Alle innlegg Sukkerforum

Hvem er du..?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Knuffen ti. 29 mars 2011 14:57

Spørsmål som kanskje har vært diskutert her før, men jeg bruker ikke forumet altfor mye så, here goes:

Hva svarer man når folk sender melding om "hvem er du". Det er jo for det første klin umulig å svare kort på. Jeg er ikke kjempeinteressert i å legge ut i store ordelag til ei jeg ikke kjenner og heller ikke vet om jeg vil bli kjent med.
Jeg skjønner at man kan fatte seg i korthet, men hva skriver man helt kort som ikke allerede står i profilteksten!?
For det andre er jeg vel kanskje bare litt frustrert og oppgitt fordi spørsmålet rett og slett irriterer meg litt

Skjult ID med pseudonym corinna ti. 29 mars 2011 15:00

Forbeholder meg retten til å svare på ordentlige meldinger. Svarer jeg på flørter eller kjipe, korte meldinger så er det flaks;)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 29 mars 2011 15:06

Jeg skrev faktisk nettopp noe slikt for kort tid siden, altså noe slikt som "Hei! Takk ... tror jeg;) Hvem er du da?" Det var kanskje ikke noen spesielt god melding, men det var i alle fall bedre enn den ferdiglagde flørtemeldingen hun hadde sendt meg. Som viste en gammel dame som sparket oppover en vegg eller noe slikt og lød "Du gir meg et kick" eller noe i den duren. Og det var det hele, ingen spørsmål fra henne til meg eller kommentarer til bilder eller profiltekst. Ikke hadde hun skrevet noe om seg selv i profilteksten sin heller. Så da synes jeg egentlig det må være lov til å spørre ;)

Skjult ID med pseudonym Knuffen ti. 29 mars 2011 15:23

Ja, de flørtene er jo irriterende og intetsigende nok i seg selv, men å bare sende det spørsmålet tar helt knekken på meg! Det hender jo at det er fra søte jenter som heller ikke gjør seg bort når jeg ser nærmere på profilen deres, men det skal dessverre ikke mer til enn det spørsmålet før jeg har mistet mye av interessen og troa på vedkommende

Oslomann: Om de ikke har noe tekst i sin egen profil, fortjener de jo å få det spørsmålet. Helt enig!
Jeg har forsøkt å gjort meg litt flid med min egen tekst, derfor litt oppgitt.
Da er kanskje ikke jentene noe bedre enn guttene her og kikker kun på bildene:)
(Nei, jeg vet: Ikke ALLE er sånn)

Skjult ID med pseudonym Smårar ti. 29 mars 2011 15:28

Kanskje det er noen som ønsker å teste ut om du klarer å finne på et kreativt svar. Bare skriv noe morsomt, så kanskje dere får i gang en morsom samtale.

(mann 43 år fra Oslo) ti. 29 mars 2011 15:30 Privat melding

Jeg fikk et "Hvem er du" flørte-meldning bare minutter etter at jeg registrerte meg på sukker..

svaret mitt var dette.

"ooooh...vansklig spørsmål.

hvem er jeg?

det samme spør jeg meg selv ganske så ofte, faktiskt...får altid forskellige svar ;)

kommer nok an på dagsformen :D

en ting kan jeg fortelle om meg...jeg er en helt fersk medlem på sukker.no, ble supermedlem et par minutter siden så du kan nok lese gjenom profilen min."

og resultatet av det hele?...noen tital meldninger frem og tilbake, en date en uke etter "hvem er du" meldningen, et tredve, førti noe dater etter det og et nesten, nesten forhold med henne idag...

Jeg er egentligen ikke ens aktiv på sukker nå lengre annet enn å se på hva som ender opp i innboksen min og da tar jeg ofte en tur til forumet også...jeg er sikker på at jeg fant gull her, kun minutter etter jeg registerte, og det hele begynte med en "hvem er du" meldning...

Ikke var så raske med å ignorere ferdiglagde flørte-meldninger...

