Alle innlegg Sukkerforum

Interessert eller ikke?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrende ti. 29 mars 2011 18:43

Det er en ting jeg flere ganger har lurt på. Når jeg sender en melding til noen, så mener jeg det er ganske åpenbart at jeg er interessert i å komme i kontakt med vedkommende. Men ofte blir jeg usikker på hvorvidt den andre faktisk ønsker det, eller bare svarer høfflig - men uinteressert. Jeg kunne ønske at enkelte var litt tydeligere på det, om de svarer fordi de ønsker en dialog, eller kun for å gi et høfflig svar. (Som egentlig sier ingenting.)

Jeg vil jo ikke "mase" på noen som bare svarer av ren høfflighet uten snev av interesse for meg, så når jeg kommenterer profilen til noen som interessant eller bra, og bare får tusen takk eller lignende tilbake, så har jeg altså tenkt at det bare er et høfflig svar, men at vedkommende ikke finner meg interessant eller aktuell nok. Da hadde vel i såfall personen tatt seg bryet med å si noe om min profil tilbake, hvis han/hun faktisk ønsket en videre dialog med meg? Eller?

Jeg har som regel ikke sendt flere svar jeg når jeg får slike korte meldinger tilbake som "takk", "hilser tilbake" o.l. når jeg selv har skrevet litt, gitt komplimenter o.l. Jeg har tolket det som at vedkommende ikke er særlig interessert, men så lurer jeg litt da.. kan jeg ta feil? En blir jo i en litt utsatt posisjon når en skal ta kontakt med noen, og vil jo helst spare seg for å sende mange sånne meldinger frem hvis det er meningsløst i utgangspunktet fordi mottageren ikke er interessert..

Er det bare jeg som er forvirret her?

(mann 40 år fra Oslo) ti. 29 mars 2011 18:51 Privat melding

Jeg tror vel jeg (i utgangspunktet) tolker det likt som deg. Evt at interessert eller ikke, om det er nivået på engasjementet, så dævver interessen min fort også. ;p

(mann 38 år fra Østfold) ti. 29 mars 2011 19:15 Privat melding

Generell regel: Vet du ikke om h*n er interessert eller ikke, så er h*n faktisk ikke interessert. (Forutsetter riktignok at man har antenner som fungerer).

Unntakstilfellene, altså de som er interessert, men ikke makter å presse ut annet enn korte, tørre og kjedelige svar... Så kan du jo spørre degselv, er du EGENTLIG interessert allikevel?

Skjult ID med pseudonym Undrende ti. 29 mars 2011 19:23

Hehe, godt sagt KongKebab!

Skjult ID ti. 29 mars 2011 19:36

Der er det vel like mange meninger om som det er mennesker her inne.. Jeg har tenkt som så at når det er noen som skriver mail og bare sier at de synes profilen er interesant.. så betyr ikke det mer enn akkurat det de sier, at de syntes det var en profil som kanskje skilte seg litt ut... Er man oppriktig interessert i kontakt skriver man vel litt mer?? Er nå hvertfall det jeg har tenkt og da svarer jeg bare med korte, tørre og kjedelige svar:-)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ti. 29 mars 2011 19:46

Må si meg litt enig med skult ID, så jeg går vel under den som sender kjedelige svar tilbake, hvis noen bare sier jeg har en fin profil eller bilder.Og ikke sikkert jeg får så klart bilde av den andres profil, da det mangler bilder eller tekst osv. Mens hvis det er noen som jeg helt sikkert ikke ser som en potensiel kjæreste, blir det mer utdypende og klart svar tilbake. Og da kan jeg få melding tilbake, der personen sier..."ja, men jeg sa ikke at jeg var intressert". Så hva oppfattes som gyldig her innpå er det veldig mange meninger om.

Skjult ID med pseudonym clementine ti. 29 mars 2011 22:54

Om du bare sier noe fint om profilen min, dvs gir et kompliment bare, så skjønner jeg ikke hva du vil oppnå...og svarer bare takk, eller noe annet intetsigende, som får samtalen til å dø ut med engang.
Men om du feks sier jeg kunne tenke meg å bli kjent, eller be meg se på din profil og se om det er noen gjensidig interesse..eller noe i den duren, noe som klart og tydelig si hva du ønsker...ja da vil jeg svare klart og tydelig på det.

men det er meg.. :-)

Skjult ID med pseudonym Frøken. N ti. 29 mars 2011 22:57

Som om nettdating ikke allerede er komplisert nok, så skal innkomne meldinger altså tolkes og granskes før en tar seg bryet med å finne ut noe mer.. sukk.

Skjult ID ti. 29 mars 2011 23:48

Det clementine skriver har vært nevnt i mange tråder, om jenter mottar en melding bestående av kun et kompliment eller fler går den rett i 'søpla'. De er fed-up av strømmen av slike meldinger.
Gutta har seg selv å takke.. ;-)

Skjult ID med pseudonym trimmtrab ti. 29 mars 2011 23:50

Hadde jeg visst hvem som var bak Frøken Ns pseudonym skulle jeg foret henne med ønskeoppskrifter, haha.

Skjult ID med pseudonym Frk 165 ti. 29 mars 2011 23:58

Det er typisk sånne meldinger som jeg ender opp med å ikke besvare, fordi jeg blir litt perpleks og vet ikke helt hva jeg SKAL svare :) Å bare si "takk" føles litt klysete det også. Nesten litt avvisende, viss det egentlig var en invitasjon til en videre samtale.
Utrolig mye lettere å skrive tilbake når folk spør om noe spesifikt eller spør hva jeg synes om noe etc. Jeg har da masser av tanker og meninger, men når alt jeg får er en konstaterende setning vet jeg ikke hva jeg skal "konstatere" tilbake? "Ja, jeg synes også jeg er fin", "Jepp, jeg er ganske morsom/har en kul profil" ..Haha..Nei dere skjønner.

Spør..om jeg liker jordbær bedre enn bringebær..hva favorittårstiden min er..om jeg er katte- eller hundeperson.. Noe banalt enkelt men litt uventet funker!