Alle innlegg Sukkerforum

Happy og overtrøtt etter nattevakt nr 1 av 3

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym superkah lø. 2 april 2011 09:39

Ja.... Straks på tide å legge seg til lading - etter travel, men flott nattevakt. Den første av 3. Jeg har verdens fiiiiiiiineste jobb. Har møtt så mange skjønne ukjente mennesker i natt <3

Først litt gretten da klokka passerte 0830. Blodsukkeret nærma seg minus, da det ikke var tida til å spise. Så titter jeg ut vinduet på vei til garderoben, da er det jammen meg perfekt sovevær. Ikke vårvær, men sovevær. Tåka henger lavt, fuglene kvitrer. Perfekt til å tilbringe dagen i stabilt sideleie, før ny nattevakt. Særdeles vanskelig i strålende sol og knallblå himmel :)

Sladrer med en super kollega i garderoben. Møter så en syk, eldre mann som tar seg en røyk utenfor sykehuset. Snakker om livet. Vi har jo bare ett. Han savner livet på hytta, men kan ikke dra dit pga sykdom. Fikk bare så lyst til å gi den fremmende mannen en klem. Så vandrer jeg overtrøtt nedover gata - glad til sinns. Der - tidlig om morningen- kommer den skjønneste mannen joggende mot meg. Kjente jeg bare var så HAPPY, og måtte si til han at han imponerte meg. Han smilte og jogga forbi. Jeg vandrer videre med fuglekvitter på øret og tåka hengende over meg. Så kommer jeg til busstoppet, der står det en kjempesøt ungdom. Jeg slenger fra meg en kommentar, og ler litt før han hopper på bussen.... Og like før jeg skal låse opp inngangsdøra mi hjemme, kommer ei flott jente i 20 åra gående. Hun ser trøtt ut, skal sikkert på jobb. Jeg bare gliser, og jammen smiler ikke jenta til meg også. Vanligvis på denne tida av døgnet treffer jeg bare de på "the walk of shame" :P

Jeg ble bare så ufattelig glad av at alle var så blide og imøtekommende. Nesten litt trist å gå å legge seg da. Men nå venter maten, og så er det leggetid.

Happy happy happy. Så alle disse menneskene som jeg har møtt fra kl 2200 i går kveld til nå, vet ikke at de faktisk har gjort meg glad.

Måtte deres dag bli like bra. Smil til ukjente, klem en fremmend som ser ut til å trenge det, vær glad for livet!

Skjult ID med pseudonym corinna lø. 2 april 2011 09:42

Du er så herlig positiv superduperkah:-) Sov godt! *klemmepå*

Skjult ID med pseudonym superkah lø. 2 april 2011 09:46

Corinna søte :D

Ble bare så ufattelig glad inni meg av alle disse folka.... Slikt lader lykkebatteriene :)
Gigantklem tilbake!

Skjult ID med pseudonym corinna lø. 2 april 2011 09:49

Kjenner den følelsen så utrolig godt! Fantastisk herlig å bare gå rundt og smile til alle, også smiler de tilbake til deg:-) Skal jo ikke så mye til å lade lykkebatteriene egentlig, så lenge man husker på det!

Skjult ID med pseudonym -missi- lø. 2 april 2011 10:06

Så herlig! Du gjorde helt sikkert deres dag litt bedre og :) :)

Skjult ID med pseudonym superkah lø. 2 april 2011 10:22

<3

(kvinne 34 år fra Akershus) lø. 2 april 2011 12:33 Privat melding

For en fantastisk innstilling.. særlig når man har vært på nattevakt!! (neo jeg syns er helt forferdelig hehe)

(mann 40 år fra Oslo) lø. 2 april 2011 12:39 Privat melding

Heh, jeg har ingen anelse om hvilken side av kjønnsspektret TS er, men jeg ble rent litt betatt bare av å lese den posten der jeg. :p

Skjult ID med pseudonym s.a.me lø. 2 april 2011 14:33

Superkah.. jeg kjenner meg absolutt igjen. Nattevakt jeg også, og opplever også gode samtaler
og situasjoner, når vakten er over og jeg skal hjem å sove. Veldig fin skildring fra deg, jeg levde meg litt inn i den jeg også.

Skjult ID med pseudonym k29 lø. 2 april 2011 14:34

Herlig:)

Skjult ID med pseudonym irene;) lø. 2 april 2011 15:11

herlig innlegg:))) Og jammen har du ikke sååå rett, er ikke alltid så mye som skal til for å gjøre dagen mye bedre for seg selv og andre:)

Tralla la la la.. fin date i går... i kveld skal jeg ut å spise tapas med en veninde...som alltid smiler fra øre til øre.. går ikke ann være nedfor da uansett...Og så er hun den eneste som snakker mer enn meg... JEG blir tilnærmet normal!

Håper du har sovet godt Superkak... det beste med natte vakt er å rulle seg inn i dyna, mens alle andre må opp å begynne virke... mmmmm

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 2 april 2011 16:45 Privat melding

Følte jeg bare MÅTTE dele dette. Sånne små hverdagsgløtt, som gjør meg glad. Kanskje disse 4 som jeg møtte, tenkte at det der var en sær person som bare snakker til fremmende. Men sånn er jeg nå engang og det gjør ingenting :D Og så lenge en kan si noe positivt til andre, er det lov å si det. Gir ofte komplimenter til både kjente og ukjente, menn og kvinner. Størstedelen blir bare paff, og sier enten ingenting, eller bortforklarer det. Det enkle er ofte det beste, så takk og et smil tilbake holder det :P

Søvn er oppskrytt. Det er medaljens bakside ved nattevakter og tvangssoving på dagtid ;) Kanskje fordi jeg ble så opptatt av å skrive her at jeg faktisk glemte å spise. Jada... Det går også an.

Takk for tilbakemeldingene ;)

Corinna - gleder meg til kaffe med jentene på mandag!

Missi - ha en festlig kveld på fest.

h0tntott - nattevakter er noe herk - helt enig - men natta var så fin.

trimmtrab - sist jeg sjekka, så hadde jeg både pupper og innovertiss - håper ikke DET har endra seg.

s.a.me - den gode samtalen og fine situasjoner har en tendens til å bli forsterka når natten har senket seg. Så vet alt om det. Jeg kommer ikke nærmere innpå livet enn det jeg gjør i min jobb.

Irene - så fint du hadde en bra date og at du skal kose deg med venninna di idag. Håper daten kan gjentas. Vet ikke om jeg er så klar for dating akkurat nå....

(mann 47 år fra Oslo) lø. 2 april 2011 23:03 Privat melding

Kjempeflott Superkah! Har ofte opplevd det samme: smil til verden og verden smiler til deg :-)
Ha en flott kveld alle sammen.