Skjult ID med pseudonym Knuffen ti. 29 mars 2011 15:37

Hyggelig å høre at du har gode erfaringer med spørsmålet og at det endte godt, PJH1!

Det er nok et godt tips å svare noe mer morsomt/kreativt og ikke bokstavelig og tørt på spørsmålet.

Jeg er bare en hissig nordlending som irriterer meg over mye og mangt i hverdagen:)

(men jeg kommer nok likevel til å fortsette min skepsis til de flørtemeldingene, er jeg redd. Mulig jeg går glipp av gull, men det gjør kanskje de også:)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 29 mars 2011 16:26

@ Smårar

Kanskje vedkommende som ønsker å teste ut om jeg klarer å finne på et kreativt svar, selv kan finne på noe litt mer kreativt selv først enn å trykke på en knapp for en ferdiglagd førstemelding?

Hører med til historien at jenta synes det var så vanskelig å beskrive seg selv at hun ba meg spørre i stedet om det jeg måtte lure på. Men altså uten å ha gitt meg en døyt å spinne videre på ved å skrive noen linjer om seg selv i profilteksten sin, om for eksempel en hobby eller interesse hun måtte ha. Hvis det er en test på hvor kreativ jeg kan være så tror jeg faktisk jeg like godt står over.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 29 mars 2011 16:28

@ PJH1

30 - 40 dater og bare et "nesten, nesten" forhold? Er du sikker på at ikke hun allerede mener at dere er i et forhold ;)

(mann 34 år fra Buskerud) ti. 29 mars 2011 17:30 Privat melding

"hvem er du"

Har kun ett svar på det. "Jeg er meg"

(mann 43 år fra Oslo) ti. 29 mars 2011 19:01 Privat melding

@Oslomann
"Er du sikker på at ikke hun allerede mener at dere er i et forhold ;)"

jepp, helt sikker...kjemien er som lim, kommunikasjonen er helt perfekt (hvem kunde tro at en mann og en kvinne kan snakke samme språk?), alt fungerer helt fantastiskt bra, hver eneste dag vi er sammen er utrolig god og ikke noe er noen gang feil....men, vi kjenner ikke hverandre fullt ut, så ting tar tid....begge to står med bremsene på, for det har gått i rasande fart uten at noen av oss var egentligen helt forberedde på dette...uansett, spennende greier dette, håper og tror at det går bra ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 29 mars 2011 19:22

@ PJH1

Bra for deg:) Jentene jeg dater ser gjerne på sin side ut til å mene at vi er i et forhold etter en måned eller to med dating, hvor vi kanskje har møtt hverandre ti ganger. Jeg er ikke alltid enig ;)

(mann 43 år fra Oslo) ti. 29 mars 2011 23:09 Privat melding

@Oslomann

" Jentene jeg dater ser gjerne på sin side ut til å mene at vi er i et forhold etter en måned eller to med dating, hvor vi kanskje har møtt hverandre ti ganger."

ååå...jeg har vært med om det også...en gang så tok det bare noen timer for jeg ble fortalt at jeg er inne i et forhold ;)...og da man sen etterpå lærte å kjenne hverandre så var forskjellene så store at det hele krasjet raskt.

nå som jeg tenker etter...det er faktiskt altid dama som først mener at man er i et forhold...mmmhhh.

Skjult ID med pseudonym JENTE on. 30 mars 2011 00:14

Om dere har møtt hverandre 10 ganger og du ikke har sagt noe annet - så har dere et forhold. Get used to it! :-)

Skjult ID med pseudonym JENTE on. 30 mars 2011 00:20

Hva skal mannen med et forhold hvis han har jevnlig tilgang til sex med en dame han liker???

