Alle innlegg Sukkerforum

Hva takler det motsatte kjønn.....

Vis siste innlegg
(mann 30 år fra Oppland) lø. 2 april 2011 13:14 Privat melding

Har lurt litt på en ting som kan gjelde flere situasjoner- hva takler/godtar det motsatte kjønn i et forrhold?

Et eksempel: takler kvinnen i forrhold at mannen jobber om natten, og det kan være enkelte dager da de faktisk ikke får sett hværandre?
Dette blir et eksempel for meg som baker, der det kan være en del lange netter og jeg må bruke dagen på å sove.

Hvordan takler dere kvinner slike situasjoner? og hvordan takler vi menn det samme? Noen synspunkter?!

(kvinne 30 år fra Akershus) lø. 2 april 2011 13:16 Privat melding

Hmmm mitt synspunkt er vell d at jeg uansett ikke vill typen skal være oppå meg 24/7 så hvis d er noen dager jeg ikke får sett karn min er d null problem. Kvalitet over kvantitet vett ;) :)

(mann 30 år fra Oppland) lø. 2 april 2011 13:43 Privat melding

Du sier noe her, kvalitet over kvantitet høres bedre ut... men kan dette føre til andre problemer? Her kan det jo føre til en ujevn fordeling av arb. oppgaver i hjemmet... veies dette opp av at hvær enkelt får "tid for seg selv"?
Har ingen personelige erfaringer å vise til (siden jeg er her inne) men lurer bare på....

Skjult ID med pseudonym k29 lø. 2 april 2011 13:44

Bør vel ikke være noe problem?

(mann 30 år fra Oppland) lø. 2 april 2011 13:49 Privat melding

@k29
Aldri si aldri.... jeg vet om tilfeller der ene partneren kontakter den andre partneren midt på natta bare for å se at den som er på jobb, faktisk er på jobb...... dette er jo ikke akkurat noe positivt i et forrhold....

Skjult ID med pseudonym Leelaa lø. 2 april 2011 13:53

For min del er det bare et stort pluss å ha lit alenetid. Får mulighet til å gjøre ting man har lyst til som kanskje partneren ikke er så gira på,og i tillegg gir det jo rom for å savne hverandre:)

(kvinne 30 år fra Akershus) lø. 2 april 2011 13:54 Privat melding

Har selv vært samboer i 6 år hvor karn ofte hadde nattevakt osv og gikk fint d, men problemer blir det alltid i et forhold på et eller annet vis. Er nok kansje mer på arbeidsfordeling osv men d må man jo alltid løse på et vis. Er nok mere problem i et samboerskap enn i et kjæresteforhold. Har en annen kar som jeg har/har hatt som flørt/go kompis og han jobber ofte natt går fint d men d kommer ann på instillinga til begge osv da :P

Er ikke av den sjalu typen sånn sett så ville nok ikke kontakta noen på jobb for å "sjekke" har man først kommet dit er d for min del ganske dødfødt :P

Skjult ID med pseudonym k29 lø. 2 april 2011 13:56

Da går det på tillit og ikke på hva en aksepterer!
Samme risikoen kan jo være for den som er på jobb. "Hvem er på besøk hjemme når jeg er på jobb?"
Om en beveger seg i en slik forskrudd tankegang i et forhold må en heller gå inn i seg selv om hvorfor disse tankene dukker opp. Har det skjedd noe som tilsier at dette skal være reelt? Er følelsene for denne personen ekte? Om en ikke kan stole på den en lever med må det da være enklere å leve alene! En ødelegger forhold og seg selv med slike tanker så da må en evt endre noe.

(kvinne 38 år fra Hedmark) lø. 2 april 2011 14:00 Privat melding

er vel ikke noe problem det, for det er jo greit å ikke være oppå hverandre hele tiden slik at man blir drit lei hverandre til slutt...... med mindre det er sånn at en jobber natt og en jobber dag "hele" tiden.. det hadde nok vært litt kjipt i lengden tror jeg..