!

Husker to eldre menn som jeg hadde som fosterforeldre i perioder de tok meg med på lange turer i skogen, fjellet, fisketurer osv var som å ha to eksta besteforeldre og er nok en av grunnene til at jeg er så glad i den slags aktiviteter fiiine barndomsminner der :)

Husker jeg og lillesøster lekte i timesvis med barbiedukker og lagde egne verdner som gikk over hele huset...hehe mamma ble litt sur da men vi klarte i perioder å overtale henne til å la "verdene" våre ligge..

og så husker jeg en god del vonde ting men de vil jeg ikke skrive...en annen fiiin "ting" min lille søte lillebror som levde til han var 4 år *savn*