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 30 mars 2011 00:22 Privat melding

@pjh1

såå koselig å høre! syns du har vært mindre her inne i det siste, :)

Fint å høre at det går ann å date så mye uten at det "må" være et forhold eller definert på noe vis :)

@jente

ikke alle jenter tenker sånn ;)

(mann 43 år fra Oslo) on. 30 mars 2011 00:57 Privat melding

@-Missi-
"Fint å høre at det går ann å date så mye uten at det "må" være et forhold eller definert på noe vis :)"

forhold er bare et ord, hva man legger i det er individuelt..

hvor stor forskjell er det mellom kjærester, samboer og ektepar egentligen?...ikke noe som helst.
for min del så kan man kalle "forhold" for "vennskap" hvis det så ønskes, så lenge følelsene er på plass..noe som i sin tur betyr at det er forpliktende (forpliktende basert på ens eget samvittighet og følelse).

@Jente
"Hva skal mannen med et forhold hvis han har jevnlig tilgang til sex med en dame han liker???"

eller motsatt?..begge kjønnene er like frigjorde idag, og jeg har slitit med å være perfekt på alle måter for noen, men å uansett ikke få til et forhold...til tross for at man gjør alle forhold-tingene....eller motsatt, som hun jeg snakket om som mente vi var i et forhold etter et par timer (rakk ikke lengre enn et klem).

det finnes ytterligheter hos begge kjønnene...

Jeg selv definerer forhold som noe der man faktiskt setter seg ned og planlegger en fremtid sammen..ikke bare drømmer om en fremtid sammen, men tar faktiske grep for å få det til.

Jeg er et i et nesten-nesten-forhold...så nær at tanken om felles boligkjøp luftes titt som tett, bare for å raskt avferdes som noe som er for tidig å tenke på da man ikke kjenner hverandre godt nok...for noen så er dette helt klart et forhold, og normalt sett, for meg skulle dette være et forhold også...men, så er det likevel ikke det...

@HDV
"Vi bare håper på den beste."

ååå...jeg fant "den" beste ;)

(vet at du mente "det" beste" ;p)

@til alle sammen.

var ikke meningen å kapre trådet...syntes bare det var litt morsomt at det ble klaget på "hvem er du" meldningen da det var nettopp den jeg fikk minutter etter jeg var ferdig med å registere meg, akkurat lastet opp et bilde og skrivit noe kjapt på profilen...

en tips til samtlige er å ta alle seriøst, også kjedelige meldninger...noen er bare så mye flinkere "live" enn på nettet, og noen er sjenerte eller overdrevent høflige og ender dermed altid opp med kjedelige førstemeldninger eller flørt..

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 30 mars 2011 10:08

@ PJH1

My point exactly;) Det er jentene som gjerne pleier ”å bestemme” det der. Så kanskje er du i et forhold likevel, uten å vite det? Hehe, jentene sier det ikke nødvendigvis rett ut vet du, og noen ganger sier de bare det de tror du vil høre også fordi de er redde for å skremme deg bort fordi du synes det går for fort fram, men de mener egentlig noe annet selv. Og håper nok at du skjønner det. Har hun for eksempel en egen tannbørste stående hos deg nå? Og kanskje har begynt å legge igjen ting hos deg fra gang til gang? Og dere snakker jo åpenbart om fremtiden sammen. Sover dere ofte over hos hverandre? Du behøver ikke å svare, men tenk litt på det. Hvis dere sover sammen jevnlig, legger igjen ting hos hverandre, gjør helt hverdagslige ting sammen, ikke dater andre og legger felles planer for fremtiden, ja hva er det dere har sammen da? Dere er i alle fall forbi datefasen ;)

Og etter at du har tenkt deg litt om i forhold til dette "nesten-nesten forholdet" ditt så tenk litt på om du fortsatt burde være på Sukker nå. Hadde jeg vært deg så hadde jeg nok sterkt vurdert å deaktivere profilen her og si til jenta at ”Hei, nå har jeg stengt profilen min på Sukker fordi jeg ikke har lyst til å møte noen andre uansett. Men jeg vil ikke kreve at du gjør det samme. Hvis du gjør det så er det hyggelig, hvis ikke kan du gjøre det når du føler at det er rett for deg. Jeg kommer ikke til å sjekke uansett.”

Skjult ID med pseudonym Praetor on. 30 mars 2011 17:54

Har hun plassert shampo og balsam med pussige franske navn på badet er det gjort, da er det et forhold.